maandag 11 juli 2022

Redder der Boeren

Willem Engel, redder der boeren. Toen hij een dezer dagen voor de camera van Fakkelman Max vd Berg verscheen leek het Viruswaanzin opperhoofd volledig in de ban van de protesterende boeren.

Toen Vd Berg opmerkte dat dat toch weinig had te maken met 'waar wij voor staan', sprak Engel hem tegen: dat hele stikstof was gewoon weer een onzichtbare vijand, inclusief computermodellen en slechte meetgegevens, met als doel het 'onteigenen van de boeren'. Barracuda begrijpt weinig van dit complot, maar Engel kennelijk des te meer.

Daarna begon Engel over Fort Oranje als een 'blueprint van wat het nu gaande is', oftewel het drama in zijn eigen familie, waarbij vader Cees voor een prikkie het ene na het andere pandje opkocht in de Maasstad en ze verhuurde aan immigranten, verslaafden en sociale randgevallen die geen vervelende vragen stelden. Het gemeentebestuur sprak schande van de erbarmelijke omstandigheden in de huurwoningen en kocht Engel uit voor 14 miljoen.

Dat geld ging naar de camping Fort Oranje en weer kreeg Engel het aan de stok met de gemeente (Zundert). Net als in Rotterdam luidde de kritiek dat de voormalig biochemicus zijn huurders onder erbarmelijke omstandigheden huisvestte.  

Gewoon een ordinaire huisjesmelker dus, maar het verklaart waarom Willem zich graag zijn kont tegen de kribbe gooit.

Natuurlijk heeft Engel niks met de boeren, maar heeft hij hetzelfde probleem als al die andere wappies die in een groot gat zijn gevallen sinds corona niet langer het nieuws domineert.

Zo ook Wim Visscher, professioneel hondjesuitlater en uitkeringstrekker, die via zijn Telegram kanaal liet weten dat hij '1000 procent achter jullie (boeren) staat', want 'er is geen stikstofprobleem'. Dat zal indruk hebben gemaakt in Boertange en Moddergat.

Of de video die hij wilde maken met de boeren (alleen in de buurt van Rotjeknor) er nog komt is zeer de vraag. De politie is al nu al twee keer aan zijn deur geweest vanwege opruiende content en Wim kiest eieren voor zijn geld.

1 opmerking:

  1. Ik voorspel dat je met groot nieuws komt, Barra. :)
    Wordt straks het DNA afgenomen? O jee....

    BeantwoordenVerwijderen