maandag 10 oktober 2011

Mootz

Voormalig anchorman Charles Groenhuijsen kennen we vooral van dat schuinse hoofdknikje waarmee hij zijn volzinnen nog eens subtiel benadrukte. Maar sinds zijn arbeidsconflict met de NOS alweer jaren terug loopt Charles een beetje met zijn ziel onder de arm. Hij dook het boek- en lezingencircuit in en deed hier en daar een presentatie op teevee, maar dat schoot natuurlijk niet op. Er moest een opiniesite komen, met hem als boegbeeld. Dat werd Mootz: de NewsCloud.

Een prachtige website met veel nieuws en vooral uitdagende, verrassende opinies van van naam en faam bekende Nederlanders. Hans van Baalen, Boris Dittrich, Guusje ter Horst, Leo Beenhakker en inmiddels ruim honderd andere potentiële opinieleiders staan er helemaal achter. Mootz stinkt, Mootz helpt, Mootz groeit, Mootz verpest, Mootz leert. Kortom: Mootz wordt pas fout of goed door wat je er samen mee doet.

En toen gebeurde het: De domeinnaam bleek op naam te staan van de dochter van Nina Brink en het initiatief bleek van haar moeder en man Breekijzer. Goed, er zit een stichting tussen, maar toch. Bij GeenStijl, Max Pam en HP/DeTijd gingen alle remmen los: 'Ik overdrijf niet als ik schrijf dat wij met Nina en Pieter Storms te maken hebben met de twee grootste parvenu’s die er in het Nederlandse mediawereldje rondlopen,' schreef Pam. 'Nog geen jaar geleden probeerde het echtpaar een journalist kapot te maken, die iets onvriendelijk over ze had geschreven en nu hebben zij hun poen gestopt in een site die “de Vrijheid van Meningsuiting in zijn zuiverste vorm” moet zijn.'

De vraag is: waarom moest dit initiatief er eigenlijk komen? Nu weten we natuurlijk dat het echtpaar Storms niet bepaald geliefd is bij de media, ondanks de veelvuldige inzet van online reputatiemanagement, en het altijd prettig is als je een mening kunt verkondigen zonder beschimpt te worden. Misschien hadden Nina en Pieter zich subtiel willen wurmen tussen de vele gewardeerde opiniemakers. Opiniemakers die in sommige gevallen van niks wisten of weer hard zijn weggehold toen de naam van La Nina viel. Van de weeromstuit is er nog geen opinie te lezen bij Charles.

131 opmerkingen:

 1. Die zaak van z.g. voorkennis van 9/11 is leuk om te onderzoeken

  Nina Storms, voorheen bekend onder de namen Nina Brink en Nina Aka-Vleeschdra(a)ger, geboren als Nina Bernadina Vleeschdraager (Amsterdam, 21 juli 1953) is een Nederlands ondernemer. Ze is vooral bekend geworden als de voorzitter van de raad van bestuur van internetprovider World Online ten tijde van de beursgang in 2000 en de daarop volgende scherpe daling van de beurswaarde.

  Uit dit document (Pleitnota)op de website van Van der Goen advocaten blijkt dat Nina Brink en de ABN AMRO Bank handelend onder de naam ABN AMRO Rothschild beiden plaats hebben moeten nemen in het beklaagdenbankje en dat beide partijen worden beschuldigd van de misère rond de zwendel van World Online.

  Maar om nu te stellen dat de ABN AMRO als bank Nina gewaarschuwd zou hebben, gaat in mijn optiek net iets te ver... Voorlopig nog even verder zoeken dus... En dan komen we al snel

  op deze website die ons informeert over Joodse namen in Amsterdam... Zowel de naam Rothschild als de naam Vleeschdrager komen op deze website voor, het zou dus heel wel kunnen zijn dat er een link ligt die al van ver voor de tweede wereldoorlog is... Maar ook dit is in mijn optiek wel interessant maar onvoldoende bewijs voor het aantonen van bepaalde banden...

  Nog maar weer even verder zoeken dus... En daar drie maal spreekwoordelijk gezien dus scheepsrecht is zou het maar zo eens kunnen zijn dat dit statistisch gezien wel eens de meest interessante link is die een verband aantoont tussen Nina Brink en de mensen die van te voren kennis hadden over de aanslagen van 11 September 2001... De derde link die ik aan wil halen is een link die ik krijg naar de Google Books pagina en waarin een verhaal wordt omschreven over hoe de banken in de "gouden eeuw" steeds meer macht afdwongen en hoe men in diamanten handelde. In dit document komt de naam Rothschild meerdere malen voor evenals de naam Vleeschdrager...

  Ik blijf spitten en graven en zoeken, maar voorlopig lijkt me dit in ieder geval een mooie aftrap om mee te beginnen...

  qff

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Laat het maar aan de anti-semieten over de joden overal aan de haren bij te slepen. Zelfs in een thread over Charles Groenhuijsen weet Arminious nog een anti-semitische drol te deponeren.

  En natuurlijk heeft Dick Cheney vlak voor 9/11 even met Nina Brink gebeld.

  Bovendien is drie keer scheepsrecht, waarmee statistisch is aangetoond dat Brink in elk geval ergens iets mee te maken had. I rest my case, Your Honor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Galien Nu moet je echt ophouden. Ik kan er toch niets aan doen dat zij wellicht Joods is. Wat daar antisemitisch aan is is mij een volslagen raadsel, maar dat ga je me met je bekrompen geest vast uitleggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wáár gáát dit artikel over!?

  Barracuda me not understand.

  1/5

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeg Arminius, waar komt die plotselinge jodenfocus vandaan eigenlijk? Ik meen me niet te herinneren dat je voor Barracuda's artikel 'stormfront' zo helemaal leegliep op alles wat joods was.

  Enneh, die hele machtsbandenrelatie Brink en rothschild... Is Nina Brink niet een totaal verwaarloosbare voetnoot, qua macht, invloed in de financiële wereld en media (in tegenstelling tot Rothschild)? Met zo te zien een of andere vruchteloze wanhoopspoging op een of andere nieuwscloud op te zetten?

  Who cares about Nina? Wat maakt een mogelijk verband met Rothschild nou eigenlijk uit, aangezien de een er wel toe doet en de ander niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Tim

  Ik kan er toch niks aan doen dat het bedrijf ABN-AMRO Rothschild heet???

  Enneh, arm is die Nina Brink bepaald niet

  Nina Brink, in 2006 met een geschat vermogen van 235 miljoen euro op plaats 97 in de Quote 500. Dat zal nu wel een tikkeltje meer zijn.

  Er zijn trouwens nog meer onverkwikkelijke zaken rondom die Nina Brink / Storms / VLEESCHDRAGER

  Waarom nemen jullie dat mens trouwens zo in bescherming??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Misschien moet ik Eric Smit eens contacteren en hem vragen of hij meer informatie heeft over de link tussen Nina en de voorkennis met betrekking tot 11 September 2001...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Of toch nog even die handelscourant van de Zwitserse kamer van koophandel doorspitten omdat de namen Vleeschdrager en Rothschild ook daarin weer samen genoemd worden

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik neem dat mens helemaal niet in bescherming. Oók zo iemand die ze op hadden moeten sluiten om daarna de sleutel weg te gooien.

  Wanneer jij die drol over Rothschild hier niet had gedeponeerd, had ik niet eens gereageerd op deze draad.

  En hang niet de vermoorde onschuld uit met je: "op deze website die ons informeert over Joodse namen in Amsterdam... Zowel de naam Rothschild als de naam Vleeschdrager komen op deze website voor, het zou dus heel wel kunnen zijn dat er een link ligt die al van ver voor de tweede wereldoorlog is... Maar ook dit is in mijn optiek wel interessant maar onvoldoende bewijs voor het aantonen van bepaalde banden...".

  Ja, joh, natuurlijk, die joden toch. We weten allemaal dat die via de Mossad en allerlei geheime genootschappen al van oudsher met elkaar in contact staan. Logisch dus dat de zionisten vóórdat ze de Twin Towers opbliezen eerst Nina Brink waarschuwden.

  Net als bij Jeroen mogen we daaruit niet afleiden dat jij een hekel hebt aan Joden, natuurlijk. Tenslotte kun jij er ook niks aan doen dat de Rothschilds de Rothschilds heten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Galien Je zoekt het maar uit, ik ga er niet eens meer op in.

  Humor die criminelen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja, joh, natuurlijk, die joden toch. We weten allemaal dat die via de Mossad en allerlei geheime genootschappen al van oudsher met elkaar in contact staan. Logisch dus dat de zionisten vóórdat ze de Twin Towers opbliezen eerst Nina Brink waarschuwden.

  Voorkennis hebben is iets anders als waarschuwen hoor. Bewezen is al lang dat er meer mensen/bedrijven waren die voorkennis hadden van 9/11.

  Zelfs in een thread over Charles Groenhuijsen weet Arminious nog een anti-semitische drol te deponeren.

  nog één zo'n opmerking en YOU ARE FIRED!

  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoe kom je erbij dat ik dat mens in bescherming neem? Een mening hebben dat ze in the big picture irrelevant is (alleen veel poen) is heel iets anders dan iemand verdedigen. Van mij mag ze met een rolberoerte de trap af pleuren, ik zal haar bepaald niet missen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het wel grappig.

  Neem een vrij oninteressant onderwerp, met vrij oninteressante mensen, stel er 1 vraag bij: "waarom...?"

  En binnen een uur heb je een draadje waarin Joden, Rothschild, 9/11, Mossad, en geheime genootschappen de boventoon voeren.

  Welkom in de wonderlijk enge wereld van de complottergeneratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Ziva

  Alles houdt met alles verband, wist je dat niet? Het is héél betekenisvol dat Nina Brink eigenlijk Vleeschdrager heet, vooral wanneer je weet dat dat een - oh gruwel! - JOODSE naam is!

  Wanneer je dan ook nog weet dat Rothschild óók een Joodse naam is, dan is het toch volstrekt duidelijk dat de Mossad achter 9/11 zat?

  Dat jij dat niet wilt zien komt omdat jij geïndoctrineerd bent door de ziofascistische mafia. Als je al niet gewoon in loondienst bent van de Mossad.

  En nu niet gaan zeuren over vulgaire zaken als 'feiten' en 'logica'. Een beetje complotter doet daar niet aan, die heeft genoeg aan zijn onfeilbare intuïtie.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nu we toch volledig off topic bezig zijn (wie is er trouwens geïnteresseerd in Nina Brink en Charles Groendinges): Micha Kat spreekt nu ook zijn sympathie uit voor de neo-nazi Ernst Zündel.

  http://www.klokkenluideronline.nl/

  Is er een grote antisemitische fusie tussen Klol, Aart Vrijheid, Jeroen de Kreek en Stormfront op komst?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. 'Wáár gáát dit artikel over!?'

  Ik zou het even lezen: linksboven beginnen en eindigen onderaan waar het punt staat. Je kan het.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Pyt

  Ik ben weleens gebeld door de broer van mijn oom wiens vrouw bevriend is met de zus van de zwager van een Mossad-insider. Die wist te vertellen dat World Online eigenlijk een Mossad project was om lekker bij iedereen op de harddisk te kijken of te chanteren met de foto's van je blote vrouw. Nina verpestte dat geniale plan door hebberig World Online failliet te laten gaan. De Mossad was daar behoorlijk chagerijnig over en heeft toen in een impuls een kameeltransport overvallen, wat weer veel kwaad bloed zette bij de arabieren, die naar andere transportmogelijkheden gingen uitkijken, en zo uiteindelijk op het idee van 9/11 zijn gekomen.

  Nina weet dat en daarom moest ze geld afstaan aan de Rothschilds en financiert ze nu Mootz.com (wat eigenlijk Joods.com) is.
  Wat betreft Micha Kat. Tja, de psychische meltdown is begonnen. Kat gooit nu zelfs zijn kleinste wc-raampje in.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @Galien, Ik denk dat dat komt omdat kritiek op Israël en zijn 'Heilige Huisjes opeens weer bon ton is.

  Wat trouwens dan wel weer vreemd is is dat zij opeens meewerkt aan een artikel in de Quote Eenm beetje huilie huilie l;open doen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. @Ziva

  Aha! Dat verklaart alles!

  Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om hier even te melden dat de grote antizionistische denker Aart Vrijheid zich inmiddels op het wat oudere draadje 'Stormfront' heeft gemeld om zijn solidariteit met Micha Kat te betuigen.

  Vermoedelijk durft Aart zich niet te melden op meer recente draadjes omdat hij bang is dat iemand hem zal vragen hoe dat ook al weer zat met die bank.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Toch wel begrijpelijk dat lieden zoals 'ziva' en 'pyt' (De ene profileert zich met de avatar van de moeder aller geslepen diesnschten, en zijn voruwelijke collega doet niets anders dan haar gekoosjerde arrogantie hier schaamteloos uit te venten.) als door een bij gestoken, Arminius verwijten schakels te zien die er in hun geconditioneeerd natte dromen nog slechts voor 'antisemitische' gojim weggelegd zouden zijn!? Ik val Arminius hier toch wel even bij. Niet uit welke supremacistische overwegingen dan ook, maar puur omdat zijn links dat joden en georganiseerde criminaliteit altijd in een diepe verstrengeling opereren, in zijn algemeenheid en met meerdere bewezen zaken al meer dan eens is aangetoond! Zo is DE samenwerkingsverband van DIT duo exact (filmpje van Martin H in sektiebalk-2!) dezelfde als waarmee nina B. zich probeert te profileren dan wel verweren! Zowel bram als nina omringen zich dus met blaffende al dan niet gekoosjerde pitbulls, die in ruil voor wat kruimels van onder de tafel, hun stinkende zaakjes zo lang als maar mogelijk via intimidatie en andere onkoosjere streken witgewassen moeten proberen te houden! En JA Arminius heeft inderdaad volkomen gelijk dat die nina (hahaha!) haar informatie als jodin van binnenuit kreeg betreffende de aanslagen in jew-york. En JA als buitenstaander kan ik (nu nog wel 'ziva'!) daar nog slechts met veel verontwaardiging en walching van over mijn nek gaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Zive Je bent warm, maar het complot gaat nog verder.

  Wat is dat toch met die sterren en de `sterren` ?

  VVD-Eurocommisaris raadpleegde 15 jaar lang astroloog. Neelie Kroes in de sterren

  Wie is deze Simon Suiker, waar bekende nederlanders de deur plat liepen.

  Een doodenge astroloog die Simon Suiker heet, die partner is van een kapper maar die eruit ziet alsof hij zelf niet weet wat een schaar is, die de machtigste vrouw van Europa adviseert? Zo gek kunnen wij het niet bedenken’

  Hoe zit het trouwens met Dik Wessels. Die pakte heel wat WOL-miljarden. Maar hij blijft alsmaar in de luwte. Zelfs bij de bouwfrauwde passeerde zijn naam niet. Wie is Dik’s waarzegger?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Sinds World Online hecht Brink meer belang aan haar intuïtie, zegt ze. “Wat niemand weet is dat ik in de ochtend van 11 september rond vijf ‘s nachts in New York wakker ben geworden. Ik heb mijn bankier in Amsterdam gebeld en tegen hem gezegd: verkoop al mijn aandelen. Alles. Nu. En dat was nogal wat. De directie belde me terug om me te vragen of ik wel goed bij mijn hoofd was: ik zou zeker geld verliezen op die manier.’’

  Brink verklaarde de bankier dat het een intuïtief besluit betrof: toen werd besloten tot de beursgang van World Online voelde ze zich net zo. Dat gevoel wilde ze niet meer. ,,Dat was pure intuïtie. Het besluit te verkopen was net op tijd, ik ben er niet slechter van geworden.

  Brink heeft zichzelf al eerder omschreven als een helderwaarnemende’’. De onderneemster staat tegenwoordig aan het hoofd van de investeringsmaatschappij Renessence Ventures.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. 4e link moet wegens blokade van blogger deze zijn: www.bruinerat.com Bekijk daar even de uitzending van Storms over Martin Hoogland om te zien wat de verwevenheid van Nina en de onderwereld is. Ook daarbij de crimineel gekoosjerde rol van pietertje in de media...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Volgens Hammerstein deed Brink niets zonder overleg met Suiker. ‘’Ze was verslaafd aan hem. Gemiddeld hing ze vier uur per dag met hem aan de lijn en sommige dagen het dubbele. Ze deed geen transactie voordat ze hem had gesproken. Ze ging zelfs de deur niet uit, voordat ze hem om advies had gevraagd.’’

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Neelie Kroes is nu ook betrokken bij 9/11? En de bouwfraude heeft ook iets met 9/11 te maken, waar ook een enge astroloog bij betrokken is? Had die astroloog ook iets met de Mossad? Hoe zit het trouwens met Cheney? Waar past die in het verhaal? En Elenin? Ook een joods complot?

  Tenslotte dé hamvraag: wanneer ga je beweren dat de Mossad verantwoordelijk was voor de komeet die het uitsterven van de dinosauriërs veroorzaakte?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zo te zien is dat suikeroompje van nina ook van de occult-gecabaliseerde tribe!? Wat een vanpier zeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ach, ik heb dit allemaal al eens uitgeplozen bij Zap

  BeantwoordenVerwijderen
 28. En waar gaat het om? Nou hierom: AMSTERDAM - De affaire rond sterrenastroloog Simon Suiker, die onder anderen World Online-oprichtster Nina Brink tot zijn clientèle had, heeft een bizarre wending genomen. De dood van Suiker, die gisteren is gecremeerd en bekendstond als regelmatig drugsgebruiker, zou het gevolg zijn van een overdosis. Hij zou belastende verklaringen hebben afgelegd over Brink in ruil voor heroïne en cocaïne.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Jaaa, die Suiker was een vaag type.

  Over zijn achtergrond is verder weinig bekend. Dat komt in de eerste plaats doordat er nooit reden was om over hem te schrijven. Ook blijkt nu dat hij zelf een rookgordijn creëerde rond zijn antecedenten.

  Miss. wel een aan lager wal geraakte
  Mossad agent. wie zal het zeggen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Over de ravage die ze heeft aangericht, heeft Brink nooit spijt getoond. Ze trok zich, nadat ze zelf de buit binnen had gehaald, terug in haar villa in Brasschaat met haar man Ab en dochter Karen. Ze gedraagt zich als een sfinx, die het volgens vele bronnen niet nalaat mensen te intimideren met rechtszaken en te laten achtervolgen door privé-detectives. Een gewetenloze, keiharde zakenvrouw met, volgens onder meer publicaties in Quote, een voorkeur voor geperverteerde seksuele relaties. Exen zou ze dumpen als vuil. Als dat niet naar wens verloopt, creëert ze voor hen een compromitterende situatie, zoals ze deed met haar ‘vriendje’ Michael Schulhof. Deze voormalige president-commissaris van Worldonline werd in 1998 met de creditcard van het bedrijf ‘betrapt’ in YabYum en trad af nadat het seksschandaal in de Amerikaanse pers was gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Bizar toch hoe die demonenkinderen ongescheiden van de 'onder'/'b(o)even'-wereld zich vaak in elkaars gezelschap bevinden! Zoals ik al eerder in een van mijn links (www.bruinerat.com) aantoonde, ontmoeten deze zowel boven als onder de wet opererende criminelen elkaar dus ook op duister occulte b'nai-b'rith feestjes, waar moord afpersing e.a. gekoosjerde scams de boventoon vieren. Brrrr...

  "Enige verbazing wekte dan ook het bericht vlak voor Pasen in de dagbladen over het overlijden op dinsdagnacht 3 april van Simon Suiker, een astroloog die jarenlang ‘de horoscoop trok van prominente Nederlanders, zoals zakenvrouw Nina Brink, eurocommissaris Neelie Kroes, ex-voetballer Ruud Gullit, topcrimineel Willem Holleeder en vastgoedhandelaar Jan-Dirk Paarlberg’. Een opmerkelijk rijtje mensen, die behalve rijkdom en een voorliefde voor astrologie meer raakvlakken hebben: zij bewegen zich in hetzelfde netwerk binnen het bedrijfsleven en het vastgoed, ja zelfs daar waar de onderwereld de bovenwereld elkaar raken.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @ Ziva:

  "(...) de broer van mijn oom wiens vrouw bevriend is met de zus van de zwager van een Mossad-insider."

  Wat een toeval! Die ken ik ook!
  Of... bestaat er geen toeval?

  Maar zeg, hoe staat het eigenlijk met de hond van die broer van je oom? Je weet wel, wiens zus ook tegelijkertijd zijn moeder is?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Men heeft verder wel humor bij de Mootz

  Mootz brengt prominente Opinieleiders rechtstreeks met elkaar in contact. 'Gewone' volgers mogen op Mootz ook meepraten, maar hun meningen houden we gescheiden van de bekende Opinieleiders.

  Dus het gepeupel mag wel meepraten, maar niet bij "de ouwe jongens krentenbrood."

  Een heel aparte invulling

  BeantwoordenVerwijderen
 34. @Tim

  Ja, ja, die hond met die vreselijke jeugd. Elke dag blaffen, maar niemand die aandacht aan hem besteedde. Eigenlijk was hij van zijn geboorte al niet welkom, en zijn voorliefde om tegen de maan te huilen maakte dat er niet beter op.

  Het gaat al een tijdje niet zo goed met hem. Hij blaft nu tegen alles en iedereen, en als je er wat van zegt gaat hij bijten.

  Justitie en politie zijn zich er uiteindelijk mee gaan bemoeien en proberen hem nu enigszins in te lijnen.
  We hopen allemaal dat hij daarvan leert, maar vrezen toch dat hij binnenkort een tijdje permanent gemuilkorfd wordt.

  Arme hond

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Global Warming, ook al zo`n complot

  'Extreme winter op komst'

  De voorspellingen van een koude winter passen in het weerbeeld van de afgelopen jaren. Studies geven aan dat een afnemende activiteit van de zon hiermee in verband staat. Volgens EenVandaag wordt al gesproken van 'een kleine ijstijd'.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Acht ja... Op die fiets? Gelukkig worden die hondenstreken steeds meer ongecensureerd helder (wat een laffe honden zeg!) uiteengezet, waardoor de gevolgen van welke muilkorving dan ook als een wederkerige BOEMerang zal uitpakken. Dat weten die laf/arrogante honden van de intimideringsbrigades vandaag de dag 'gelukkig' dan ook hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Adamas' inventieve gebruik van adjectieven vormt beslist een verrijking van de Nederlandse taal.

  'Gekoosjerde scams', dat heeft wel wat. Niet dat het nou daadwerkelijk iets betekent, maar ok.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @Arminius

  Ik neem aan dat de Jo...zionisten ook bij het Global Warming complot betrokken zijn? Hoe zit dat trouwens met die dinosauriërs, zijn ze daar ook verantwoordelijk voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik weet in ieder geval al wel voor wie de wars van welke muilkolverij dan ook zijnde moderator dezes NIET werkt. Ik zou de uitgedraaide loonstrookjes van enkele reageeerders hier wel eens willen inzien overigens...

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Het was me al jaren duidelijk dat de joden de basis zijn van elk complot. Antisemitisme dus
  Die complotters zijn of te stom om in dat in te zien of ze zien het wel maar werken er lekker aan mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Adamas

  Het is toch terecht dat de spinsels van van Agt niet worden opgenomen in de krant. Dat is niet censuur, dat is gewoon een redactionele afweging: "oninteressant geneuzel van een oude man...next.."

  Maar met dat principe heeft jullie brigade duidelijk veel problemen. Of het nou op NuJij of elders is, zodra 'oninteressante onzin' wordt verwijderd schreeuwt het smaldeel weer over onevenredig, en onterecht geweld, moord en brand.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Waar bazel jij nou over 'ziva'? Ik ben nooit waar dan ook gebannt meidje. En als dat al bij MiGA-Kat of nujij zou zijn, is dat in mijn kringen alleen maar een teken van manhaftig oppositionele effectiviteit. In mijn kringen stijg je met dat soort van permabans alleen maar in aanzien binnen de eigen gelederen, waarbij je carriere op ladder van het anti JWO verzet dan verder als vanzelf wel soepeltjes zal verlopen! Met alle aantrekkelijke voordelen van dien...

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik had het niet over jou Adamas, maar refereerde aan je linkje waar een paar politici huilie doen omdat hun brief niet geplaatst werd in een lokaal sufferdje.

  Je leest je eigen linkjes toch wel?

  Vertel! Hoe werkt dat? Bij 10 permabans krijg je een speldje zoals bij de padvinders? Mag je dan een colaatje drinken met een mooi blond Arisch meisje? Of krijg je een interview in de clubnieuwsbrief?

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Op Klol is het nu lachen geblazen. Ik raad iedereen aan de reacties op dit draadje te lezen: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/9937/king-klokkenluider-david-cole.html/comment-page-1#comments

  Wim Dankbaar ziet zijn kans schoon om nog wat oude rekeningen te vereffenen, en doet een boekje open over Micha's psychiatrische verleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Dat Micha Kat naar de psychiater moest was velen al zeer lang duidelijk. Klaarblijkelijk werd hem dat ook duidelijk. Hij heeft er niets mee gedaan. Wat een weerzinwekkende website. Er wordt volop aan holocaust ontkenning gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Een judaSStreek van wuim D. inderdaad! En ik snap dan ook meteen dat jij 'pyt' dat als amusant hier aan je collega's aanbeveelt. Pedant minderwaardig mannetje ben jij daardoor toch ook. Ik hoop dat je mijn emo-mails dan ook niet meteen hier ten grabbel gaat gooien. Dat zal 'ziva' volgens jullie moris dan ook wel heel erg leuk gaan vinden. Dunkt mij...:

  "Beste waarde vrienden en medestanders,"
  Ik wend met tot jullie met het volgende.Het gaat niet goed met me. Ik heb waarschijnlijk een bi-polaire stoornis waarmee op zichzelf te leven valt, maar door het klokkenluiders-werk en de pedo-naspeuringen wordt de stoornis steeds versterkt. Dan gaat het een tijdje goed, beter, ik krijg een steeds grotere mond, breng mezelf in een upper-hype en dan komt er een succes of een belangrijke ontwikkeling of een groot event en dan ‘draai ik door’ waarna een diepe inzinking volgt waarbij de grond onder mijn voeten wegvalt. Dat gebeurde bijvoorbeeld na de schiphol-persco en ook nu weer na de uitzending van KLOA.. De crisis in september was wel veel dieper en toen heb ik me dus ook aangemeld voor een therapie. Die begint op 11 januari. Die therapie is de reden dat ik zo snel weer uit azie ben teruggekomen. In oktober heb ik bij dat centrum -het psychomedisch centrum in naaldwijk- reeds een uitgebreide intake gehad waarbij de genoemde stoornis naar voren kwam. Jullie zullen wel begrijpen dat mijn persoonlijk leven ook op een point of no return is beland mede ook door de dreiging van opgepakt worden door de politie sta ik nu wel zo’n beetje op breken. Mijn idee is me stil te houden tot 11 februari. ik laat aan jullie over hoe een en ander te communiceren op de site -als jullie dat uberhaupt wenselijk achten. Voorwaarts vrienden! geknakt maar niet gebroken,"

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Weet je, Adamas, mijn medeleven met antisemieten, holocaustontkenners en vergelijkbaar schorem is nogal gering. Ik beschouw die categorie als verachtelijke mensen.

  Bovendien moet Micha Kat niet zeuren. Zelf gaat hij volstrekt rücksichtslos tekeer tegen iedereen wiens kop hem niet aanstaat. Nu krijgt hij een koekje van eigen deeg. He had it coming.

  @nworulestheworld

  De laatsten die nog wat fatsoen in hun donder hadden, hebben Klol nu verlaten. Deze holohaux-affaire zou wel eens het einde kunnen betekenen van Klol. Good riddance.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Oh ja: natuurlijk is het een misselijke streek van Wim Dankbaar. Hoewel ik best geloof dat Dankbaar over zijn nek gaat van Kat's holocaust-fratsen, doet hij het óók om wraak te nemen voor de ruzie die ze eerder dit jaar hadden.

  Dankbaar is net zo'n hypocriet als Kat. "Ik doe dit om Micha te helpen.." Ja, ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. ja deze holocaustontkenning zal ws de doodsteek van deze weerzinwekkende website zijn waar alles wat los en vast zit van van alles en nog wat (met name pedofilie wordt beschuldigd. Het doet me deugd dat er toch nog mensen met wat fatsoen in hun lijf daar rondlopen (inmiddels liepen). Ook niet verrassend is dat Anton Teuben vol zijn schild laat vallen en nu eindelijk laat zien dat hij daadwerkelijk conform verwachting een gore anti-semiet is Kan me niet voorstellen dat deze website niet in de gaten loopt bij het CIDI

  BeantwoordenVerwijderen
 50. "Kan me niet voorstellen dat deze website niet in de gaten loopt bij het CIDI"

  Ik kan mij zo voorstellen dat de gedachtenverkrachtings gestapo pooiers van het CIDI/MDI, het steeds lastiger krijgen om de ware onderzoeksjournalistiek via intimiderings tactieken op de knieën te krijgen! Weet je wel hoe lastig het is als kinderen door beginnen te krijgen dat St. Nicolaas alleen maar bluft over het ongelovige kinderen in de zak van Piet naar Spanje te verbannen? Zo ook met al deze holohoax porno! Het CIDI/MDI kunnen hun kippenborstjes nog nat gaan maken, want ik weet dat er alleen al dit jaar nog 6000 blogs/sites hier in de Benelux over deze judeo-scams zullen gaan uitpakken! Ik bescheur mij al over de hysterische tafrelen waarbij ronny N. met zijn virtuele vliegenmepper dreigmails rondslingerend steeds naakter op het web komt te figureren. We leven in zeer boeiende tijden hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Dit verklaart alles:

  From: micha kat
  Sent: zaterdag 8 januari 2011 12:51

  Subject: toestand micha

  beste waarde vrienden en medestanders,

  ik wend met tot jullie met het volgende.
  het gaat niet goed met me.
  ik heb waarschijnlijk een bi-polaire stoornis waarmee op zichzelf te leven valt, maar door het klokkenluiders-werk en de pedo-naspeuringen wordt de stoornis steeds versterkt.
  dan gaat het een tijdje goed, beter, ik krijg een steeds grotere mond, breng mezelf in een upper-hype en dan komt er een succes of een belangrijke ontwikkeling of een groot event en dan ‘draai ik door’ waarna een diepe inzinking volgt waarbij de grond onder mijn voeten wegvalt.
  dat gebeurde bijvoorbeeld na de schiphol-persco en ook nu weer na de uitzending van KLOA..
  de crisis in september was wel veel dieper en toen heb ik me dus ook aangemeld voor een therapie. die begint op 11 januari. die therapie is de reden dat ik zo snel weer uit azie ben teruggekomen. in oktober heb ik bij dat centrum -het psychomedisch centrum in naaldwijk- reeds een uitgebreide intake gehad waarbij de genoemde stoornis naar voren kwam.

  jullie zullen wel begrijpen dat mijn persoonlijk leven ook op een point of no return is beland mede ook door de dreiging van opgepakt worden door de politie sta ik nu wel zo’n beetje op breken.

  mijn idee is me stil te houden tot 11 februari. ik laat aan jullie over hoe een en ander te communiceren op de site -als jullie dat uberhaupt wenselijk achten.

  voorwaarts vrienden! geknakt maar niet gebroken,

  Micha

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Ach, nu zie ik dat een ander mij al voor was.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Ach dat er nog vele holocaust-ontkennngsblogjes komen gestart door mensen die ziek in hun kop zijn, zal vast. Echter 99% daarvan krijgt nul exposure. Op KLOL vertoeft nu een x-aantal complotneuroten.

  Misschien kan je eens uitlegggen Adamas hoe het komt dat 99% van de complotters de holocaust ontkent en misschien kan je uitleggen hoe het komt dat elk complotje uiteindelijk zijn basis heeft bij Joden.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Pyt van der Galiën zei...

  Weet je, Adamas, mijn medeleven met antisemieten, holocaustontkenners en vergelijkbaar schorem is nogal gering. Ik beschouw die categorie als verachtelijke mensen.

  Ik vind me dit van een bedenkelijk allooi...

  Waarom sla je uberhaubt helemaal over de rooie als mensen niet meer dan dan vragen stellen bij het hele holocaust verhaal. Ik heb de oorlog niet meegemaakt, ik was er niet bij daar in die zg vernietigingskampen. Maar ik geloof ook niet alle shit meer die mij op school is verteld. Leg mij dan eens uit waarom ik geen vragen over die holocaust mag stellen. Waarom wordt de ontkenning van de holocaust strafbaar gesteld? Wat is dat voor onzin? Als ik niet geloof dat de slag bij Waterlo niet zo is gegaan als in de geschiedenisboeken staat, en ik loop daarbij de kans om opgepakt te worden, waar slaat dat op? Jij doet alsof mensen die vraagtekens hebben bij een verhaal een soort untermenschen zijn, dat vind ik verachtelijk.

  Waarom doe je dat? Leg mij dat eens uit. En nu niet weer gaan schelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Jij draait de bewijslast om! Heb je er wel eens bij nagedacht waarom er bij elke scam er altijd bekeppelde joodjes er als de wieder weerga zoals kakkerlakken die het licht schuwen (het liefst zo hypocriet als maar kan 'holocaust' piepend) zo nodig naar hun holohoaxgestapo van het cidi/mdi moeten rennen? Nee he!? Ik zal het je proberen uit te leggen. Omdat overal waar er onderzoek naar fraude wordt gedaan degenen die daar juist geen belang bij stellen, er allen aan zullen doen om de 'waarheid' via gevangenis straf e.a. mondsnoerende logica proberen in stand te houden! En met de waarheid is het nou juist altijd zo leuk dat dat geen beschermende wetjes nodig heeft om haar waartachtigheid in stand te kunnen houden! Alleen bedrog e.a onmenselijke oplichterij heeft dat nodig om zijn volksverlakkende flessentrekkerij via veel despotisme in stand te kunnen houden. De ranzigheid omtrent al die gefabriceerde leugens van het zogenaamde judeoslachtofferisme, heeft met de vrije infogaring van deze moderne tijd zijn houdbaarheids datum al enige tijd genant overtreden. En met elke hysterische actie van de holohoaxmaffia waarbij een ieder die met feiten daar tegen in gaat bij de kladden wordt gevat, zal de haat en afkeer van deze poppenkast met desastreuze gevolgen voor diegenen die daar zo schaamteloos van profiteren gelukkigerwijs alleen nog maar kunnen toenemen. Mark my words...

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Vorige reactie was voor: jwobestiertdezekloot helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 57. adamas

  Hoezo draai ik de bewijslast om?

  Ik stel je twee vragen en dat heeft niets te maken met het omdraaien van bewijslast:

  namelijk: hoe komt het dat 99% van de complottertjes holocasutontkenners zijn en hoe komt het dat complotten voor 99% joden als basis hebben.

  Ik vraag je niet om te bewijzen of de holocaust aldanniet is gebeurd.

  Of zijn die twee vragen te lastig voor je om te beantwoorden. Die je best

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Maar goed we dwalen af. Het gaat hier om Nina Brink

  Nina heeft het nooit gedaan

  Nina Brink is oprichter, aandeelhouder en - nog wel - de baas van de eerste echt tot de verbeelding sprekende Nederlandse internet-onderneming die naar de beurs ging: World Online. Dit verhaal gaat over Nina Brink. Maar met internet heeft het helemaal niets te maken.

  Nina Aka-Vleeschdraager - zo heette ze toen nog - maakte haar eerste fortuin in 1987, op 34-jarige leeftijd. Dat jaar scheidde ze van haar man Ben Aka, met wie ze een gezamenlijke onderneming dreef, Akam genaamd. Ben moest haar uitkopen, en met de opbrengst kocht Nina het bedrijf dat later A-Line zou gaan heten. Dat deed ze samen met haar huidige echtgenoot, de tien jaar oudere Ab Brink.

  Akam was een handel in computeronderdelen, A-Line een zogenoemde dozenschuiver: een leverancier van computers en aanverwante apparaten zoals printers en schijfeenheden. Zulke activiteiten, tegenwoordig gehaat om hun flinterdunne marges, leverden in de cowboy-tijd van de automatisering nog leuke winsten op. Ben en Nina Aka waren er mooi op tijd bij.

  De (joodse) ouders van Nina Brink, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in een Jappenkamp hadden gezeten en het grootste deel van hun familie hadden verloren, besluiten het zekere voor het onzekere te nemen en het gezin emigreert naar Franstalig Canada. In Canada neemt het gezin de naam Drageur aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. feit is ook dat de crimies in Israel wereldwijd de XTC handel in bezit hebben

  Eindhovense xtc-baron wil getuigen in Israël laten horen

  En het wordt nog gekker

  Israël test xtc op oud-militairen

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ja Arminius, de hele wereld is in handen van die verschrikkelijke joden....... Jij vindt het gek dat je voor anti-semiet wordt uitgemaakt?
  Vertel eens eerlijk, deel je die (in mijn ogen) bizarre denkbeelden (over dat de joden de wereld in handen hebben) met de echte buitenwereld? Of blijft het bij wat geroeptoeter op het www?

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ik heb eens een docu gezien, waarbij men probeerde een half varken op de brandstapel te verbranden. Dat duurde toen 5 tot 100 uur, en koste ongeweer een kuub goed brandhout. Lichamen branden niet uit zichzelf, daar is brandstof voor nodig. Hoe lang zou het duren om 6 miljoen lichamen te verbranden, en hoerveel brandstof zou dat wel niet kosten? En allemaal in tijden van schaarste om dat alles naar het front ging.

  Ga eens voor de lol kijken in een crematorium. Praat eensa met die mensen die daar werken, stel vragen, hoe lang duurt het om een lichaam te verbranden in deze moderne tijd, met hi teck ovens.

  Dan komen er nog veel meer vragen bij je op. Het kan gewoon niet kloppen wat er wordt verteld over massa uitroeiing etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. En arminius die eerste post van je toont alleen maar aan dat je nogal van de google bent. Wat jij aanbrengt is geen bewijs maar gewoon het gevolg van wat googlen. Het was je misschien nog niet opgevallen maar alles valt te googlen. Op "sinterklaas bestaat echt" zijn 952000 hits te krijgen. Het enige wat jij bewijst met je eerste posting op dit topic is dat je 13 in een dozijn standaardcomplottertje bent. Je googled wat bij elkaar en dan heb je je bewijs gevonden en zo bouw je je eigen waarheid romdom je eigen verzonnen complot.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Uiteindelijk zal ook MiGA moeten erkennen dat jorusje bij zijn kloten wordt gehouden door de hoofdrolspelers van zijn holohoax waar hij zich meer en meer bewust van wordt! Heel goed Arminius, trek die bereput van wereldwijde ranzigheid maar eens lekker open kerel. Wist je trouwens al dat deze jood (wel filmpje afkijken anders mis je zijn bekentenis!) betrokken was bij er eerste introductie van die synthetische troep hier in de lage landen? Alles valt steeds snelle op zijn plek! Dit is dus wat ik bedoel @jworegeertdezekloot!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. sorry
  Dat duurde toen 5 tot 100 uur
  moet natuurlijk zijn
  Dat duurde toen 5 tot 10 uur

  How long does it take to cremate a body?

  The Cremation: Processing the Remains

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Maar je mag haast niks meer zeggen, want het eerste wat ben begint te gillen is "je bent een antisemiet!"

  Van Belgen wordt wel eens beweerd dat ze een beetje dommig zijn, nou dacht `t niet hoor. Die weten wel hoe het echt zit.

  Israëlische mafiabaas is onzichtbare spin in xtc-web

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Voor het geval je het niet gaat lezen

  een citaatje

  De Antwerpse verdachten zouden allen op één of andere manier familie zijn van elkaar en, voor hun levenswijze, erg orthodox-religieus zijn. Het zou de rabbijn geweest zijn die vanuit de gevangenis advocaten zocht voor elk van de afzonderlijke leden van de bende.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. De kans is klein dat de misdaadkoning zelf in Antwerpen zal verschijnen, want Abergil zit veilig in Israël, dat geen onderdanen uitlevert.

  wink wink!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Oud-minister Israël smokkelt xtc

  Een Israëlische oud-minister van Energiezaken heeft geprobeerd 25.000 xtc-pillen uit Amsterdam te smokkelen. Volgens de rechter in Tel Aviv staat de zaak niet op zichzelf, maar is de voormalige Israëlische minister Gonen Segev onderdeel van een drugssmokkelketen.

  Segev wordt er tevens van verdacht een verlopen diplomatiek paspoort gebruikt te hebben, waarvan hij de datum had aangepast. De oud-minister probeerde controle van zijn bagage vermijden voor zijn vliegreis van Amsterdam naar Tel Aviv. De douane op Schiphol wilde zijn tas echter toch controleren, waarop hij deze in een kluis zette en alsnog naar Tel Aviv vloog.

  De politie in Nederland ontdekte de tas, waarop Segev bij aankomst in Israël werd gearresteerd. Twee andere mannen, Ariel Friedman en Moshe Verner, zijn tevens aangehouden als verdachten.

  n.b. van de site van het http://www.cidi.nl/Nieuwsberichten-2004/Oud-ministerIsral-smokkelt-xtc.html

  BeantwoordenVerwijderen
 69. en het gaat maar door

  Israëlische misdaadgroepen investeren geld en kennis in de Nederlandse xtc-industrie. Zo zijn ze er zeker van dat ze xtc krijgen van topkwaliteit voor export naar buitenlandse markten, waar de hoogste prijs wordt betaald voor de synthetische drug. Vooral op de Amerikaanse markt kunnen winstmarges van honderden procenten worden gehaald.

  Dat zegt de Amsterdamse antropologe Dina Siegel (39), die binnenkort onderzoeksgegevens publiceert over de Russische maffia in Nederland. Het onderzoeksgebied heeft veel raakvlakken met de Israëlische misdaad.

  en dan ben ik maar een antisemiet.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. sorry, ik kan het niet laten

  Bij bestudering van de Israëlische maffia, en van de interne conflicten in die versplinterde wereld, loont het volgens Siegel om de geschiedenis van de staat Israël te bekijken. Verschillende immigratiegolven in Israël brachten verschillende soorten misdaad met zich mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. De nieuwe Israëliërs krijgen in de oude joodse gemeenschappen op hun reisbestemmingen niet altijd een vriendelijke ontvangst, zegt Siegel. Over de organisatoren van drugssmokkel zei volgens Siegel een rabbi in New York: 'Dat zijn geen joden, dat zijn Israëliërs.'

  BeantwoordenVerwijderen
 72. weer een citaat

  Amsterdam is traditioneel een scharnier geweest voor Joodse georganiseerde misdaad. In 2000 voerde de Verenigde Staten druk uit op Nederland om de productie en smokkel van XTC-tabletten aan te pakken. Daarop tuigde het Amsterdamse kernteam een operatie op die zich speciaal richtte op Joodse Amsterdammers in de projecten Bosgeit-1 en Bosgeit-2 die vergaand samenwerkten met Duitse, Israëlische en Amerikaanse politie.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. zo dan werp je voordat je naar je werk gaat even een blik op dit topic en wat is conform verwachtingspatroon gebeurd. Arminius heeft een x-aantal reacties aan Joden besteed. Daarmee ook volgens verwachtingspatroon suggererend dat joden achter alles zitten in deze wereld. Kijk uitArminius die erge enge joden gaan je pakken hoor.
  Wordt het het niet eens tijd om naar de dokter te gaan Arminius?

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Adamas je geeft geen antwoord op mijn vragen. Dat jij een anti-semiet van het zuiverste water bent dat was me al duidelijk.

  Nogmaals de vragen:
  Waarom doet 99% van de complotters aan ontkenning van de holocaust
  Waarom heeft vrijwel elk complot Joden als basis

  Zal ik het antwoord geven: Omdat die complotten door anti-semieten de wereld in worden geholpen en omdat complotters te dom zijn om te doorzien dat ze anti-semitisch bezig zijn. Dan noemen ze zich anti-zionistisch. Er is ook nog een groep complotters die bewust de complotten aanhangt omdat ze anti-semiet zijn. Daar behoort Adamas en Arminius bij

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Arminius en Adamas gaan helemaal los. Een beetje voeren en ze laten hun altijd mislukkende anti-zionistische vermomming vallen

  BeantwoordenVerwijderen
 76. @Adamas

  "Ik hoop dat je mijn emo-mails dan ook niet meteen hier ten grabbel gaat gooien. Dat zal 'ziva'volgens jullie moris dan ook wel heel erg leuk gaan vinden. "

  Dat zie je niet loepzuiver Adamas. Ik heb geen enkel goed woord over voor mensen die ongevraagd persoonlijke informatie publiceren.

  Ik ben het wel eens met Pyt dat Micha niet moet zeuren. Als er iemand is die niet weet hoe om te gaan met prive informatie is het Micha Kat wel.

  Verder maak ik me eerder zorgen om Micha Kat dan dat ik lachend naar zijn ondergang kijk. In tegenstelling tot wat zijn trouwe biggetjes beweren is een B-Cluster stoornis (waaronder bi-polaire stoornissen vallen) niet ongevaarlijk. Het niet laten behandelen van een dergelijke stoornis kan tot heel zware depressie's leiden, die meestal voor de patient niet goed aflopen, en waar heel moeilijk nog uit terug te keren is.

  Het is daarom walgelijk om te zien hoe zijn achterban gebruikmaakt om juichend Kat's geestelijke verval op te pakken om eigen (persoonlijke) agenda's uit te dragen.

  Het is letterlijk het publiek dat "spring..spring..spring dan..." roept.

  En als Kat straks dan - laten we hopen van niet - werkelijk springt staat die zelfde groep te grienen, en vliegen de beschuldigingen weer richting 'die anderen'. Nogmaals; walgelijk!

  @Arminius

  Ga je nou de Israelische maffia erbij halen om aan te tonen dat Joden slecht zijn?

  Dat is net zoiets als beweren dat alle Amsterdammers crimineel zijn, want de grootste boeven hebben immers bijna altijd een zwaar Amsterdams accent.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Nou ja, Wim Dankbaar publiceert die mailtjes natuurlijk om Micha te helpen..*kuch*.

  Sorry hoor, maar ik kan geen medelijden met Kat opbrengen. Na alle smerige streken die hij anderen heeft geflikt, krijgt hij nu een koekje van eigen deeg. Nog nooit heeft Kat enig respect getoond voor de privacy van een ander, maar wel gaan janken wanneer iemand anders jouw privacy schendt.

  Niet dat Wim Dankbaar nou zo veel beter is, hij is alleen minder gestoord. Zijn gekloot, gestalk en asociale gedrag in de zaak Baatstra ben ik ook nog niet vergeten.Vaatstra ben ik ook

  BeantwoordenVerwijderen
 78. @Arminius

  Ik ga jouw 50 posts niet lezen. Maak daar eerst maar eens een samenhangend betoog in je EIGEN woorden van.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Oeps: voorlaatste post ging in de laatste alinea een beetje mis. Excuses

  BeantwoordenVerwijderen
 80. "Het is daarom walgelijk om te zien hoe zijn achterban gebruikmaakt om juichend Kat's geestelijke verval op te pakken om eigen (persoonlijke) agenda's uit te dragen."

  Ik begin mij nu toch werkelijk af te vragen met wiens bi-polaire conditionering er bij jou tussen de oren weldegelijk eveneens afgerekend dient te worden zeg! Er is helemaal niets met Micha aan de hand 'zivá'. Het enige wat er met de jodenwijs ontwakende man aan de hand is, is dus dat hij zich los probeert te maken van de mentale holohoax mishandeling waarmee al zijn tribegenoten (geestelijk misvormd) spijtig genoeg in het reine moeten zien te komen! Een extra mentaal zware klus voor gekoosjerd gehersenspoelden, maar zelfs voor mij is dat als onbesneden goj geen erg gemakkelijke klus geweest heurrr... En dat jij nu meteen over gezelfmoorde zaken gaat reppen geeft inderdaad meer over je eigen natgedroomde verkniptheid aan, dan dat je waarschijnlijk lief is. Meidje toch wat een doorzichtigheid! Ik heb veel meer respect met onderzoeksjournalisten als Micha dan lieden die zich al vast lopen te verkneukelen over andermans zielenpijn, en dat dan gaan verpakken in allerlei psychonalitisch gezelfmoorde ranzigheid. Bah 'ziva' je stinkende hersenscheten beginnen vandaag alvast dat te verspreiden wat je gisteren als je vaste mentale recept van je holohoaxpooiers naar binnen MOEST slurpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 81. @Adamas

  Ah, ik begrijp je, als Kat's geestelijke probleem is de schuld van de Joden, en hun door de Zionisten geperfectioneerde brainwash programma's.

  En als Kat straks werkelijk iets ongelofelijk doms doet is dat uiteraard ook de schuld van de Joden.

  Best simpel leven heb je eigenlijk. Vanuit een bunker op een Zeeuws eiland naar de wereld kijken en denken: "Allemaal de schuld van de Joden".

  /iamwithstupid

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Als ik Adamas goed begrijp is het de schuld van de zionisten dat Micha Kat joods is.

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Krijg ik nog antwoord van je of niet?

  Pyt van der Galiën zei...

  Weet je, Adamas, mijn medeleven met antisemieten, holocaustontkenners en vergelijkbaar schorem is nogal gering. Ik beschouw die categorie als verachtelijke mensen.

  Ik vind me dit van een bedenkelijk allooi...

  Waarom sla je uberhaubt helemaal over de rooie als mensen niet meer dan dan vragen stellen bij het hele holocaust verhaal. Ik heb de oorlog niet meegemaakt, ik was er niet bij daar in die zg vernietigingskampen. Maar ik geloof ook niet alle shit meer die mij op school is verteld. Leg mij dan eens uit waarom ik geen vragen over die holocaust mag stellen. Waarom wordt de ontkenning van de holocaust strafbaar gesteld? Wat is dat voor onzin? Als ik niet geloof dat de slag bij Waterlo niet zo is gegaan als in de geschiedenisboeken staat, en ik loop daarbij de kans om opgepakt te worden, waar slaat dat op? Jij doet alsof mensen die vraagtekens hebben bij een verhaal een soort untermenschen zijn, dat vind ik verachtelijk.

  Waarom doe je dat? Leg mij dat eens uit. En nu niet weer gaan schelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. "/iamwithstupid"

  Dat heb je er vanaf vandaag bij mij dan ook onherstelbaar in gepeperd! Ook al van deze intimiderings school? Over Kat's veelzeggende 'problematiek' gesproken...

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Oh, jij wilt ironie vanuit je eigen bizarre werkelijkheid 'ziva'? Krijg je het dan ook van mijn kant meteen ingepeperd:
  Deze ultra-orthodoxe hoedjes trekken zich geen ruk aan van de wetgeving van de staat, maar leven vaak wel van een uitkering. Waar leef jij overigens van? Gezien je vele gesubsidieerde 'vrije-tijd' alhier tijdens je hersenspoel sessies doorgebracht in dit laagland van uit de klei getrokken useful-idiots?

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Jij stelt geen vragen over de Holocaust, Adamas. Jij kent de antwoorden al. De Holocaust is een hoax; georganiseerd door de Joden zelf; gaskamers bestonden niet; whatever er op een gegeven moment in je hoofdje opkomt.

  Dat is intellectueel van hetzelfde niveau als: "De Franse Revolutie heeft nooit plaatsgevonden" en "de Aarde is plat". Over de oorzaken van zowel de Franse Revolutie als de Shoah evenals als over de precieze uitvoering en diverse stadia kan gediscussieerd worden. Dat doen historici ook. Over de Franse Revolutie en de Shoah zélf niet. Die zijn beiden fantastisch goed gedocumenteerd.

  Doet iemand dat toch, dan is die persoon óf onvoorstelbaar dom, óf hij/zij heeft een verborgen agenda.

  In jouw geval betreft het een verborgen agenda. Jij hebt net als bijvoorbeeld Aart een gruwelijke hekel aan Joden en wilt dat kunnen uiten. Dat noemen we anti-semitisme. Vanuit jullie optiek is het probleem dat die Jodenhaat in het recente verleden tot een industrieel georganiseerde massamoord heeft geleid.

  Beetje vervelend, want wanneer jij en Aart nu die haat uiten, worden jullie meteen geassocieerd met de nazi-moordenaars. Jullie antwoord is geniaal in al zijn eenvoud: jullie ontkennen gewoon dat die massamoord ooit heeft plaatsgevonden.

  Zie je, Arminius, het is allemaal echt niet zo ingewikkeld.

  Oh ja, ik vind niet dat jullie door de overheid de mond gesnoerd moet worden. Evenmin vind ik dat Micha Kat uit de lucht gehaald moet worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Adamas moet Arminius zijn. ook al is het natuurlijk volstrekt inwisselbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Durf je nog wel naar buiten, Adamas? Of ben je bang dat er een commando op jouw loert?

  BeantwoordenVerwijderen
 89. @Adamas

  Geen idee wat je me nu weer probeert duidelijk te maken met die linkjes.

  Het telefoongesprek klinkt als het gemiddelde gesprek van Micha Kat zoals hij die graag online gooit; een hysterische man die in een monoloog vol scheldwoorden en beschuldigingen een verbouwereerde toehoorder toeschreeuwt.

  Ik heb het niet afgeluisterd, noch de moeite gedaan het te begrijpen. Doe ik bij Micha Kat ook niet.

  Het tweede linkje is al even vaag. Een ellenlang verhaal over een fittie tussen een paar complottertjes.

  Nou leuk, interessant....NOT!

  Maar er zit vast een intelligente bedoeling achter om ze uit je archief te vissen en voor te leggen. Dus vertel?!

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Voorlopig zijn wij degenen die vandaag de dag met veel onthulling en via 'rode oortjes' (Al lang niet meer trouwens want jodenwijs gedeconditioneerd! Arme Micha moet nog een lange maar noodzakelijke 'lijdensweg' afleggen...) zullen blijven loeren totdat de huidige demonisch gedebiliseerde poppenkast wereldwijd to-taal weggehoond is.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. lol! Wim Dankbaar heeft nu aangifte tegen Micha Kat gedaan. Check de thread op Klol.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Pyt van der Galiën zei...

  lol! Wim Dankbaar heeft nu aangifte tegen Micha Kat gedaan. Check de thread op Klol.

  Nou wat een lol, diep triest noem ik `t. En jij bent al net zo triest.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Ik voel altijd een scheut van wantrouwen door mijn intuitieve vermogens heen schieten, als ik een jood de nietjodenwereld hoor uitleggen hoe de vork daadwerkelijk in de steel steekt...

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Oproep tot mollestatie van wuimpie de blaffend verradende hond net binnen. Lekker laf ergens vanuit Azië dat wel...

  "Misschien moeten we hem opwachten buiten zijn huis om hem dezelfde behandeling te geven, die Robert Faurisson kreeg van Zionistische joden voor het publiceren van hen niet welgevallige artikelen. Zoek hem thuis even op."

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Ik zal eens terug schelden.

  Stelletje vuile vieze Filosemieten, ik veracht jullie!

  Zo dat is er uit.

  ["Filosemieten waarderen of verheerlijken Joden”]

  Filosemieten die zichzelf als 'vrienden van Israel' benoemen maar die zich inmiddels hebbe ontpopt tot de grootste vijanden van het Joodse volk. Want hun extremisme leidt ertoe dat Israel al meer dan zes decennia met zijn buren in staat van oorlog verkeert en weigert de bezette gebieden op te geven. Dankzij de antisemieten en de filosemieten heeft de 'Joodse natie' zich tot een schurkenstaat ontwikkeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Wel grappig al dat gescheld, maar echt mee vooruit komen we er niet mee

  Iedere dag leer ik weer wat bij

  We mustn't forget that some of greatest murderers of modern times were Jewish

  Stalin's Jews

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Ik kende het woord niet.

  Filosemitisme is sympathie voor het Joodse volk of het joodse geloof, het tegenovergestelde van antisemitisme. Vooral in protestants-christelijke kringen, waar men de oorsprong van het eigen geloof zoekt in het Oude Testament, is men vaak uitgesproken filosemitisch. Dit kan samenvallen met een pro-Israël houding of ondersteuning van het zionisme, doch dit is niet noodzakelijk.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Filosemitisme

  BeantwoordenVerwijderen
 98. We weten allemaal wat voor hoogstaand mens jij ben, Arminius, ouwe antisemiet annex holocaustontkenner.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Ik begrijp overigens nu wel waarom wuilem de joden verlinker zo'n onbedwingbare aandrang voelt om via lafhartig verraad mensen over te dragen aan de binnenlands nazionistische gedachtenverkrachtings gestapo!

  Het schijnt ook nog eens zo te zijn dat er in Overveen belachelijk veel premies in WOII zijn opgestreken met deze misselijk makende verklikkers streken...

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Zo mag je ook absoluut geen grappen maken over de Holohoax, want dan is met op haar ziel getrapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Laatste link van mijn vorige comment... Wat een verlaten schuurtje vergeleken met mijn 6e stulpje in het rifgebergte!

  BeantwoordenVerwijderen
 102. @Adamas

  Een judaSStreek van wuim D. inderdaad! En ik snap dan ook meteen dat jij 'pyt' dat als amusant hier aan je collega's aanbeveelt. Pedant minderwaardig mannetje ben jij daardoor toch ook. Ik hoop dat je mijn emo-mails dan ook niet meteen hier ten grabbel gaat gooien. Dat zal 'ziva' volgens jullie moris dan ook wel heel erg leuk gaan vinden. Dunkt mij...:

  Maar iemand zijn adresgegevens plus foto's van zijn huis ongevraagd onder een (gequote) oproep tot 'zoek hem thuis op' plaatsen is helemaal geen probleem zeker?

  Beetje hypocriet soldaatje van me...

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Oog om oog, tand om tand. Die eeuwige stammenstrijd ook altijd.

  Ga ik "dit" nog meemaken? Ben bang van niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Ha ha ha die 'ziva'! Ik plaats slechts wat gegevens die ik via de zoekfunctie op Micha's site heb opgevist heurrr. Maar nu betoon je weer eens heel duidelijk hoe gespleten geselecteerd jullie gekoosjerde verontwaardiging toch nog altijd is!? Toen ik schande van de gepubliceerde privé-correspondentie van wuim D. sprak, gaf je je 'pyt' volkomen gelijk over de gelijke munt waarmee hij door zijn ex-collega in de rug gestoken werd terugbetaald. Nu betaal ik die jodenoverlinkende schoft via openbare gegevens terecht eveneens met rente terug, en dan is het opeens not-done en ben ik zogenaamd je sarcastisch uitgescholden 'soldaatje'!? Ik niet verstaan meidje...

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Het is erg jammer dart ik daar niet kan posten, maar ik heb ook geen om mij daar aan te melden.

  ik heb niks met KLOL of Kat

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Ik ben er ooit nog eens door diezelfde wuim D. wegens te recalcitrante berichtgeving gepermabannt. Maar goed Arminius met deze tools (of om het even welke prox-id) kom je er echt nog steeds heel ver. Laat me maar nog eens lachen met je opruiende hoenderknuppeltjes aldaar hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Over dit soort zaken hoor je de Filosemiet niet

  Mea She'arim to ban women from certain Jerusalem streets during Sukkot
  Large billboards posted throughout capital's ultra-Orthodox neighborhoods this week forbade women during the celebration, despite court order.

  http://www.haaretz.com/print-edition/news/mea-she-arim-to-ban-women-from-certain-jerusalem-streets-during-sukkot-1.389237

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Maar de Filosemiet staat wel op zijn achterste ben als men in NL volgens de Sharia wil leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 109. @Arminius

  Je moet in Barneveld op een zondag eens met je haar los in je hockeyrokje rondwandelen onderwijl aan een ijsje likkend.

  Is ook een verhelderende ervaring kan ik je vertellen om staande te worden gehouden wegens ontoelaatbaar gedrag.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Filosemieten hoeden namelijk niet van Moslims, hoewel men bepaalde Moslims wel mag.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Een erg verhelderend werkje dit

  Het Jodendom wordt alleen nog samengehouden door de Sjoa en Israël door zijn oorlogen. Niet God, maar de Holocaust is er alomtegenwoordig. Tientallen jaren Sjoapropaganda van rechtse politici als Menachem Begin en Benjamin Netanyahu, die tegenstanders van Israëls Midden-Oostenpolitiek steevast met Hitler en nazi-Duitsland vergeleken, hebben de jodenuitroeiing gepromoveerd tot de belangrijkste gebeurtenis uit de Joodse geschiedenis, "belangrijker dan de schepping, de uittocht uit Egypte, de openbaarmaking van de Thora op de berg Sinai, de verwoesting van de twee tempels, de ballingschap, het messianisme, de verbazingwekkende culturele prestaties, het ontstaan van het zionisme, de stichting van de staat Israël of de Zesdaagse Oorlog".

  De Sjoaïsering, die "doordringende pijn in holle kitsch" verandert, doordringt elk aspect van het Israëlische bestaan. De Sjoa-epidemie belet Israël volwassen te worden. De Joodse staat spreekt meer met de stem der doden dan die van de levenden, en mede daardoor is "oorlog er eerder regel dan uitzondering". Israël moge dan machtiger zijn dan ooit, door alle Holocaustpropaganda blijven Israëli's zich zo bedreigd voelen dat ze "een volk van aanvallers zijn geworden".

  http://www.serendib.be/artikels/desjoaepidemie.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 112. @Adamas

  Ik heb ook twee paspoorten.

  En nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Ik heb in een kluis op het Afrikaanse continent wel tig documenten klaar liggen waarmee ik mij in no time van hot naar her kan verplaatsen. Het probleem met jou is dat ondanks je 2 documenten het zometeen onmogelijk zal blijken te zijn om nog via meerdere loyaliteiten zonder je eigen genetiche afkomst te moeten verloochenen, je er niet meer omheen zal kunnen of je wel wil deelnemen aan de steeds meer ontwakende mensheid die de betaalsysteem monopolistjesss onvergeefbaar beu geworden is. Daar zullen zometeen die ijsjes in korte rokjes toch echt niets meer aan kunnen veranderen...

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Bijna vergeten, Arminius, maar wat vind jij nou van mijn antwoord op de vraag waarom ik jouw, Adamas, Micha, Aart en Jeroen schorem vind?

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Morgen op dit blog een dodelijke onthulling over de bronnen van Micha Kat. Vandaag NIET in PowNews. Vanaf 06.00 uur bent u hier welkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 116. @Galien, nhoem die scheldpartij een antwoord? Gelukkig zeg je nog wel 1 goed ding:

  "Oh ja, ik vind niet dat jullie door de overheid de mond gesnoerd moet worden. Evenmin vind ik dat Micha Kat uit de lucht gehaald moet worden."

  Dat spreekt dan wel weer in je voordeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Ik weet al wie je bedoelt met dodelijke bronnen van Micha Barracuda. Die carolyn yeager is inderdaad een onverbeterlijke white supremacist van het laagste allooi. Ze werkt voor deze ranzige op supremacistische gronden verkankerde haatsite. Een uitglijder van jewelste waarvan Micha heel veel onherstelbare schade zal ondervingen inderdaad. Of dit gebeurt gecontroleerd geregiseerd. Of die arme Kat is echt door een geheime agent van de mossad daar ergens in een park in Laos met een hallucinerende goedje gedart, terwijl de arme drommel dacht dat hij door een vet uitgevallen mug werd gebeten? Wie het weet mag het zeggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Ja, joh, natuurlijk, die joden toch. We weten allemaal dat die via de Mossad en allerlei geheime genootschappen al van oudsher met elkaar in contact staan. Logisch dus dat de zionisten vóórdat ze de Twin Towers opbliezen eerst Nina Brink waarschuwden.
  xlpharmacy

  BeantwoordenVerwijderen