zaterdag 26 juni 2021

Stok in de neus


Toen hij bekend maakte dat hij lekker met vakantie zou gaan in Spanje, kreeg Dutch Digger Wim Visscher een lading van kritiek over zich heen. Het boegbeeld van het coronaverzet zou daarmee toegeven aan het plandemie van corrupte overheden. Maar Wim ging toch vanwege zijn Spaanse schoonfamilie. Hij zou een 'betrouwbare PCR test' ondergaan. Zijn aanbidders hingen kotsend over de reling.  

Een enkel videootje zou hij maken, maar het verder rustig aandoen, beloofde hij. Maar Wim was nog niet geland of hij overlaadde zijn volgers op Telegram met al gauw honderd ongefilterde berichten per dag, het hele Q Anon repertoire kwam voorbij, en het fotootje van zijn ontmoeting met zijn grote held en con man Charlie Ward werd tientallen keren gedeeld. Twee weken lang zelfs. Wim was zich in het hete zon in Marbella duidelijk heel erg aan het vervelen.

De apotheose kwam vrijdagavond, toen Wim, vrouw en hond niet met Transavia mochten vliegen vanwege een 'verkeerde test'. Voor vertrek meldde Wim dat zijn goede vriend Charlie qua test een 'adresje' had geregeld. Wim wil namelijk geen 'stok in zijn neus'.

Mogelijk heeft Wim Generaal Flynn nog een appje gestuurd, maar er kwam geen squadron om hem uit Marbella te bevrijden. Het weekend wordt noodgedwongen doorgebracht bij de schoonfamilie in Sevilla. Maandag volgt 'poging twee' na een tweede test. De kosten van het extra vliegticket zijn ongetwijfeld voor eigen rekening.

Zeker 400 adviezen kreeg Wim via Telegram: dat hij de auto moest pakken, de fiets, de bus, via Portugal moest vliegen, gewoon moest bidden, zijn neus met borax moest spoelen, een mooie video vanaf de Plaza de las Américas moest maken, dat Trump toch echt had gewonnen en dat we met zijn alleen een stuk grond moesten kopen en daar een dorp op moesten laten bouwen zodat we altijd in de buurt kunnen zijn van de grote roerganger Wim. Maar Wim gaat met de staart tussen de benen voor een test.

Als klap op de vuurpijl heeft Facebook zijn persoonlijke account ook nog opgedoekt.

2 opmerkingen: