donderdag 13 augustus 2015

Kapmes

'Het Parool heeft me te pakken', twitterde Jan Roos, nadat hij zijn omgeving had wijsgemaakt dat hij door roedel bloeddorstige Marokkanen was aangevallen. Met stokken, ijzeren staven en stenen en zo. Geenstijlverslaggever Roos had in zijn Twitterverslag echter achterwege gelaten dat hij zelf een flink wapen uit zijn achterbak trok. Sterker nog: hij heeft het hele verhaal bij elkaar gelogen.

Zo bleek Roos op enig moment een matzwart kapmes in zijn hand te hebben van zeker een halve meter lang, waarmee hij de groep wegjoeg. 'Ik zag hem met dat mes zwaaien, om te intimideren,' zegt overbuurman Khaled Omeraat (45) in Het Parool. 'Ik vroeg hem of hij hier woonde, maar hij was druk met het uiten van allerlei racistische teksten.' 'Hij zei: 'Ik hak jullie kankerkoppen er af!'

Er zijn ook geen stokken en ijzeren staven aan te pas gekomen, alleen kleine dingen, volgens omstanders. Roos zelf zegt dat hij geen kapmes had. 'Het was een knuppelachtig ding, dat ik in mijn auto heb liggen voor als ik word aangevallen door Marokkanen. Dat gebeurt namelijk vaker.'

Normaal staat zo'n relletje groots op de voorpagina van GeenStijl, maar het schijnt dat Roos met een bazooka op de redactie is afgestormd, eisend dat er geen letter over zou worden gepubliceerd.

238 opmerkingen:

 1. Had dan tenminste wel de ballen gehad om het allemaal met de blote knuisten aan te 'durven' gaan?! This energy will be the future of roos in jail BTW...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Had de overbuurman de Vries geheten dan was het een linkschmensch geweest. Meten met 2 maten als de bully's van GS wat overkomt is normaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De versie van twee jongetjes van de tegenpartij:
  http://www.at5.nl/artikelen/146122/jongeren_na_akkefietje_met_jan_roos_het_is_hier_gn_gazastrook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het weglachen van een probleem is doorgaans onderdeel van goedkope onderhandelingsvaardigheden. Deze mislukte kopie van Dennis Pennis gaat ze nog vaker opbreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zoals dat onlangs in a'dam door getinte jongens een echtpaar van 87 in hun eigen huis vastgebonden en zwaar mishandeld zijn, een vrouw van 75 die door een getinte jongen beroofd en verkracht is!! Of die marokkaanse moslim die in een stuk jezus speelt en door zijn soortgenoten zwaar bedreigd wordt. Ect ect ect ect ect ect ect ect ect ect ect ect ect ect ect ecte ct ect ect ect ect.... daar zal je op Joop nooit iets over lezen, alleen maar over hoe racistisch de witte mens wel niet zou zijn. Politieke correctheid is het nieuwe fascisme.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt volkomen gelijk geendank. Maar hoe moet ik rennende rukkers noemen of die man die recentelijk zijn vrouw heeft gedood. Familie drama's waar door dezelfde randdebielen die het over politiek correct hebben allerlei excuses voor worden gezocht. Progressief?

   Verwijderen
  2. @Dorothy

   De man die onlangs zijn vrouw heeft gedood mag jij noemen zoals jij wilt, daar zal ik echt niet wakker van liggen, ik heb er op dit moment geen woorden voor want het is de complete waanzin. Maar stel dat hij dat in Marokko gedaan had en Marokko had hem na zijn straf terug naar NL gestuurd, zou jij Marokko dan helemaal verrot schelden en fascisten noemen?

   Verwijderen
  3. De Rennende Rukker is een personage uit Suske&Wiske nummer 69, Sex in Space.

   Verwijderen
  4. Btw, GS heeft wel degelijk gereageerd op het voorval van Roos:

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/08/kloosried_jan_roos_leest_het_parool.html#comments

   Verwijderen
  5. geendank het was sarcastisch bedoelt. Ja ik heb het al gelezen, het parool is ook fout, het ad is extreemlinks (op twitter van iemand die dezelfde sentimenten deelt als Roos). Ook zit er eentje tussen die het jammer vindt dat Roos ze niet onthoofd heeft.

   Mag ik een teiltje.Ik denk dat Roos wijs genoeg is om dit soort streken niet in Marokko uit te halen.

   Verwijderen
  6. Onlangs is in a'dam een vrouw van 96 (oma Toni) diverse malen "zonder" reden diverse malen gestoken door een jong getint persoon, wat later haar dood heeft betekend. Geen woord over racisme, geen artikel op Joop, geen hysterische media, geen liedjes, geen demonstraties. Maar stel nou eens voor dat oma Toni een moslima met hoofddoek van 96 was en "zonder" aanleiding door een blanke jongen met kort blond haar diverse malen gestoken zou zijn, wat later haar dood zou betekenen. Dan was de wereld te klein geweest, Joop had hysterisch gekrijst raciiiieeeesme ect ect ect ect ect ect.. Over Kerwin Duinmeijer hebben we het nog steeds 32 jaar later.

   Verwijderen
  7. Dat is volkomen terecht dat we het over Kerwin Duinmeijer hebben. Wat is je punt? Een aantal jaar geleden stak een verwarde man zijn vriendin neer, en liet een mail achter dat hij het geflikt was omdat ze een hoer was.

   Breeduit in de telegraaf; met vergoelijkend commentaar. Later bleek dat de man achtervolgingswaanzin had, zijn vriendin had een jong zoontje. Had de dader licht getint geweest dan was het commentaar niet mals geweest. Dan was het volgens dezelfde reaguurders en GS een koeltoer kwestie geweest.

   Verwijderen
  8. "Wat is je punt?"

   Doet wit zwart iets aan dan is het altijd racisme en wordt het in de media breed uitgemeten. Doet zwart wit iets aan dan is het nooit racisme en wordt er geen extra aandacht aan besteed. Kijk bijvoorbeeld naar wat onlangs in Ikea in Zweden gebeurd is, bij die vrouw is nota bene haar hoofd van haar romp gesneden!!

   Maar weet je, ik maak me verder niet druk om het verraad van de media, laat staan om 'plotters' of om 'anti-plotters', het gaat toch zoals het gaat, en als schrale troost heb dat ook jullie in dit land wonen. Wat niet betekent dat ik er nooit wat over zal zeggen of nooit mijn mening zal ventileren.

   Verwijderen
  9. @Geendank
   Dat ventileren van jou ruft een uur in de wind.

   Verwijderen
  10. Ja, en jouw ruften ruiken naar rozen. Word je nou nooit moe van jezelf?

   Verwijderen
  11. Overweeg eens een bezoek aan de huisarts, met je idiote afgesneden vrouwenhoofd kaasverhaal. Knettergek ben je.

   Verwijderen
  12. Bij Theo van Gogh was ook geprobeerd zijn hoofd eraf te snijden, wist je zeker ook niet. Hoe zou dat nou komen.

   Hoofden van rompen snijden, nee dat gebeurt nooit in het echt en enkel in slechte horrorfilms. Toch @geen?! Ga nu maar lekker slapen en niet eng dromen. Sweet dreams.

   Verwijderen
  13. Hmm Ja, Bill Cosby heeft ook geen vrouwen verkracht. Karst T is niet doorgereden, de piloot die depressief was heeft het vliegtuig veilig laten landen. *sarcasme*

   Verwijderen
  14. @Geendank
   Nee hoor, ook bij verkeersongevallen om maar eens iets te noemen. GGZ doet ook aan crisisinerventie, wist je dat? Gewoon doen, no nonsens.

   Verwijderen
  15. @DorothyParker
   Kerwin Duinmeijer is al genoeg besproken, kunnen we een ander onderwerp aansnijden?

   Verwijderen
  16. Ja, hoost het bij jouw daar ook zo? Of valt het mee?

   Verwijderen
 6. @Geendank
  MacBeth onthoofde ook alles wat voor zijn zwaard kwam, totdat hij zelf aan de beurt was. Neem deze informatie ook mee tijdens het intake gesprek, zou ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. MacBeth onthoofde ook alles wat voor zijn zwaard kwam, totdat hij zelf aan de beurt was. Neem deze informatie ook mee tijdens het intake gesprek, zou ik zeggen.
   whaha ook goed, soms ben je erg grappig haha

   Verwijderen
  2. http://www.telegraaf.nl/binnenland/24375467/__Zorgen_om_mishandelde_bejaarde__.html

   Met geen woord wordt over racisme gesproken, wel veel 'ja maar....'.

   Verwijderen
 7. De Rennende Rukker is een personage uit Suske&Wiske nummer 69, Sex in Space. haha geniale comment haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Laten we niet vergeten dat de guillotine is uitgevonden omdat het onthoofden met zwaard ook niet altijd even prettig was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dorothy
   En de tijd staat nooit stil bij de @Geendanks van deze wereld.

   https://shariaunveiled.wordpress.com/2013/06/19/why-did-the-u-s-government-recently-purchase-30000-guillotines/

   Verwijderen
 9. De wereld voor de geendanks is simpel geen. Geloof vooral wat de telegraaf zegt en denk niet teveel na.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dorothy
   @Geendanks zijn slim en fanatiek genoeg om met de Telegraaf als bron, niet gehinderd door enige kennis, de boel te ontregelen.
   @Mind pffft
   Inderdaad, ik begon en vond de aanhaling van Dutroux ook gevoelloos, vandaar.

   Verwijderen
  2. @Geen
   Gevoelloos hoezo dat nou weer dan?

   Verwijderen
  3. Digitaal en klinisch gezien, ben jij ook al rijp voor therapie oftewel kennisverbreding, @Mind pftt, en pleur op met Dutroux, de moordende gek die voor eeuwig vast zit. NEXT!

   Verwijderen
  4. @Mind frrr
   Je vraagt er zelf om, dus niet klagen als ik jouw slechtheid met een container aan bewijs bij een door en door corrupte justitie aanlever!!!! MENSENSEN MENSEN ER IS MEER, BREAKING,BREAKING... ;).

   Verwijderen
  5. geen Je slaat door, dat BREAKIE, BREAKIE is nergens voor nodig. :)

   Verwijderen
 10. Haha, @ Adamas ziet in , @Ruud en @Dorothy een koppeltje. Moet voor het eerst lachen om je @Papi, onder voorwaarde dat jij jouw rassenkaart niet langer uitspeelt, sukkeltje die je bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Whut?"

   Die zoveelste alias van een verkankerde relnicht heeft niet eens in de gaten dat de nieuwsrukker die hij vandaag blijkbaar vanwege het gemak (op 22:22) voor mij aanziet, slechts op zijn eigen 'humoristische' & zwakzinnige niveau door zijn joden likkende üntersoort wel goed te bevatten is?! Nogmaals, dus slechts de reactie van een abject/infame dan wel ziekelijk om de aandacht zuigende strontjood...

   Verwijderen
  2. Haha die papi, liever een relnicht dan een rapehole, zullen we maar zeggen.

   Verwijderen
 11. Vandaar dat JR zo met de fuhrerrr der PVV wegloopt? Bezit zoals zijn idool blijkbaar ook niet zo veel tussen de oren...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Carrière boost van JP doet mij zeer aan dit soort van spatjes denken. Teerrring zeg, die roos is echt wel een Shitraël firster! Het boeit mij echt in hoeverre zijn indoctrinatie verbonden blijkt dan wel geïnspireerd is op die van hem toen aldaar in dat rovershol...

   Verwijderen
  2. De feiten tegen jannetje squirting trien stapelen zich gewoonweg op!

   Verwijderen
  3. Kom op en kop op !

   Just relax ... het is bijna weekend <3 ...

   Tijd voor een borrel straks. Zorg ik voor de Klezmer !

   Verwijderen
  4. @papi, hier één van de beste AfroHouse DJ's there is ..... polyrhythm all the way en Klezmer vanaf 35.00

   Verwijderen
  5. https://www.youtube.com/watch?v=yL8RcKAFurM

   Verwijderen
  6. LOL

   https://www.youtube.com/watch?v=QTk7X2bBPME

   Verwijderen
  7. Mmm, da's wel lekker wakker worden :P

   Verwijderen
 12. De Micha Claim is over en uit dames en heren, gemeld door Micha himself. Natuurlijk is het de schuld van de togamaffia, zoals gewoonlijk, maar hoe gaat hij dit nu uitleggen aan zijn medeclaimers?? Dat ze opgelicht zijn wat natuurlijk vanaf dag 1 al duidelijk was?? Gaat hij ze terugbetalen?? Of moet hij door het stof om dit piramidespel niet voor het gerecht te krijgen waar ze hem al zo graag zien?? Vragen, vragen, vragen mensen. Kan het gekker, kan het waanzinniger, kan het satanischer??? Ja hoor, bij Micha Kat kan alles!! Die Micha-claim losers hadden beter wat loten in de lotto kunnen kopen, eerder kans dat ze wat hadden gewonnen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Geendank
   https://youtu.be/5xUMeF5rgQo

   Verwijderen
  2. Nou dat heeft lang geduurd. Ik kan geen medelijden met de slachtoffers hebben want ze wisten met wie ze in zee gingen.

   Verwijderen
  3. De bipolaire Kat kennende kun je vanmiddag alweer inleggen, juist nu, mensen. Kijk maar naar KLM en TMG , mensen, ze gaan helemaal down.
   Sla je spaarvarken aan stukken, mensen, want wie wil bie viktoriejus

   Benieuwd trouwens, hoeveel hij de uitbater van die jeugdherberg in het vooruitzicht heeft gesteld. Die zal zich ook wel eens gaan afvragen, of hij nou echt een miljonair in huis heeft gehaald, die even zonder cash zit.

   Verwijderen
  4. Ik hackte zijn admin ff.. Je wilt niet weten wat daar allemaal in de moderatie staat.

   Verwijderen
  5. @cruelman

   Mij staat het originele bericht over de Micha-claim nog helder voor de geest, puur en alleen door de allereerste reactie: "goed plan Micha, als ik geld zou hebben zou ik het direct inleggen"
   En zo waren er nog wel een stel die het een geweldig idee hadden, maar niet vanuit hun uitkerinkje konden financieren.

   Bottom line: die hele Micha-claim is nooit een vetpot geweest en er zal amper op gestort zijn. Maar medelijden met diegene die wel gestort hebben zal ik niet krijgen, want inderdaad was het vanaf dag 1 duidelijk zichtbaar dat dit: A - kansloos is en B - voornamelijk voor heel iets anders bestemd was dan een rechtzaak.

   Maar zo is het met alles wat Katje met flink tromgeroffel aangekondigd heeft: altijd weer een slap excuus waarom het niet gelukt is en het was nooit de schuld van hemzelf.

   Maar waar ik dan nog benieuwd naar ben: waren er echt nog mensen die in die malle claim geloofde of niet hun geld hadden teruggevraagd?

   Verwijderen
 13. @geen. Het feit dat jij daadwerkelijk denkt dat ik de moeite zal nemen jouw linkje te bekijken.... hahahaha....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, jouw blogstat laat iets anders zien. Grapjurk.

   Verwijderen
  2. Wat wil je beweren dat ik dat linkje wel bekeken heb? En wat probeer je verder te vertellen, dat jij de moeite neemt om op te zoeken wat ik google? Als dat het geval is, overtreed je daarmee geen wet? En vind je het zelf niet een beetje ziek?! Maar goed, het is duidelijk dat je bluft want ik heb niet moeite genomen om jouw linkje te kopiepeesten en het aan te klikken. Goh, wat een stelletje mafketels hier.

   Ik raad je aan en tijdje te stoppen met internetten want het begint behoorlijk ziek te worden, en dan geen ik je het voordeel van twijfel dat je het zelf nog niet doorhebt.

   Verwijderen
  3. @Geendank
   Feest der herkenning ? Hoe vond je het clipje?

   Verwijderen
  4. @geendank. http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4120938/2015/08/14/Man-steekt-voorbijgangers-neer-met-samoeraizwaard.dhtml Heus, verwarde mannen met zwaarden zijn internationaal.

   Verwijderen
  5. @Geendank
   Niet weer stiekem kijken wat het is hè!

   http://www.plotterwinkel.nl/

   Verwijderen
  6. Ontwijk de vraag niet @geen. Wil je beweren dat jij kan zien wat ik google?

   Verwijderen
  7. Nee dat wist ik niet, ik wist ook niet dat dat op een legale manier mogelijk was, dus jij overtreedt de wet? Het feit blijft wel dat ik jouw linkjes niet bekeken heb, te veel moeite, dat moet jij weten want jij beweert te kunnen zien wat ik google. Dus waarom lieg je? Juist jij, iemand die continu anderen bekritiseert.

   Verwijderen
  8. @dorothy

   "Man-steekt-voorbijgangers-neer-met-samoeraizwaard.dhtml Heus, verwarde mannen met zwaarden zijn internationaal."

   Wat wil je daarmee zeggen, dat de ophef rondom de moord op Kerwin overdreven en daardoor onterecht is?

   Verwijderen
  9. Nou geendank je moet ver gaan om je gelijk te halen. Maar nee, ik refereerde alleen dat verwarde mannen met zwaarden internationaal gaan. Een Japans, Jan Roosje zal ik maar zeggen.

   Verwijderen
  10. @dorothy. Jij bent degene die een bericht aanhaalt waarvan ik niet weet waarop je doelt. Deze man was chinees btw, maakt verder niet uit, en heeft een Fransman verwond of vermoord. Nu ik begrijp dat je verwijst naar Roos, die heeft niemand verwond of vermoord, hij heeft zichzelf verdedigd, en niet met een kapmes.

   Verwijderen
  11. geendank, Natuurlijk heeft Roos dat gedaan om zich 'te verdedigen'. Dream on.

   Verwijderen
  12. Wel met een kapmes. In het filmpje over het voorval zegt hij dan ook: "ik hak jullie kankerkop eraf" en dat doe je nou eenmaal niet met een knuppel. Daarmee zou je eerder iemands kankerkop inslaan. Als je kijkt naar de lengte van het object dat hij vasthoudt op de foto van het voorval, zie je dat het wapen dat hij in zijn handen heeft precies dezelfde grootte en vorm heeft als de machete waarop hij eerder duidelijker gefotografeerd werd.

   Daarnaast werd hij niet door twaalf, maar vijf kindertjes (tussen de 12 en 15) aangesproken en werd er zegge en schrijven één kluitje naar hem gegooid, toen hij gestoord racistisch reageerde op een redelijke vraag die hem gesteld werd. In reactie daarop bedreigde hij ze met de dood en een dodelijk wapen, onderwijl agressieve kreten slakend. Die psychopaat moet gewoon zo snel mogelijk van de openbare weg gehaald worden en dat gaat ook gebeuren, want als ik het goed begrijp wordt er aangifte tegen hem gedaan en zijn er meer dan voldoende getuigen.

   Dit gaat overigens niet over links of rechts, maar over een psychopaat met een kapmes.

   Verwijderen
  13. doodsbedreiging en zelfverdediging zijn twee heel verschillende dingen.

   Verwijderen
  14. Verdomd de verwarde mannen in aantal nemen toe. Nu is er al een man gesignaleerd met een kruisboog in een steeg. Zou het weer er wat mee te maken hebben. Ik word nu een bezorgde Nederlander.

   Verwijderen
  15. Niet dat ik enig recht van spreken heb, maar dat houd je toch ;)

   Verwijderen
  16. Hoewel... een samoerai zwaard is wel stijlvoller....

   Verwijderen
  17. Apart, wanneer diverse mensen aangifte doen wegens misbruik tegen ene meneer D. dan geloven jullie die mensen niet, het is een complot om ene meneer D. te beschadigen. Wanneer Roos vertelt dat hij in a'dam-west -wat onderhand een moslimenclave is- aangevallen cq bedreigd te zijn geweest door marokkanen, ongetwijfeld vanwege zijn opvattingen (wat ene van Gogh daadwerkelijk met zijn leven heeft moeten bekopen, en waar bijvoorbeeld ene Wilders voor op een dodenlijst staat) dan geloven jullie dat niet. M.a.w. Roos is naar a'dam-west getrokken opzoek naar een pleintje vol met marokkanen om ze daarna aan te vallen en via twitter de suggestie te wekken zelf aangevallen te zijn. M.a.w. het is een complot van Roos met als doel marokkanen in een kwaad daglicht te zetten.

   @geen haalde onlangs aan dat we in een veranderende wereld leven, ik begreep op dat moment niet dat hij daarmee bedoelde dat de anti-plotters de plotters zijn geworden.

   @dorothy, er is zelfs een reservaat opgericht speciaal voor verwarde mensen met kapmessen e.d., nl het kalifaat.

   Verwijderen
  18. geendank Er is een groot verschil in meneer D en Jan Roos. Ik zie sowieso meneer D niet met een kapmes naar Micha en consorten gaan.
   In het geval Roos is het simpel een geval van karma. Zelf nooit te beroerd om als 1e een grote scheur open te doen, en zijn volgelingen geleuven hem op zijn blauwe ogen. Terwijl de lezer die niet zo in GS is, grote twijfels heeft.

   Dan meneer D. Micha heeft zijn uiterste best gedaan in loondienst van een bepaalde familie om meneer D publiekelijk te lynchen. De familie P komt er ook nog eerlijk vooruit dat het zwart maken van meneer D vooral met een kwestie van zaken en geld te maken had. Al had D een keurige hetero geweest, hangen most ie.

   Meneer D houdt van jonge mannen, niet zo vreemd want heel mannen houden van een jong groen blaadje, alleen is het niet zo erg als je hetero bent, tikje hypocriet maar waar.

   Dan hebben we nog Micha die de ergste beschuldigingen rond slingerde, D eet baby's, D is verantwoordelijk voor alles wat maar fout kan gaan.

   Dan hebben we nog een stel aanhangers die het verhaaltje klakkeloos volgen, vinden dat homo's eigenlijk niet kunnen.

   En ja, de grootste verwarde man zit in Noorwegen in de gevangenis, helaas vinden nog steeds veel Nederlanders dat ie groot gelijk had, mede dankzij GS en de PVV. GS vindt ook dat meneer D hangen moet.

   Verwijderen
  19. Inderdaad geloven we dat niet, want alle bewijzen en geldige getuigenissen liggen gewoon op tafel: niet alleen van de kindertjes die psychopaat Jan Roos dreigde de kankerkop af te hakken, maar ook van verschillende omstanders die geen partij waren in dat conflict. Dan is er nog een foto van het voorval waarin je hem met zijn kapmes ziet staan en je hoort hem de doodsbedreigingen uiten op het filmpje van het voorval. Dat is toch heus meer dan voldoende bewijs om hem veroordeeld te krijgen hoor. Gaat ook gebeuren.

   Dat jij allerlei racistische aannames hebt over die jongens vanwege je islamofobe persoonlijkheidsstoornis is irrelevant. Het gaat uiteindelijk om bewijs en dat is er ruimschoots.

   Verwijderen
  20. Zoals dat bewijs er weer niet is tegen Demmink, maar dat terzijde.

   Wie was hier ook alweer geobsedeerd met Demmink? Waar gaat het nou over om hem in deze discussie te betrekken? Slaat echt weer als twee tieten op een slagroomtaart.

   Verwijderen
  21. Islamofobe persoonlijkheidsstoornis? Hahaha..ongelofelijk. Dus jij gelooft dat allah bestaat, dat de koran de letterlijke woorden van allah zijn en dat de aartsengel gabriël de koran aan mohammed gedicteerd heeft?! Nee, dat geloof je niet?? Dan heb je volgens je eigen redenering een islamofobe persoonlijkheidsstoornis. Btw, omdat je die term gebruikt, waarvan ik trouwens nog niet eerder gehoord of iets over gelezen heb, weet ik zeker dat je verward bent.

   De pvda senator Duivesteijn die moslim knuffelaar en multiculti propagandist is werd voor zijn huis geïnterviewd, toen kwam zo'n kansparel voorbij gefietst met zijn gezicht bedekt en zegt zonder enige aanleiding 'kanker joden' tegen Duivesteijn en de interviewer. En nu probeer jij mij wijs te maken dat Roos liegt dat hij in a'dam-west door marokkanen belaagd en bedreigd is geweest? Bijvoorbeeld ene Theo van Gogh werd eigenlijk ook niet aangevallen, toch?!

   Hier het videootje van Duivestijen, op 11:12.

   https://www.youtube.com/watch?v=fTqnKfwR7jQ

   Verwijderen
  22. "Waar gaat het nou over om hem in deze discussie te betrekken?"

   Omdat het frappant is dat je mensen die aangiftes tegen Demmink gedaan hebben wegens misbruik leugenaars noemt maar marokkaantjes die zeggen dat Roos begonnen is, hoe onwaarschijnlijk dat ook is, direct wel gelooft. De wens is bij jullie de vader van de gedachte, terwijl jullie anderen dat in de schoenen proberen te schuiven inclusief de standaard ongegronde beschuldigingen: islamofobe persoonlijkheidsstoornis. Wat is dat überhaupt, en heb je ook zoiets als een christenfobe persoonlijkheidsstoornis, of een boedismefobe persoonlijkheidsstoornis, of een hindoestaanfobe persoonlijkheidsstoornis of scientologyfobe persoonlijkheidsstoornis?

   Ongelofelijk dit.

   Verwijderen
  23. Een moslim knuffelaar, geendank ik begrijp helemaal waarom voor Jan Roos in de bres springt. Tuurlijk joh, het is volkomen normaal dat een volwassen man een kapmes bij zich heeft, en volkomen schijt heeft dat het niet mag van oom agent.

   Ja Theo van Gogh werd ook aangevallen, maar hoeveel Nederlanders hebben een kogelbrief in hun brievenbus gehad, zijn bedreigd of moesten met een stel beveiligers op stap. Laten we er nou maar van uitgaan dat het niet allemaal moslims waren, maar ook landgenoten zo gestoord als een deur.

   Verwijderen
  24. Ja, Jan gaat op vakantie, doet huilie, huilie en vindt dit een doodziek land. De lafbek. Maar wat wil je met dat geteisem?

   Verwijderen
  25. Dat schrijf ik toch helemaal niet, dat ik in de Koran of Allah geloof? Ik geloof weer in andere dingen, bijvoorbeeld dat jij een mindcontrolled hersenloze bimbo bent die in de veronderstelling leeft dat ze zinnige dingen te melden heeft, maar op anderen overkomt alsof ze de de hele dag "neuk me, neuk me" schrijft.

   Een domme bimbo die op basis van wat vreemde aannames "weet" wat daar gebeurde en haar eigen vooroordelen zwaarder vindt wegen dan de bewijzen en getuigenissen die al lang en breed beschikbaar zijn.

   Verwijderen
  26. Jan had dat kapmes bij zich om indien nodig Harakiri te plegen, let maar op. Zo lult hij al jaren.

   Verwijderen
  27. Had Theo van Gogh maar een kapmes bij zich gehad, althans dat is mijn mening. Had hij dat kapmes daadwerkelijk bij zich gehad dan had ie van jullie een aangifte en een tirade kunnen verwachten.

   Verwijderen
  28. Trutje, waarom betrek je er nou Demmink, van Gogh, Allah, de Islam en weet ik wat bij? Ik snap heus wel hoe het komt dat de "gedachten" in dat lege hoofdje van je alle kanten uitgaan, maar we hebben het dus over een psychopaat met een kapmes, waarvan aangetoond werd dat hij kindertjes met de dood bedreigde.

   Verwijderen
  29. Dus laat de grote mensen dit onderwerp in alle rust bespreken terwijl jij onder tafel doet waar je zo goed in bent, @geendank: zuigen.

   Verwijderen
  30. Jeroen dat zijn geen kindertjes volgens geendank. Dat zijn gevaarlijke moslims die tot de tanden bewapend zijn. Snap dat dan.

   Verwijderen
  31. Ja, daar was ook wat verwarring bij Jan Roos. Ze waren niet met z'n twaalven, maar ze waren twaalf :)

   Verwijderen
  32. In ieder geval heb ik weer een woord voor webfeud: tatta. Nee die imbeciele kaaskop krijg je niet weg, dei heeft al te veel aandacht.

   Verwijderen
  33. En het kapmes was geen kapmes.

   Verwijderen
  34. De foto, het filmpje (met de auditu bewijs) en de getuigenverklaringen tonen aan dat het wel een kapmes was, ook als jij je stelling gewoon herhaalt omdat je heel dom bent.

   Verwijderen
  35. Psychopaat Jan Roos loog over de hoeveelheid kindertjes, hij loog over wat er gebeurde, verzweeg sowieso dat hij een wapen bij zich droeg, dus er is geen enkele aanleiding om van zo'n mismaakte leugenaar aan te nemen dat hij een knuppel in plaats van een kapmes bij zich droeg, als zeven getuigen onafhankelijk van elkaar hetzelfde beweren en dit ook te zien is op een foto begeleid door zijn stem waarin hij dreigt de kop van die kindertjes eraf te hakken. Dat doe je dus niet met een knuppel.

   Verwijderen
  36. Even voor de goed orde: werd Roos in eerste instantie belaagd door de marokkanen, of belaagde Roos in eerste instantie de marokkanen?

   Het zal wel aan mij liggen maar het filmpje van Roos met kapmes tijdens dat gebeuren heb ik niet gezien.

   En over dat 'kindertjes', menig vechtsport jochie van 14 trapt jou alle hoeken in, bijvoorbeeld Mike Tyson woog op zijn 14e al 98 kg.

   Verwijderen
  37. Vergeet niet dat de uitgerukte stoeptegels er nog keurig lagen, maar ja dat is een kwestie van perceptie, geloof ik. Natuurlijk heeft dat tuig daarna gelijk de stoeptegels weer netjes teruggelegd.

   Een dezer dagen komen mijn buren terug van hun familiebezoek in Turkije, mijn schattig 2 jarig buurjongetje zal ik met argwaan bekijken, mijn buurman zal ik nauwlettend in de gaten houden, heus ik ben niet meer veilig.

   Verwijderen
  38. @geendank, ga toch koken, mens.

   Verwijderen
  39. Gezien het feit dat geen antwoord gegeven wordt op de vraag wie begonnen is, zie ik dat als antwoord.

   @dorothy, waarom ga jij de Turkse buurman en zijn 2 jarige zoontje argwanend aankijken, omdat marokkanen Roos belaagd hebben? Vaag.

   Verwijderen
  40. @Geendank
   Je bent een morbide gescheiden huisvrouw, kan dat kloppen?

   Verwijderen
  41. Ik moet zeggen dat zo'n goede inhoudelijke discussie zeer verkwikkend werkt en ik begin ook te begrijpen dat jullie dit al jaren dag in dag uit doen, want je knapt er echt van op.

   Verwijderen
  42. Hij werd aangesproken door die Marokkanen, reageerde daar agressief op en kreeg een kluitje naar zijn hoofd. Tiswat. Nee, dan werd je niet belaagd. Maar als je een bange poeperd en een racist bent, is natuurlijk elke vorm van bejegening door een Marokkaanse jongere "belagen".

   Verwijderen
  43. Ah, semantiek. Gelukkig, want ik begon dat ingrediënt al te missen in deze geweldige discussie, maar nu dat ingrediënt toegevoegd wordt is deze discussie werkelijk heerlijk.

   Verwijderen
  44. @geendank Het zijn moslims hè? Om maar in jouw straatje te blijven.

   Verwijderen
  45. @dorothy. Oké, dus in jouw wereld zijn alle Turken moslims. Goed dat je dat even met ons deelt.

   Verwijderen
  46. Het verschil tussen iemand aanspreken en belagen is geen semantische kwestie, geendank. Dat zijn hele verschillende dingen.

   Verwijderen
  47. Downplayen, ook zo'n prachtig ingrediënt. Deze discussie begint werkelijk een feest te worden.

   Verwijderen
  48. Weer een jij-bak, want jij bent vooral degene die het bewezen misdrijf van een psychopaat met een kapmes met verzinsels en domme gesprekstruukjes probeert te downplayen. Die man is een misdadiger. Ik voel me onveilig als zo iemand vrij over straat loopt.

   Verwijderen
  49. Iemand (journalist!)met een kapmes in huis maakt zich schuldig aan verboden wapenbezit, klaar einde verhaal. Als journalist is hij daarmee volstrekt door de mand gevallen, zelfs een oorlogsverslaggever krijgt alleen in het uiterste geval een wapen, ter verdediging. Dreiging indien bewezen, heeft geen zak met de nationaliteit of geloof van de belaagde(n) te maken. Dat ze ook nog minderjarig waren, zal hem niet gaan helpen. Verkwikkend en helder genoeg zo, @Geendank? Of ga je weer een ambtenaar met bril in je kaasredeneringen machineren. Knap je hier van op? Goed zo.

   Verwijderen
  50. @geen. Oké, jij hebt verstand van de wet? Is het legaal dat jij - god mag weten hoe - mijn google gedrag volgt?

   @jeroen "Die man is een misdadiger". Zo zo, ik zou direct aangifte doen als je zo stellig weet dat hij een misdadiger is. Doe je dat niet dan ben je zelf een misdadiger.

   Verwijderen
  51. Waarom moet ik aan een gesjeesde dekbedverkoopster denken, als ik @Geendank lees?

   Verwijderen
  52. @geendank, het zijn moslims, doos. Sarcasme dus duidelijk niet begrepen.

   Verwijderen
  53. Nee geendank, van zo'n misdrijf als Jan Roos pleegde kan je als niet direct betrokkene geen aangifte doen (zoals bijvoorbeeld met huiselijk geweld wel kan). Daar kan ik alleen toe aanmoedigen.

   Verwijderen
  54. Ik denk dat je jezelf beter kan afvragen waarom je mijn reacties leest en waarom je überhaupt nog op mij reageert.

   Verwijderen
  55. @dorothy. Jij had het over je Turkse buurman en zijn 2 jarig zoontje, hoe kon ik weten dat dat moslims zijn?

   @jeroen. Ik begin het vermoeden te krijgen dat jij Roos haat, haat je hem persoonlijk of voor hetgeen waar hij voor staat?

   Verwijderen
  56. Nee hoor, ik heb geen moeite met domme mensen, en weet zelf wat goed voor me is. Overigens kan iedereen jouw googlegedrag volgen, je begrijpt er alleen geen snars van.

   Verwijderen
  57. Je hebt geen moeite met domme mensen? Je bent wel makkelijk met het veroordelen van mensen, maar als ik zeg 'dus je hebt ook geen moeite met jezelf' dan ga je huilen over jij-bakken. Beetje consequent blijven, wie de bal kaatst..

   "Overigens kan iedereen jouw googlegedrag volgen, je begrijpt er alleen geen snars van."

   Nee dat klopt, daar begrijp ik helemaal niets van, hoe is het mogelijk dat jij mijn googlegedrag kan volgen?

   Verwijderen
  58. @Geendank
   Bovendien kom je over als een oplichter met je incontinente antwoorden.

   Verwijderen
  59. Excuus en herstel, @geen heb ik nog niet zien huilen over jij-bakken, dat was @jeroen.

   Verwijderen
  60. "Bovendien kom je over als een oplichter met je incontinente antwoorden."

   Wat jij als de beste zou moeten weten, schijn bedriegt.

   En leg nou eens uit hoe jij legaal mijn googlegedrag kan volgen?

   Verwijderen
  61. Ik Jan Roos haten? Welnee, maar hij staat niet boven de wet en moet niet liegen over wat er gebeurde. Ik haat mensen die dreigend met kapmessen over straat lopen niet, maar die moeten natuurlijk wel van straat gehaald worden. Ook ben ik als vast GS reaguurder niet onverdeeld gelukkig met zijn itempjes, want die zijn echt te dom en slecht. Dat trekt maar figuren zoals jou aan, moeten we niet willen met z'n allen.

   Verwijderen
  62. For the record: ik heb wel problemen met domme mensen.

   Verwijderen
  63. For the other record: ik heb geen problemen met slimme mensen.

   Verwijderen
  64. "want die zijn echt te dom en slecht. Dat trekt maar figuren zoals jou aan, moeten we niet willen met z'n allen"

   En jij bent degene die continu huilt over jij-bakken en continu anderen bekritiseert al was je de ware moraalridder. Gelukkig ken ik jullie nu onderhand beter en kan daarom enkel meelijdend lachen, terwijl het intriest is. Onder welke nick schrijft Roos dan stukjes op GS, ik kan me niet herinneren zijn naam ooit onder artikelen heb zien staan.

   Over dat liegen van Roos, van links tot rechts is men het er over eens dat hij als eerste belaagd werd. Dus het zou zomaar kunnen dat jij aan het liegen bent met je beschuldigingen.

   Verwijderen
  65. @geen. Leg nou eens uit hoe jij legaal mijn googlegedrag kan volgen??

   Verwijderen
  66. jij bent degene die continu huilt over jij-bakken

   Fraai! De jij-bak to end all jij-bakken! Die lijsten we in!

   Verwijderen
  67. Leer eerst eens, hoe je een joetoepie kunt bekijken, daar ben je al te lui voor.

   Verwijderen
  68. Dat gezever van @Geendank heeft erg veel overeenkomsten met ene @Lieke, of niet @Jeroen?

   Verwijderen
  69. @douwer. Ik zou maar oppassen want je vriendje @jeroen heeft problemen met domme mensen. Ik ben niet degene die huilt over jij-bakken, dat is maar beter ook omdat ik hier enkel jij-bakken over me heen krijg. Echter, wanneer ik een jij-bak retourneer begint de jij-bak meester plots te huilen over jij-bakken. Dus vandaar die terechte opmerking van mij, helaas was jij nog niet zover. Deze opmerking kan je ook als een jij-bak ervaren hoewel het de realiteit is.

   Wel scary om te ervaren hoe jullie continu, en eigenlijk alleen, eropuit zijn iemand onderuit te halen en te beledigen.

   @geen. ik vraag het nog één keer, als je A zegt moet je ook B zeggen; hoe kan jij legaal mijn googlegedrag volgen?

   Verwijderen
  70. Dus @geen beweert iets wat zoals gewoonlijk regelrechte kolder en uit de dikke duim gezogen is, @geen verkondigt zoals gewoonlijk keiharde leugens.

   Je kan het tegendeel bewijzen door jouw bewering te onderbouwen met hoe jij legaal mijn googlegedrag kan volgen?

   Verwijderen
  71. Begrijpend lezen @Geendank@Lieke , eerst pijpen staat er.

   Verwijderen
  72. @geen. Snap je zelf niet hoe gefrustreerd je overkomt? Of ben je zo lang eenzaam dat je de schaamte voorbij bent? Dat zou echt een reden zijn om je een keer tussen de mensen te begeven. Ik zeg niet meteen tussen de vrouwen omdat dat een te grote shok voor je zal zijn, dan klap je dicht, maar het zou geweldig zijn als die dag ooit zou komen, toch?! Daar moet je wel wat voor doen, dus hup achter die computer vandaan. Goede raad kost niets.

   Je hebt iig wel weer bewezen dat jij een leugenaar bent. Typisch weer, de mensen die het hardst naar anderen wijzen blijken zelf de grootste leugenaars te zijn.

   Verwijderen
  73. Haha, @Lieke is back. Ik heb met je projecties te doen, hoor. Maar investeren in domme mensen is nutteloos, daarom heb ik vanwege dat inzicht ook geen moeite met je. Ga lekker vogeltjes spotten of zoiets. Voor de rest hou ik het voor gezien met je. Ga hulp zoeken.

   Verwijderen
  74. "Begrijpend lezen @Geendank@Lieke , eerst pijpen staat er."

   En dan te bedenken dat deze persoon de mensen die aangifte tegen Demmink gedaan hebben wegens seksueel kindermisbruik uitmaakt voor leugenaars. Dan wordt alles opeens een stuk duidelijker. Ik weet genoeg.

   Verwijderen
  75. @Lieke 3 stuks is genoeg, Notenhout graag.

   http://members.home.nl/j.kusters/PIJPENBOEK.htm

   Verwijderen
  76. Gaat het nog een beetje @Lieke? Met boter en suiker op je bekkie gaan is niet leuk hè? Gewoon een beetje aanvaarden, en de juiste hulp gaan zoeken, dan komt het hopelijk goed met je. Dacht je nu echt dat ik in het openbaar op orale sex uit was?

   Verwijderen
  77. Ja, dat zelfde aanhoudend stompzinnige als Lieke inderdaad. Maar goed, je weet het niet. Misschien hebben ze wel dezelfde stoornis. Sorry hoor, ik was even weg, Zat even in een discussie op de facebooks. Soms weet ik niet welke scene gestoorder is; die van de plottertjes of die van de occultgekkies

   Ik bedoel ehh

   Verwijderen
  78. Lieke? Hoe de fok is Lieke? Hahaha.. jullie weten echt van gekkigheid niet meer wat jullie moeten verzinnen. Ik word er wel melig van, dat dan weer wel. Dus laat ik het spelletje meespelen:

   @geen is eigenlijk @Coby, je weet wel, hoerige Coby. Brrr.. daar wil ik niets mee te maken hebben want die wilt alleen maar pijpen zonder gebit, het liefst openbaar zoals we hebben kunnen vernemen.

   @jeroen is eigenlijk @Greta. Wat ik niet begrijp @Greta, als je toch een avatar neemt waarom neem je die dan van zo'n lelijke gozer?? Dat begrijp ik dan weer niet :o))))

   Verwijderen
  79. Lieke? No way.

   Er was eens een keer een gestoord mannetje, die dacht slim te zijn, om zich van een vrouwennaam te voorzien. Daar trappen ze wel in op internet, moet hij gedacht hebben. Binnen een dag ging hij al door de mand, omdat hij voetbal ging kijken op Roland-Garosse of zoiets doorzichtigs.

   Volgens de natuurwet if it looks like a duck is @geendank een hysterisch vrouwspersoon van boven de 50, die al heel erg lang geen sex meer heeft gehad, en dat compenseert door met willekeurige mensen (of misschien wel met iedereen) ruzie te maken; maakt niet uit waar over.
   Als je zegt, dat 1+1=2 hangt ze al schuimbekkend in de gordijnen.

   Verwijderen
  80. Doorgesnoven IP idioot, @Geendank @Lieke , ga je melden bij een of andere hulpinstantie! Ben overigens nog nooit naar de hoeren geweest, leef gelukkig al 35 jaar intens gelukkig "saai hetero monogaam" , een grote fan van @Jeroen , en heb meer handen geschud, dan jij haren op je hoofd hebt.

   Verwijderen
  81. Geile Greet, blonde Greet, ik vind het prima.

   Verwijderen
  82. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  83. Is Geendank onder tafel in slaap gevallen? Kan iemand haar een schop geven, want er moet natuurlijk wel gezogen worden!

   Verwijderen
  84. @Greta. Voor zuigen hebben we jou, en dat je jezelf niet kan zuigen omdat je geen ventieltje hebt daar kunnen wij niets aan doen maar het verklaart wel je penisnijd, gekke meid. Wel lief van je dat je me direct miste. Althans, wat moet je met alleen jezelf? Exact, helemaal niets, dus..

   Verwijderen
  85. Kijk, het snolletje is wakker en gaat direct weer aan de slag!

   Verwijderen
  86. Jij stond uiteraard weer in de startblokken, dit is jouw leven. Tsja..

   Verwijderen
  87. Ehhh Douwer, ik ben ook boven de 50 en alleenstaand. Wat is dat toch als je boven de 50 bent al vrouw? Ben je dan uitgerangeerd of zo?

   Verwijderen
  88. @Dorothy. Ik wil niet stoken maar het lijkt me duidelijk hoe daar hier over gedacht wordt, althans afgaande op de beledigend bedoelde reacties. Een mannelijke 'tegenstander' uitmaken voor een alleenstaande vrouw van boven de 50 die lang geen seks zou hebben gehad wordt hier gezien als de ultieme belediging. Vraag me niet waarom, waarschijnlijk omdat ze het zelf zijn en weten wat voor een abominabel leven ze hebben, anders kan ik het ook niet verklaren.

   Maar jij bent dus daadwerkelijk een vrouw van 50+?! Het is dat je het zegt, ik had het niet geraden.

   Verwijderen
  89. @Dorothy,

   half Nederland is boven de 50, waaronder ikzelf.
   Ga het je dus niet persoonlijk aantrekken, want dan doe je jezelf tekort.
   Period.

   Verwijderen
  90. Nou geendank, ik ben het niet geheel met je eens. Het is de trend denk ik wel. Vrouwen afserveren als ze boven de 50 zijn, lullige opmerkingen er over maken komt overal voor. Om maar niet te spreken over vrouwen met 'korte pittige kapsels' .

   Goed ik ben net boven de 50, heb een kort pittig kapsel verslaafd aan wf en een boekenwurm. I don't care, maar elke vent die denkt leuk te zijn daarover heeft wel een probleem.

   Verwijderen
  91. Maar jij bent dus daadwerkelijk een vrouw van 50+?! Het is dat je het zegt, ik had het niet geraden.

   Slijmjurk.
   Er komt dan ook flink wat rekenwerk aan te pas, als iemand de nickname *****63 hanteert.
   Te dom om te poepen.

   Verwijderen
  92. Douwer, ik had 63 is beter dan **36 hè?

   Verwijderen
  93. Te dom om te poepen omdat ik niets concludeer aan de hand van een nickname?

   Oké gappie, jij bent een smerige reetkever die bij je billenmaat in z'n reet gedouwd wordt, vandaar jouw nick @douwer.

   Als je op deze toer wil gaan, prima.

   Verwijderen
  94. En btw, ik doelde niet eens op de leeftijd maar op het vrouw zijn want vrouwen kom je niet zoveel tegen op dit soort sites, die nick bevat een vrouwennaam maar dat zegt mij verder niets. Wat ik probeerde te zeggen is dat ik aan de hand van de reacties van @dorothy niet doorhad dat het een vrouw is.

   Ben je jaloers of zo, en wat zal je vriend daarvan zeggen?

   Sukkel.

   Verwijderen
  95. Ik vind het echt niet kunnen, die misogynie.

   Verwijderen
  96. Als je de moeite neemt om mijn profiel te bekijken, zie je dat ik Douwe Ritsema heet. En Wordpress staat geen spaties toe, dus is het DouweR.

   Wat ik al zeg: te dom om te poepen. Weet niet eens hoe internet werkt, en komt hier dan eventjes vertellen wat er mis is met alles en iedereen.

   Verwijderen
  97. LOLOL Het is hier bekend dat ik een vrouw ben.

   Verwijderen
  98. Met een tuinbroek, kort haar , dus feministe. Awel zulle?

   Verwijderen
  99. Geen tuinbroek, wel kort haar, feministe altijd geweest.

   Verwijderen
  100. Hey reetkever @douwer, moeite nemen om jouw profiel te bekijken? Hoor je het jezelf niet zeggen?! 'moeite nemen'. Waarom zou ik in hemelsnaam die moeite nemen, buiten dat je daar ook kan neerkwakken wat je wilt. Ik lees het artikel en plaats desgewenst een reactie, en reageer eventueel op de reacties die daar op volgen. Waarom zou ik je profiel gaan bekijken, dat verandert niets aan de reacties. Jij bent te stom om te poepen achterlijk stuk stront. Ga jij lekker iedereen z'n profieltje checken want oh oh wat vind jij dat belangrijk, misschien zie je iets staan waarover je weer kan gaan trollen. Want wat erg hè dat ik niet wist dat @dorothy een vrouw is. Btw, we gaan er maar vanuit dat ze daadwerkelijk een vrouw is, wat ik wel aanneem. Maar wat ik hiermee wil zeggen is dat het totaal irrelevant is wat mensen aangaande hun sekse en leeftijd verkondigen omdat je van alles kan vertellen, daarom hecht ik er weinig tot geen waarde aan en ben ik ook niet opzoek naar die info, buiten dat het sowieso irrelevant is. Behalve voor types zoals jij wanneer je denkt daarmee weer een aanleiding gevonden te hebben om iemand af te kunnen zeiken. Dan ben je bij mij aan verkeerde adres want ik schijt je hele bek vol smerige reetkever. Je kan het krijgen zoals je het hebben wil.

   Verwijderen
  101. De meeste feministen kijken nogal boos, jij ook?

   Verwijderen
  102. Dorothy weet te genieten van de goede dingen des leevens.
   Sigaartje, prosecco, goed boek.
   Die zie ik niet zo gauw boos kijken.

   Verwijderen
  103. Het handelsmerk van de feministe is boos kijken, zodat een sul als ik soms kan zijn, verdomde vaak moet helpen met de afwas!

   Verwijderen
  104. @Geendank
   Vergeet niet om vanmiddag nuchter naar de glasbak te gaan, en de Aldi is maar tot 18.00 uur open.

   Verwijderen
  105. Reetkever nog wel, nou, nou dat gaat lekker hier. Geendank je kan er vanuit gaan dat ik een vrouw ben, anatomisch gezien dan hè? Douwer, ik zit met een cappu, homemade cake met zelfgemaakte lemoncurd. Mjam.

   Verwijderen
  106. @dorothy. Jij bent een feministe uit '63. Ik kan die kenau's nog wel herinneren met kort haar en tuinbroeken met hun café's enkel voor vrouwen, het lesbisch front, etc. Leuzen als porno is vrouwenhaat, mannen zijn enkel op seks beluste wezens en vrouwen zijn het slachtoffer, bh weg, de vrouw mocht niet langer als lustobject gepresenteerd worden in deze wereld geleid door enkel op seks beluste wezen cq mannen, etc. Was/ben jij er ook zo eentje? Dit vraag ik niet om een waarde oordeel over jou te kunnen vellen, ben alleen nieuwsgierig in welke vorm jij een feministe bent. Afhankelijk daarvan heb ik vraag voor je, maar daar wacht ik effe mee afhankelijk van het antwoord want die vraag zal wel weer voor röring zorgen in dit hoenderhok.

   Verwijderen
  107. Dat is een goede vraag. Ik zal er antwoord op geven.
   Mijn moeder ging gewoon fulltime werken toen ik klein was, in die tijd was dat niet helemaal not done. Dus dat was het 1e voorbeeld. Voor de rest kwam de golf eigenlijk toen ik opgroeide.
   Tegen de leeftijd dat ik vriendjes kreeg was het sam-sam betalen normaal, eindeloze discussies over de maatschappij.
   Ik heb wel een tuinbroek gedragen toen ik een jaar of 10 was maar daar hield het ook bij op.
   De kenau's kan ik me ook wel herinneren maar ik kon ze niet helemaal ongelijk geven, aangezien het nog de tijd was dat een lesbie sowieso een vies wijf was en dat ik in mijn omgeving nog heb gezien dat ze in PZ werden opgenomen of door hun familie werden doodgezwegen. Gevalletje oorzaak en gevolg.

   Ik heb de meeste discussies gevoerd met de rooie vrouwen en ik was niet gecharmeerd van ze. Omdat ze zo machtsgeil als de neten waren. Ik ben een feministe omdat ik geloof in de vrijheid van vrouwen en dat er anno 2015 nog een hele hoop te doen. Recentelijk las ik nog een stuk over suffragettes en helaas, helaas er zijn nog mannen die nog steeds vinden dat ze voorhoede waren voor die verdraaide feministes. Dan heb je het antwoord eigenlijk.

   Verwijderen
  108. Je klinkt een beetje als Ad Melkert ..... of Emile Ratelband ..... iig heb je wel wat problemen met contacten met vrouwen aan je reakties te zien.

   Verwijderen
  109. Overigens PZ was toen bekend in Santpoort als psychiatrisch ziekenhuis daar refereer ik aan.

   Verwijderen
  110. @dorothy

   Aha, je bent zeg maar een milde feminist. Je bent uiteraard voorstander van de zelfstandige vrouw, de vrouw als gelijkwaardig, de vrouw niet enkel als broedkip of als lustobject, de zelfstandige vrouw, de vrouw niet als onderdanig aan de man, baas in eigen buik etc etc.. Ik denk dat je je hierin wel kan vinden, toch?! Ik kan me daar ook volledig in vinden, ik ben ook blij dat in onze samenleving de positie van de vrouw aanzienlijk is verbeterd met bijvoorbeeld de positie van de vrouw zeg 100 jaar geleden.

   En nu komt mijn vraag, wat hier ongetwijfeld röring zal veroorzaken, wat rationeel en logischerwijs onbegrijpelijk is, je moet die röring dan ook zoeken bij pavlov en het politiek correcte;

   Hoe sta jij als feministe tegenover de islam, en uiteraard de positie van de vrouw binnen de islam, en dan met name binnen de soennitische islam?

   Ik vraag dit omdat ik puur nieuwsgierig ben wat jij als feministe hier op zal antwoorden, het antwoord lijkt voor de hand liggend was het niet dat je de feministen daar vreemd genoeg nooit over hoort terwijl ik mij de feminist als uitgesproken herinner, maar dat lijkt verleden tijd. En dat zal in mijn optiek een hele foute ontwikkeling zijn, dus.. vandaar dat ik jou die vraag stel. Ik ben heel nieuwsgierig.

   Verwijderen
  111. Wat zijn dit voor geesteszieke spelletjes om eerst een stropop van iemand als "feminist" neer te zetten om dat dan als opstapje voor je eigen zwakzinnige kutverhaaltje te gebruiken?

   Echt, @geendank is hier serieus alleen maar om te zuigen. Moet je geen dialoog mee aangaan, maar ervoor zorgen dat ze de hele dag haar bek vol pik heeft.

   Verwijderen
  112. http://www.ted.com/talks/jimmy_carter_why_i_believe_the_mistreatment_of_women_is_the_number_one_human_rights_abuse

   Verwijderen
 14. Wat een kutzomer. Het was ook een kutwinter. Tegenwoordig in Nederland bestaan echte zomers en echte winters niet langer. Halfbakken gelul is het.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Waarom kutzomer? Mij zal je niet horen klagen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen zon! Altijd wolken! Altijd regen! Ik wil gewoon 6 maanden non stop zon. Zoals in Portugal of Thailand. Niet dit lafhartige gezeur.

   Verwijderen
  2. Mwah met de regen viel het mee, we hebben toch een vrij mooie zomer gehad. Lekker temperatuurtje,zonnetje,bloedheet en nog een storm.
   Ik zit nog elke dag lekker op het balkon.

   Verwijderen
 16. let je een dag niet op heb je een geendank met 99 mislukte comments zonder inhoud!
  Mag ik zo vrij zijn iedereen te complimenteren met zijn/haar geduld?
  Nu al de neiging m'n machette uit de kofferbakte trekken en er gehakt van te maken! Kolere wat een noncul komt er uit dat sujet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik nou van @geen. Door zulke stompzinnige reacties vergaat me het plezier discussies nog door te spitten. Wat heb ik een hekel aan dat verzuurde gelul in een sausje van humorloze betweterigheid.

   Verwijderen
  2. @Jan van de @Liekes
   Verder nog iets?

   Verwijderen
  3. Niet zo hatelijk jan, geen is goeie gast

   Verwijderen
  4. Jan is hier om ons te corrigeren. Niet dat hij zelf iets bijdraagt of toevoegt, maar zulke idioten heb je natuurlijk.

   Verwijderen
  5. @liedetector. Ben jij de liedetector die altijd op zaplog rondhangt?

   Verwijderen
  6. https://youtu.be/CXkNU9obsuo

   Verwijderen
 17. http://speld.nl/2015/08/13/zevenkoppige-draak-ontkent-mishandeling-jan-roos/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik denk dat niemand Micha Kat ooit zo duidelijk de waarheid heeft gezegd als Ivo Hommes. Inhoudelijk oude kost (voor ons), maar erg goed opgeschreven. Te vinden als reactie op Kats website, maar terecht in een mooi lijstje gezet door JDTV.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Meneer Hommes heeft t maar druk ...

  Moet ie ook nog "serieuze" vragen van beroeps-malloot Wimp Dankbaar gaan beantwoorden : "Kunt u zeggen of de beheerder van het weblog Barracuda een “Webcare redacteur” is die betaald wordt door het Ministerie?
  Bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,
  Wim Dankbaar".

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij kan het Ivo Hommes direct vragen. die reaguurt tegenwoordig bij Micha.

   Verwijderen
  2. Ik denk dat er zolangzamerhand geen hersencel meer over is in Wimp. Waarom zou het Ministerie van Justitie een of ander margeblogje willen financieren die om maar eens wat te noemen schrijft over Niburu, Jan Roos en Catherine Keyl? Maar goed, dat zal wel weer dezelfde logica zijn waarmee hij zijn eigen boek bij elkaar heeft gefantaseerd.

   Verwijderen
  3. En hoe verklaar je dan, dat Fokke en Sukke om half een bij de tennisbaan zijn gesignaleerd?

   Verwijderen
 20. Brekend!; Roos vannacht door verklede bloedgabbers van een in allerijl opgetrommelde AT doodsbang onder zijn bed uit getrokken? Terwijl het DNA van kat ondertussen al met en aan DIT onderzoek gelinkt wordt...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wanneer JR overigens nog te lang door knuppelachtige dingen in zijn onderrug belaagt blijft, kan hij altijd nog binnen aan ZIJN HOL diep achtererin komen onderduiken... BRON

   Verwijderen
  2. Goed, was hier een poosje iets frequenter dan anders de laatste tijd aanwezig, maar mijn JR (met je mokro pogrom tsss!) moment is dan toch daar door zonder oprotpremie mijn remigratieproces een aanvang te laten nemen. En voor hen die DEZE schoen passen, jullie onvoldane rekeningen blijven vooralsnog tot aan mijn revanche openstaan! BRON Log voorlopig dus maar vanuit dit Holle Verneder Land met graagte uit...

   Verwijderen
 21. OT, weer zo'n leip.http://www.addictinginfo.org/2015/08/14/conservative-gun-nut-offers-25000-to-anyone-who-can-prove-sandy-hook-shooting-wasnt-a-liberal-scam-video/

  BeantwoordenVerwijderen