vrijdag 28 oktober 2011

Gewoon dóórzingen

'Hoe komt de NWO uit ons systeem..?,' vraagt de onnozele allesgelover Guido Jonkers zich af bij Wanttoknow. Barracuda weet het antwoord: twee minuten lang in een papieren zak ademen. Even aan iets heel anders denken. En vooral: geen rare sites en vage You Tube-filmpjes meer raadplegen.

Alleen dat is vanzelfsprekend niet wat Guido ons adviseert. Die legt eerst nog even uit wat we nu toch precies onder dat raadselachtige NWO moeten verstaan: 'De ‘New World Order’ zou je kunnen definiëren als het streven van een machtige groep die tracht onze gehele Aarde in haar greep te krijgen en de burgers van deze planeet tot hun slaven te maken. Dat klinkt allemaal heftig, en zeker als je er nog nooit van gehoord hebt, gaan misschien de schellen van de ogen vallen.'

En dan vind je het blijkbaar volstrekt logisch dat die NWO ons aardse onderdanen bestrijdt met zaken als fluoridering van drinkwater, chemtrails, luchtvervuiling, het 'ontkrachten van voedsel' en vaccinaties. 'Dit ‘dumbing down’ gaat dus uit van een ‘ontkrachting’; het weghouden van oorspronkelijk-menselijke, vooral mentaal-spirituele kracht uit het bereik van de gehele mensheid.'

Maar godzijdank, er is een oplossing. We zijn zoals dat heet aan het ‘ascenderen’ en maken een sprong naar een hogere frequentie, van de 3e dimensie naar de 4e en 5e dimensie. Feitelijk is deze ‘ascentie’ volgens Guido niets anders dan ‘zingen op een hoger octaaf’: 'Probeer het maar eens. Met Do,Re,Mi enzovoort. Tot je bij de hoge ‘Do’ aankomt, waar plotseling een ‘poort’ opduikt.. De poort naar een nieuw octaaf..!! Gewoon dóórzingen dus..!'

De reikwijdte van de NWO op ons ‘wel en vooral wee' zal sterk gaan verminderen, omdat alleen al de invloed van deze hogere frequenties, op de lágere frequenties waarop deze NWO-lieden vooral werkzaam zijn, ervoor zal zorgen dat deze NWO-lieden gewoon NIET meer resoneren met de hogere Liefdesfrequenties van onze moeder Aarde. Kort en goed: Kun je nog zingen, zing dan mee!

Maar waarom de NWO zelf niet op hogere frequenties zou kunnen meezingen, dat heeft Guido nog niet kunnen uitleggen. Waarschijnlijk omdat Guido en zijn discipelen zich stiekem tot een 'hogere orde' rekenen. Maar dan wel een hogere orde die in het hier en nu weer onderdrukt wordt. Kunnen we het nog volgen allemaal?

Maar het mooiste moet dan nog komen. De disclaimer: 'Geloof niet alles wat je leest en zeker DIT niet, omdat jouw waarheid alleen door jou ZELF kan worden opgeschreven, van binnen UIT.'

Barracuda weet het zeker: het is dit soort onbestaanbare lariekoek waarvoor de NWO (als het al bestaat) vanzelf op de vlucht slaat.

21 opmerkingen:

 1. Ik kon het toch even niet laten. Eerlijk is eerlijk! Wel een wat vaag ascenderende jew-tube filmpje, maar die belgen waren al veel eerder wakker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Adamas Leuk filmpje, maar wel een hoax. Stukje komt uit het programma 'In de gloria' een parodie op een realety show.

  In de gloria was een Vlaams, komisch televisieprogramma dat in de periode 2000-2001 te zien was op Canvas. De serie was bedoeld als een satire op reality-tv en hoe televisie gewone mensen soms misbruikt voor haar eigen sensatiezucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Adamas, ik weet niet of je het had gelezen, maar er wordt binnenkort trouwens ook een andere hoax onderzocht Ben benieuwd wat het "onderzoek" gaat opleveren.

  En voor diegenen die denken dat de NWO niet bestaat moet maar ff naar meneer Kissinger luisteren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Diezelfde Guido meldde ons enkele weken terug nog dat de NWO bunkers waren genuked. Wat kan er toch weer veel veranderen in een korte tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ja Arminius;
  De beerput van porno-hoaxjes met uitgemolken slachtofferschaps terreur die via gojimbloed de zakken van demonische onmensen oevenloos 'moest' blijven vullen, zijn uit gezondheids hygienische noodzaak overal ter wereld al langere tijd stinkend opengetrokken! De rekening echter die aan DE veroorzakers daarvan gepresenteert gaat worden, zal van een niet meer terug te betalen onverzoenlijkheid blijken te zijn. Zeer triest maar zeker onvermijdelijk waar. Ik heb persoonlijk voor deze onmensen geen enkel teken van respect dan wel mededogen. Overigens kan deze (ondanks zijn gehersenspoelde niveau!) zap-kaisar soms ook best wel eens gevat uit zijn dictotariaal bestierde hoek klinken...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach zo, nu weten we ook weer waar dat geschreeuw van masterofhardcore vandaan komt. Het is gewoon pure angst hahaha!

  En ondertussen wordt onze rechtstaat onder onze neus afgebroken door iemand die met de rechtstaat toch al niet veel op had nam.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Belangrijke link die laatste van 9:49 Arminius. Heb persoonlijk ook moeten sparren met die honden van de pandjesgestapo. Na een bluf telefoontje dat er door advocaten kantoren in de rij gevochten werd om via nocure nopay procedures mijn zaak te mogen doen, was de geleden schade per express storting plus wat inmateriele 'schade' meteen de volgende dag tot alle tevredenheid voldaan! Wij leven al lang in een genazificeerd cleptocratische proletenstaat. Echter als ze intimiderend naar je blaffen, moet je direct en zonder pardon met hun eigen middelen van je afbijten. Dat is nog de enige taal dat dat geweldsmonopolaire gespuis begrijpt. Helaas in niet iedereen zo goed bij de pinken en heb daardoor ook wel gevallen van totale aftakeling voorbij zien komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Adamas Daarom heb ik ook al een paar jaar een leuk bordje achter het raam hangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een van de grondleggers van de NWO is ongetwijfeld Albert Pike De Amerikaan Albert Pike (1809-1891) werkte namelijk tussen 1859 en 1871 aan een geheim programma die zou moeten leiden tot het uitroepen van een absolute wereldorde. De Amerikaanse generaal, overigens een van de oprichters van de Klu Klux Klan, en in zijn tijd een van de machtigste leden van de Vrijmetselarij had een slim plan bedacht. Om het volk en hun leiders daartoe te mobiliseren en met de duivelse gevolgen in te laten stemmen diende er volgens deze 33-ste graad vrijmetselaar eerst wereldwijd een enorme chaos te worden gecreëerd. [Denk aan de huidige financiële crisis] De rampspoed zou van bovenaf met opzet zo hopeloos mogelijk gemaakt moeten worden, zo stelde hij, dat iedereen uiteindelijk ten einde raad raakt en hunkert naar een alles oplossende wereldregering. Deze leiders zouden dan de Nieuwe Wereldorde uitroepen, een werelddictatuur met het uiterlijk van een verlossende macht die paradijs op Aarde belooft maar uiteindelijk de mens reduceert tot een zombie die slechts de belangen van de wereldelite dient.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een bijzonder man die Albert Pike. Volgens sommigen voorspelde hij 3 wereldoorlogen.

  Over die laatste, de 3e wereldoorlog schreef hij het volgende:

  “The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the “agentur” of the “Illuminati” between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other.

  bron

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldig weer, Arminius. Je hebt weer op een site de naam NWO aangetroffen. Waarmee het zou moeten bestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wie hoogt stijgt, kan ook zo maar diep vallen.

  Bernie Madoff heeft geen zin meer in zelfmoord

  De 73-jarige superoplichter Bernard ‘Bernie’ Madoff zit liever in de gevangenis dan erbuiten. Hij heeft ook geen zin meer om zich van het leven te benemen. Dat zegt de crimineel - die eind 2008 de wereldpers haalde toen aan het licht kwam dat hij zijn investeerders 65 miljard dollar afhandig had gemaakt in wat het grootste Ponzi-schema aller tijden wordt genoemd

  Wat betreft zijn misdaden zei Madoff: ‘Jan-met-de-Pet denkt dat ik weduwes en wezen heb beroofd, maar wat ik heb gedaan is rijke mensen nog rijker gemaakt.’

  http://www.express.be/money/nl/wealthrepublic/bernie-madoff-heeft-geen-zin-meer-in-zelfmoord/155151.htm

  En nu niet direct gaan roepen, Arminius, wat heeft dit met de NWO te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die arminius.

  Hij is zo vol van me dat hij het zelfs over me heeft als ik er niet bij ben.

  En bang? Laat me niet lachen. Er zijn veel ergere dingen in het leven dan een geldcrisis en een systeemcrisis waar je bang voor moet zijn. Dat jij denkt dat ik daar bang voor zou zijn komt omdat je vanuit je eigen veilige wereldje denkt omdat je niets is overkomen en je zoon (gelukkig wel) gezond is en nog leeft. Dus praat me niet over bang zijn. Je hebt geen idee wat het is om daadwerkelijk bang te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Adamas heeft weer eens de strekking van een zielig stukje van Patman (die homohater) verkeerd begrepen. Het hele stukje is geschreven vanuit jaloezie. Jaloezie op Geenstijl die in tegenstelling tot de grote praatjes van de Patterik dat zijn zappies-websites bij de top van Nederland zou gaan behoren, niet tot de krochten van het internet is veroordeeld.


  NWO rules. Ben blij dat ik betaald wordt door een NWO-organsisatie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nou, gefeliciteerd! wees er maar trots op bij deze parasiterende bende te horen. Ik weet nog een leuke politieke partij voor jou: http://www.partijvandeslavernij.nl

  De Partij van de Slavernij is ontstaan uit een behoefte van mensen hun leven gereguleerd te zien door andere mensen die beter weten wat goed voor ze is dan zij zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Aan Albert Pike wordt van alles op het gebied van NWO verbonden, en de complotters slikken het maar al te graag als zoete koek.

  Feit is dat er geen enkele harde bron voor de beweringen is. Men verwijst vooral naar elkaar.
  Zo zijn de brieven waaaruit zou blijken dat Pike 3 wereldoorlogen in zou voorspellen nergens te vinden op internet.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. "En nu niet direct gaan roepen, Arminius, wat heeft dit met de NWO te maken?"


  geweldige site, waarnaar je linkt, arminius.
  Geeft een goed idee waar je waanbeelden zoal vandaan komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Kende je deze niet?

  Documentaire serie uit de jaren '90.

  Dit bewijst dat 9/11 wel degelijk een complot was! Ze hebben de voorbereidingen zelfs op camera vastgelegd!

  En zeg nou nooit meer dat er op Youtube alleen maar onzin staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Waarschijnlijk omdat Guido en zijn discipelen zich stiekem tot een 'hogere orde' xl pharmacy rekenen.

  BeantwoordenVerwijderen