woensdag 25 januari 2023

Luiwammes

Vorig jaar onthulde Dutch Digger Wim Visscher dat hij hard geld nodig had, want de hypotheek moet betaald en er kwamen te weinig donaties binnen. Tweeduizend euri per maand wilde Wim van 'bedrijven', anders 'moest hij helaas werken'. Heel het internetwebs lachte hem uit, 'Ga toch werken, luiwammes'.

De luiwammes maakt al enige tijd, samen met de volkomen gestoorde ex-voetballer Bryan Roy, reclame voor een dubieuze goudhandel (Dutch Gold Digger) waarvoor hij vermoedelijk per aangebrachte klant een commissie krijgt, maar dat levert ook al niks op.

En wellicht heeft dat geleid tot een huwelijkscrisis, want ineens was daar de mededeling dat Wim een plekje zoekt voor hem en zijn kersverse vriendin. Mag allemaal niks kosten, want Wim gaat natuurlijk niet werken. Die zit de ganse dag in de sportschool en QAnon berichtjes te herposten op Telegram.

Schijnt dat Wim eerst ook nog niet wilde vertellen dat de oproep hemzelf betrof. Zijn vriendin heeft op transparantie aangedrongen.

Barracuda heeft zich al langer afgevraagd wat de Spaanse echtgenote vond van de escapades van Wim. Zij verscheen zelden in beeld, en Wim nam zijn videoboodschappen altijd steevast stiekem op in het souterrain van zijn woning en in de garage. Maar Wim was de laatste tijd 'diep ongelukkig'.

Het zal Barracuda niet verbazen als Wim binnen een jaar alweer een plekje zoekt. Liefst met alweer een nieuwe vriendin op de koop toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten