zondag 6 maart 2022

Warboel

Na corona storten de wappies zich op de beeldvorming van Poetin, want dat is immers in hun onnavolgbare logica één pot nat. Het kan geen toeval zijn dat terwijl nagenoeg alle coronamaatregelen zijn opgeheven, wij weer met de volgende crisis worden geconfronteerd. 

Transformatiecoach (...) Danielle Stotijn denkt dat dat komt omdat ter aanzien van corona 'steeds meer waarheden' naar boven zijn gekomen. Hoog tijd dus voor een afleiding, die op een of andere duistere wijze al jaren moet zijn voorbereid. In het hoofd van Stotijn wordt het al gauw een warboel.

Barracuda verbaasde zich eerder deze week al over een zogenaamde analyse van Stotijns gesprekspartner Peter 'Dus dat' Bierhof, die zonder blikken of blozen volhield dat de Oekraïense president Volodymyr Zelensky een trekpop van de CIA was, en de Donbas gewoon bij Rusland wil horen. Hij bedoelde kennelijk de pro-Russische rebellen die met Russische steun Oekraïners uit het gebied hebben verjaagd.

Dat Zelensky een aantal jaren terug toch echt met meerderheid van stemmen de verkiezingen heeft gewonnen en een in Oekraïne weinig populaire oplossing wilde voor de Donbas, tot op zekere hoogte in het voordeel van de pro-Russische rebellen, wordt gemakshalve verzwegen. Net als het feit dat de invasie toch vooral gaat over de westerse invloedsfeer die Poetin verafschuwt.

Beiden gaan dan ook wel erg makkelijk mee in de propaganda van Rusland om Oekraïners als nazi’s te bestempelen. Zonder fatsoenlijke factchecking natuurlijk. 

Stotijn en Bierhof blijven maar in hun QAnon fantasiewereldje rondwentelen, waarin de eeuwige cabal en de deep state weer voorbij komen en de SWIFT-sancties geen enkele impact in Rusland zouden hebben, want de federatie heeft ongetwijfeld allang het Quantum Financial System (QFS) ingevoerd, een door wappen volledig verzonnen financieel stelsel. De roebel is toch echt heel erg ingestort.

Geen wonder dat Stotijn gefrustreerd is dat de tijdlijn van voorspellingen uit alternatieve hoek steeds verder opschuift en kwijtschelding in van schulden in het kader van het eveneens verzonnen Gesara nog altijd op zich laat wachten. Tja, vind je het gek?

Tussen de bedrijven door wordt ook corona gebagatelliseerd als een soort van onbeduidend griepje. Let wel: beiden zijn doodziek van corona geweest, waarbij het weinig had gescheeld of Bierhof was in het ziekenhuis beland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten