woensdag 12 oktober 2011

Rolodex man

Eindelijk weten we wat gaskamerontkenner Micha Kat mankeert. Hij lijdt aan een bi-polaire stoornis 'waarmee op zichzelf te leven valt, maar door het klokkenluiders-werk en de pedo-naspeuringen wordt de stoornis steeds versterkt.' Telkens brengt Kat zich, zo onthulde hij eerder dit jaar aan zijn (toen nog) maatje Wim Dankbaar, in een upper-hype en 'dan komt er een succes of een belangrijke ontwikkeling of een groot event en dan ‘draai ik door’ waarna een diepe inzinking volgt waarbij de grond onder mijn voeten wegvalt.'

Begin dit jaar had Kat zelfs een intake gesprek bij psychomedisch centrum in Naaldwijk, waarbij de genoemde stoornis naar voren kwam, maar een behandeling volgde niet. Met als gevolg dat Kat weer in een upper-hype zit. Sterker nog, een dezer dagen zag Kat dan toch eindelijk het verband tussen zo ongeveer alles, zeker toen hij op de site van Alex Jones een stuk las waarin wordt aangetoond dat ook de hele ‘koude oorlog’ een hoax was: nooit hebben de Russen de beschikking gehad over een arsenaal aan kernwapens die ze konden afschieten op New York, Londen, Parijs en Berlijn. Is allemaal bedacht door het Amerikaanse ‘militair-industriele complex’. 'Toen viel bij het definitief het kwartje: alles waar de wereldpolitiek op is gebaseerd -9-11, de ‘Europese Eenwording’, de ‘Mexicaanse griep’, de Koude Oorlog zijn leugens en daar hoort de Holocaust ook bij!' 

Maar laten we het eens hebben over de hoaxen van Micha Kat zelf. Gisteren meldde HP/DeTijd bij monde van freelance journaliste Coco Gubbels dat bestseller-auteur Maria Genova zich in haar nieuwe boek Vrouwen te koop baseert op een AIVD-bron die helemaal niet bestaat. De man die beweert namens de geheime dienst onderzoek gedaan te hebben naar een groot pedofielen-netwerk blijkt vooral over een grote fantasie te beschikken.

En nu komt het: Het gaat om dezelfde bron die pedojager Micha Kat steeds enthousiast aanhaalt als de Rolodex man. Die zou van alles weten over Joris Demmink. Hoe kwam Kat aan dat contact? Via de Amsterdamse advocate Adele van der Plas, die al jaren namens haar client Baybasin op Demmink jaagt.

De man meldde zich spontaan via Twitter bij schrijfster Genova, wat al niet des AIVD's is. En journaliste Gubbels ontmoette deze man ook bij Genova thuis. 'En daar zat ook Richard, die zich voorstelde als AIVD’er, maar niet in functie op dat moment. Een vadsige, slecht verzorgde man die veel leek te weten over tablets en andere gadgets.' De man was er slecht aan toe, zo vertelde hij zelf. 'Omdat hij na het opsporen van de Black Box met de Mossad in de Bijlmerramp ook nog eens in coma raakte, werd zijn hartklep beschadigd en is het nu helemaal gevaarlijk om te slapen'. Een man van sterke verhalen, dat hoor je zo.

Gubbels: 'Navraag bij politie, recherche en AIVD leveren een off-the-record unaniem antwoord op: deze man is een fantast en geen (oud)AIVD’er.' En: 'De namen van collega’s die zo graag met hem zouden samenwerken heb ik benaderd en ook daar kreeg ik als antwoord dat de man hen achtervolgt met informatie die gewoon op internet te vinden is. Ook zij hebben even een check gedaan bij de door hem genoemde instanties en kwamen tot dezelfde conclusie: Deze man is niet van de AIVD en heeft daar ook nooit gewerkt.'

De desbetreffende man heet trouwens voluit Richard Samson en woont als 52-jarige samen met een 28-jarige Bulgaarse jongen. Hier nog meer onthullingen over Richard Rolodex.

Kortom: Micha Kat lijkt volkomen nat te zijn gegaan op een hoax. Iets langer dan een jaar geleden gebeurde precies hetzelfde, toen Kat ook al gretig een supergetuige aanhaalde: een advocate met te veel fantasie die onder meer beweerde dat Johan Friso tegen betaling getuige zou zijn geweest van een rituele moord op Marianne Vaatstra. Uiteindelijk moest Kat toegeven dat hij met deze bron helemaal fout zat. Barracuda heeft het bange vermoeden dat de Rolodex-man bij Klokkenluideronline nog wel even zal voortleven.

62 opmerkingen:

 1. Zoals Maria zelf al schrijft:

  Wat een kromme en lachwekkende vergelijking. Een anonieme bron vertelt een verhaal over een pedo-netwerk. Niemand beweert dat dit verhaal niet klopt, er zijn heel veel mensen die dat verhaal bevestigen. Een journalist doet toch haar best om 1 van die bronnen te ontmaskeren. Stel dat 1 van de bronnen een grote crimineel blijkt, dan wil dat niet zeggen dat het pedo-netwerk niet bestaat. En wat het geloven in dat verhaal betreft: in het boek laat ik heel duidelijk blijken dat ik mijn twijfels heb over zijn 'complottheorie'. Maar er zijn al meerdere aangiftes gedaan en verschillende journalisten zijn momenteel met het pedo-netwerk bezig. Even voor de duidelijkheid: het boek gaat daar helemaal niet over, wel over andere misstanden: vrouwen dwingen tot prostitutie en organisaties die niet in staat blijken de mensenhandel te bestrijden.

  Met andere woorden, 1 onbetrouwbare bron bewijst nog niet dat er geen Rolodex-zaak bestaat. Daar zijn genoeg bewijzen voor dat het wel zo is. Gadverdamme Barra, zit je nu ook al het bestaan van pedonetwerken goed te praten/bagatelliseren? Je bent nog erger als die holohoax ontkenners.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke Freudiaanse slip van één van onze huis-antisemieten.

  Nu nog even wachten tot de rest van de zwakbegaafde usual suspects zich meldt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. qoute: In het geval van “Vrouwen te koop” van Maria Genova gaat het me niet zozeer om de verhalen van de slachtoffers, maar om het geruis er omheen.

  Tuurlijk joh, wat kan jou die slachtoffers schelen, niks toch? Als je zieke k*tblogje maar wordt gelezen. Jas toch?

  @Galien, waarschijnlijk val jij ook gewoon op kinderkontjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vrouwenhandel is grootschalig en big business. Jaarlijks worden er alleen al vanuit de Balkanlanden en Rusland ruim 200.000 mensen verhandeld ten behoeve van de seksindustrie. In Europa zou het totaal aantal vrouwen dat is verhandeld en momenteel als seksslaaf in de seksindustrie werkt tussen de 500.000 en 700.000 liggen. In Nederland zijn er, volgens cijfers uit de rapportage van de Nationaal Rapporteur van de mensenhandel, 3.500 slachtoffers gedwongen werkzaam in de prostitutie en de opbrengst zou jaarlijks 118.000.000 bedragen. Alle cijfers zijn schattingen. Slechts een fractie van die aantallen is zichtbaar bij Justitie en nog minder van die gevallen worden echt uitgezocht.

  De bestrijding van vrouwenhandel staat al twintig jaar hoog op de agenda in Nederland. Er is een indrukwekkend arsenaal aan wetten en maatregelen aangenomen. Hulpverleningsinstellingen, een landelijk officier, allerlei task forces en units binnen de politie en een nationaal rapporteur mensenhandel zijn in het leven geroepen. Toch slaagt dit indrukwekkende apparaat er slechts in om enkele tientallen vrouwen opvang en bescherming te bieden. Is dit onwil of onkunde? De meerderheid van de vrouwen die door mensenhandelaren naar Nederland wordt gebracht, wordt namelijk meestal gewoon uitgezet. Opeens zijn zij geen slachtoffers meer, maar criminele illegale vreemdelingen.

  Het falende overheidsbeleid is voor een deel te herleiden naar veranderingen die eind jaren negentig en later na de Pim Fortuyn revolte zijn doorgevoerd. Na Pim Fortuyn ging het vooral om de veiligheidsbeleving in de publieke ruimte. Omdat vrouwenhandel doorgaans geen sporen nalaat op die publieke ruimte, werd de aanpak daarvan ook minder belangrijk.

  http://tegenlicht.vpro.nl/nieuws/2006/maart/vrouwenhandel-in-nederland.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben wel benieuwd of het om de zelfde informant gaat als in 2007

  BeantwoordenVerwijderen
 6. AMSTERDAM - Een justitieel onderzoek naar de betrokkenheid van topambtenaren bij seksueel misbruik van minderjarige jongens is eind jaren negentig vermoedelijk op hoog niveau gesaboteerd. 

Politie en justitie hadden destijds serieuze verdenkingen tegen enkele prominente figuren, maar kregen niet de kans de ontucht diepgaand te onderzoeken. Op het moment dat het Openbaar Ministerie (OM) had besloten over te gaan tot het afluisteren van hun telefoons, verbraken de verdachten plotseling elk contact met elkaar. 

Dat zeggen bronnen die destijds nauw betrokken waren bij het gerechtelijk vooronderzoek. In de groep ontuchtplegers die politie en justitie op de korrel had, bevonden zich volgens hen onder anderen een toenmalig hoofdofficier van justitie, een topambtenaar van het ministerie van Justitie en een oud-hoogleraar uit Amsterdam, nu gepensioneerd.

  Het Parool door Dylan de Gruijl en Jan Salden

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Arminius, je kan weer eens niet lezen. Heb je wel vaker last van. Ergens zitten dingen niet goed tussen je oren. Waar ontken ik het bestaan van pedonetwerken? Wijs me die passage eens aan. Nergens dus. Het gaat erom dat Kat weer eens een 'bron' opvoert die niet is wat hij zegt te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Arminius kan dan wel niet rekenen en lezen, maar copypasten...wow

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Niemand durft trouwens meer zijn bek open te doen over die rolodex-zaak, want dan gaat gelijk je kop eraf.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 'Wat een kromme en lachwekkende vergelijking'

  Welke vergelijking zou dit moeten zijn? Ik kan je weer eens totaal niet volgen, Arminius. Gaat het wel goed me je? Je spendeert volgens mij veel te veel tijd achter de pc, lijkt me weinig productief.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Blogger Barracuda zei...

  Arminius, je kan weer eens niet lezen. Heb je wel vaker last van. Ergens zitten dingen niet goed tussen je oren. Waar ontken ik het bestaan van pedonetwerken? Wijs me die passage eens aan. Nergens dus. Het gaat erom dat Kat weer eens een 'bron' opvoert die niet is wat hij zegt te zijn.

  Je kunt lekker lullen Barra, maar impliciet beweer je toch echt dat het allemaal onzin is wat er wordt beweerd.

  "Kortom: Micha Kat lijkt volkomen nat te zijn gegaan op een hoax.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 'Je kunt lekker lullen Barra, maar impliciet beweer je toch echt dat het allemaal onzin is wat er wordt beweerd.'

  Volgens mij heb je mij heus wel begrepen, maar wil je weer eens gezegd hebben dat het Rolodex onderzoek bestaat. Ja, dat bestaat, dat wist deze nepbron van Kat ook. De rest verzon hij er bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Alleen de grap was wel dat Fred Teeven die niet met me wilde praten over zijn tijd als officier van Justitie en het Rolodex-onderzoek wel erkende dat Samson een informant van hem was geweest. Dat is weer zo’n rare twist in het verhaal.

  Ton Biesemaat

  Hmmm, miss. toch niet helemaal een hoax?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Barracuda zei...

  Volgens mij heb je mij heus wel begrepen, maar wil je weer eens gezegd hebben dat het Rolodex onderzoek bestaat. Ja, dat bestaat, dat wist deze nepbron van Kat ook. De rest verzon hij er bij.

  Het gaat er niet om of het Rolodex onderzoek bestaat kerel, [dat weet iedereen] het gaat er om of er hooggeplaatste figureren in voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nog maar even een reactie van Maria

  "Als goede journalist beweer ik nergens in het boek dat het verhaal klopt. Ik gebruik het alleen ter illustratie, om te laten zien door wat voor mensen ik benaderd wordt.
  Dat verhaal is voor mij van zo’n ondergeschikt belang dat ik het nergens in interviews vermeld, maar vervolgens gaan twee mensen honderden tweets besteden aan mijn anonieme bron. Te ziek voor woorden. En dan komen ze tot de grote onthulling: mijn anonieme bron klopt niet want volgens hun anonieme bronnen klopt het niet. Een briljant staaltje journalistiek."

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "De briljante onderzoeksjournalisten kunnen beter de vraag beantwoorden hoe mijn bron aan zo veel kennis over het pedo-netwerk komt, waarom hij een kluisverklaring moest afleggen (dat doen gewone bronnen niet, dat wordt bevestigd door Teeven in de pers) en waarom het verhaal over het pedo-netwerk door zo veel onafhankelijke bronnen wordt ondersteund."

  BeantwoordenVerwijderen
 17. 'Het gaat er niet om of het Rolodex onderzoek bestaat kerel, [dat weet iedereen] het gaat er om of er hooggeplaatste figureren in voorkomen.'

  En dan moet je niet afgaan op bronnen zoals die van Kat. Begrijp je het nu een beetje Arminius, of ga je ons de ganse dag weer vervelen met copypaste verhaaltjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @ Arminius. Ik heb het nu wel gehad met je.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. "En nu komt het: Het gaat om dezelfde bron die pedojager Micha Kat steeds enthousiast aanhaalt als de Rolodex man. Die zou van alles weten over Joris Demmink. Hoe kwam Kat aan dat contact? Via de Amsterdamse advocate Adele van der Plas, die al jaren namens haar client Baybasin op Demmink jaagt."

  Via wat tips van 'relaties' uit de informele economie, plus vanwege het feit dat ik zijdelings betrokken ben geweest bij het werk dat Adele deed voor de SantoDaime beweging, weet ik dat mevrouw nogal wat ondermaatse zaakjes voor de AIVD uitvreet. Zijdelings werd ze tijdens een van de vele sessies daar strak op aangesproken, waarna er meteen irritant gestalkt begon te worden door haar geslependienscht collegatjes. Die moesten natuurlijk met hun aas-vrouwtjes nog vele visjes aan de gespleten belangen haak van hun lopende zaakjes hengelen. Overal n.l. waar er belangen van hun geslepen diensten op de tocht kunnen komen te staan, zijn ze er als de kippen bij om via 'hulp', intimidatie dan wel moord de touwtjes strak in handen te blijven houden. Het verbaast mij dan ook niet dat het Micha terrecht opvalt dat zij Baybasin zogenaamd met haar handen in de lucht 'moet' verdedigen, en dat ze dus tevens via haar desinformanten (al dan niet bewust opgeleid dan wel misbruikt!) het onderzoekswerk van Kat in het honderd probeert te laten lopen. Het is allemaal simplistischer dan meniggeen denkt, wardoor er binnen mijn sociale netwerken heel voorzichtig wordt omgegaan met verenstekerij dan wel gewillige poesjes die je zaken altijd met een kluitje in het riet MOETEN laten stuklopen hahaha. Had Micha maar naar bepaalde raadgevingen over van der Plas maar moeten luisteren. Spannend he? Bepaal zelf maar lekker of ik hier a-la die rolodex clown ook met mijn grote duim uit mijn hals er op los fantaseer...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Die Coco Gubbels [Jezus wat een naam, je zal maar zo heten] is zelf ook behoorlijk mediageil. Zo ging zij eens undercuffer als dakloze om daar vervolgens een boekwerkje over te schrijven, dat met veel media tam tam werd aangekondigd

