zaterdag 26 september 2015

Paus

Driemaal is scheepsrecht. Nu ook op 25 september de wereld as we know it niet is geëindigd, nadat 23 september ook al geruisloos passeerde, moet het toch echt gaan lukken op 28 september met de komst van de bloedmaan. Anders vreet Barracuda zijn schoenen op.

Media analist Tom Siebert is zo overtuigd van het geloof in de apocalyps dat hij het Amerikaanse vasteland alvast heeft verlaten voor een onderkomen op Hawaii. Namelijk aan de voet van de nog actieve vulkaan Mauna Loa. Daar heeft hij geen tv of internet, maar hopelijk wel een horloge, anders weet je nog niks.

Siebert gelooft overigens niet in het einde der wereld, maar verwacht wel een catastrofe. Dan zou Barracuda niet naast een vulkaan gaan kamperen.

Maar helaas: NASA heeft inmiddels laten weten dat de 270 meter lange asteroïde 2012 TT5 de aarde in elk geval niet gaat raken. Die scheert langs onze planeet op 8 miljoen kilometer afstand.

Maar dan 25 september. De Paus sprak vrijdag de Algemene Vergadering van de VN toe. Dat vonden de wakkere geesten van Niburu's al bij voorbaat verdacht en die gingen ervan uit dat 'wat deze satanist (...) uitkraamt geheel in lijn ligt met wat de leiders van de G7 in hun arrogantie beweerden, namelijk dat ze de opwarming van de aarde zullen beperken tot 2 graden.' Waarna de wereld volledig gedoemd zou zijn.

Het begon er al mee dat beste man in zijn toespraak met het Amerikaanse congres 'een satanisch illuminatie handgebaar' maakte. De Niburu's bedoelen een handgebaar dat Barracuda miljoenen mensen ziet maken als ze iets willen verduidelijken. Je moet wel een complete zool zijn als je daarin een illuminatiegebaar herkent.

Maar het mooie komt nog: hoewel de oude Franciscus heel even verwees naar de klimaatverandering, waarschuwde hij toch vooral voor de 'egoïstische en grenzeloze dorst naar macht en welvaart'. Oftewel: het thema dat plotters tot in het extreme bezighoudt.

27 opmerkingen:

 1. Ja, Niboeboe gaat het Katje achterna. Tegenwoordig is ook op die site IEDEREEN Satanisch, Evil, Corrupt, whatnot....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "De Niburu's bedoelen een handgebaar dat Barracuda miljoenen mensen ziet maken als ze iets willen verduidelijken. Je moet wel een complete zool zijn als je daarin een illuminatiegebaar herkent."

  Ben het in zo verre met je eens dat 100% v/d complotzwakzinnigen (meestal zonder dat zichzelf al dan niet bewust of betaald beseffend?!) slechts een middel in handen van de moeder aller oplichters zijn om via stemmingmakerij het er werkelijk toe doende van zijn verdiende aandacht/exposure te ontdoen! Via halve waarheden is het tenslotte zeer eenvoudig om hele leugens toe te kunnen dekken nietwaar? Bovendien is dat hele klimaat verneukerij een 'onverdachte' aanleiding om de toch al zwaar geconditioneerde mensheid via nog meer zogenaamde ademvergunningen dan wel in of uitschijtcertificaten door de nooit meer genoeg kunnen hebbende geldwisselaars van deze wereld te 'moeten' uitknijpen of door een zo langzamerhand ondraagbare juk onderdanig aan de synagoge van satanicus de luciferiaan krom door dit 'leven' verder te laten voortkruipen jahverdommenogaantoe...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeg moderater? Je kan via je 'debunkmodus' het demonenkind ook net iets te voorbarig/resoluut met het afgewerkte restwater doortrekken he? De realiteit spiegelt zich tenslotte altijd aan elke hoe onvoorstelbaar dan ook 'tegenovergestelde' krankzinnigheid...

   Verwijderen
 3. Dan moet ik toch meteen aan dit pareltje denken:
  https://www.youtube.com/watch?v=LkZr1avaetY

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe triest ben je als je in LINGO de illuminatie ziet. Lingo bestaat niet meer, maar wat is het dan? JAH ik weet DWDD.

   Verwijderen
  2. Jezus wat een idioot! Bedankt voor de link, nog nooit zo heerlijk gelachen met iloemienadie!

   Verwijderen
 4. Krijg nou wat. MK plaatst weer JDTV-filmpjes.
  Wat is dat voor geheime deal, @EricDonk, en wat schuift dat?
  Kon je de coffeeshop niet meer betalen?
  #onderstesteenboven

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Afgelopen week was ik nog een verrader en nu krijg ik opeens weer allemaal mailtjes van onze kale vriend dat we moeten samenwerken in de alternatieve media. Het schuift niks want Kat denkt alleen maar aan zichzelf.

   Wat heb jij verder allemaal nog voor rare theorieën in je hoofd trouwens Heusing, gaat het wel helemaal goed met je?

   Verwijderen
  2. @JDTV, ik heb inderdaad nog wel een paar rare theorietjes in mijn hoofd.
   Dat Kat wordt betaald en een leuk maandinkomen heeft, waar jij alleen maar van kan dromen. Of dacht je dat hij rond kwam van die Tube Your Shop rommel?
   En hij heeft geld zat om jou te betalen voor die JDTV filmpjes, dus zo gek is het niet, als ik denk, dat hij geschoven heeft. Plus dat ik, als ik je reactie lees, in ieder geval gelijk heb met mijn theorietje dat jullie ineens intensief contact hebben.
   Ik zou zeggen: vraag geld voor je JDTV-films, en niet zo weinig ook.
   Verder heb ik zelfs een donkerbruin vermoeden, wie degene is, die hem onderhoudt, en als je goed nadenkt, dan weet jij ook welke patser ik bedoel.
   Fijne, zonnige dag verder, en het gaat trouwens prima met me, tx.

   Verwijderen
  3. Als Kat wordt onderhouden en een ruim inkomen heeft, wat doet ie dan in een hostel?

   Verwijderen
  4. @Dorothy, dat is zijn manier van leven.
   Hij voelt zich overal thuis, of hij nou in Almaty (Kazachstan), in Vientiane (Laos), in Rome of in Dublin zit. Zijn Schiedamse flat was echt een blok aan zijn been.

   Verwijderen
  5. Zou het? Waarom heeft ie dan eerst bij die andere geschifte aangeklopt, omdat ie platzak was?

   Verwijderen
  6. Omdat zij zijn onderbroeken voor hem waste en aan de lijn hing en mogelijk nog wel meer voor hem betekende. Maar ik ga niet alles voorkauwen; voor mij is het ook weekend ;)

   Verwijderen
  7. Nog zo'n mallotenfilmpie van hem :') >> https://www.youtube.com/watch?v=YIdSkVOSOMw

   Verwijderen
 5. nog meer off topic
  Wim Dankbaar (en nog duizenden andere gekkies) verkopen hun fantasietjes vaak met het citaat van Arthur Schopenhauer "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
  De meeste van deze fantasietjes blijven overigens zoals bekend in fase 1 steken.
  De violente oppositie stelt meestal al helemaal niks voor.
  De achterliggende gedachte van de gebruiker is waarschijnlijk, dat als iets belachelijk is, dat het dan dus wel wáár moet zijn.
  Dat Wim Dankbaar echt geen flauw benul heeft wie Schopenhauer was, is wel duidelijk, anders ga je hem als meesterspeurder natuurlijk niet voor iedereen zichtbaar in het engels citeren.

  Anyhow, met dank aan de feed van Barra eindelijk eens een leuke debunkering van dit vermeende citaat ;)

  P.S. De Dalai Lama schijnt ook eens zoiets gezegd te hebben, maar het kan ook Abraham Lincoln of Confucius geweest zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wordt zo langzaamaan echt wel beetje 'moe' van de perikelen binnen complotproducerende vernederland...☺!; ¯\_(ツ)_/¯

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die gekken van Niburu houden nog steeds vol dat de VN het startschot gegeven voor de komende wereldregering, met een citaat van de Paus dat eerder het tegendeel aantoont.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9803:paus-gaat-door-met-promoten-chaos-video&catid=20:het-complot&Itemid=33

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon het maatschappelijke DNA van Erwin vergelijken met het figuur uit de onderstaande weergave van de zwaar gehandicapte psychydelische geesteszieke, met meestal een fatale afloop.

   https://youtu.be/kvqACxkXoQw

   Verwijderen
  2. Dat heb ik vaker gezien en vraag me dan af 'lezen of begrijpen ze eigenlijk wel wat ze overnemen/uitkramen?'

   Verwijderen
 8. ▲Trekpoppen op het wereldtoneel worden vrijwel altijd door duistere schaduwbelangen vanachter de coulissen mensverraderlijk bespeeld... BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Donder toch eindelijk eens op @papi @adamas!
   Erwin hoort gewoon in een inrichting thuis, klario!

   Verwijderen
 9. Hoe Peppie en Kokkie acht verschillende complotten in drie minuten weten te proppen, zonder dat Van der Steur in de lach schiet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie liever hoe van der Steur proleet "Jan Roos" de kous over zijn arrogante rotkop trekt. Ben benieuwd hoe ons kennisland omgaat met de zogenaamde propaganda aangaande "digitale geproduceerde handtekeningflauwekul".

   Verwijderen