vrijdag 7 mei 2021

Dieuwke

Het OM meldde onlangs dat twee vrouwen waren opgepakt wegens het bedreigen van RIVM-directeur Jaap van Dissel. Het zou gaan om een 54-jarige vrouw uit Apeldoorn en een 52-jarige vrouw uit Terneuzen. Via berichtendienst Telegram hadden de twee opgeroepen tot 'geweldsmisdrijven' tegen Van Dissel en deelden daarbij zijn adres.

Barracuda moest natuurlijk meteen denken aan de Bataafse Republiek, het Telegram kippenhok van Joost Knevel en consorten, een verzamelplaats voor de meest idiote wappies die je met de cabal, chemtrails en satanische pedo's om de oren slaan en voortdurend klagen dat de rest van de wereld 'nog niet wakker is' (tja, vind je het gek?).

Van een vrouw is nu de identiteit bekend. En warempel, het is inderdaad een 'Bataafse'. De zwaar gelovige Dieuwke Pama, van beroep schoonmaakster op een Zeeuwse camping, deelde op Facebook continu Red Pill journaals van Knevel en Micha Kat en ze behoorde tot de personen die bloemen legden op een graf in Bodegraven, waar onder meer door Van Dissel misbruikte kinderen zouden liggen.

Het Openbaar Ministerie bevestigde aan het AD dat de twee aangehouden vrouwen ‘stellig overtuigd zijn van het bestaan van een pedoseksueel netwerk in Nederland’. Tussen het geloof in God en bizarre complotten zit kennelijk een dun lijntje, zie Wim Visscher of Hans Meyer (Wees de Weerstand).

Virologe Marion Koopmans kan zich inmiddels ook onder de slachtoffers scharen: 'De vervelendste categorie is de QAnon-hoek, waarin wordt gezegd dat ik deel uitmaak van een satanisch pedonetwerk. Mijn oorbellen zijn rondgegaan op sociale media als satanisch teken voor pedofielen. Bizar gewoon.'

Wappies achten zich ontastbaar op het 'ongecensureerde' Telegram, maar deze beide vrouwen waren waarschijnlijk vergeten om hun telefoonnummers af te schermen, en zijn nu dus het haasje.

Dieuwke wordt gedetineerd in Nieuwersluis en natuurlijk is er een actie opgestart om een advocaat te kunnen bekostigen. Pama organiseerde ook al eens een doneeractie voor zichzelf, want 'flink bestolen in 2018', dus moest er een voordelige auto komen of een fiets. De tuin moest ook nog gedaan. Opbrengst tot op heden: nul euri. 

Update Aanleiding voor de aanhouding is een reactie op Telegram: 'Ik ben morgen jarig. Ik wil graag bakstenen voor mijn verjaardag.' De vrouw moet zich woensdag 12 mei bij de rechter in Den Haag verantwoorden. Ook een 54-jarige vrouw uit Apeldoorn staat dan voor vergelijkbare aanklachten terecht. Ze schreef in een reactie op het bericht over bakstenen voor Van Dissels verjaardag 'dat het raam niet het probleem is, maar zijn aanwezigheid in dit aardse leven'.

1 opmerking:

  1. https://www.dulcet.nl/2021/05/08/verontwaardiging/

    Wellicht ook wel passend bij dit stukje...

    BeantwoordenVerwijderen