dinsdag 1 september 2015

Preppen

Terwijl de discussie over de platte aarde stevig doorakkert, waarbij Barracuda nu toch echt een prijs gaat uitloven voor iedere plotterzool die een foto kan laten zien van de rand van de aarde, en deze webmaster begrijpt dat chemtrails eigenlijk gewoon nanodeeltjes zijn die van ons lichaam een soort zender/ontvanger maken, is het grote nieuws in plotterland de natuurlijk de maand September. De maand die volgens de plotters rampzalig zal verlopen, met natuurrampen en volledig instortende beurzen. En niet zomaar instortende beurzen, nee, een complete meltdown.

Dit soort voorspellingen werkt zoals te doen gebruikelijk als een zelfvervullende profetie. Het begint met een of andere vage onheilsprofeet, wiens deels Bijbelse opvattingen onder een virtueel carbonnetje wordt gelegd, waarna er een tweede een variant op bedenkt, en een derde er nog wat verbanden bovenop gooit.

Veelzeggend in dit verband is dat de wakkere Niburu redactie er al geen grip op weet te krijgen. Er is in elk geval een gedeeltelijke zonsverduistering en 23 september is de laatste dag van de zomer, dus dat voorspelt niet veel goeds. Verder gaan 'dolgedraaide CERN wetenschappers' de poorten naar andere dimensies openen, 'maar bewijs is daar op dit moment niet voor'. Vraag niet wat het verband is tussen dit alles.

De man die de alternatieve media de laatste dagen ook maar al te graag aanhalen is goudgoeroe Jim Sinclair, volkomen genegeerd door de main stream media, maar opgehemeld door edelmetaalblogjes, Willem Middelkoop en (hoewel alweer enkele jaren her) Stan van Houcke. Maar wie een beetje googelt, ziet dat Sinclair zijn hele leven lang al een paniekzaaier en een slechte voorspeller is geweest. Niburu.co heeft trouwens nog een hele sloot doemdenkers gemist.

Barracuda zal daarom aan het eind van deze maand de balans opmaken, al was het maar omdat de doemprofeteten dat zelf nooit doen. Tot die tijd zal hij gaan preppen en zijn schuilkelder verder uitgraven. De komende weken wordt als gevolg hiervan even heel weinig gepubliceerd.

11 opmerkingen:

 1. Over het natdromen dan wel klaar manipuleren van 'doemscenario's' zeg! DEZE malloot staat persoonlijk onder curatele van lucifer zodat er via zijn psychopathische beleid DIT SOORT VAN waanzin door de met name NIET joden strotjes crimineel bloeddorstig en helaas nog onbestraft kan worden geramd?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Barra: Jammer dat je niet op vakantie gaat, anders had ik je een fuijne vakantie kunnen wensen! Dus nu wens ik je succes met graven!

  On topic: Gelukkig bestaat september niet alleen uit onheilspellende weersverwachtingen! Met een beetje mazzel stopt Kat eind deze maand! Maar goed: ik geloof dat de voorspelling van de natuurrampen eerder uit gaat komen dan dat we Kat zien stoppen.

  Wat betreft die natuurrampen: ik krijg een enorm deja vu naar het najaar 2008, waarin de zekere komst van UFO's groots werd aangekondigd......http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=2301 (excuses voor de link naar grenswetenschap, kennelijk is de originele pagina van Niburu verdwenen.....geen idee waarom :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De meeste observanten binnen de compleet 'realiteit' hebben geen idee wat er werkelijk binnen de 'machtsstructuren' op deze planeet gaande is. Kat, Niburu & de platte aarde zwakzinnigen leiden met hun irritante stemmingmakerij onze focus alleen maar verder weg van de werkelijke problemen waar wij als gehele menselijke familie steeds meer funest/destructiever mee te maken hebben! It's the jews stupid!;

  "Years ago I mentioned in one of my Masquerade Party videos that I think the liberal/Zionist/Israeli Jews are fighting with the conservative/corporate/banking Jews, but today I wonder if the network has broken down into a lot more factions, and the fights may be so confusing that even the Jews don't know what's going on." SOURCE

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veelzeggend trouwens dat de depunkers community zich altijd zo graag bezig houdt met de bliksem geleidende clowns binnen de inderdaad verder niets meer inhoudende complotwereld. Mijn visie laat zich slechts door een complete realiteit beschouwen waardoor ik zie dat onze menselijke familie door machtsgeile psychopaten via allerlei complotten volledig naar de kloten geholpen dan wel er chantabel aan gehouden wordt... Houd jullie daarentegen eens constructiever bezig met de reële criminaliteit waaronder onze tegenwoordige wereld gemeenschap zwaar gebukt blijkt te gaan! 'Verborgen' redenen van aanstaande 3e wereldoorlog...

   Verwijderen
  2. Als Maud in haar tegenwoordige rol van privé detective echt de zaak Vaatstra heeft opgelost, dan kom ik met een zakelijke relatie (ex collega van Maud allicht?) vandaag of morgen wel even een overlevingspakket langs brengen! Overigens 'verdacht/triest' hoe de panden omheen haar perceel inderdaad werkelijk als warme broodjes van eigenaar wisselen, terwijl Oortwijn van de wanhopige armoede al jaren lang in de vochtige kelder van haar eigen grachtenpand 'verplicht' is te bivakkeren?!;

   "DE Compositiefoto’s (op 12:30s in de video) die gemaakt worden, zijn duidelijk. Dit zijn prins Maurits en Willem-Alexander! Die twee moeten zich kapot gelachen hebben om de vader van Marianne Vaatstra. Of denk je dat er compositiefoto’s op TV komen, zonder dat ze het van tevoren weten? En nog steeds slikt (en 'lekkere' Maudje van me, hoe lang is het dan al geleden dat jij eveneens tijdens sm keldersessies slikken 'moest'!?) het volk alles voor zoete koek." BRON

   Verwijderen
  3. Beste Maud..;

   Ik incasseer de knipoog waarmee je blijkbaar via mijn link dankbaar de vrijpostigheid hebt genomen om Alex het glas op zijn bloeddorst heffend aan je Vaatstra dossier te moeten toevoegen. Toch kan je via die kokervisie mij binnen het recherche metier niet meer overtreffen omtrent het feit dat Friso veel geloofwaardiger nog dan Alex als direct betrokkene geclassificeerd dient te zijn. Maar goed jij je zin... Proost hoor 'schatje'.

   Ps; Wat zal ik trouwens zometeen aan je prepperspakket als troost biedende mutsje voor tijdens het 'slapen' gaan daar in dat desolaat/vochtige keldertje van je toevoegen? Of ben je zoals Dorothy Parker op dat gebied is al langere tijd tevens meer dan voorzien...

   Verwijderen
  4. De compositiefoto via de getuigenis afgelegd door Ingomar Martie laat zoals die opvallende pukkel op zijn linker wang wel meerdere gelijkenissen overeenkomstig zijn bijv. sociale profiel zien...

   Verwijderen
 4. Als je tijdens je bezigheden nog afleiding zoekt, het krakersbolwerk de vloek verdient wel een artikeltje zo onderhand nu ze hun eigen staat hebben uitgeroepen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is dat niet meer iets voor een archeologieblog?

   Verwijderen