zaterdag 3 december 2022

Prison Planet

Alex Jones, presentator van complotplatform Infowars, lijkt de 1,5 miljard schadevergoeding te willen ontlopen voor de nabestaanden van het Sandy Hook-bloedbad. Hij heeft vrijdag zijn persoonlijk faillissement aangevraagd.

‘Zoals elke andere laffe zet die Alex Jones heeft gedaan, zal dit faillissement niet werken’, verklaarde Chris Mattei, advocaat voor families van Sandy Hook-slachtoffers.

Zijn belangrijkste bedrijf, Free Speech Systems, vroeg in juli faillissement aan. Drie van zijn andere bedrijven - InfoWars, Prison Planet TV en IW Health - zijn sinds april failliet.

Toch is Jones nog altijd op de 'buis' te zien. Afgelopen week had hij nog rapper Kanye West als gast, die verklaarde dat Hitler ook goede dingen deed. Hij vond de snelweg uit en de microfoon' (was dat niet Edison?)

Jones erkende het faillissement in zijn Infowars-uitzending, zei dat de zaak zal bewijzen dat hij blut is. Hij vroeg kijkers om op zijn website te winkelen en show in de lucht te houden.

Maar ook op die activiteiten kan makkelijk beslag worden gelegd, tot en met de camera's waarmee Jones zijn uitzendingen maakt. Jones verkeert letterlijk in zijn eigen Prison Planet.

1 opmerking:

  1. Het lijkt erop dat Jones faillissementsfraude heeft gepleegd door snel bezittingen op naam van zijn ouders te zetten: https://meaww.com/alex-jones-accused-transfer-millions-company-dad-manage-prevent-wealth-sandy-hook-families

    BeantwoordenVerwijderen