donderdag 22 juli 2021

3 Strikes, You're Out

Na bijna een half etmaal vol vage geruchten en een stemopname van Kat zelf aan Rob Scholte heeft het Openbaar Ministerie in Den Haag vandaag bevestigd dat Micha Kat gisteravond in Noord-Ierland is opgepakt op verzoek van de Nederlandse autoriteiten naar aanleiding van aangiftes rond de zaak Bodegraven.

Het RIVM heeft volgens het AD een van die aangiftes ingediend, en Barracuda vermoedt dat de gemeente Bodegraven een van de andere indieners is.

Het meest interessante detail: De rechter in Belfast beslist volgens het AD al op zaterdag 7 augustus of Kat wordt overgeleverd aan Nederland. De nog lopende, telkens uitgestelde uitleveringsverzoeken zouden pas in september dienen, maar worden wellicht naar voren gehaald.

Niet dat Kat over enkele weken al op het vliegtuig wordt gezet. Mocht de rechter tot uitlevering besluiten, dan kan Kat altijd nog hoger beroep instellen, maar het begint sterk te lijken op een gevalletje 3 Strikes, You're Out. En Barracuda schat zo in dat Kat juridisch niet sterk staat.

Een ander opvallend feit is dat Kat zijn arrestatie niet persoonlijk lijkt te hebben gemeld aan Joost Knevel, met wie hij nota bene bijna dagelijks het Red Pill Journal presenteerde. Heilig overtuigd van het bestaan van pedonetwerken en rituele kindermoorden, is Knevel de belangrijkste aanstichter van smaad en laster aan het adres van Jaap van Dissel en diverse Bodegravers. Het viel Barracuda al vaker op dat wanneer Knevel weer eens op de automatische piloot minutenlang voor zich uit zat te prevelen, Kat daar een ongeïnteresseerd en soms geërgerd gezicht bij trok.  

Knevel zelf leek het ook vandaag op Telegram weer te druk te hebben met zijn eigen frustraties over de zaak Bodegraven, getuige een berichtje (nota bene weken na het vonnis) 'Gezocht civiele advocaat die in beroep wil gaan tegen de uitspraak van Hoekstra tegen het RPJ. Kort geding!! De tijd tikt !!'.  

Update: Kat heeft soort van tijdelijk internetverbod. Uitleveringsproces wordt 3 september.



4 opmerkingen:

  1. Smaad en laster aan het adres van de heer Van Dissel is blijkbaar belangrijker dan belastering en bedreiging van andere personen. Ik heb me erover verbaasd dat Kat doodleuk sinds 2015 zijn straf heeft kunnen ontlopen, voornamelijk in EU-land Ierland.
    Eindelijk gerechtigheid voor de burgers die door Kat zijn belasterd, ook diegenen die er de tijd of het ongemak niet voor over hadden om aangifte te doen. Ik reken erop dat de autoriteiten in het VK voldoende zijn geïnformeerd door Justitie en dat de uitlevering doorgaat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk niet dat het zozeer de smaad en laster aan van Dissel zijn geweest. Veel meer de smaad en laster aan de gemeente Bodegraven met alle gevolgen die erbij kwamen kijken en hij teveel in het zicht kwam. Een grote fout, die hem nu de figuurlijke kop gaat kosten.

      Verwijderen
  2. Hopelijk gaan zijn schreeuwsites zoals Revolutionaironline en zo ook zsm offline. (en alles wat met Katje te maken heeft!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat alles, en het meest opvallende vind ik de laatste alinea (pagina 3): zijn handelen voldoet blijkbaar aan de terrorismedefinitie. Dát kan een op te leggen straf behoorlijk verzwaren.

    BeantwoordenVerwijderen