zaterdag 25 december 2021

Hofvijver volgehuigplugd

De Haagse politie heeft vannacht vier mensen opgepakt die plastic kinderpoppen in de Hofvijver aan het gooien waren. Het moest een soort van protest voorstellen tegen (gaan we weer) 'satanisch kindermisbruik door ambtenaren, overheden en globalistische organisaties'. 'Hofvijver volgehuibplugd met naargeestige Forumbabypoppen,' kopte GeenStijl, naar de man wiens naam op een van de poppen was gekalkt.

Er dook ook een begeleidend pamflet op met linkjes naar compleet gestoorde websites als Ellastar ('Blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Nieuwe Wereld') en Nine For News. 'Wist u dat er bloed van kleine kinderen (...) wordt onttrokken en gedronken tijdens satanische rituelen en dat het daarin aanwezige adronochrome werkt als een sterke drug?'. Staat op internet, en dat is voor Wappiestan voldoende bewijs.

Waarschijnlijk zijn de afzenders dezelfde die Huig Plug verwelkomden nadat hij afgelopen week uit de gevangenis in Almelo kwam. Daar had de 53-jarige oud-gevangenbewaarder een aantal weken gezeten vanwege bedreiging van demissionair premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid. Plug stuurde op sociale media een foto rond van een auto in een bos, waarbij twee gevulde lijkzakken liggen.

Plug is inmiddels weer volop aan het twitteren geslagen, maar niet over de zaak Lisa, die hem ook al in de problemen heeft gebracht. Zijn huis dreigt verkocht te worden omdat Huig weigert dwangsommen te betalen.

De officier van justitie constateerde bij zijn veroordeling niet ten onrechte dat Plug de laatste tijd 'extreem' aan het gaan was.

Eerder dit jaar stond Plug nog dagelijks op het Binnenhof om aandacht te vragen voor zijn ontslag bij de Gevangenis in Scheveningen. Premier Rutte nam dan iedere keer lachend zijn zoveelste pamflet in ontvangst om hem binnen waarschijnlijk ongelezen in de prullenmand te werpen.

Maar gaandeweg ontpopte Plug tot een soort van Micha Kat. De naam Demmink viel steeds vaker, waardoor Plug werd benaderd door Marlies van Muiswinkel, die maar blijft volhouden dat haar dochter door haar ex en 'hooggeplaatsen' stelselmatig misbruikt is in de Nieuwe Scheveningse Bosjes en een cafƩ in Den Haag.

Dat geloofde Plug natuurlijk meteen en en hij begon driftig te zwaaien met een door Van Muiswinkel aangereikte prijslijst van kinderverkrachters, wat gewoon een of ander Exact sjabloon bleek te zijn met veelvuldig gebruikte IT termen als 'kind' en 'ouders'. Dat zegt meer over de paranoia van Van Muiswinkel en Plug dan over het bestaan van satanische netwerken in het Haagse.

Nadat Plug gewapend met megafoon ook enkele keren bij het huis van haar ex-man was geweest ging het mis. Deze man woont tegenwoordig samen met een raadsheer, en zij sleepte Plug voor de rechter.

Plug moest alle beschuldigingen aan de raadsheer niet meer op het internet of anderszins in het openbaar uiten. Ook mocht hij, gedurende een periode van twee jaar, niet binnen een straal van 200 meter van het woonhuis van de raadsheer komen.

Gelukkig wordt Plug serieus genomen door Pepijn van Houwelingen, de FvD'er die zeker weet dat er Tribunalen komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten