zaterdag 3 oktober 2020

Trump kaart

Het nieuws dat Trump positief is getest op corona en met klachten in het ziekenhuis is opgenomen leidde uiteraard tot een stortvloed aan samenzweringstheorieën, doodwensen en desinfo.

Zoals daar zijn het idee dat de Democraten of wellicht Joe Biden himself stiekem het virus hebben aangebracht op de debatmicrofoon van Trump (waarschijnlijk met een pincet uit een doosje gelicht).  

Meer in de lijn van internetorakel QAnon is het gerucht dat Trump bezig was om liberale pedofielen op te pakken (de Grote Verlosser doet namelijk niet anders). Daarvoor moet je dan kennelijk een corona-infectie voorwenden en in het ziekenhuis worden opgenomen. Barracuda had het logischer gevonden als Trump nog even had gewacht met deze enorme operatie tot na de verkiezingen, maar goed.

Weer anderen onder wie Michael Moore denken dat Trump probeert de rampzalig verlopen verkiezingen uit te stellen. Of à la Elvis een aanstaande dood voorbereidt en zijn fans nog jaren trakteert op spannende sightings.

Trumpfan Micha Kat vermoedt dat Trump na tien dagen gierend van het lachen op het podium staat om honderden miljoenen pillen HCQ, de Haarlemmer Olie onder de coronaplotters, uit te delen en daarmee de verkiezingen wint. Ja mensen, de ultieme Trump kaart wordt uitgespeeld.

Maar het kan altijd nog gekker en grootser. Neem Martin Vrijland, die denkt dat Q Anon en de besmetting van Trump in het leven zijn geroepen om 'als vissersvloot voor critici te dienen'.

Martin kan het niet uitstaan dat andere gekkies meer publiek trekken dan hij en hem ook nog eens volledig doodzwijgen. Daarom is ongeveer iedere plottercollega controlled opposition.

Het duidelijk koppelen van bepaald gedachtegoed aan het stigma ‘complotdenkers’, zoals de nonsens van QAnon, heeft volgens Martin slechts als doel om kritische denkers zoals hij aan boord te hijsen en daarna de 'vissersvloot tot zinken te brengen'. Nou, daar trapt Martin mooi niet in! 'Die tweede golf zou die coronavirus criticasters een kopje kleiner moeten maken en dat feest is nu begonnen.' 

Het kan natuurlijk ook zijn dat Trump gewoon een patsy is voor de New World Order en de infectiehoax als doel heeft om ons allemaal voor een en voor altijd te chippen of (nog logischer) middels een vaccin geheel uit te roeien. Staat allemaal op internet, dus moet het wel kloppen.

1 opmerking:

  1. Niet alleen die gek van een Kat maar ook nieboeboe komt de laatste tijd met borderline-insane artikeltjes. Of moet ik zeggen, braaksels van een compleet waanzinnige waarvoor zelfs het Gesticht/Pieter-Baan-Centrum nog te braaf voor is?

    BeantwoordenVerwijderen