maandag 14 september 2015

Einde oefening

De zaak Demmink lijkt te sneuvelen op onwillige Turken. Dat zegt de Haagse onderzoeksrechter Yolande Wijnnobel tegen het NRC. Die staakt pogingen om in Turkije getuigen te horen inzake het strafrechtelijk onderzoek naar de vermeende verkrachting van twee minderjarige jongens in Turkije door de oud-secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

De beschuldigingen over seks met minderjarigen zouden in Turkije na eerdere aangiften namelijk al eens zijn onderzocht en het ne bis in idem beginsel (iemand kan niet twee keer voor hetzelfde feit worden berecht) staat nieuw onderzoek niet toe in deze zaak.

Advocaat Adèle van der Plas, die ten behoeve van de zaak Baybasin de twee getuigen liet opdraven, vermoedt dat een ‘geheime overeenkomst’ is gesloten tussen Turkije en Nederland. Turkije zou zwijgen over Demmink in ruil voor medewerking die Nederland leverde aan het wegens drugshandel tot levenslang veroordelen van de Koerdische vrijheidsstrijder Baybasin. Barracuda heeft de onzin van die bewering al eens aangetoond.  Een uit zijn context gelichte memo gaat niet over Demmink.

Maar ja, haar levenswerk ligt daarmee aan gruzelementen, die zoomde helemaal in op Demmink nadat haar cliënt Baybasin het hoger beroep had verloren. Juridisch gezien was dit al geen verstandige zet, want ze had Baybasin er waarschijnlijk niet vrij mee gekregen. Al was het maar omdat deugdelijke papieren ter onderbouwing van vermeende inreisdata ontbraken.

Het OM wil de zaak nu voor het einde van het jaar afronden, omdat ook de weinige Nederlandse beschuldigingen (van opvallend labiele figuren) nog onderzocht moet worden. Ook daar verwacht Barracuda niets meer van.

Daarmee is het einde oefening voor plotters en aanverwanten. Vermoedelijk niet voor Demmink, wiens onschuld nu in elk geval niet ondubbelzinnig kan worden aangetoond.

34 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. yep.... http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/affaire-demmink-nu-ook-thema-in-bnn-s-smeris

   Verwijderen
  2. De demminkbode erger kan het niet worden.

   Verwijderen
  3. Daar zou het inderdaad niet in misstaan. Zij het dat ze zelfs daarin geen script zullen gebruiken waarin er geen bewijs is voor een overeenkomst. Want zonder sta je nergens. Tenzij je er een mooie plottwist aan het einde in maakt waarin de kwaden blijken te hebben gewonnen. Of waarin de eiseres stiekem blijkt toch te hebben kunnen winnen, mits ze geen bewijs had achter gehouden.

   Verwijderen
 2. Einde oefening en plotters is geen gelukkige combinatie.

  Demmink als de Grote Boeman heeft volgens de plottertjes wel meer op zijn geweten behalve die twee turken.
  Samen met Rutte en Wilders satanische rituelen uitgevoerd in het Ronde Huis. Els Borst laten vermoorden, Friso laten vermoorden, zijn chauffeur laten vermoorden, een of andere journalist in Thailand laten vermoorden. In een martelkelder van ene meneer Salomonson baby's aan stukken gesneden en gebarbecued. Een kinderopvang geëxploiteerd in zijn haagse woning. Manuel Schadwald vermoord en af laten zinken in het IJsselmeer. Koos Woudenberg misbruikt. Frank Leenderts misbruikt. Bij professor Van Roon rondgehangen. In de Pinokkiobar rondgehangen. In Bangkok rondgehangen terwijl de Koninklijke Familie in een bar een kind misbruikte. Claus gechanteerd omdat hij een homobar had bezocht. De complete top van Justitie vervangen door homo's.
  You name it en hij zit er achter.
  Zou ik bijna vergeten, dat hij Ali heeft weggesluisd naar Noorwegen.
  Nee, die zorgt voorlopig nog wel een paar decennia voor traffic op de plotterblogjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op twitter is het weer feest bij # Demmink, verwarde zielen daar.
   Art & Music 15m fans ‏@believeartmusic 4 sep.
   @RemkoTheulings @eenvandaag klopt staat me nog bij 1 adviseur deugd niet geen naam noemen z'n broer vermoorde mijn broer @dutchtvnl #demmink
   Natuurlijk zit JD TV er en Nico van den Ham mag ook niet ontbreken. We leven echt in een open inrichting vrees ik.

   Verwijderen
  2. #Demmink is de vaste hashtag van Nico van den Ham. Wat Demmink met het goddelijke lijf van Nico heeft uitgespookt laat Nico gelukkig in het ongewisse, maar het heeft hem blijkbaar behoorlijk van zijn stuk gebracht.

   Verwijderen
  3. @dorothy Zelfs die gekken van de Telegraaf en de bekende complotdenker Koen Voskuil waren er bij! #koekkoek

   Verwijderen
  4. "We leven echt in een open inrichting vrees ik."

   En dat na in je eerste comment cryptisch naar je mede pro-Lemming collaborateurs groupies toe over deze wel degelijk bestaande pedocratische problematiek bagatelliserend als voer voor een of andere snuff pedoproductie zelf te hebben durven raaskallen?! Je kalkt hier bij moderator altijd al als een na mekkerende digibete moron hoor 'schatje'. Dus als mijn tante uit de Pyreneeën kloten had bezeten, was het inderdaad mijn oom geweest. DEUHHH!? Ga maar snel even die naar de goedkope b-sigaren stinkende pedobakkes van je afspoelen. Wil je? Met dat onmenselijke sarcasme kan het namelijk gewoon niet anders zijn dan dat je je ouwe vrijsterschap puur aan deze demonische spatjes te danken hebt DP. Heb nog maar weinig crypto pedocratische pro-jorus adepten zo doorzichtig pervers over het leed van zo vele vernietigde kinderzieltjes zich zien verkneukelen. (nogmaals uitermate ziek!) Nee, dan dat sektarisch afgerichte kale jodenratten adorerende aanhang van Kat! Die zullen allicht bij hun inhalige proleet binnenkort vanwege een volgende 'toegekende' natte droom weer in de rij gaan liggen voor hun volgende inschrijving als voorschot op nog veel meer via jodenstreken gebakken lucht, echter deze keer wel veel lekkerder opgediend gepaard gaande met kirrende jodenpoesjes verpakt in luchtige jutte zakjes...

   Ps; Maak je je huiswerk voor onze volgende bijeenkomst wel braaf gereed Maud? Het was uitermate bevredigend vannacht. Thanks & vele oprecht toegezonden XXXjes...

   Verwijderen
  5. @JDTV
   De Telegraaf is Kattenvoer, maar welke bewijzen had Voskuil ook alweer boven water gehaald over de misdaden van Demmink?

   Verwijderen
  6. @heusing, nee de televaag is goed voor de kattenbak. @jdtv dat je #koekoek bent van de pretsigaret had ik allang begrepen.

   Verwijderen
  7. Nope, Kattenvoer. Micha Kat vréét dat vod.
   JDTV lust ook wel pap van deze kwaliteitskrant. De Telegraaf weet vandaag weer eens te melden, dat Demmink 250 euro aan Bart (Roestige Spijkergetuige) van Well heeft betaald in 1988 voor een pijpbeurt. Euro's in 1988, lekker betrouwbaar verhaal weer @EricDonk

   Verwijderen
  8. En dan 'Demmink onder ede horen'. Er loopt een strafrechtelijk onderzoek tegen de man, wat denk je dat 'ie gaat zeggen? Op z'n Amerikaans: I take the fifth your honor! Toch fijn dat BvW 25 jaar na het (ver)slikken eindelijk is uitgehoest.

   Verwijderen
  9. Nou zijn prostitué(é)s er natuurlijk wel in getraind, om zich na 25 jaar nog de voornamen van al hun klanten te herinneren, dus wat dat betreft heeft Kees van Well een ijzersterke zaak.
   Koos van Well, Frank van Well, whatever. Dinges dus.

   Verwijderen
  10. @Heusing

   De telegraaf is in ieder geval betrouwbaarder dan die website van dat zogenaamde onderzoeksbureautje van je!

   Hoe heet jij eigenlijk voluit of durf je dat niet in het openbaar te zeggen?

   Verwijderen
  11. @JDTV, nou, als de Telegraaf zegt, dat er in 1988 met euro's werd betaald, dan vind ik dat niet bepaald betrouwbaar, maar sommige mensen kun je alles wijsmaken. Als er in de Telegraaf staat, dat de maan van groene kaas is, geloven sommige mensen het ook.
   Maar hoe zat het nou met de bewijzen, die Koen Voskuil had gevonden over de misdaden van Demmink, want daar lul je overheen?

   (Ik geef toe, beetje flauw van me; hij had helemaal niks gevonden)

   Verwijderen
  12. Voskuil pubiceerde een idiote feitenconstellatie aangaande de media, meer niet, en niks meer. Daar kreeg hij erkenning voor via de rechter, Demmink zal daar niet rouwig om zijn.

   Verwijderen
  13. "Hoe heet jij eigenlijk voluit of durf je dat niet in het openbaar te zeggen?"

   Niet iedere participant heeft de behoeftes om dat wat hij of zij te melden heeft gecombineerd met narcistische egotripperij van de daken af te gaan lopen toeteren jdtv. Jij 'intimideert' nu net zoals die wimp van Rechtiskrom die door de AIVD alleen nog maar voor zijn rattenstreken wordt beloond als hij zijn ip gegevens verzameling alleen met de daarbij behorende personalia rug stekende bij hen aflevert. Wat lul je nou toch seniel uit die leeg stonede pan van je? Ik kan om het even welke bestaande naam uit een telefoonboek voor je overtikken, en dan zou ik daarmee volgens je nergens op gestoelde theorietjes ineens wel een kerel met ballen voor je zijn/worden? Ik weet dat ik dagelijks meer lef bij elkaar binnen deze samenleving nodig heb om mijn belangen in goede banen te laten verlopen dan jij in nog geen 200 levensjaren meer bij elkaar gaat ophoesten. En toch ga ik mijn persoonlijke gegevens nooit voor jan en alleman online ter grabbel verkwanselen donkeyboy... Zie maar eens hoe laf gluiperig jij zelf door die kale jodenrat daar in dat Ierland van hem volkomen transparant en voor een ieder online met naam en toenaam te 'bewonderen' bent afgedroogd! Need i say more?

   Verwijderen
  14. Zal het nog even sterker voor je maken jdtv. Ook jij had in je stoutste dromen geen vermoeden met de vrouwelijke alter ego van deze jodensnitcher te maken te hebben wanneer je weer eens in diepe verhandelingen met een 'vrouw' dacht te zijn he? Zo zie je maar weer hoe ridicuul belachelijk je veronderstelling blijkt dat wanneer er met koosjere namen aan feedback wordt gedaan, jij al snel opgewonden in de veronderstelling gaat hallucineren exact te kunnen weten met wie of hoe je aan de andere kant van het scherm te maken hebt?! O.K. ik geef het toe, dat rellerige uitschot kan af en toe echt als een irritant zuigende kenau van het scherm afspatten waardoor ook ik wel eens op het verkeerde been ben gezet. Ik ben echter dusdanig in mijn mannelijke onweerstaanbaarheid aangetast dat sinds ik zijn medische dossier al langere tijd via wat hack collega's in mijn bezit heb, er een aantal zware muskieten in het gezelschap van het benodigde gereedschap 24/7 niet meer bij de paljas zijn weg te rammen. Nooit zal ik bij welke polizeipooier mijn beklag op de knieën kunnen of willen doen waardoor ik mijn heil dus binnen het informele milieu maar heb moeten uitzoeken hahaha... En wat betreft die andere jodenrat daar in Ierland had ik het al tevens perfect voorzien dat hij zijn schooiende piramidezwendel al heel snel zou voortzetten echter dan uiteraard verhuld in nieuwe belloblaas katjes gecombineerd met stinkende gebakken lucht! Via wiens initiatief dachten jullie dan dat er weer een stroppenpot met Micha's jatjes als penningmeester achter de schermen was opgestart? Wat een ellendeling dat hij over de ruggen van misbruikte kinderen zijn persoonlijke zakken nog denkt te kunnen vullen ook njet? Wat dat betreft precies het judeocomplotcircus wat je elders op het elektronische dataverkeer exact op dezelfde misselijkmakende wijze ziet toegepast! Kom er maar in hoor Maud, ik waardeer je gekkigheid voor op het moment absoluut ten strengste...

   Verwijderen
  15. Bedankt trouwens dat je je medepatiënt in antwoord op mijn brandende verzoek alsnog hebt laten posten Maud. Kom gewoonweg niet meer bij! GE-WEL-DIG

   Verwijderen
  16. Haha, serieus? Denk je dat Ziva en ik dezelfde persoon zijn?

   Verwijderen
 3. Tja, je kunt niet bewijzen dat iets er niet is, als het er niet is. Dus mevrouw Van der Plas kan nog jaren doorgaan met verdachtmakingen aan beide overheden, omdat die nou eenmaal niet kunnen bewijzen dat een dergelijke afspraak er niet is. Afgezien daarvan past, zoals Barra al heeft gesteld, zo'n afspraak niet in de opeenvolging van feiten rond Barbertje.

  En die nationale beschuldigingen zullen ook wel niet veel opleveren. Beetje treurig voor Demmink dat er geen 'bewijs' van onschuld zal komen - al zal ELKE vrijspraak op de plotterblogjes weer aangevochten worden.

  Oh, heeft iemand al eens nagedacht waarom de veronderstelde slachtoffers (aangevers) in Turkije NB met een advocaat in de arm daar aangifte deden nét nadat de verjaring aldaar was verlopen? Dan weet je - als advocaat - toch hoe het gaat aflopen? Zou mevrouw Van der Plas nu een tuchtklacht in Turkije tegen haar Turkse collega moeten indienen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eindelijk het langverwachte bewijs!

   https://youtu.be/01rzePCJ7z8

   Verwijderen
 4. Kom op Papi niet zo zuur nu zelfs Maud je links laat liggen ... letterlijk.

  Celebrate life :P

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/09/feest_en_bikinis_de_arabische.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Celebrate life :P"

   Had je feedback op mijn ongekende proza nog niet ontwaard. Ben momenteel e-business like ook zo druk bezig dat zelfs mijn webcam van de vertwijfeling over je aandachtgeilheid spontaan mijn verkramping omtrent zoveel onzin tot onder het bureau voor je heeft opgeslagen... BRON

   Verwijderen
  2. @papi die vandaag met zijn klapvoetje uit de kast komt, dat trek ik niet.

   Verwijderen
  3. Heeft lang geduurd, maar weet eindelijk wie "geen" is!

   Verwijderen
 5. Heb al een goede fles cognac gepaard gaande met wat lekkere versnaperingen laten aanleveren mensen! BITCHFIGHT En deze keer gaat het echt heet worden want ik ken de 'kwaliteiten' van beide krab, stoei dan wel miauw-poesjes van nabij...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Papi
   Begin gewoon een ordinaire e-snackbar, "Naomi bytes" duurzaam en gezond, en bekijk eens wat mensen op oogniveau, of is dat het waar je zo van in je slipje schijt?

   Verwijderen
  2. Wim Dankbaar, eat your heart out.
   Ondanks - of misschien juist wel dankzij - haar defect is die Maud toch wel in staat om vanuit haar keldertje allerlei nieuwe lichten op moordzaken te werpen. Straks lost ze er nog eentje op ook, als het een beetje meezit.
   Ze vertoont een opvallende overeenkomst met Don Isidro Parodi, de door Borges en Casares bedachte speurder, die levenslang in een gevangeniscel woonde, en daardoor de speurders die door de buitenwereld en het dagelijks leven ploegden en ploeterden moeiteloos de loef afstak.
   *Maud bookmarken doet*

   Verwijderen
  3. Oppakken dat Maudfiguur, no kidding!! LEVENSGEVAARLIJK!!!

   Verwijderen
 6. 220 volt is ook levensgevaarlijk. Moeten we dan alle wandcontactdozen maar gaan verbieden?
  (geen zinnig antwoord verwacht)(geen, pun intended)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toen eindelijk duidelijk was dat de neergestorte vliegende schotel een kapotte weerballon was hielden de ufo-logen niet op, ze verdraaiden hun verhaal alleen een beetje, het was niet meer in Roswell maar een plaatsje daar in de buurt. En dat niemand dáár van gehoord had, dat kwam door de geslaagde cover-up van de Amerikaanse regering die niet wil dat het volk het weet,

  Met Demmink zal het net zo gaan. Als blijkt dat Joris Demmink altijd zich keurig aan de wet heeft gehouden en hij gewoon uitging van de juiste opgegeven leeftijd van de kleine hoortjes dan verzinnen ze wel weer iets anders. En als alle feiten zijn gedebunked dan worden de feiten verdraaid tot men toch door kan gaan met het verkondigen van misbruik van minderjarige jongenshoertjes.

  Om nog maar weer eens het verband te leggen tussen Demmink en UFO's, elk vliegtuig dat niet herkend wordt is een onbekend vliegend object. Pas als er een identificatie is gezien is hij niet langer onbekend. Als Demmink jongenshoertjes heeft misbruikt voor geld dan is dat op zich al een contradictie, een prostituee wordt gebruikt en niet MISbruikt omdat een van de twee personen seks wil en de andere van de twee personen geld daarvoor wil zien. Dat is gewoon werk! Het is gewoon een business en er is niets verkeerd aan. Veel mensen zouden dat werk niet willen doen, ik ook niet. En er is een kleine weerstand tegen het betalen van geld. Ik heb daar ook moeite mee, ik betaal 'hoertjes' ook niet meer. Het punt waarom alle aantijgingen niet kloppen is, dat de jongenshoertjes niet MISbruikt zijn maar GEbruikt, dat is een groot verschil. Er is een overeenkomst gesloten dat de jongen voor honderd of honderdvijftig gulden de oudere homo Demmink zou aftrekken, en als beiden daar op dat moment tevreden mee zouden zijn geweest dan is het klaar. Dienst geleverd en vergoeding betaald. Als een jongen er voor kiest om deze diensten te leveren als hij nog geen achttien jaar oud is dan overtreed hij de wet. Hij misleid zijn klant namelijk. De klant is dan ook fout omdat hij moet vragen of de jongenshoer achttien jaar oud is geweest. Maar het kleine hoertje kan er dan later niet meer op terug komen door te stellen dat hij er wel uitzag als een jonge volwassene maar feitelijk nog net niet jarig was geweest en dus minderjarig.

  persoonlijk heb ik er geen moeite mee als jongens er voor kiezen on de hoer te gaan spelen, jongens kunnen toch niet zwanger worden en jongens worden daarna er niet op aangezien dat zij de hoer hebben gespeeld. Meisjes kunnen wel beschadigd worden, en vrouwen blijven hun hele leven lang wroeging voelen en de minachtende blikken van anderen. Jongens die de hoer speelden worden alleen gezien als succesvol en pienter, weten waar het geld vandaan komt etc. Kleine zakenmannetjes in de dop. Het zal mij helemaal niet verbazen als blijkt dat een groot aantal succesvolle zakenmannen van tegenwoordig vroeger mannen heeft gepijpt om aan geld te komen.

  (zelfcensuur, stukje verwijderd)

  BeantwoordenVerwijderen