zaterdag 9 oktober 2021

Prijslijst

Vrijdag zwaaide een opgewonden Huig Plug met een zogenaamde prijslijst voor kinderverkrachters op Het Binnenhof. Een of ander Exact document wat op een pc van een vermeende kinderlokker was gevonden.

Het leek zijn grootste troef in zijn vermeende strijd tegen de pedofielen waarop Plug zich sinds enkele weken als een waanzinnige heeft gestort. Maakte onmiddellijk indruk op de wappies. Vandaar het onderwerp ook even 'trending' werd op Twitter.

Maar die prijslijst blijkt weer eens een mooi voorbeeld van lezen wat je graag wilt lezen.

Het duurde niet lang voordat Exact medewerkers begonnen te reageren, onder wie product manager Pieter Hamans: 'Ik heb al aan een paar van de dwaallichten laten weten dat dit normale schermen van Exact Globe zijn. Wij noemen subprojecten kinderen. Dus, dit is geen "prijslijst van kinderen".'

Ook het ‘Human_Resource_Main_Location’ werd als ‘verdacht’ aangemerkt, maar blijkt ook weer een vrij normale aanduiding voor 'standplaats' in de HR module van bedrijven met meerdere vestigingen.

En iemand met een beetje verstand weet bovendien dat het wel erg ongebruikelijk is om voor kinderhandel Exact Globe te gebruiken. Alleen domme fruittaarten als Plug en zijn aanhang geloven dat.

1 opmerking: