zaterdag 29 mei 2021

Ze fucking test

Wim Visscher, de razende reporter van Dutch Digger News en anti-vaccin goeroe, heeft het helemaal verbruid bij zijn achterban. Na anderhalf jaar corona wil het gezin nu wel eens van de Spaanse zon genieten, en dus ondergaat Wim naar eigen zeggen een 'betrouwbare' PCR test om te kunnen vliegen. Daar maakte hij zelfs reclame voor. Moet Wim straks ook nog met de verplichte mondkap in de vliegmachine.

Zijn aanhangers konden hun oren niet geloven. Op Telegram regende het reacties: 'Als je werkelijk wilt strijden, dan laat je je nooit testen! Ook niet als je op vakantie gaat. Stel die dan uit tot na de great awakening. Je bent strijder of je bent het niet!' 'Als hij eerst lange tijd roept dat mensen niet moeten gaan testen en dan zelf wel gaat testen omdat hij zonodig op vakantie moet, ja dan heb je voor mij afgedaan. Dan ben je net zo'n valse profeet als al die anderen die gaan testen.' 'Even de feiten, Wim praat met Willem Engel, Wim maakt reclame voor een bedrijf en Wim laat zich testen........ ik volg Wim al heel lang en heb genoten van bepaalde afleveringen van hem maar dit gaat te ver Wim!  Wat is het volgende? Een veilig vaccin?' 'deze man wim visser die hoor ook bij de overheid  met ze fucking test'

Wim postte nog een video waarin hij alle volgers bedankte voor de vele reacties, maar trok er een gezicht bij als een boer met kiespijn.

Barracuda vermoedt dat namelijk Wim een beetje onder de plak zit van Mevrouw Visscher, die zijn rare hobby's allang zat is en haar familie nu wel eens wil zien. Dan mag je voor je iMac wel de stoere patriot uithangen, maar ben je gewoon het slaafje in huis.

Barracuda denkt dan ook dat dit het begin is van het einde van Dutch Digger News. Iedere keer maar roepen dat het gedroomde Quantum Financial System nu toch echt is aangevangen, terwijl er niets gebeurt, is zijn aanhang inmiddels ook niet ontgaan.

Met de aanstaande coronaversoepelingen en de implosie van QAnon is er nauwelijks nog bestaansrecht voor kanalen als Dutch Digger en Patriot Talk. De koek lijkt nu al op. Wims steun en toeverlaat Peter Bierhof heeft zich in arren moede al op het buitenaardse leven gestort ('Sonja weet precies van welke planeet ze komt #ikhebcontact').

Geen opmerkingen:

Een reactie posten