zondag 20 september 2015

BeschouwingBarracuda had afgelopen week geen tijd om naar de alternatieve beschouwing van Prinsjesdag te kijken, en vermoedelijk had hij het (zes uur lang!) ook niet volgehouden, te oordelen naar de 1 uur en 24 minuten durende samenvatting. Niet alleen de slechte geluids- en beeldkwaliteit was killing, maar vooral de inhoud.

NoNonSens Prinsjesdag 2015 werd natuurlijk helemaal geen alternatieve beschouwing van Prinsjesdag, en waren geen analyses van de miljoenennota, de begrotingsuitkeringen, de loonkostenvoordelen en de koopkracht, simpelweg omdat de deelnemers aan deze marathon zich daarin helemaal niet verdiept hebben. Of daar zelfs maar iets zinnigs over konden zeggen.

Iedere poging om commentaar te leveren op het regeringsbeleid verzandde in onduidelijke opmerkingen over bijvoorbeeld voedselbanken en echte banken, columns vol platitudes of straatintervioetjes met politici die geen zin hadden om vragen te beantwoorden.

Wat we wel kregen was een samenvatting van de bekende plotterhobby's. Binnen de kortste keren ging het weer over Baybasin en Demmink. Zagen we Erwin Lensink weer met het Vaatstra boek zwaaien. En mocht Joost Niemöller zijn MH17 complotten uit de doeken doen. Lekker relevant weer.

Je mag dan nog zoveel commentaar hebben op het 'oeverloze gewauwel van de NOS', als je daar zelf oeverloos gewauwel tegenover zet, en niet eens de moeite neemt om de onderwerpen een beetje fatsoenlijk in te leiden dan wel uit te leggen voor buitenstaanders, predik je voor eigen parochie. En dat is wat NoNonSens Prinsjesdag 2015 toch voornamelijk was: een theekransje van plotters. Het 'meest spraakmakende evenement van het jaar' (Talk2Myra) trok niet meer dan 300 kijkers. 

11 opmerkingen:

 1. Vaak lees je, dat er zwaarder gestraft zou moeten worden in Nederland.
  Het verplicht moeten bekijken van deze video van ruim zes uur - in plaats van het obligate 20 uur schoffelen - lijkt me een mooie aanzet daarvoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alsjeblieft niet zeg, dan krijg je straks misschien nog meer mensen die geloven in dit soort 'waarheden'.

   Verwijderen
 2. Het ligt natuurlijk aan the sheeples dat de alternatieve media geen succes is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat die Myra als er niet onderdanig genoeg naar haar oversized plofpijpen gedanst wordt zelfs op twitter nog met een troep zwaar ongestelde mooszaadhyena's de godganse dag (tot aan het falsificeren van informatie toe he?) aan het vervelen is blijft nog tot daar aan toe, maar ZIJ (wat 'flirt' die ouwe hoernalistiek jeuk hebbende judeageilbak trouwens nog ongegeneerd fysiekoverdrachtelijk via haar al langere tijd leegstaande spermatozoïden/testosterontank zeg!?) geeft tenminste subtiel doch nadrukkelijk aan dat de geloofwaardigheid van zowel de MSM hoernalistiek als de op een irritant zuig/bedel 'verdienmodel' gestoelde 'alternatieve' media inderdaad meer dood dan levend is...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://youtu.be/oatx83Gy8kE Hahaha, new age Jiskefet in het kwadraat. Geniaal!!!

   Verwijderen
  2. De witwassende bedriegelijke (spv?) fiscale digitale stichting vehikeltjes en wetgegeving cq handhaving ;
   ----------------
   Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een instelling kan alleen een ANBI zijn, als ze zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Sportverenigingen, personeelsverenigingen en hobbyclubs zijn meestal geen ANBI. Mogelijk kunnen deze instellingen wel als sociaal belang behartigende instellingen (SBBI) worden beschouwd.


   Verwijderen
  3. Judasrat in Dublin terwijl hij zijn bij elkaar gebedelde zilverlingen al verlekkerd met het kwijl op zijn bek zat uit te tellen, door een arrestatie team van Dublins elitekorps van zijn logeerkamer getrokken naar aanleiding van talloze tips door de met name vrouwelijke alternatieve scene hier in Nederland over diens laf/psychopathische onderduik...

   Verwijderen
  4. 2e link moest uiteraard deze zijn. En toen waren wij met zijn allen nog niet eens op de hoogte dat Kat vandaag wel moest uitpakken met David die 'ter ontgroening' zijn geslachtsorgaan in een onbesneden gojim big had te steken. Bovendien wil ik van Maud ook nog wel eens weten wat zij van dit bericht bakt. Verras me dus maar...

   Verwijderen
 4. Aluhoedjes hadden zeker aandacht te kort? Whahahaha!

  BeantwoordenVerwijderen