vrijdag 4 december 2020

Hersenspoeling

Hoe staat het met de actie Beschadiging Jaap van Dissel door de wakkere strijders van Wees de Weerstand? Nou, niet zo best. De heren Wouter Raatgever en Hans Meyer kraaiden de afgelopen weken voortdurend victorie, maar tussen de regels door hoorde je de frustratie.

Het draait allemaal om een schriftelijke aangifte van een zekere Joost K. van kindermisbruik en moord door een arts uit Bodegraven, tevens zijn oppas, en zijn vriend Jaap van Dissel, die toen nog studeerde in Leiden. Inmiddels alweer bijna veertig jaar geleden.

Dat Wees de Weerstand dit dossier gretig heeft opgepakt begrijpt Barracuda maar al te goed: de heren zijn sterk gekant tegen de coronamaatregelen, en dus heel erg anti Van Dissel. Maar die gretigheid doet ze ook de das om. Want er wordt natuurlijk niks ondernomen om de beweringen ook maar een beetje met werkelijke feiten te onderbouwen.

Ten eerste blijkt het te gaan om 'verdrongen herinneringen' van Joost, die zijn moeder en zus niet kunnen of willen bevestigen. Nog mooier is dat Joost beweert dat zijn geheugen is gewist als gevolg van MK Ultra, de codenaam van een geheim experiment van de CIA met betrekking tot hersenspoeling en chemische verhoormethodes. Dan gaan bij Barracuda al honderden alarmbellen af.

Ten tweede vertelt Joost dat hij veertig keer voor de rechtbank heeft gestaan en zeven keer in de gevangenis heeft gezeten, naar Spanje is gevlucht en niet naar Nederland wil komen. Over dat criminele verleden horen we uiteraard geen bijzonderheden. Wat is er nou mooier om te suggereren dat dit allemaal is gekomen door Van Dissel en zijn partner in crime? Beide mannen zouden stinkend rijk zijn geworden en niemand weet hoe. Nod nod, wink wink. O ja, en de enigen die buiten Joost zouden kunnen getuigen die leven niet meer. Niet dat in hun doodsoorzaak een patroon is te herkennen.

De desbetreffende arts (niet Van Dissel) heeft inmiddels aangifte gedaan van smaad en laster, en de aangifte van Joost wordt door de politie maar niet serieus genomen. Na het bekijken van het meest recente filmpje, doorsneden met fragmenten uit Hollywood films om het extra spannend te maken, zou niemand dat meer doen. 

De heren hebben geen toch al geen succes met personen die ze graag willen helpen. Afgelopen zomer had het duo nog knallende ruzie met een zekere Trudi Verstegen, net als beide heren complotdenker.

Verstegen kwam afgelopen zomer in de regionale pers doordat zij, als de nummer twee van de kieslijst van de PvdA te Waalwijk, de Facebookpagina beheert van de partij, maar deze vooral gebruikte voor haar persoonlijke strijd tegen allerlei instanties. Daarbij spaarde ze niets of niemand.

Ze is ook nog verwikkeld in een felle strijd om haar kinderen. De stuwende kracht achter Children's Defense Force heeft haar eigen Facebookpagina en site, waarop ze meerdere instanties de volle laag geeft. Van jeugdzorg, Rabobank tot de overheden.

De heren beloofden geld in te zamelen voor een advocaat die moest voorkomen dat ze haar huis werd uitgezet, maar toen het geld volgens haar nog niet was bijgeschreven (de heren houden vol van wel), kregen Raatgever en Meyer de volle laag: Wees de Weerstand Volledig Ontmaskerd als CONTROLLED OPPOSITION DEEP STATE. Het wakkere duo wordt in onderstaande video bijna 3 uur aan het spit geregen.

2 opmerkingen:

  1. Micha Kat is al opgepakt....https://robscholtemuseum.nl/r-onderzoek-journalist-micha-kat-in-dublin-gearresteerd-op-grond-van-een-internationaal-arrestatiebevel/ Dus nu de rest ook?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik lees vooral in dit stuk tussen de regels de frustratie. Snap ook niet wat het probleem bij u is dat Wees de Weerstand deze mkultra zaak in Bodegraven aan het uitzoeken is. Vanwaar die uiterst badinerende toon? Er zijn veel meer slachtoffers bij dit project betrokken (geweest). Gaan jullie straks, als alles echt blijkt te zijn gebeurd, dit stuk snel van het internet afhalen? Ik sla het alvast op, voor straks als ook jullie van alles gaan ontkennen. Want er zijn nu al velen bezig met het schoonvegen van hun vuile stoepjes. Sterkte ermee.

    BeantwoordenVerwijderen