vrijdag 16 oktober 2020

Rechtzoekend burger

De eerste acht maanden van dit jaar zijn er 44 meldingen en 17 aangiftes gedaan door politici, vertelde Kamervoorzitter Khadija Arib in Nieuwsuur.

Wappies belagen Kamerleden, en jouwen journalisten en politici uit. 'Het is voorgekomen dat we aan het einde van de vergadering via een andere uitgang naar buiten gingen. Het is een heel grimmige sfeer.'

Onder de beelden die Nieuwsuur uitzond van demonstranten herkenden we overduidelijk de opgewonden stem van volhardend vader, rechtzoekend burger, overtuigd Gele Hesser en 'staatsvijand nr. zoveel' drs. E.M. Groenendijk MSc. En tegenwoordig vooral wappie in het kwadraat.

Ooit werd Groenendijk Youtuber om zich te beklagen dat zijn drie dochters door zijn ex waren ontvoerd naar Duitsland. Gaandeweg begin je steeds beter te begrijpen waarom. Zijn overspannen video's zijn al tig keer door YouTube verwijderd. Hij wordt regelmatig aangehouden en met boetes weer op straat gestuurd.

En Erik wordt met de dag gekker. En dan niet een beetje gek, maar echt heel erg. In Den Haag filmt hij de laatste tijd ornamenten van gebouwen om te beweren dat in het geheim vrije energie aan de aarde wordt onttrokken.

En sinds kort is Erik ook nog platte aarde gekkie. Zie voor de onnavolgbare logica onderstaande video. 

Op LinkedIn staat nog altijd dat Erik docent Economie en Wiskunde is. Het ergste moet worden gevreesd voor die arme leerlingen van hem. 

Groenendijk is inmiddels ook al ontdekt door Dumpert. Lees vooral de commentaren.

4 opmerkingen:

  1. Laat hij een bootje huren/kopen en dan maar bewijzen dat de aarde plat is. Heeft niemand ook meer last van hem.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is al van het randje afgevallen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit opperhoofd der gele hesjes zit zonder werk. In een filmpje waarin hij als een O. den Beste tekeer gaat op de drempel van het Hilversums gymnasium, laat hij tegenover een docent los dat hij een vaststellingsovereenkomst heeft getekend. Lees: voortijdige beëindiging vast dienstverband op initiatief van werkgever zonder tussenkomst van rechter.

    BeantwoordenVerwijderen