donderdag 2 december 2021

Regiezitting

Joost Knevel, die vanuit Spanje complotverhalen de wereld in slingerde over satanische pedofiele netwerken in Bodegraven waarvan hij als kind getuige zou zijn geweest (nul bewijs), staat morgen terecht vanwege smaad en opruiing. De afgelopen maanden zat hij opgesloten in de gevangenis in Westzaan.

Zijn advocaat Peter Plasman laat aan het AD weten dat Knevel zich beseft dat hij te ver is gegaan en eventueel hulp accepteert om het niet nog een keer te laten gebeuren.

Een spoedige terugkeer van het dagelijkse Red Pill Journal zit er dus niet in, want ook zijn medestanders zitten nog altijd vast en komen morgen voor.

Wouter Raatgever had al straf gekregen, maar volgens de laatste berichten zou hij in Alphen naar het Huis van Bewaring zijn overgebracht, en moet hij zich morgen weer verantwoorden voor nieuwe aangiften. Raatgever had vrijgeleide naar Florida gevraagd, waar zijn grote held Trump resideert.

Morgen zal ook 'dominee' Hans Meyer aanwezig zijn, die met de uitzendingen van Wees de Weerstand het Bodegraven-verhaal als eerste de wereld in slingerde. Totdat hij ruzie kreeg.

Micha Kat is er niet bij. Die meldde zich een dezer dagen vanuit Her Majesty’s Prison Maghaberry in Noord Ierland (via de rochelende Rob Scholte) om te vertellen dat hij wegens het overtreden van de coronaregels 14 dagen in isolatie had gezeten. Hij had een bezoeker op de wang gekust. In een 'hok met ijzeren tralies', met krijsende en schreeuwende gevangenen, waar het eten hem werd 'toegeworpen'.  

Het OM is het nog niet gelukt om Kat naar Nederland uitgeleverd te krijgen aangezien zijn zaak pas begin 2022 door de rechter wordt beoordeeld.

Alle betrokkenen komen voorlopig nog lang niet vrij, want morgen wordt er slechts een regiezitting gehouden.

1 opmerking:

  1. Volgens de down gegane Micha Kat gaat de pedo-plunder elite binnenkort down.

    BeantwoordenVerwijderen