zaterdag 5 juni 2021

Yogawappies

De week die eindigde met de arrestatie en voorgeleiding van Wouter Raatgever (opgepakt met 15.000 contant geld op zak) begon met de verbazing over samenzwevers, de documentaire van activist Sunny Bergman, die tot haar schrik ontdekte dat het afgelopen jaar veel mensen uit haar omgeving een compleet andere afslag hebben genomen. Alternatieve en spiritueel geïnteresseerde activisten liepen ineens zij aan zij met rechts radicale partijen bij demonstraties tegen coronamaatregelen. Waren plots aanhanger van Baudet en nog erger wappie geworden.

Bergman liet ze liggend op een yogamat in een stemmige nis aan het woord. Met als hoogtepunt vegangids Karin, verkleed als aardbei, die de hele QAnon-bingokaart afwerkte: deep state, pedo's, bloed drinken. En Trump als de 'good guy'.

Barracuda was minder verbaasd. Die komt al jaren holistische consultanten, ademcoaches, yogazwevers en in het algemeen onzinverkopers tegen die niks van de overheid willen aannemen, maar alles van de alternatieve media kritiekloos consumeren, met dank aan hun intuïtie. Het zijn deze mensen die de coronacomplotten omarmen. Liefst in een combi met satanistische netwerken van de deepstate.

Sommigen verdienen er zelfs een boterham mee. En dus dook er vrijdag ineens een video op van ene Ilona, die natuurlijk weer een site heeft met de naam Warekracht en haar geld verdient met (jawel) het leggen van tarotkaarten. De video ging over Raatgever. Die ze verder helemaal niet kent, maar Ilona weet zeker dat er overal netwerken zijn van kindermisbruikers, vooral in Nederland. Ilona is naar eigen zeggen namelijk 'hooggevoelig, een echte HSP’er en ik ben er trots op'.

En dus ging Ilona met de tarotkaarten de situatie rond Raatgever even 'duiden'. Die duiding hield eigenlijk niets anders in dan dat alles naar buiten moet komen, een conclusie die Ilona vermoedelijk ook zonder de tarotkaarten had getrokken. Voor 30 euri per 30 minuten vertelt Ilona je er nog veel meer over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten