maandag 15 juni 2009

Xanderlogica


De plannen voor verplichte chip vanaf geboorte worden steeds serieuzer. Xandernieuws schrijft dat de laatste editie van het Foreign Policy Magazine - zogenaamd gefinancierd door de Europese Unie - plannen onthult om ieder mens al vanaf zijn geboorte te voorzien van een verplichte chip of capsule. "De implantatie van de capsule, die iedere vijf jaar moet worden vervangen, zal welliswaar gratis zijn, maar wél verplicht. Het artikel stelt dat er streng op zal worden toegezien, dat iedereen de chip/capsule krijgt. Het doel is, dat geen enkel moment van het leven van iedereen ongeregistreerd blijft."

We gaat het dit keer niet eens over deze belachelijke claim zelf hebben, maar over de vraag waar Xander dit nieuws vandaan heeft gehaald. Welnu: Xander blijkt Foreign Policy Magazine helemaal niet te hebben gelezen. Xander is gestopt bij een column van Joseph Farah van WorldNetDaily, een complotgek in het kwadraat. "It should be a wakeup call for all those who have doubted there really are marionettes at least attempting to pull all our strings on the global stage. There is a plan – and it is terrifying in its scope and specificity."

Door dan maar naar het oorspronkelijke stuk. Dat is onderdeel van The Next Big Thing, een artikelenreeks over de toekomstige technische ontwikkelingen. En daar lezen we al een heel andere context: "Innovation can be a double-edged sword. The Carnegies and Rockefellers of the late 19th century became Teddy Roosevelt’s crony capitalists in the early 20th. The engineering advances of the 1930s helped turn World War II into a bloodbath. And the credit-default swaps and collateralized debt obligations of the 2000s became financial weapons of mass destruction in 2008. We can expect what comes next to have its dark side, too."

Het bewuste artikel is van de in Nederland geboren wetenschapper Martin van Crefeld en heeft als veelzeggende titel The Next Big Thing: Anger Management. En surprise, suprise: het schetst een zelfverzonnen scenario onder de noemer Big Brother is coming. So what are we going to do about it? "From birth on, no moment in a person’s life will go unmonitored. At each street corner, at the entrance to each home, perhaps even inside each room and under each bed, there will be a metal box, tamper-proof and solid enough to prevent burglary. Each box will contain a receiver and a transmitter linked to a central computer. Every time a person passes near the box, an electronic report will go out. It will run somewhat as follows: “The level of the anger hormone carried in the bloodstream of No. KJ-090679883 is a little elevated. Inject 21 milligrams of the relevant antidote into his bloodstream to prevent him from turning violent.”

Dat is het dus. Een George Orwell-fantasie met opgestoken vinger. Farah haalt de context weg en Xander maakt het doelpunt. Genoeg stof weer voor de alles aannemende gelovigen van de Xanderkerk: "Honden, katten, koeien, varkens enz zijn al jaren verplicht gechipt."

Huishoudelijk: Barracuda slaat een weekje over.

68 opmerkingen:

 1. Ik hoorde juist laatst dat ze een nieuw soort televisies verplicht willen maken in ieder huis. Het gaat om een type dat zowel kan zenden als ontvangen. Ook denk ik persoonlijk dat er snel oorlog komt met Eurasië, wat zeg ik, volgens mij zijn we altijd al met hen in oorlog geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoorde juist laatst dat ze een nieuw soort televisies verplicht willen maken in ieder huis. Het gaat om een type dat zowel kan zenden als ontvangen.

  Veel mensen hebben dergelijke interactieve boxen al, dus dat is geen nieuws.
  Maar waarom zouden die verplicht worden volgens jou? Nu is het hebben van een tv an sich al niet eens verplicht.

  Ook denk ik persoonlijk dat er snel oorlog komt met Eurasië, wat zeg ik, volgens mij zijn we altijd al met hen in oorlog geweest..

  We zijn zelf onderdeel van Eurazie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij ken jij de literaire klassiekers niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben blij dat dit blog het verplicht chippen als totale onzin afdoet, want dat betekent dat ook dit blog de waanzin inziet van het chippen.
  Maar waar ik bang voor ben, mocht het toch ooit verplicht worden, dan zullen er mensen zijn die dingen zeggen als ; ' als je niets te verbergen hebt dan het je ook niets te vrezen, je kan bv nooit je ID vergeten, je kan nooit je pinpas vergeten, als je een ongeluk hebt gehad dan kunnen ze direct je medische status zien waardoor mensenlevens gered kunnen worden, het heeft enkel voordelen, het is een verrijking en de mensen die het als negatief zien en dus de autoriteiten niet vertrouwen dat zijn paranoia complotters die psychisch gestoord zijn, enz enz bla bla bla '.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Anoniem (13:59): Je maakt het wel heel aantrekkelijk om een chip te nemen. Waar haal ik zo'n ding?

  @ Anoniem (11:05): priceless!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bas, ik heb geen flauw idee waar je je kan laten chippen, misschien bij de dieren- of veearts.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als er 1 ding is waar "truthers" heel erg goed in zijn, dan is het wel in dingen uit hun context rukken en/of verdraaien om hun waarheid maar aan te tonen. Dat toont deze post maar weer aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Anoniem (15:51). Ik heb het nagezocht maar voor zover ik zag is er maar één commercieel verkrijgbare chip (VeriChip). Die kost 200 dollar + 10 dollar abonnament + dokterskosten, hij is ook alleen in de V.S. te verkrijgen. Kan de N.W.O. het niet wat makkelijker maken? Als ze willen dat ik me laat chippen moeten ze dat wel financieel ondersteunen vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waar niet-truthers heel goed in zijn is zeggen dat dingen door de truthers uit de context getrokken worden zonder erbij te vertellen wat er door de truther uit de context getrokken wordt zodat het totaal onduidelijk is waar de niet-truther het over heeft maar toch de illusie probeert te wekken een scherpe opmerking gemaakt te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bas, ik weet ook niet waar de nwo mee bezig is, maar neem anders tot die tijd zo'n gele label in je oor, dan heb iig iets.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goddamm, gaan we weer!

  Waarom denk je dat onze overheid ons verplicht onze huisdieren te chippen?? Oja, ze vinden het natuurlijk enorm sneu als Minoes zometeen de weg naar huis niet meer weet! moehahahaha! het idee alleen al! elk jaar worden 5 miljoen biggetjes weggepleurt om zodoende de het maximale uit een fabrieks-zeug te halen, en dan gaan ze natuurlijk regels bedenken om dierenleed te voor komen. Hahaha ern nog eens ha. Denk nou eens na Maarten voordat je jezelf weer de mond snoert met die grenzeloze prietpraat van je!

  Vorige week wist de media te melden dat men cash-geld uit de super markt wil verbannen!!

  Allemaal toeval uiteraard, heeft niets met de cashless-society te maken...laat me miet lachen en bespaar me je 'mondsnoerende logica'!

  Werkelijk lachwekkend hoe men hier alles glashard ontkent. HET LIJKT NIET EENS op overtuigen. Dit is echt pure word-salad van betaalde waarheidcharlatans! Dit is gewoon puur een trollen-blog. Enkel en alleen bedoelt als een platform voor betaalde volks-verraders en truthers die zin hebben om deze te tergen met mondsnoerende logica! hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is gewoon puur een trollen-blog.


  "Ex-New Jersey surgeon offers himself for experiment...
  NEWARK -- The terrorist attacks on the World Trade Center have spurred a former surgeon from New Jersey to turn himself into a human guinea pig. Five days after the Sept. 11 attacks, Richard Seelig spent about five minutes implanting two "Verichips" -- each no larger than a small breath mint -- below the skin of his right forearm and right hip."  Bron...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Volgens mij is het helemaal niet verplicht om je huisdier te laten chippen. Het is overigens wel verplicht voor honden, katten en fretten waarmee je naar het buitenland wil.

  Maar stel nu dat ik met deze apenkool mee ga en dit complotleugentje accepteer, dan is de echte vraag: waarom. Ik kan me bijvoorbeeld voorstellen dat het iets te maken heeft met registratie van inentingen etc. Maaarr, het zou natuurlijk ook te maken kunnen hebben met een groots complot. Dit is vet handig voor de NWO want dan kunnen ze: ... ehhh ... ja wat kunnen ze dan? Je huisdier in de gaten houden? Nee, daar hebben ze wat aan.

  Kom op hé complotters: verzin iets beters. Voor deze kul kom ik niet naar dit blog, dit is het soort complot dat een driejarige kan bedenken. Laten we wat afspreken: jullie mogen pas terugkomen als jullie een fatsoenlijke samenzwering hebben bedacht, ok?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "Kom op hé complotters: verzin iets beters. Voor deze kul kom ik niet naar dit blog, dit is het soort complot dat een driejarige kan bedenken. "

  Geen begrijpend lezen gehad vroeger op de basisschool??

  Waarom zou ik deze VOORBEELDEN noemen??kom op doe je best!

  Om mensen te laten wennen aan het idee natuurlijk! jezus, ben je nou echt zo dom of doe je alsof?

  Die Pot van het CDA geeft geen reet om jou of Minoes! Waarschijnlijk is de pot met de blonde pluk gewoon te stom om te snappen welk doel zij dient!

  ps de verplichte dier-chip is nog niet ingevoerd maar zal pas in geloof ik 2011 worden ingevoerd. Tenzij H1N1 muteerd in een dodelijke variant!

  Alarmfase 6 betekend namelijk gedwongen vaccinatie! Een mooi moment om de pas verkleinde RIFD-chip te injecteren, zou ik denken. Dan kan gelijk gechecked worden of jij wel gevaccineerd ben tegen het virus dat ze zelf ontworpen hebben. Tast toe! geniet van je shotje!

  Mij zullen ze eerst koud moeten maken voordat mijn tempel geschonden worden met hun gif en chips!

  Ik ga liever dood aan ebola voordat ik het laat behandelen door de eugenics kliek!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @ Bas. Dit is dezelfde gek die gisteren nog beweerde dat 1 slok zeewater DUIZENDEN "soortem virus" bevat!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. John .. HEY JOHN, pas op joh, je bent je mondkapje vergeten, levensgevaarlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mijn katten hebben een chip en die is verplicht bij asielkatten, zodat zij kunnen worden getraceerd.
  Een kwestie van voortschrijding van de techniek.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @ Anoniem, het schelden op personen in je betoog, maakt je toch al niet solide punt er niet sterker op. Desondanks zal ik er nog even op ingaan, omdat het zo makkelijk is.

  Je argument is dat door chippen eerst toe te passen bij dieren, mensen wennen aan het idee en het daardoor minder erg zullen vinden als het daarna bij ons gebeurt. Lijkt misschien logisch, maar dat is het niet. Er zijn namelijk allerlei voorbeelden die bij (huis)dieren worden toegepast waarvan mensen gruwen: castratie, oormerken, lichaamdelen amputeren, antibiotica door het voer mengen, doodstraf bij agressief gedrag etc. Heeft dit geleid tot betere acceptatie? Natuurlijk niet.

  Bepaalde medische en technologische vooruitgang toepassen op dieren heeft soms juist het tegenovergestelde resultaat. Zo kan het dat sommige gruwelijke zaken die worden toegepast op dieren ons doen nadenken over ethiek. Denk bijvoorbeeld eens aan het gekloonde schaap Dolly. Nog nooit was het verzet tegen menselijk klonen zo groot als nadat de kloon Dolly in de publiciteit kwam.

  Op een andere manier is het tegenovergestelde van wat je zegt ook waar. Vaak worden zaken eerst bij mensen gemeengoed voordat het algemeen geaccepteerd wordt bij dieren: ingewikkelde operaties, mode (bijvoorbeeld voor honden), dierenpsychologen, cosmetische ingrepen etc.

  Kortom, ik kan geen zaken bedenken waarbij dieren gebruikt zijn om de rest van de wereld warm te maken voor een bepaalde zaak. Ik kan wel voorbeelden vinden van het tegenovergestelde: dingen worden juist verboden nadat ze op dieren zijn geprobeerd, en zaken worden eerst algemeen geaccepteerd voor mensen om daarna de dierenwereld te veroveren. Maar voel je vrij om het tegendeel te bewijzen (en kom niet aan met dierproeven alsjeblieft).

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Een kwestie van voortschrijding der techniek.


  "Ik heb weleens gelezen dat vochtige poesjes de electronische tags wegens het ingelekte vocht op en in de chips teveel laten storen dan wel disfunctioneren. Bovendien weet ik dat de praktijken die door de poesendokters daar in het assiel worden gebezigd niet voor de kat zijn hoor. Ik heb trouwens nog wat geld nodig om gevangen en gemartelde poesjes te ontchippen dan wel vrij te kopen. Hier nog iemand die teveel geld gescoort heeft met wat geincasseerde en gewonnen procedures?"

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Bas, je attendeert anoniem op zijn/haar schelden, maar wat jij blijkbaar niet ziet met je oogkleppen, of je ziet het niet omdat je niet beter weet want in dit artikel wordt bv gezegd 'complotgek in het kwadraat' en dat soort opmerkingen worden in de artikelen en in de reacties op dit blog met regelmaat geplaatst, zo vaak dat je het blijkbaar niet eens meer doorhebt, maar oh wee als een "complotgek" wat zegt.
  Ik ben trouwens niet de anoniem die persoonlijk werd maar dat doet er verder niet toe, ik wilde even laten zien dat je dit blog met oogkleppen op leest.

  Enniewee, denk jij dat het ooit zover komt dat de mens gechipped zal worden, en als dat zou gebeuren sta je er dan achter ?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooi, als jij die andere 'anoniem' niet bent, wordt het dan niet eens tijd om een nick te gebruiken? Of is het zo dat complottertjes het in hun broek doen als ze zelfs maar een schuilnaam moeten nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Goh, ze happen goed vandaag, dit is een super stek.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. "Goh, ze happen goed vandaag, dit is een super stek."

  Aan welke kant van de streep wordt deze wel zeer disrespectabele opmerking geplaatst? Wie of wat dat dan ook is, moet heel snel zijn tandjes met zeer veel fluoride gaan poetsen! Met zijn gehersenbleekte grijze cellen komt HET namelijk niet meer goed vandaag. Nooit meer denk ik... Denk je dat dit een tank vol met rondjes zwemmende broekpalingen is? Ga je even snel schamen snertjong wil je?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Okey, dit is dan wel een super stek want ze happen hier als gekken, het is alleen jammer dat ze allemaal ondermaats zijn en daar kan je niets mee behalve ze terug te zetten in de hoop dat ze nog een keer bovenmaats en dus volwasen worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @John:

  Plof! hoor je dat????

  "http://www.kennislink.nl/publicaties/virussen-houden-het-ecosysteem-in-beweging"

  DAT BEN JIJ JOHN!!! die door de mand heen valt. Hahaha stakker!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @John:

  "Schep in de branding een liter zeewater en je hebt een paar miljoen bacteriën, algen en andere micro-organismen te pakken – plus zo’n tien miljard virussen.
  "

  Slecht een quote uit de link die ik je gaf!

  ps John, wist je al dat de aarde rond was?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oja, John:

  IK was de scheldende "anoniem"!

  stakker....

  Respect moet je verdienen! je krijgt wat je verdient:

  Gescheld en schatergelach vanwege die prietpraat die je uit je toetsenbord krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. "Er zijn namelijk allerlei voorbeelden die bij (huis)dieren worden toegepast waarvan mensen gruwen: castratie, oormerken, lichaamdelen amputeren, antibiotica door het voer mengen, doodstraf bij agressief gedrag etc. Heeft dit geleid tot betere acceptatie? Natuurlijk niet."

  Bla bla Vla Vla!

  Gast, je karbonaatje zit al vol met antibiota! Zit het ook in Wiskas dan?? denk het ook! nooit van gehoord! waar heb je het over???

  Ook je andere voorbeelden zijn werkelijk hilarisch!

  Wat een figuur! Is dit nou mondsnoerende logica? hahahahahahahahaha! Very funny! doodstraf bij happen naar de baas!hahaha, stoppen! ik krijg pijn in mijn buik!

  Je geeft het zelf toe sukkel! Een chippie in je lijf is niets mis mee toch?

  Bv om te kunnen controleren of je je injectie wel hebt gehad tegen het virus dat ze ontworpen hebben voor je!

  Ben ik nou zo slim, of ben jij nou zo dom?

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Het is inmiddels 12 : 0 voor de truthers!

  Gaan beroepsdebunker nog een wanhoopspuntje scoren (door nu eindelijk eens een goede grap te bedenken bijvoorbeel), of gaan de beroepsdebunker wederom kansloos onderuit???

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @ Anoniem (20:43): Ik zoek naar een antwoord zonder denegrerend over te komen, maar dat lukt me niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @Micheal : En dat noemt zich dan waarschijnlijk nog open-minded ook. Komop zeg.

  En dat cliche van die "beroepsdebunkers" kennen we nu ook wel. Vooralsnog is er geen enkel bewijs voor het bestaan van dat beroep, of bedoel je meer mensen die in hun vrije tijd mensen met bepaalde beelden te overtuigen van het tegendeel?

  Waarom "truth" je trouwens niet even deze blog als je zo overtuigt bent van je winst?

  Het spijt me, maar net zoals jij word ik een beetje moe van bepaalde uitkramingen.

  @degene die zei
  "Waar niet-truthers heel goed in zijn is zeggen dat dingen door de truthers uit de context getrokken worden zonder erbij te vertellen wat er door de truther uit de context getrokken wordt zodat het totaal onduidelijk is waar de niet-truther het over heeft maar toch de illusie probeert te wekken een scherpe opmerking gemaakt te hebben."

  Het kan misschien aan mij liggen, maar ik vind de tekst toch redelijk duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Sorry, maar dit waren WEDEROM inhoudsloze reacties. Er staan gewoon helemaal niet!

  En daarom blijft het 12 : 0!

  Ps waar is dat artikel gebleven over 'Griepje'. Was de waarheid iets te shockerend ofzo? Is de sencuur begonnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Onee, nu was ik zelf para, sorry trollekes!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wees noumaar blij dat ik hier reacties plaats anders worden julllie nog nutteloos bevonden door jullie puppetmasters!

  Zonder mijn briljante bijdrage, waren hier anders 2 reactie per artikel, waaronder 2 vanjezlf en je denkbeeldige vriendjes!

  Hebbben jullie/jij tenminste nog een beetje aanspraak! arme stakker...

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Oh, ik zie dat de posting van de criminele copy-cat al verwijderd is. Goedzo!

  Ik vind het chippen juist een goede vinding. Auto's chippen lijkt me ook een goed plan en volgens mij is dat al mogelijk. Dan kan de baas nagaan waar de werknemer zich bevindt. LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Waarom denk je dat onze overheid ons verplicht onze huisdieren te chippen?? .

  Dat is niet verplicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hier worden de trollen gekweekt. Maar zonder uber troll Braad Spitt zal het niets worden. Waar is dat dwaallicht eigenlijk? Die kon tenminste de meest afgrijselijk domme onzin nog een beetje verkopen. Jullie zijn lamlulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. "Dan kan de baas nagaan waar de werknemer zich bevindt."

  Hier worden de trollen gekweekt. Die über-trol kon tenminste de meest afgrijselijk domme onzin nog een beetje verkopen. Jullie zijn lamlulletjes. Dan wel CDA huppeltutjes die over de ruggen van de onderkant hun modderpoten proberen af te vegen...

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Auto's chippen lijkt me ook een goed plan en volgens mij is dat al mogelijk. Dan kan de baas nagaan waar de werknemer zich bevindt..

  Bij veel koerierdiensten en vrachtwagens is dat al het geval: de baas kan de bedrijfsautos via gps precies volgen.
  Verder kun je je auto laten chippen zodat bijv. bij diefstal via gps is te zien waar de auto gebleven is.

  Autos en huisdieren chippen is overigens niet vergelijkbaar met de mini rfid-chips die hier ook worden besproken: een rfid-chip is niet via gps te volgen, maar alleen uit te lezen door die binnen een bepaalde straal uit te lezen met een scanapparaat. Bij chips in auto's en huisdieren betreft het een combinatie van een rfid-chip, gps-ontvanger en gsm-modem, en dat is nogal wat groter.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @ Truth: volgens mij gaat bij een huisdier ook alleen een rfid-chip. Best lullig om een gps-ontvanger en gsm-modem in je kat te implanteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. "Hier worden de trollen gekweekt. Die über-trol kon tenminste de meest afgrijselijk domme onzin nog een beetje verkopen. Jullie zijn lamlulletjes. Dan wel CDA huppeltutjes die over de ruggen van de onderkant hun modderpoten proberen af te vegen..."
  En zodoende worden mensen met een ander idee dus maar niet serieus genomen? Ohoh wat zijn we vrijdenkend/open minded zeg. Niet te geloven! Echt, als ik later groot ben dan wil ik net zo zijn als jij. Wel wat weinig hokjes, maar ach..dat maakt het simpel.

  Vergeef me mijn cynisme, maar komop zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ik meende dat bij huisdieren de overige hardware in de halsband zat gestopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. @ Truth, ik neem aan dat die halsband een extra optie is, maar wat nu verplicht is voor buitenlands reizende huisdieren is uitsluitende de gewone rfid chips. Zonder de andere gadgets. Wel handig trouwens als je kat wegloopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Mijn hond heeft ook een chip.

  Gisteren was ik bij de rechtbank. Eerst moest mijn tas gescand worden, heel uitgebreid. En ik werd uitgebreid met een instrument bestraald om te ontdekken of ik gewapend was.
  LOL.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. "Gisteren was ik bij de rechtbank. Eerst moest mijn tas gescand worden,"


  haha, ik WIST het!

  Jij bent: Assi, Bee, INanna!

  De vrouwelijk debunkster van planeet Trol met rechtenkennis en een handtas..

  busted!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hoezo? Als jij eens wist hoe en waarom ik mannetjes als jij tussen de wetten in vermorzel, dan zou je wel een aantal toontjes lager bluffen/blaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Wil de webmaster AUB al die complottersnuts van hierboven deleten? Ik dacht n.l. hier voor informatie gestrandt te zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Kan iemand AUB dit blog deleten? Ik dacht n.l. hier voor informatie gestrand te zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 49. "Hoezo? Als jij eens wist hoe en waarom ik mannetjes als jij tussen de wetten in vermorzel, dan zou je wel een aantal toontjes lager bluffen/blaffen."

  Ben jij dat op de foto, "Omerta", you foxy lady, grrrrrrr!

  gooi je haar los, maak me gek!, of ben je een zwarte weduwe?

  BeantwoordenVerwijderen
 50. "Ben jij dat op de foto, "Omerta", you foxy lady, grrrrrrr!"


  Nee joh ik ben geen dellebel die voor de eerste de beste rukker uit haar toga springt... Maar op dit profieltje van mij kan je alvast wel bestuderen waarvoor ik sta. Ik bevind mij in zeer hoge en academisch gevormde kringen waar jij aan de onderkant van de menselijke mislukkelingen samenleving geen kaas VAN HEBT GEGETEN. Nooit niet!!! Heb je dat helemaal goed begrepen? Ik daag je zomaar voor een juridisch duel uit. Denkerom...

  BeantwoordenVerwijderen
 51. " Ik bevind mij in zeer hoge en academisch gevormde kringen waar jij aan de onderkant van de menselijke mislukkelingen samenleving geen kaas VAN HEBT GEGETEN. Nooit niet!!! Heb je dat helemaal goed begrepen?"

  Huh? wat?

  Waarom gelijk boos worden? Ik probeer je te helpen! Je snapt blijkbaar nog niet hoe de piramide werkt...

  Weet je bijvoorbeeld van het occult geloof van jou puppetmasters?

  Niets is gratis, Omerta! Geld, macht en sex is wat je op deze aarde zal krijgen van ze. Je zal er wel je ziel voor moeten opofferen! Iets met karma ed...

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @ Anoniem (16:35): Oe! Geld macht en sex! Waar is die puppetmaster van je? ik geloof toch niet in een ziel, dus als ik die kan omwisselen voor al die fijne dingen sta ik vooraan. Ehm ... ken jij misschien het adres van de puppet master anoniem?

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Ik ben geen Inanna.

  Ik houd van mondsnoerende logica, wiskundige logica.

  Ik ben omerta en ik reageer niet anoniem.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Omerta heeft toch te maken met zwijgplicht en/of geheimhouding, hmmmm .. vreemd.

  Weet je wat ik nooit begrepen heb van die wiskundige logica, als je 10 deelt door 3 en dan vermenigvuldigt met 3 dan krijg je 9.999999999.... ;-), vertel daar eens wat over Omerta, oh nee je moet natuurlijk voldoen aan de omerta/zwijgplicht/geheimhouding .. haha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Ik heb net van mijn mol bij de electronische klepelslingeraars vernomen, dat 'Juriste' wegens haar oneindige off-toppic vuilspuiterij, een ernstige waarschuwing aan haar toga heeft hangen...hihihi... Eindelijk gaat Micha eens wat aan zijn comments-sction doen. Anders hoeven al de TBS-klinieken straks alleen nog maar via de BVD Micha's gegevens op te vorderen. Toch?

  En omerta, Juriste enz. horen weldegelijk tot deze categorie gerekend te worden. Wat jij Omerta?

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Aan alle gehersenbleekte agents-provocateurs hier, wil ik dan toch dit luister onderzoek ten gehore aanbieden...

  BeantwoordenVerwijderen
 57. @Anoniem (19.30):

  Plaats anders ff een link waar ik de uitzendingen van Nexus kan vinden.

  Hier heb je de bron waar ik mijn meeste info vandaan haal (Alex Jones, 16 uur per week)

  http://isohunt.com/torrents/?ihq=alex+jones+show

  (downloaden via bv Vuze)
  Ik ben lid van Prisonplanet.tv, maar deze link bevat de complete radiouitzending zonder reclame!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. @ 10:46;

  Je hebt gelijk het gaat om deze bron.

  "Nexus praat in deze uitzending met Henk Ruyssenaars. Henk inmiddels een bekende en een van 'onze buitenland correspondenten" heeft weer veel te melden over de laatste ontwikkelingen in de wereldpolitiek. o.a. de NWO agenda. Ondermeer zullen de volgende items aan bod komen: de economische crisis, het officieel afkondigen van een Pandemie met mogelijk miljoenen slachtoffers, 9/11 en de laatste gevonden bewijzen die de officiele verklaring lijkt te gaan ontkrachten. Verder de toenemende afbraak aan sociale zekerheden op alle fronten."

  Dit (hierboven) is dus het bestand in het totale luisterarchief waarover ik het had.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. top!

  ps
  Best handig dat je via deze site alle nederlandse truth-site bij elkaar vindt. Een geluk bij een ongeluk!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. "(Alex Jones, 16 uur per week)"
  Hoezo indoctrinatie en hersenspoeling?

  BeantwoordenVerwijderen
 61. "Weet je wat ik nooit begrepen heb van die wiskundige logica, als je 10 deelt door 3 en dan vermenigvuldigt met 3 dan krijg je 9.999999999.... ;-), "

  Nee hoor alleen in jouw iqloze brein is 10:3 en dan vervolgens weer keer 3 =>9,9999999999999999999

  Bij wiskunde is 10/3 * 3 gewoon 10

  BeantwoordenVerwijderen
 62. En op internet heeft dit symbooltje ;-) een betekenis, maar goed wat weet jij nou, iq loze. dweil.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. "maar goed wat weet jij nou, iq loze. dweil"

  In ieder geval veel meer dan jij
  :-) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 64. "gefeliciteerd"

  Tsja het is wat als je in de hoek bent geluld.

  Game set match.

  Bye Bye

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Je vergat deze keer het symbooltje ;-) te kopieeren en dat was juist de clue.

  Nu is het game set match.

  Bey bey zwaai zwaai iq loze dweil.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. dat was juist de clue?

  whoehahahahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Oh dus onze "allesweter" weet niet wat het symbooltje ;-) inhoudt.

  Dan zal ik het je effe uitleggen iq loze dweil.
  Als het symbooltje ;-) gebruikt wordt dan betekent dat het een grapje is, m.a.w. ' gefeliciteerd ;-) ' is een grapje, want dacht jij nu echt dat ik jou ga feliciteren met iets wat onjuist is, of denk jij nu echt dat ik jou uberhaupt met iets zal feliciteren .. whoehoehahaha .. ja nu moet ik effe lachen.

  BeantwoordenVerwijderen