woensdag 16 september 2015

Bart

De ene kant van het verhaal: ex-jongensprostituee Bart van Well (42) heeft de Stichting Get Well Foundation opgericht. Die vangt slachtoffers op van seksueel geweld. Lijkt Barracuda alleszins nuttig.

De andere kant van het verhaal: Van Well wil een schadevergoeding van de Nederlandse staat vanwege misbruik door Joris Demmink, die hij als jongensprostituee zou hebben moeten bevredigen op de achterbank van zijn dienstauto. Door wat er in het verleden is gebeurd, leidt hij aan een posttraumatische-stressstoornis en aan een manisch-depressie. Via de rechter wilde hij getuigen oproepen.

Landsadvocaat Bert-Jan Houtzagers ziet echter geen gronden om Fred Teeven, Ivo Opstelten en Demmink onder ede te verhoren: ‘Er gaat een hoop complottheorieën de ronde. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft gezegd in een breed onderzoek alles nog één keer tegen het licht te willen houden, maar de heer Van Well wil daar niet aan meewerken.’

Waarom niet? Wellicht vanwege deze aap uit de mouw. Van Well werd vorig jaar gehoord in het kader van het Demmink circus van De Roestige Spijker. Hij worstelde toen met zijn geheugen, was vaag over sommige details en kon niet goed uitleggen hoe hij zeker wist dat Demmink degene was die hem als kind had belaagd. Die zou hij hebben 'herkend' van een artikel in de Panorama, maar niet per definitie aan de foto's.

Als Van Well geen duidelijke herinneringen heeft aan zijn toenmalige klant, wordt de bewijsvoering verdraaid lastig. Hij kwam ook met een verhaal over een ‘aquamarijnkleurige mobiele telefoon met een klepje’, in 1989. Dergelijke telefoons bestonden toen niet.

50 opmerkingen:

 1. Ja, ik schreef daar ook nog over. Maar hij wil geld van de overheid hebben, omdat die moeten hebben geweten van jongensbordelen. Dat probeerde van W. te "bewijzen" door te vertellen dat de GGD langskwam.

  Tsja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom wil je dan geld van de staat? De staat is niet verantwoordelijk voor individuele gedragingen van een willekeurige ambtenaar in privétijd, dus probeer je het te gooien op een GGD-verhaaltje.

  Als Van W. echt geld wil en een goed verhaal heeft (BEWIJZEN), dan moet ie Demmink zelf aanklagen. Dat doet ie niet en dat is meteen veelzeggend.

  Demmink wordt met van alles in verband gebracht. Als ik even de totaal-idioten als Kat / Dankbaar / Koos / Lensink / Baybasin vergeet, heb je ook nog steeds de ex-gevangenisdirecteuren die e.e.a. beweerden. Hoe staat het met die ""zaak"" ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is heel erg jammer als iemand dertig jaar geleden de hoer speelde voor geld en dat hij daar nu problemen mee heeft. Ik zou zo zeggen zoek een psycholoog op en val mensen niet lastig met jouw probleem!

  Als dertig jaar geleden een jongen er voor koos om tegen betaling mannen af te trekken of te pijpen of zich te laten neuken dan is dat zijn beslissing. Niemand werd gedwongen omdat zijn ouders of hijzelf niet te eten had als hij het geld niet binnenbracht! Dat is vroeger wel het geval geweest voor vrouwen die geen vak hadden en verder niets konden. Jongens kunnen altijd in een supermarkt gaan werken om vakken bij te vullen, dat is ook dom werk, maar wel eerlijk werk.

  Het is heel vreemd maar een kameraad van jaren geleden vertelde mij eens dat hij er aan gedacht had om het te gaan doen, voor geld dus. Ik had rijke ouders dus ik zag totaal niet in waarom hij dat zou doen. Want voor het gemak dacht ik maar even dat iedereen rijke ouders had. Ik heb nooit iemand gehoord die het uit armoede deed, iedereen deed het voor het makkelijk geld.

  Al die voormalige brood-pootjes moeten maar eens ophouden met zeuren, niemand deed het tegen zijn wil, ze deden het allemaal voor het geld en dat was zeer goed. Destijds betaalde men aan een vrouwelijke prostituée honderd gulden voor een beurt. Een jongen kon naar mijn idee meer vragen omdat er minder jongens beschikbaar zijn. Stel nu dat zo'n jongenshoertje een klant per week had dan had hij met een uurtje werken in de week al een aardig zakcentje in de maand. Toen ik vijftien was kreeg ik minder zakgeld dan dat. En ik moest het gras daarvoor maaien en dat koste veel meer moeite dan in bed liggen. Dus die voormalige jongenshoertjes moeten niet zeuren, lekker geneukt worden en nog geld toekrijgen ook, het gras niet hoeven maaien en verder niets doen. Makkelijk leventje. Ik weet nog toen ik net klaar was met school dat ik bij mijn eerste werkgever zeshonderd gulden in de maand verdienden. Ik moest daar veertig uur per week voor werken, vier weken per maand. Een jongenshoertje kon volstaan met zes klantjes per maand. Oh oh, wat heb ik een medelijden met die jongens . . . , DUS NIET!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Oh oh, wat heb ik een medelijden met die jongens . . . , DUS NIET!!!"

  Zo ook nooit meer met Erwin Lensink die zijn ooit wel degelijk heldhaftige republikeinse activisme tegen de gouden koets als eeuwige 'slachtoffer' van de staat maar blijft uitmelken. Dan inderdaad meer respect voor hen die bijvoorbeeld met de hasholie productie binnen de ondergrondse & nu nog wel 'illegale' farmacie zonder inhalige zorgpremies eveneens een aardige boterham weten te smeren. Kom er maar in Donk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat wil je dat ik ga roepen? Dat Ford en diesel hun motoren op hennepolie lieten draaien? Dat je geen bomen hoeft om te kappen om kranten te drukken? Dat kleding gemaakt van hennep honderden keren langer meegaat dan andere stoffen?....Of moet ik weer over beginnen dat cannabis wel degelijk kanker kan genezen?

   Het zal allemaal wel weer, uiteindelijk noemen ze me toch een vieze ongeloofwaardige junk omdat ik wel eens een jointje rol. Ik ben het ondertussen wel gewend, van die figuren die alles afzeiken maar wel om wietolie komen bedelen als ze zelf aan de beurt zijn.

   Ik verdien trouwens geen cent aan medicinale wietolie en dat wil ik ook niet. Recent is de vader van een goede vriend van me weer schoon verklaard, nadat hij de olie gebruikte tegen een enge vorm van longkanker. Dat soort dingen zijn onbetaalbaar!

   Verwijderen
  2. Als wietolie ergens tegen zou helpen, dan hadden Monsanto en Big Pharma en de rest van de NWO en de Bilderbergers dat spul al lang gepatenteerd.
   Maar zij kennen het verhaal van de vader van een goede vriend van Eric Donk blijkbaar niet, dus bazuin het vooral niet te veel rond.

   Verwijderen
  3. ....Ik zou zeggen ga je eens inlezen. Op youtube zijn er trouwens ook genoeg filmpjes over te vinden als dat te moeilijk voor je is.

   Verwijderen
  4. https://youtu.be/Ywc2GRJXwZo

   Verwijderen
 5. Het hele verhaal is een opeenstapeling van onwaarschijnlijkheden.
  Bijvoorbeeld: waarom zou Demmink zich per dienstauto helemaal op en neer naar Amsterdam liet rijden voor vijf minuten seks, terwijl Den Haag volgens Koen Voskuil het Walhalla was van de jongensprostitutie.
  En Demmink nota bene bevriend zou zijn met de capo di tutti capi van de locale jongenspooiers.
  En je ze bij Lothar G. gewoon aan huis kon bestellen volgens het zogenaamde tapverslag.
  Het is jammer voor Dinges van der Well, maar hij had zich beter kunnen herinneren, dat hij door aliens was ontvoerd, dat klinkt al een stuk waarschijnlijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog een klein verzoekje aan alle kunstminnende participanten van Barracuda's draadjes. Weet iemand mij de titel dan wel link van de in dit filmpje gebruikte prachtige remix door te geven? Is overigens een cover van Billy Idol. Ben diegene alvast zeer erkentelijk voor zijn doorgepaste kennis...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet @Adamas.

   Ben diegene alvast zeer erkentelijk voor zijn doorgepaste kennis...

   Dat is de beloning voor het bezorgen aan jou van die 'prachtige remix'.

   En dan kom je met dit antwoord?! Geen virtuele kus, geen ironische omhelzing, geen sarcastische knuffel? Nee, niets van dat. 'De nada' werp je uit je bunkerhelmpje?

   Ik weet het niet @Adamas. Ik heb je lang proberen te beschermen. Ik vind/vond dat óók jij een plekje verdient. Maar nu twijfel ik toch.

   Welk nut dien jij eigenlijk?

   Verwijderen
  2. De drol met de geur van "lulgeur"😧, en "kutstank", een verbeten eenzaam bestaan heeft, dat is @Adamas.

   Verwijderen
  3. "...en "kutstank", een verbeten eenzaam bestaan heeft, dat is @Adamas."

   Niet dus. Ik gooide slechts een spierinkje uit om daar een haring mee te kunnen vangen. Had echt wel al lang gezien dat er onder dat jewtubeje een verplicht meegezonden link naar de licentie houder van dat stukje muzak stond. Kan ik er wat aan doen dat wat er aan mijn hengel hing direct over bakboord als nutteloze ballast & van nul dan wel generlei waarde zo weer overboord moest? Heb al zeer lang 'last' van deze irritant jeukende elektronische aambei inderdaad. Weet er gelukkig zo langzamerhand echt wel mee (nogmaals njet dus!) om te gaan..;

   "Nothing out of sort with this whatsoever. Like chimpanzees and other primates that sling their own filth as part of their language and discourse, organized Jewish interests–through their control of media at all levels–engage in the very same activity, albeit in more ‘sophisticated’ ways. They do not elevate the human spirit or human intellect with higher thoughts, but rather keep everything ‘below the waist’ as a means of suppressing enlightened, rational thinking, which has always been the greatest threat to their dominance of Gentile societies. Whether it is this deranged ‘artiste’ painting pictures with her own menstrual blood or the Jewess who filmed herself crapping on various flags or Sarah Silverman pretending to have sex with a dog, all acts bear the signature of minds that have been darkened by Judaism (religious or secular, it does not matter) and which cannot function in any enlightened, rational society."

   Verwijderen
  4. Nou, dat vind ik weer wat overdreven slecht poetisch van je @geen.

   Ik zou al blij zijn wanneer @Adamas gewoon "lol, hahaha, dank je gekke slet" zou hebben gezegd nu ik dat voor hem belangrijke remix-source heb gevonden.

   Maar helaas, @Adamas is niet voldoende vent omdat uit zijn toetsenbord te punniken. Dat zegt veel over een man. Helaas.

   Verwijderen
 7. Van W. is een fantast of hij laat zich, geheel in de geest van zijn oude stiel, tegen betaling door anderen (Justitiehaters) misbruiken. Zijn verwarde verklaringen zullen nooit als waarheid worden aangenomen, maar het is verduiveld lastig om aan te tonen dat hij onwaarheid spreekt. Zo sleept het kwaad van het minderjarigenmisbruik een ander kwaad, dat van de smaad en de laster, in zijn kielzog mee.
  Bij een Van W. “foundation” heb ik zo mijn bedenkingen. Heeft ene Marcel V. niet ook ooit een spraakmakende stichting opgericht?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. > en aan een manisch-depressie.

  So was gibt's nicht.

  Iemand kan manisch-depressief zijn, huidige vakterm: heeft een bipolaire stoornis, maar manisch-depressies bestaan niet en manische depressies ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. > ‘Er gaat een hoop complottheorieën de ronde.

  Zei die dat echt zo? Het gaat wel hard achteruit tegenwoordig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ruut, ik hept gehoort dat der op het viva forem auk mense zijn die niet kenne sgreive. Een goutmeintje voor je. Of hep je daar ook al een ben?
   * echt ongelofelijke zeikerd mompelen doet*

   Verwijderen
  2. Ja ben ik al eens afgetrapt. Inmiddels ander iepeenummer en geen belangstelling. Dank u en heb een leuk dag.

   Verwijderen
 10. On topic.
  Er zitten nog veel meer schroefjes los bij Joris van Well.
  Hij is echt één grote vuilniszak met gereutel over satanische pedonetwerken (Els Borst Alert!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je zou bijna gaan verlangen, dat er eens een keertje een doodgewone meneer, die helemaal nergens last van heeft, opstaat, die verklaart als kind seks met Demmink te hebben gehad. Liefst nog op de TV bij Pauw of zo.
   Maar dat zit er nou eenmaal niet in.

   Altijd maar weer die Koos Woudenberg types met hun ellende; en dat moddert maar door, jaar in, jaar uit, en maar klagen en jammeren over beerputten en doofpotten en onderste stenen, die maar niet boven komen.

   Verwijderen
  2. https://youtu.be/_U1a1dx4emI Demmink was even niet beschikbaar.

   Verwijderen
  3. Bart van W. claimt al zeker sinds 2004 door Jan en alleman in alle gaten misbruikt te zijn: Paul de Leeuw, André van Duin, Ed van Tijn, hij had ze allemaal. Volgens hemzelf dan. Toen de Demminkgekte uitbrak was hij natuurlijk door hem ook ineens misbruikt, dat was eigenlijk wel voorspelbaar.

   Lees ook zeker het stokoude gereutel van en over Bart op stelling.nl voor de juiste beeldvorming van hem.

   Verwijderen
  4. Zelfde bij koos w. Eerst werd ie in zijn verhalen misbruikt door anderen. Toen kwam demmink in beeld...... en hoppa ook misbruikt door demmink....

   Verwijderen
  5. 2004. Toe maar.
   Zijn letselschadeadvocaat, Martin de Witte, was in 2004 ook al van de partij. Een doorbijtertje.

   Disclaimer.
   Ik wil daar overigens totaal niet mee suggereren, dat die arme verdwaalde Bart door De Witte al die tijd wordt aangestuurd, omdat De Witte na ruim tien jaar ook wel eens wil cashen. Zo werken letselschadeadvocaten niet.

   Verwijderen
 11. Helaas worden de Barts maar al te vaak geloofd. Zeker omdat de mythe vorming rond 'hooggeplaatste' figuren altijd aanslaat. Je zou kunnen stellen als je BN er bent of je bent een Bobo dan is het verplicht om in je CV te vermelden dat je te vinden bent in de duistere krochten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie kent hem niet?

   Bartje Poep

   Bartje Poep of Gekke Bartje is een personage uit de Nederlandse folklore, die in het Land van Heusden en Altena in Noord-Brabant in de schriftelijke en mondelinge overlevering voorkomt en populariteit geniet.

   Bartje Poep is in de volksverhalen enerzijds een leugenbaron, zoals baron van Münchhausen, die wonderbaarlijke avonturen beleeft en reusachtige vissen vangt. Anderzijds is hij een trickster, zoals Tijl Uilenspiegel, die mensen te grazen neemt.

   Verwijderen
  2. Overigens @Jeroen doe gewoon je ding en trek je geen zak aan van het Oeterwaalse geleuter op het web. Transgender ? So what, niks mis met jouw keuzes, al het geluk van de wereld mag je toekomen. Mijn zegen heb je , voor wat het waard is.

   Verwijderen
 12. Na alle smerige prut, die er vandaag over Bart aan de oppervlakte is gekomen, kan deze er ook nog wel bij: hij volgt Ruud Harmsen op Twitter.
  Je verwacht het niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je wil nie weten wat voor dwazen me nog meer volgen en die ik volg. En toch zelden enige zinnige dialoog daar. Ga figuurzagen.

   Verwijderen
 13. Google met één half open oog op Bart en je blijft je verbazen. Hij heeft Marc Dutroux destijds ontmoet, die voor die gelegenheid in het gezelschap was van Julie en Melissa. En Bart is voor niemand bang, want zijn echtenote is een hele goeie kennis van Desi Bouterse. En zijn Demmink-fantasie ontstond na een ontmoeting met Adéle van der Plas, waarin ze hem over Demmink en de turkse jongens vertelde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies.... en dat is dus precies de reden dat ik denk dat een "journalist" als Koen Voskuil van het AD niet integer is. Je hoeft maar twee minuten te googlen om onomstotelijk vast te kunnen stellen dat Bart van W. al jarenlang een volstrekt oninteressante en geesteszieke fantast is, je kunt zelfs herleiden wanneer zijn sick Demmink fantasieën ontstonden. Het is verwijtbaar als een journalist niet meeneemt in zijn verhaal dat hij gebruik maakt van een onbetrouwbare bron en zelfs die identiteit gaat anonimiseren met de bedoeling dat te verhullen. Het gaat Koen niet om de feiten, maar om het neerzetten van een bepaalde beeldvorming. Mag hij natuurlijk doen, maar dan is hij wel in de verkeerde branche werkzaam en moet daar dan ook met even gezwinde spoed als een Perdiep Ramesar uitgetrapt worden.

   Dit soort "journalisten" dien je dus te ontmaskeren. Hij brengt geen verhaal, maar is het verhaal. Dat verhaal gaat over de samenwerking tussen hem en stichting de roestige spijker. Belangenverstrengeling.

   Verwijderen
  2. Het erge is dat het nog werkt ook. Komt GeenStijl weer met een stukje, alle complotblogs melken zo'n AD verhaal tot de laatste druppel uit, de druk wordt zo kunstmatig op de ketel gehouden om iemand als Demmink vervolgd te krijgen, justitie in een kwaad daglicht te stellen en onze rechtsstaat te ondermijnen.

   Overigens vind ik dat in zichzelf prima, vrijheid van meningsuiting enzo. Maar doe dat dan wel via de koninklijke weg en met open vizier. Zet je propaganda uit via een net PR bureau als Burson Marsteller ofzo. Die hadden waarschijnlijk ook al in een heel vroeg stadium geadviseerd tegen een negatieve campagne zoals ze die vroeger wel tijdens Amerikaanse verkiezingen voerden. Want dit werkt dus niet. Er waait wat stof op en dat gaat weer liggen. Verder niks.

   De strategische blunder is vooral, dat negatieve campagnes alleen werken, als je iemand wilt verhinderen een doel te bereiken. Bijvoorbeeld om gekozen te worden. Als je een bepaalde status quo wilt doorbreken zijn andere strategieën veel effectiever. Een goed voorbeeld daarvan vind ik de Geenpeil campagne, waar ik overigens voor tekende ook al ben ik voor aansluiting van de Oekraïne. Moet je eens kijken hoeveel meer er gemobiliseerd wordt met een positief ingevulde campagne die zich op meningen in plaats van poppetjes richt.

   Verwijderen
  3. Het werkt om reuring mee te veroorzaken, maar niet om wat dan ook te veranderen.

   Verwijderen
  4. Eensch.
   Maar zo mogelijk nog erger vind ik de smerige rol van die letseladvocaat Martin de Witte, die na elf jaar toch dondersgoed moet weten dat Bart een zieke fantast is, maar die deze patiënt toch tegen beter weten in als vehikel misbruikt om ons rechtssysteem mee te frustreren, door hem beschuldigingen te laten ventileren, waarvan hij 100% zeker weet, dat het onzin is. "Gewoon omdat het kan".
   Het vermeende misbruik door Demmink is peanuts vergeleken bij het misbruik waar Van Well nu het slachtoffer van is.

   Verwijderen
  5. Het is pure abuseploitation van zo'n advocaat en zo'n journalist; echt gewetenloos om een psychiatrische patient daarvoor te gebruiken. Bart wordt bevestigd in zijn wanen en komt zo niet toe aan de hulp die hij hard nodig heeft. Dankzij dergelijke vampieren.

   Verwijderen
 14. Ik was nog niet eens bekend met het twittergedrag en het Woudenbergachtige querulantenverleden van W. Het blijkt met die man nog erger te zijn dan ik dacht. Treurig dat zo iemand, na de roestige spijkerklucht, opnieuw de gelegenheid krijgt het Nederlandse rechtsapparaat te belasten met zijn loze beschuldigingen. Alsof rechters het al niet druk genoeg hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vrijland begon geloof ik eveneens zo narcistisch masturberende op zijn zelfportret met het in zijn achteruitkijk spiegel fatsoeneren van zijn coupe. TOCH? Kom er maar in dames wie gaat er van beide heren volgens jullie winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoppa! Nog eentje dames, het wordt nog druk in compleetland!? Ben benieuwd wanneer de vrouwelijke alukippetjes erbij komen, want wat ik bij WACR van Myra zag deed me voorwaar echt uit een nachtmerrie wakker ontwaken...

   Verwijderen
 16. Die pizzaboer laat zich zo te zien graag door twee schone dames tegelijk pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Rond 6.30 min. geeft coke Limbo Italiano aan, hoe hij zijn vrouw op vreemdgaan bewaakt. Hij kan namelijk zijn vrouw op "lulgeuren" betrappen. Deze fantastische dictie is hem ook daar niet vreemd. Zo knetter als een deur, als een opgejaagde hondsdolle verslaafde zombie.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen