vrijdag 5 februari 2021

Concentratiekampen

Bij het Universitair Medisch Centrum in Groningen kwamen deze week honderden dreigtelefoontjes binnen nadat bekend was geworden dat het ziekenhuis is aangewezen als plek waar coronapatiënten gedwongen kunnen worden opgenomen. De bellers: een wappieleger. Of legertje, want een aantal gekkies belde wel vijftien keer achter elkaar.

Het blijkt te gaan om een formaliteit die al sinds 2008 is vastgelegd in de wet. De maatregel van gedwongen opname kan ook alleen worden opgelegd door de voorzitter van een van de 25 veiligheidsregio's, op basis van artikel 31 in de Wet publieke gezondheid. En hij geldt voor elke infectieziekte. Eerder werd de maatregel bijvoorbeeld opgelegd aan daklozen besmet met tbc. Die konden nergens anders verblijven en moesten daarom gedwongen in isolatie.

Maar een beetje wappieroeper zoekt nooit wat uit, en gaat af op berichten van medewappies over concentratiekampen. Vandaar dat de UMCG’ers werden uitgemaakt voor Hitler en dokter Mengele.

Concentratiekampen. Typisch zo'n onderwerp waarop gekkies helemaal losgaan in wappiegroepen op Telegram, de bubbel waarin ze graag hun eigen echo horen. Na ondergrondse tunnels waarin Amerikaanse pedofiele Democraten baby's opeten en Joodse space lasers kan deze er ook nog wel bij. 

Even opmerkelijk nieuws is dat van de ME-ploegen die zijn ingezet tijdens de ongeregeldheden van vorige week in Oost-Brabant dertien agenten corona hebben opgelopen. Ga er maar vanuit dat die infecties onder de relschoppers zijn begonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten