zaterdag 5 september 2015

noNOnSense Prinsjesdag

Wie op Prinsjesdag niet het oeverloze gewauwel van de NOS en de commerciële roeptoeters wil aanhoren, kan nog altijd terecht bij de alternatieven. Die slaan de handen ineen voor 'kritische vragen, boeiende gasten en scherpe interviews live vanuit hartje Den Haag, oftewel noNOnSense Prinsjesdag.

'De alternatieve media vormen het broodnodige tegenwicht van de main stream media, waarvan de NOS de belangrijkste vertegenwoordiger is. Zij zijn zoals bekend in handen van 8 eigenaren en uitermate negatief en eenzijdig in hun berichtgeving of verzwijgen belangrijk nieuws domweg. Zoals bijvoorbeeld blijkt uit het niet vermelden van de talrijke protesten tegen de afbraak van de verzorgingsstaat in veel EU-landen, de talrijke anti-Monsanto protesten. Ook het opkloppen van economisch nieuws alsof de groei de pan uit rijst is berucht. Niet te vergeten de constante instandhouding van angst rond terrorisme, aanjagen van de anti-Rusland en pro-oorlog stemming, bedrog rond MH17, oppoetsen van de ‘prestaties’ van onze defensie-jongens in tal van brandhaarden in de wereld.'

Van dat NoNOnSense en dat broodnodige tegenwicht is Barracuda niet zo overtuigd, gelet op de deelnemende partijen. Aankeiler is Rob Vellekoop, die op zijn site DeLangeMars.nl onder meer een boek promoot met als titel 'Maak Jezelf Bestand Tegen Mind Control' en in (ja, hoor) chemtrails gelooft. En dan hebben we de Vitalifeitjes, altijd goed voor eindeloze lachsalvo's. Of Paul van der Sluijs, die al sinds februari geen letter meer heeft gepubliceerd op zijn blog Soulvability. Nederwiet specialist JDTV niet te vergeten, en de failliete ondernemer Tilasmi Frigge van de (Haagse) Stichting Lokaal Geld. Oftewel: de usual suspects, maar dan als een soort alternatieve Dragons Den die de Troonrede mag duiden.

Barracuda rekent op honderd kijkers, minstens.

11 opmerkingen:

 1. Micha is wanhopig en probeert weer vriendjes te worden met Dankbaar...tja, als je eenzaam in een Iers/Brits hostel zit, schuimbekkend en al "reportages" maakt met vooral je eigen zieligheid in de hoofdrol verlang je wel eens naar andere mensen, al zijn het je voormalige vijanden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of hij is gewoon op zoek naar iemand van wie hij een tientje kan lenen.

   Verwijderen
 2. De gouden koets moet nu , na zwarte piet, ook op de korrel.Ja het wordt een toffe Prinsjesdag met die malloten. Alleen zou ik -als de alto's een beetje in de traditie willen blijven- krities schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wegpoetsen van Zwarte Piet en de gouden koets omdat ze een restant zouden zijn van een fout verleden is au fond net zo nuttig als het opblazen van foute gebouwen in Palmyra.

   Verwijderen
 3. http://www.doorbraak.eu/vragen-en-antwoorden-over-het-protest-tegen-de-grauwe-koets/

  't Is toch treurig gesteld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "'t Is toch treurig gesteld."

   Dan heb je op zeker DEZE waanzin nog niet MEEGEMAAKT?

   Verwijderen
 4. Als dit (onder) de toekomst van 'onze' kijkcijferwedloop gaat worden lees ik liever bij Barracuda via welke compleet zieners al dan niet voorziene commentatrices er nu weer aan hun gerief proberen te geraken..;

  BUTPLUG INJECTIES VEROORZAKEN STUITPOKKEN BIJ ZEER RANZIGE CHOSENITES?! (VIDEO)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand..; Wie is er het meest laf onderduikende hoernalist van dat hele Verneredland? Kom je als mede voortvluchtige lafbek hier in Ierland lekker de revolutie mede helpen vormgeven Wimp? Dacht eerst dat Kat de Nederlandse Alex Jones wilde worden, maar hij kan tegenwoordig beter voor de mannelijke Oortwijn uit de kast komen hahaha! Dit kan nog maar slechts een kant opgaan mensen..;

   "Hi Wim!

   Het gaat mij er gewoon om dat er zoveel mogelijk mensen ‘wakker’ worden en de ware aard van ons justitie-apparaat gaan zien. Het lezen van jouw boek(en) is daarbij van belang. Overigens is het moment niet meer heel ver weg dat alle ‘dissidente stemmen’ gewoon opgepakt gaan worden zonder verder te kijken naar feiten en omstandigheden. Ik zou je daarom willen aanraden Nederland zo spoedig mogelijk te verlaten.

   Groet, Micha"

   Verwijderen
 5. "Oftewel: de usual suspects, maar dan als een soort alternatieve Dragons Den die de Troonrede mag duiden."

  Gelukkig wordt propaganda (want alles wat er door mensen onderling wordt overgedragen is op de een of andere wijze wel degelijk subliminaal masserend bedoeld!) ondanks de financiële filters die er vaak toch nog steeds achter functioneren tegenwoordig dankzij het internet gratis en voor niets door de consumenten ervan zelf geproduceerd. Waardoor hetgeen er als 'nieuws' wordt aangeboden automatisch op zijn intrinsieke waarde geschat en dus onafhankelijk van welke lobbymaffia dan ook geïnterpreteerd kan worden! Kom er maar dus gerust in hoor 'lekkere' Maud...

  "Natuurlijk wordt het ene argument beter gehoord dan het andere dankzij het kapitaal dat erachter staat, maar uiteindelijk ‘bepalen gebruikers’ of een medium met bepaalde opinies blijft bestaan, niet de staat."

  BeantwoordenVerwijderen