  Haal maar weer snel weg mijn reactie Barra

  Daar ging ik dan: undercover als dakloze. Bang was ik, vooral om te falen. Bijna zes weken leefde ik tussen daklozen en ik schreef alsof mijn leven er van afhing. Prachtige mensen kwam ik tegen met trieste verhalen. Biertjes gedronken met verslaafden, in de zon gelegen met gekken en voor de regen geschuild in een dagopvang vol met Polen. Ik ben trots op het resultaat, al staat in de twee artikelen die in de HP verschenen nog maar een fractie van wat ik heb meegemaakt. Niet snel daarna volgden interviews, radiogesprekken over de combinatie van antropologie en journalistiek, en een nieuwe undercover.

  Komend jaar wordt het jaar van nieuwe gebieden veroveren: een boek, radio, televisie en een Europees multimediaal project. Het boek over daklozen in Nederland met mijn undercover ligt nog op de ‘tekentafel’. Het wordt ook het jaar van een betere balans tussen werk en plezier, al is mijn werk mijn plezier. Ik hoop weer veel motor te rijden, door de natuur te banjeren en vooral van boeiende mensen te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Rolodex verijwst naar een recherche onderzoek en niet naar een of andere desinformatie agent.
  Volkomen onzin stukje weer met als dubieuze doel het ontkennen van het bestaan van pedonetwerken met machtige leden.

  Wat voor belang heeft barracuda daarbij?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh God, daar hebben we de volgende debiel. De man NOEMT zich de Rolodex Man. Goddit?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. En wat wil je met dat stulje over daklozen nou weer zeggen, Arminius? Of weet je dat zelf ook niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Dat ze behoorlijk media geil is. Meer niet.

  Coco Gubbels, 19 januari 2010 11:07 uur

  Voor het onderwerp Voodoo in Haïti had ik zo gehoopt een antropoloog te mogen horen in uw programma. In dit geval Paul Faber die onlangs de tentoonstelling 'Voodoo' in het Tropenmuseum heeft georganiseerd en veel kennis heeft van die religie. Maar er zijn nog veel meer mensen met specifieke kennis!
  Als antropologe en journaliste ben ik een project gestart om antropologen als expert meer in de media te krijgen.
  Graag zou ik uw redactie helpen om bij dit soort onderwerpen een antropoloog te vinden.

  Drs Coco Gubbels
  antropologenindemedia.ning.com

  Maar ik ga ff wat nuttigers doen als bij dit pedoclubje rondhangen, gegroet!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @Arminius

  Nee, hoor. Dat heeft teveeldrank me ook al eens gevraagd, of ik van jongenskontjes hield.

  Veel te soft voor me. Persoonlijk ben ik meer van het offeren van maagden aan Beelzebub en het huilen bij volle maan.

  @AIRVD

  Pedonetwerken met machtige leden bestaan alleen in jullie koortsige verbeelding. Bovendien is pedofilie een volstrekt marginaal en oninteressant verschijnsel, al begrijp ik best dat dat voor mensen als jij die hun eigen fantasieën op Joris Demmink projecteren, iets anders ligt.

  Had ik al gezegd dat pedofilie een hoax is?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Iemand die me uit kan leggen wat de relevantie van Arminius'laatste posts is?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. "Ayahuasca geeft me nieuwe inzichten", zegt Van der Plas. "Het psychedelische effect is dat het licht wordt aangedaan in een deel van het onderbewuste. Dus je komt de gruwelijke dingen en de prachtige dingen van jezelf tegen. Je gaat door een stuk verleden en je probeert te grijpen naar andere dimensies: wat is er ná het leven en wat was ervóór? Allemaal zingevingsvragen. Ik vind het heel intrigerend. En welk recht heeft een officier van justitie, die in het weekeinde misschien een krat bier drinkt, om mij dit middel te ontzeggen? Je kunt heel zinvol met drugs omgaan als je maar niet bang wegloopt. Je moet het op een intelligente manier reguleren"

  BeantwoordenVerwijderen
 29. De aanhang van Kat, waaronder die volstrekt gestoorde AIRVD, heeft de mond vol over waarheidsvinding, maar in de waarheid zijn ze niet geïnteresseerd. Of een bron wel of niet betrouwbaar is doet er niet toe, als die maar zegt wat ze willen horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Haar hele voorkomen lijkt mij er een te zijn van iemand die via psychedelische middelen contact moet zoeken met zaken en lieden waaraan heel veel 'verdiend' kan worden. Zowel materieel als inmaterieel. Ze behartigt alleen op deze manier wel duistere belangen als advocaat van de duivel, want zaken als het heilige La Purga laten zich daarvoor nooit misbruiken. Vroeg of laat eindig je dan altijd zoals de meeste van je clientéle Adéle.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Tja, dat iemand een bipolaire stoornis heeft lijkt me wel behoorlijk relevant voor de wijze waarop deze persoon informatie kan verwerken/filteren ja. En dat dit er bij Micha niet heel evenwichtig en zorgvuldig aan toe gaat is wat dat betreft geen verrassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. "AIRVD 12 oktober, 2011 om 12:13 Die Barracuda is een roofvis, categorie Stichting Skepsis, betaalde boeroepers zijn het." Aldus MoM. Met deze reactie van AIGVD... Need i say more?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @ Adamas:

  "(...) gestalkt begon te worden door haar geslependienscht collegatjes. Die moesten natuurlijk met hun aas-vrouwtjes nog vele visjes aan de gespleten belangen haak van hun lopende zaakjes hengelen. (...) waardoor er binnen mijn sociale netwerken heel voorzichtig wordt omgegaan met verenstekerij dan wel gewillige poesjes die je zaken altijd met een kluitje in het riet MOETEN laten stuklopen hahaha."

  Jeetje, wat heb jij een spannend leven Adamas! Ik kan niet wachten tot jij je memoires publiceert, mijn Grote Antisemitische James Bond!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik weet niks van bipolaire stoornissen, maar ik vraag me wél af wat Micha Kat drijft tot iets wat op publieke zelfmoord lijkt. Alles en iedereen met een restje gezond verstand heeft de laatste paar jaar Klol verlaten en het enige wat hij nu nog over heeft zijn psychopaten als AIRVD en een paar antisemitische meelopers als Aart Liberty en Ko.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Kijk, daar hebben we onze huis Filosemiet weer, heb je je al laten besnijden Galien?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Nee, te druk met Satanische rituelen en niet te vergeten mijn werk voor de Mossad.

  Heb je je trouwens al in laten schrijven voor een basiscursus rekenen, Arminius?

  Het wordt tijd eens wat aan je algemene ontwikkeling te doen. Kom je misschien ook van je minderwaardigheidscomplex af.

  @Adamas

  Denk je nou serieus dat de Mossad achter jouw aanzit, of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik heb nog nooit zoveel geestelijke zieken bij elkaar gezien als bij KLON. Het merendeel is het contact met de realiteit echt kwijt. Een aantal van hen acht ik ook nog eens gevaarlijk in de zin van onberekenbaar en agressief. Die wil je echt niet in het echt tegenkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ja 'pyt' ik heb gisteren nacht nog de geil naar me smachtende 'ziva' van mij af moeten schudden. Het is dat ik jodenwijs ben en dat volk al van verre herken, maar jij zou werkeLIJK als een zal botten voor haar gevallen zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @ Galien:

  "Adamas, denk je nou serieus dat de Mossad achter jouw aanzit, of zo?"

  Ja natuurlijk is dat zo! Denk je soms dat Adamas dat uit zijn duim zuigt ofzo? Terwijl jij en ik ons laten verkrachten door 'het systeem' is Adamas iedereen te slim af! Voor een opleiding is hij te slim, en hij laat zich niet knechten met zoiets ordinairs als een betaalde baan, wat hetzelfde is als keiharde steun voor 'het systeem'. Ondertussen beschermt hij de maatschappij (en indirect ook ons, waarvoor wij hem nou eindelijk wel eens dankbaar mogen zijn!) door 'de waarheid' aan de kaak te stellen rondom alle bedrog die de Jod... sorry, Zionisten uitspuien. Hij laat zich niet in de luren leggen, zelfs niet door een paar Woest-erotische Wondermeisjes van de Geheime Dienst. Adamas.... Hulde! Dit nummer doet je geen recht, maar dit is hoe ik me voel. Ik wou dat ik jou was!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @John

  Het is al tijden zo. Het was natuurlijk altijd al een gekkenhuis, maar inmiddels heeft vrijwel iedereen het zinkende schip verlaten.

  Ik vraag me af of Kat's acties ook niet deels verklaard kunnen worden uit wanhoop. In al die jaren heeft hij t.o.v. Demmink niks niemendal weten te bereiken. Erger: vrijwel al zijn voormalige medestanders hebben zich van hem afgekeerd en uitsluitend de krankzinnigen en kwaadaardige gekken als Aart Liberty zijn nog over. Hij is intelligent genoeg om in te zien dat hij volstrekt gefaald heeft in wat hij als zijn levenswerk beschouwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @Tim

  Tjezus, ik denk dat hij inderdaad écht geloofd dat we..err...'ze' achter hem aanzitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @ Tim en 'pyt':

  Jullie hebben elkaar nu pas gevonden in het smakeloos lachwekkend analyseren van de wedergekomen uitverkorene, die met zweep en al de synagoge van satan zal reinigen van hen die zich al vanaf jullie geboorte als ware pooiers over jullie tollenaars geslacht hebben ontfermd? Kruip maar direct weer terug in jullie nest onder de grond addergebroed. Mijn uitgeademde lucht is nog te rein om als zuurstof voor de ziel door jullie demonenkinderen weder her/mis-bruikt te mogen worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @Adamas de Verontreinigde

  Laibach's versie van Jesus Christ Superstar:
  http://www.youtube.com/watch?v=APxXwp23hi0

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @Adamas

  ik heb gisteren nacht nog de geil naar me smachtende 'ziva' van mij af moeten schudden.

  Wat lief!! Je hebt over me gedroomd! Vertel eens wat had ik aan, of niet?

  Ik ben wel blij dat je het zegt. Ik schrok namelijk van je eerdere berichtjes waarin je voorzichtig aangaf wat stappen in het hallucinerende theedrinken te hebben genomen. Even dacht ik dat je Micha's pad zou gaan volgen en je de volgende knuffel antisemiet zou zijn waarvoor we binnenkort een koekoeksklokje moeten opsturen.

  Maar gelukkig ben je niet zo zelfdestructief zoals Micha Kat waar zelfs ik met verbazing naar sta te kijken. Een site en het werk van 7 jaar zo vakkundig slopen in zo'n korte tijd krijg ik zelfs met meest fanatieke stoottroepen niet voor elkaar.

  Het is alleen jammer natuurlijk dat het zijn eigen site is, en de opmaat voor een tafereel waarin Kat bibberend voor de tralies staat te hyperventileren: "I'm Alive, I'm Dead, I'm a Stranger"

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Sorry 'ziva' maar ik droom alleen wanneer ik mezelf daarvan bewust ben. Dat wat jij als droom verklaart is voot mij persoonlijk meer een nachtmerrie...

  BeantwoordenVerwijderen
 46. hmmm, weer een heleboel kleine lettertjes die 'de Joden zijn allemaal stout"-pagina's volgieten.

  Kom een keer mee naar Tel Aviv Adamas, dan laat ik je de passie zien van het goede Israelische leven..

  Van al die rare websites in je bieb zou ik ook nachtmerrie's krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik heb niets meer te zoeken bij de anus van onze wereld 'ziva'. De aambeien die israël als gevolg van haar bestaan deze wereld daardoor aandoet, zijn welke bezoekjes van wie dan ook aan dat roversnest absoluut onwaardig. 'Verhullende' avatar trouwens...

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Nou moet je Adamas niet laten schrikken met je uitnodiging naar Tel Aviv te gaan, Ziva. Slaapt die jongen vannacht weer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. "Joris Demmink en de moordenaars van Marianne Vaatstra kunnen vrijuit gaan dankzij de leugen van de gaskamers. Ik hoop dat jullie dit kunnen begrijpen."

  Aldus Micha Kat.

  Deze man is echt rijp voor een gedwongen opname

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Niet zo pessimistisch Adamas, Dode Zee, orgaanhandel, pornografie....man onder een steen leven maakt je wel somber.


  Kom op, doe het licht aan. Het is een feestelijke tijd. Galid komt eindelijk naar huis, laten we vrolijk zijn.

  Vooruit als Tel Aviv je een beetje afschrikt kunnen we ook naar Eilat gaan. Kan je nog een beetje zwaaien naar je tunnelbroeders, terwijl ik een ijsje voor je haal.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Voor degenen die dachten dat de vlindertjes op Anarchiel.com zo onschuldig waren: http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/kan_t_nog_gekker_met_micha_kat_ja_nu_ontkent_hij_de_holocast

  Blijkt dus ook een ordinaire antisemitische site te zijn.

  En met dat soort idioten wordt je dan geacht samen Den Haag te bezetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. ik zie dat vlunk(k) ook weer terug is. Lekker holocaust ontkennen. Vlunkk is de enige complotter die de eer heeft opgenomen te zijn in de urban dictionary

  vlunk 47 up, 15 down
  (Dutch)
  noun & verb
  A conspiracy theory nutcase. Named after a notorious Dutch blog commenter, heavily influenced by Alex Jones, Aaron Russo, David Icke, Loose Change. Characteristics: posting more than 5 uninterupted comments on a weblog (usually totally off-topic) explaining his views on the "New World Order", mostly during the night and dismissing anybody who disagrees with him as stupid, subsequently followed by verbal abuse.

  The noun & verb are used for at least 5 uninterupted comments on weblogs or for explaining a conspiracy theory.
  He has done a vlunk
  He has been vlunking

  http://www.urbandictionary.com/define.php?term=vlunk

  BeantwoordenVerwijderen
 53. De tarwe van het koren wordt op die manier alleen maar duidelijker geschift 'pyt'. En tot welke aren jij behoort is de meeste lezers hier al wel duidelijk gemaakt. Lijkt mij wuink wuink... Het is tenslotte moeilijk haringen met spieringen vangen toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Kat heeft ondertussen 'gelukkig' zijn (al dan niet halve) tribegenoten verplicht aan de overkant wel 'moeten' aansteken hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Geen idee wat je nu weer probeert te zeggen, Adamas. Die ene begrijpelijke post vormde dan toch een uitzondering.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Deze blog is fantastisch, ik had niet gezien dat iemand zoals deze vóór. Ik moet accepteren vond ik een lucky shot, maar ik raakte hem met de kwaliteit ervan. Ik hoop 4rx coupon codes te blijven sturen met dezelfde passie heb je hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Een punt van kritiek (met lof erboven):
  http://rudhar.com/politics/intnlgov/lsalbarc.htm#Goedgelovig

  BeantwoordenVerwijderen