donderdag 21 oktober 2021

Deurwaarder

Niet lang nadat de rechtbank Rotterdam hem een contactverbod had opgelegd en hem had bevolen om meerdere tweets en video’s te verwijderen, scheurde 'klokkenluider goes mental' Huig Plug het vonnis doormidden. Dat hij zich niet de mond liet snoeren. Fuck you!

En dus ging Plug - werkloos, want klokkenluider - de afgelopen dagen onverminderd door met het belasteren van de vader van Lisa, die zijn kinderen zou hebben verkracht. Niet dat Plug dat kan bewijzen. Daarmee riskeerde de Katwijker boetes tot een maximum van 250.000 euro.

Inmiddels heeft de tegenpartij, onder wie de echtgenote van de beklaagde, rechter te Leiden en evenzeer belasterd, deurwaarder Groot & Evers ingeschakeld en moet Plug voor het einde van deze dag 77.139.00 euri aan de staat overmaken.

Wellicht wil zijn zwager, de vermogende vis-ondernemer Nico Parlevliet, tevens de vader van zijn vaste cameraman, financieel bijspringen. Die lijkt, met tirades tegen de coronamaatregelen, verstikkende bureaucratie en de boerenprotesten, uit hetzelfde hout gesneden als Plug,

Blijkens dit interview wordt ook geprobeerd om met het vonnis in de hand Plug zijn roeptoeter Twitter te ontnemen. Dat is al eens eerder gebeurd, en Barracuda schat dat het een kwestie van dagen is dat het Twitter account inderdaad op zwart gaat. Ook is Plug zijn podium bij de Blauwe Tijger reeds kwijtgeraakt. Daar zijn nagenoeg alle video's van Plug zonder toelichting verwijderd. Kennelijk is men ook daar tot inzicht gekomen dat Plug een wel erg ongeleid projectiel is geworden.

Plug heeft al een uitwijk-accountje op Telegram, maar nadeel daarvan is dat Google Search de berichten niet kan indexeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten