maandag 20 december 2021

Dus dat

 

Na een lange stilte liet Peter Bierhof, ooit overtuigd QAnon aanhanger en antivaxxer, zondag weer van zich horen. Nog ietwat zwaarademig moest hij toegeven dat hij door corona was gevloerd, zonder het c-woord te noemen. En natuurlijk had hij corona niet gekregen omdat hij niet was gevaccineerd, maar vanwege zijn mentale toestand. 'Tachtig procent zit gewoon hier', aldus Peter, wijzend op zijn hoofd.

Toegegeven: het was een heftig jaartje voor Bierhof. De hele zomer bereidden Bierhof en Daniëlle Stotijn hun achterban voor op de komst van zowel een wappie radiostation als een internationaal platform voor wappies.

Tussen alle vage mededelingen door bleek al wel dat samenwerken met anderen moeizaam was, en het internationale platform er voorlopig niet meer zou komen. Compass Radio ging uiteindelijk wel de lucht in, maar heeft weinig meer te bieden dan heel veel non stop muziek die je ook bij pakweg Sky Radio kunt horen. Barracuda heeft de indruk dat er geen hond luistert.

De klachten begonnen met een stemprobleem en een hevige koorts, gevolgd door een nog heftiger 'griepaanval'. Onder de douche kreeg Bierhof duizelingen. Via een bevriende arts kreeg hij het omstreden geneesmiddel ivermectine toegediend. Dat hielp blijkbaar niet, want de zuurstofsaturatie bleef teruglopen. Daarna liet Bierhof nog MMS (Master Mineral Solution) aanrukken, een bleekmiddel dat wordt verkocht als 'wondermedicijn'. 

Na de zoveelste 'aanval' stuurde de inmiddels gealarmeerde huisarts (geen natuurgenezer) een ambulance. Daar werd Bierhof tegen zijn zin (positief) getest, maar de toestand was niet ernstig genoeg voor acute opname. Nu krabbelt Bierhof langzaam weer overeind, een ervaring rijker.

Maar voor Bierhof is nu wel een grens bereikt. Het was geen fijne bevalling. Alles moet anders. Lopende projecten 'leveren mij energetisch en financieel niks op'. Dus dat.  

1 opmerking:

  1. Waarom is Ivermectine omstreden? Het ontwormt geweldig en geeft een glanzende vacht en een natte neus!
    Oh, en Glorix drinken zal ook wel ergens goed voor zijn, toch?

    BeantwoordenVerwijderen