woensdag 20 juli 2022

Vuur en vlam

Fakkelman Max vd Berg was gisteren in Rotterdam om Klaus Schwab een lesje te leren. Hij stond voor het Novotel toen hij vernam dat Schwab in Den Haag was gesignaleerd. Een daar mag Max niet komen.

Het is buitengewoon knap dat Schwab zich wist te onttrekken aan iedere journalist van Nederland, geen medium berichtte over het vermeende bezoek, maar wappies precies schijnen te weten waar de veelbesproken oprichter van het World Economic Forum (WEF) - een soort Demmink die verantwoordelijk zou zijn van alle kwaad in de wereld - zich ophield. Maar eerlijk gezegd vreest Barracuda dat onze complotvrinden een willekeurige man met kaal hoofd en dubbelkinnen voor Schwab hebben aangezien. Ze zijn er dom genoeg voor.

Maar dan die Max. Als het goed is mag hij niet eens buiten Amsterdam komen, zo onthulde hij een dezer dagen in een video, en hij zeult een enkelband met zich mee als onderdeel van de schorsingsvoorwaarden. Dat zal ook wel verklaren waarom Max zich in de trein tooit met een monddoek. Om te voorkomen dat een conducteur hem herkent en overlevert aan de politie.

Het is dat het zweet nog niet van zijn voorhoofd parelt, maar Max is een tikkende tijdbom. Hij was in Rotterdam om Schwab 'in vuur en vlam te zetten:  z’n hart hè, figuurlijk!. En hoopt dat de WEF-baas 'dood neervalt, op een dag, zo snel mogelijk'. Je vraagt je dan vooral af wat Max had gedaan als Schwab echt zijn pad had gekruist.

Iets zegt Barracuda dat Max zich zeer binnenkort weer in de nesten gaat werken. Met slechte afloop. Hij mag met de zes maanden gevangenisstraf voor het bedreigen van Kaag echt in zijn handen knijpen. De twee coronagekkies die vorig jaar een brandend bierflesje door de voordeur bij de Groninger journalist Groeneveld en zijn partner gooide zijn maandag veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar en tbs met voorwaarden. Groeneveld schreef kritisch over coronacomplotdenkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten