donderdag 3 juni 2021

Raatgever het haasje

Vermoedelijk geen Red Pill Journal vanavond, want de man aan de knoppen Wouter Raatgever (53) is volgens de NOS aangehouden in het Groningse Siddeburen. Er kwamen twee arrestatiebusjes, meerdere politieauto's en een aantal honden aan te pas. Opgepakt voor bedreiging van Jaap van Dissel. Hij zit in beperkingen en wordt morgen al voorgeleid voor de rechter-commissaris. Zijn twee kompanen Micha Kat en Joost Knevel zijn nog niet in hechtenis genomen.

Onduidelijk is wat het OM van plan is met Knevel, die in Spanje woont, en dagelijks berichten over Van Dissel en de cabal op Telegram pleurt. Hij is het die alle beschuldigingen over kindermisbruik door Van Dissel in omloop heeft gebracht.

Opmerkelijk is dat Raatgever volgens het OM geen vaste woon- of verblijfplaats heeft. Tot voor kort was dat naar de stellige overtuiging van Barracuda nog De Bilt, maar misschien heeft de voormalige coach zich laten uitschrijven om onder te duiken in een woonunit in een boerderij aan de Oostwoldjerweg te Siddeburen. De Triodos Bank had overigens zijn bankrekening al geblokkeerd.

Raatgever is veruit de grootste blaaskaak van het trio die de laatste dagen al begon te dreigen om zijn tegenstanders (van advocaten tot trollen) voor het Militair Trubinaal te slepen. Een tribunaal dat hij totaal uit zijn dikke duim zoog. Evenals de mededeling dat Generaal Flynn, de voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur onder president Trump en held van Q-gekkies, over alle gegevens zou beschikken.

Raatgever zal er maandag kennelijk niet bij kunnen zijn als de gemeente Bodegraven-Reeuwijk de civiele zaak tegen het trio laat voorkomen bij de rechter. De gemeente eiste recent dat alle smadelijke uitlatingen van sociale media over vermeende (misbruikte) kinderlijkjes op het plaatselijke kerkhof verwijdert. Dat is tot op heden niet gebeurd. 

Het gaat nu behoorlijk crescendo met de Van Dissel bedreigers. Eerder deze week werd Bart van Well (al jaren gek) veroordeeld tot vier maanden cel. In mei heeft de politierechter in Arnhem heeft een 61-jarige man uit Ede veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht weken veroordeeld voor het bedreigen van premier Rutte, de ministers Grapperhaus, De Jonge en Van Ark en Jaap van Dissel van het RIVM.

Het zal Barracuda benieuwen of Raatgever na een paar weekjes cel (meer zal het vermoedelijk niet worden) de draad weer even vrolijk oppakt.

1 opmerking:

  1. Waarschijnlijk wel. Ze hebben het licht gezien dus die stoppen echt niet. Dat moet toch wel duidelijk zijn. Elk weldenkend man zou zich allang achter de oren hebben gekrabd en weg zijn gerend. Dankbaar is blut en heeft al het gevang gezien, Kat zit in Ierland weg te kwijnen en dan zijn er nog wat processen hier en daar. Uiteraard is iedereen corrupt. In die misère is het wel duidelijk dat de plaat nog lang niet is grijsgedraaid.

    BeantwoordenVerwijderen