dinsdag 13 december 2022

Ik ben Micha Kat, wat is uw naam?

Micha Kat, die vastzit voor diverse zaken, verbrak vandaag zijn radiostilte. Letterlijk. Hij schreeuwde vanochtend zo hard in de rechtbank in Den Haag dat de rechter hem wilde verwijderen. 'Ik ben Micha Kat, wat is uw naam, ik weiger voor een anonieme rechter te staan.'

Vervolgens wilde Kat volgens het AD per se een boek bespreken waarin van alles en nog wat zou staan wat zijn gelijk zou aantonen. Ook daar had de rechter geen zin in. 

Kat's voorlopige hechtenis wordt dus gewoon verlengd. Hij weigert zich intussen psychisch te laten onderzoeken en begon over een miljoen schadevergoeding. De inhoudelijke staat gepland op 28 maart. Tot die tijd mag Kat ook niet communiceren met zijn goede vriend Rob Scholte. Die heeft een contactverbod.

Van fantast Wim Visscher gaat we waarschijnlijk ook minder horen. Die wist enkele weken geleden nog te vertellen dat Joe Biden zou worden gearresteerd. Als het dan niet gebeurt, wat steevast het geval is met Wim, die iedere kul op internet serieus neemt, gaat hij gewoon weer over op de orde van de dag.

Na zoveel hilarische missers is er natuurlijk geen mens meer die hem nog serieus neemt. Laat staan donaties stuurt. Maandag onthulde Wim dat hij 'helaas' vanaf januari moet werken, want de hypotheek moet betaald en er komen te weinig donaties binnen. Tweeduizend euri per maand wil Wim van 'bedrijven'. Maar wat die daarvoor krijgen blijft duister. Wim heeft de oproep van de weeromstuit verwijderd, kennelijk omdat hij breeduit werd afgezeken op Twitter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten