zondag 21 februari 2021

Grafschenners

Hoe gaat het met de actie beschadiging Jaap van Dissel? Nou, weer niet zo best. Weliswaar hebben de dappere dodo's van voorheen Weesdeweerstand de main stream media gehaald, maar niet zoals ze het wensen.

Aanleiding voor de publiciteit is het feit dat, tot ontsteltenis van nabestaanden, door wappies bloemen zijn gelegd bij de gedenkstenen van Marianne Vaatstra en Nicky Verstappen en op de begraafplaats in Bodegraven, vergezeld van krankzinnige teksten als Stop van Dissel.

En dat is weer het gevolg van dankzij overmatig cannabisgengebruik hervonden herinneringen (na tientallen jaren) van Joost Knevel aan RIVM-baas Van Dissel die samen met de lokale huisarts op gruwelijke wijze zeker twee kindjes zou hebben vermoord.

De NOS schrijft nu voor het eerst dat Van Dissel en de huisarts elkaar niet zeggen te kennen (al zal dat waarschijnlijk geen indruk maken op de gekkies).

Overigens zijn de bloemenacties spontaan ontstaan in de Telegram groep Bataafse Republiek, een kippenhok voor doorgeschoten complotdenkers, waar letterlijk iedereen door elkaar kakelt.

Inmiddels heeft volgens de NOS het RIVM aangifte gedaan tegen Micha Kat, kennelijk aangemoedigd door het Openbaar Ministerie dat Noord Ierland om uitlevering van Kat heeft gevraagd (zaak dient eind maart).

De gemeente Bodegraven bereidt daarnaast ook aangiften tegen andere complotdenkers voor, Barracuda gokt behalve Knevel ook de gedoopte plotterfantast Wouter Raatgever.

1 opmerking:

  1. Stelletje idioten zijn het. Lak aan alles, behalve voor hun 'waarheid'. Dat ze de nabestaanden ermee treffen is verschrikkelijk. Dan maar aangifte en taakstraf en een fikse boete. Misschien dat ze dan wijzer worden.

    BeantwoordenVerwijderen