vrijdag 12 juni 2009

Griepje?


De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) riep donderdag de hoogste fase van de Mexicaanse griep uit. Eigenlijk houdt deze waarschuwing in dat de ziekte zich nu op alle continenten heeft verspreid. Geen epidemie, maar een pandemie dus. Een pandemie is niet per definitie dodelijk, maar dat is wel dat de aluhoedjes van Zapruder zich weer eens hebben wijsgemaakt.

Alhoewel, elke keer als er ergens weer een enge ziekte opduikt gaat Zapruder hem, niet gehinderd door enige kennis van zaken, keihard ontkennen. En dus is ook varkensgriep weer een "gefantaseerde pandemie" en is het virus - tussen aanhalingstekens - nog niet ontdekt, ook weer tussen aanhalingstekens. Desondanks worden er wel "flinke stappen genomen om vaccines te ontwikkelen", waarbij je natuurlijk weer een paar idiote sites aanhaalt om te suggereren dat de Amerikanen (vooral de Amerikanen) en de Fransen een verplichte vaccinatie willen. Want dat is de zegen van internet: er is altijd wel ergens een obscure site die verwoordt wat jij denkt.

O ja, en is natuurlijk allemaal weer de schuld van Abje "Goebbels" Osterhaus, terwijl de varkensgriep zelf "een nog grotere oplichting (is) dan SARS en H5N1", want die zijn immers ook allemaal verzonnen. Bij de Zappies gaat dat namelijk in een moeite door, net als dat iedere terroristische aanslag automatisch een false flag operatie is.

Logica? Big Pharma verzint een ziekte, gaat ons vervolgens vreselijk bang maken, waarna de kassa's nog lang en gelukkig rinkelen. En anders is de ziekte wel bedoeld om ons onder de duim te houden: "Nu terrorisme de pis niet meer lauw kan maken bij de bevolking, is er een nieuw repressiemiddel nodig. Het virus is de nieuwe Osama."

En al die slachtoffers dan? Ook dat kunnen de afgestudeerde Zapruder virologen ons haarfijn uitleggen. De meeste slachtoffers zijn namelijk niet doodgegaan aan het niet bestaande virus, maar hadden daarvoor al een verslechterde immuniteit en gingen dus dood aan "opportunistische infecties". Want dat is het lastige van het ontkennen: dan moet je de dodelijke gevallen namelijk gewoon wegredeneren.

Zelfs als je het Ebola virus zou loslaten in het redactielokaal van de Zappies, zullen ze waarschijnlijk nog volhouden dat dat al die bloederige abcessen op hun Pinokkio-neuzen gewoon jeugdpuistjes zijn.

121 opmerkingen:

 1. "Zelfs als je het Ebola virus zou loslaten in het redactielokaal van de Zappies, zullen ze waarschijnlijk nog volhouden dat dat al die bloederige abcessen op hun Pinokkio-neuzen gewoon jeugdpuistjes zijn."

  Whehehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://retecool.com/post/foto-fuck-vrijdag-12062009

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Retecool maakt de bekende fout door te stellen dat een pandemie betekent dat de ziekte gevaarlijk/dodelijk is.
  Tja, dat is niet het geval. Een pandemie betekent enkel dat de ziekte wereldwijd toeslaat. Dat wil beslist niet zeggen dat de ziekte dodelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Geen epidemie, maar een pandemie dus. Een pandemie is niet per definitie dodelijk, maar dat is wel dat de aluhoedjes van Zapruder zich weer eens hebben wijsgemaakt."

  "En al die slachtoffers dan? Ook dat kunnen de afgestudeerde Zapruder virologen ons haarfijn uitleggen. De meeste slachtoffers zijn namelijk niet doodgegaan aan het niet bestaande virus, maar hadden daarvoor al een verslechterde immuniteit en gingen dus dood aan "opportunistische infecties"."

  Ergens spreek het stukje van onze mondsnoerende goudbaars zichzelf een beetje mondsnoerend tegen......

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En wat is de tegenstelling dan? Volgens mij kun je weer eens niet lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. psies: 'niet per definitie dodelijk'

  Het kan, maar het hoeft niet. Moeilijk he....

  Wordt mede bepaald of je al dan niet tijdig geholpen wordt met die verderfelijke spulletjes van Big Pharma..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bla bla, vla vla!

  Hou toch op met die gespeelde oppositie hier!

  Zapruder is geen complot-site, maar een verraders-blog olv Patrick van Oranje!

  Wat lullen jullie nou over een verzonnen virus?


  hahaha! kom op zeg! het is niet verzonnen, maar gefabriceerd in een lab, dat zegt elke eerlijk expert!

  H1N1(mexicaanse griep) is opgebouwd uit 2x varkensgriep, 1x mensengriep en een vogelgriep!!!

  ONMOGELIJK dat dit in mexico zomaar uit de lucht is komen vallen. ALLE griepvarianten komen tot nu toe uit Azië, en nu opeens komt een gecombineerd virus uit Mexico?? maakt dat de kat maar wijs!

  H1N1 is een hype omdat deze dient alls de beta-test voor de ECHTE pamdemie. Bv als H1N1 muteert met H5N1. Het resultaat zou een airborne variant zijn met 60 %dodelijkheidsgraad.

  Grappig als je bedenkt dat Baxter onlangs "per ongeluk" H5N1 opstuurde naar 18 labs, met de instructies deze te mengen met de reguliere griep!

  Big pharma (Baxter=Bayer=IG Farben) gebruikte in WOII joden als proefkonijnen voor hun experimenten. Na WOII werden de betreffende doctoren als helden naar de VS gehaald (Operation Paperclip) om daar hun experimenten voort te zetten.

  De jappaners hadden J73 (uit mijn hoofd), een soortgelijk kamp in China, waar mensen op de meest gruwlijke manieren werden gedood in dienst van de wetenschap! De daders die mensen veelal levend hadden opengensedenh zouden later hoge spelers worden binnen Big Pharma-Japan!

  Maar geloof vooral dat "Big Pharma" met de oplossing komt voor het probleem dat ze zelf veroorzaakt hebben! Ik zeg tast toe!, neem vooral je shotje, wetende dat virusvaccins ALTIJD achterlopen op de feiten. Virussen muteren namelijk continu, vandaar dat voor Aids nooit een vaccin is gekomen.

  Patrick van Oranje van Zapruder beweert dat Aids niet bestaat maar slecht in de hoofd van doctoren door een foute manier van testen. Zal allemaal wel! Ik weet dat Big Pharma-VS willens en wetens ontelbare bloedproducten BEWUST (gedocumenteerd) naar het buitenland verscheepte, met talloze besmetting tot gevolg. De ondekker van Aids (Gallo)kreeg de hoogst JEZUÏTEN prijs. En dan wil Patrick mij vertellen dat "secret-societys" slecht verkleedclubjes zijn voor ouwe mannen! COMPLOTTEN BESTAAN NIET VOLGENS ZAPRUDER, alles is slechts toeval doordat de mensheid zich als een school met vissen gedraagt, Bullshit ala Michael Moore en Naomi Wolf....smells like gatekeeper 2 me! Ik wil niet negatief doen, het is alleen jammer dat veel truth bewegingen zijn geïnfecteerd met het trollen-virus, H6N66, betaalde onzinpuiterij!

  Griepvaccins zijn bewezen nutteloos, en hebben verschillende schadelijke bijwerking oa door conserveringsmiddelen als aluminium en kwik! jij liever dan ik Maarten....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Altijd fijn als zo'n groot denker ons van zijn wijsheden deelgenoot wil maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "ALLE griepvarianten komen tot nu toe uit Azië, en nu opeens komt een gecombineerd virus uit Mexico?? maakt dat de kat maar wijs!"

  En zo ratelt onze gek maar verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb je trouwens als verzonnen waarom ALLE griepvarianten tot nu toe uit Azië komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou,nou, wat een toonaangevend niveau alweer! Heeft hij het over griep, gaat hij Goebbels erbij halen.
  Zeker de naam ergens horen luiden, niet wetende dat die iets met geschiedenis te maken heeft.
  Dat krijg je dus met al dat spieken!

  Flipper

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zeg, Barracuda, heb jij de naam van een blogger op internet gezet?
  Wat een lul bij jij zeg!

  Flipper

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind dit blog veel interessanter dan Zapruder. Zapruder is te veel VK, te veel hulpverleners uit de hulpverleningsindustrie.

  Zapruder is net een lokdoos voor mieren.

  Over de Mexicaanse griep. De huidige vorm is de lichte versie. Naar verwachting komt er in de winter nog een zwaardere vorm.
  Ik herinner me nog de Koude Oorlog, de dreiging dat de Russen zouden komen. Preventief leerden sommige mensen alvast Russisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geweldig!!

  Wat een griepvirus wel niet voor waanideeën kan opwekken :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Weet je wat ik van deze complottheorie nog wel aardig vind: hij slaat in principe nog ergens op. 'Big pharma' introduceert ziekte om stinkend rijk te worden. Er is geen bewijs voor, en de details zijn allemaal verzonnen, maar het zou in principe het script voor een film kunnen zijn. Sterker nog, dat is het volgens mij al eens geweest.

  Dit in schril contrast met andere complotmeuk: chemtrails om de hele wereldbevolking uit roeien (why?), 9/11 om een oorlog in irak te starten (waarom dan niet ook even een link tussen sadam en 9/11 erbij verzinnen?), inentingen met kwik (wederom om de bevolking uit te roeien). Een film gebaseerd op dit soort theorieen zit noodzakelijkerwijs vol met plotholes. Zelfs als broodje aap verhaal kloppen ze niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. "Heb je trouwens als verzonnen waarom ALLE griepvarianten tot nu toe uit Azië komen?"

  Dat is een wetenschappelijk feit stakker! Of moet ik je ook nog uitleggen dat de aarde rond is, en om de zon draait?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat was de vraag niet aan jou. De vraag is: welke REDEN heb je verzonnen voor het ontstaan van de virussen aldaar. Verras ons weer met je heldere inzichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @bas: ken je de film 'Bug'?

  Dat gaat over een complotdenker die denkt dat de bilderbergers hem gebruiken een superbug te verspreiden onder de wereldbevolking, om ze op die manier tot slaaf te maken.
  Die film trekt het begrip 'aluhoedje' op een gegeven moment tot grote hoogte.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. http://www.youtube.com/watch?v=Slg59ufLKXk

  BeantwoordenVerwijderen
 20. "Dat is een wetenschappelijk feit stakker!"

  Ik wist niet dat complotdenkers zich zo bekommerden om wetenschappelijke feiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. In Hollywood films en tv-series stikt het van de complotten. Misschien is dat mede een inspiratiebron voor complotdenkers.

  Voor mensen die geïnteresseerd zijn in politieke manipulaties en realistische complotten kan ik trouwens de tv-serie 'The Wire' aanbevelen. Is te downloaden, alsmede nederlandse subs.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @ Truth, bedankt voor de tip.

  over het hele ontstaan in azie: De complotters willen dus geloven dat de de Big Pharma de moeite neemt om een kick ass virus te ontwikkelen en dat ergens uit te laten breken. Tegelijkertijd hebben ze gigantische pakhuizen vol met vaccins aangelegd. Dit alles met behoud van totale geheimhouding. En nu komt het: vervolgens laten ze het virus op de verkeerde plaats los! Zou een dergelijke organisatie zo'n fout maken? Wat denk je zelf?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. The Wire is idd erg goed. The West Wing is wat braver maar brengt het politieke getouwtrek ook mooi in beeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Virussen leidden tot ziekte in dichtbevolkte, arme gebieden. Dus daar breekt de epedemie uit. Aids ontstond in Afrika. Vogelgriep in Azie en Mexicaanse griep in Mexico.
  Cairo is ook dichtbevolkt en arm, dus de autoriteiten waren zo bang, dat ze de varkens hebben geslacht.

  In concentratiekampen stierven mensen ook aan besmettelijk ziekten. Ik hoorde gisteren op TV dat Anne Frank 80 jaar zou zijn, als ze niet aan Tyfus zou zijn gestorven in het concentratiekamp.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vergat nog de psychiatrische patienten. Zij waren de eerste slachtoffers van Q-koorts in Nederland. Kennelijk hebben zij ook slechte levensomstandigheden met slechte hygiene.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Mijn partner had deze winter de griep.

  Betekent dat dat wij in slechte hygienische omstandigheden leven?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Billy legt weer eens woorden in mond van anderen. Het niveau van dit blog is beneden alle peil. Ik kan die uitspraak nergens vinden in de laatste griepartikelen van Zapruder.

  Dat de huidige pandemie oplichting is, wordt in wat mildere maar niet minder duidelijke bewoordingen gesteld gemaakt door microbioloog Miquel Ekkelenkamp in dit debat:

  http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/Viewer/?peid=b92dda25bbb84777895d378a1d7bfeff

  Dit blog begint hogelijk onbetrouwbaar te worden. Billy liegt eigenlijk gewoon alles bij elkaar. zijn redenaties zijn tenenkrommend en enige kennis ontbreekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De Mexicaanse griep is een griep als alle andere. Dat zijn ook pandemieen maar niemand ligt er van wakker. Fact of life.

  Voor Billy wel veel te moeilijk.

  Het CDC liet ook al weten dat de dodelijk slachtoffers niet direct aan het virus doodgingen maar stuk voor stuk in een risicogroep vielen.

  Voor Billy teveel werk om dat op te zoeken.

  Dit artikel is hilarisch in stompzinnigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. "Dat zijn ook pandemieen maar niemand ligt er van wakker. Fact of life."

  Heb je nou toevallig alleen het commentaar van Ekkelenkamp bekeken, of ben je daar opgehouden omdat je hoorde wat je wilde horen? Toelichting Osterhaus doet er zeker weer niet toe? Debat ook nog meegenomen?

  Ekkelenkamp beweert niet de onzin die je bij Zapruder leest. Hij heeft kritiek op de suggestie dat een herhaling van de Spaanse grieppandemie uit 1918 mogelijk is. Dat deed hij eerder in de NRC:

  http://www.nrc.nl/opinie/article2237021.ece/Virologen_hebben_weinig_bewijs_voor_ontstaan_van_nieuwe_pandemiesoorten

  Dat is wat anders dan roepen dat die ziekten oplichting zijn. Of bewuste stemmingmakerij. En lees die artikel en commentaren bij Zapruder maar eens goed door. Je komt dat soort dingen vanzelf tegen.

  Bv: "Inmiddels heeft het CDC toegegeven dat de meeste slachtoffers niet doodgingen aan het virus, maar al daarvoor een verslechterde immuniteit hadden en dood gingen aan opportunistische infecties."

  Ik zou inderdaad maar eens opzoeken of het CDC dit letterlijk zo geformuleerd heeft. Ik weet zeker van niet. Het woord opportunistische infecties wordt trouwens vaak gebruikt in verband met AIDS, wat wel weer aangeeft dat ze bij Zapruder - de AIDS ontkenners - hun bestaande theorie gewoon toepassen op de eerstvolgende ziekte die voorbij komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Die hele pandemie is oplichterij. Net als SARS, SMON, H5N1 en tal van anderen. Met SARS zou 20% van de bevolking besmet raken. Wat Ekkelenkamp letterlijk zegt, is dat dit gewoon een griepje is. We roepen toch ook niet elke jaar voor de normale grieppandemie een defcon 6 uit enzo en kopen in paniek voor miljarden aan vaccin en gaan met mondkapjes lopen en gaan niet meer reizen of wat dan ook?

  Man, je wordt genaaid waar je bij staat.

  Hoe toevallig dat zowel SARS als H5N1 als deze H1N1 door Ab Osterhaus werden 'ontdekt'. Kan zijn viratec weer mooi aan de slag om vaccins te produceren.

  Dodelijke virussen zijn zeer, zeer, zeer zeldzaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. "Ik hoorde gisteren op TV dat Anne Frank 80 jaar zou zijn, als ze niet aan Tyfus zou zijn gestorven in het concentratiekamp."

  Hoezo dan?

  Alle mensen die niet konden werken (oudjes, kinderen) werden toch gelijk vergast? vet logisch man....

  Zoek liever uit welke bedrijven proviteerde van de slaven uit de concentratie-kampen! Juist! IG-Farben, ofwel Big Pharma!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. "Dodelijke virussen zijn zeer, zeer, zeer zeldzaam."

  Ik zou nu echt eens de statistieken gaan nakijken, want je gaat af als een gieter.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. PS, Zapruder is een RATTEN-VAL!!!

  Zapruder bestaat uit leugenaars en truth-charlatans!

  Het gaat er natuurlijk niet om dat "Big Pharma" zogenaamd geld wil verdienen, door virussen te 'verzinen' of te overdrijven!

  Eat shit Patman van Oranje!

  Het gaat er natuurlijk om dat deze virussen UIT EEN LAB komen! Ik heb het over eugenics en figuren oals Prof Eric Pianca! (onderzoek zijn site! zijn studenten werken in biolabs!!!!))

  Deze mensen bespreken of ze 90 % van ons van kant moeten maken, of dat IEDEREEN moet sterven om de planeet te redden!

  9 van de 10 computerspelletjes gaat over een zombie-virus-pandemie! Verder zijn er tallozze films uitgebracht over dit onderwerp. Ik noem 28 days, 28 weeks, I am legend, resedent evil. Wat te denken van deze clip!!:

  http://www.youtube.com/watch?v=dATv-2lDJaU&hl=nl

  inclusief chemtrails die ons gaan redden...hahaha!

  Allemaal hersenspinsels! hierdoor zijn wij truthers natuurlijk op het idee gekomen....sure, stelletje Pavlov honjes!

  911 werd ook eerst aangekondigd, zoek op "Lone gunman predicts 911"!

  Laat mij maar maar lekker gek zijn en neem jij je shotje maar Billy! Dan is alles opgelost...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. "Hoe toevallig dat zowel SARS als H5N1 als deze H1N1 door Ab Osterhaus werden 'ontdekt'. Kan zijn viratec weer mooi aan de slag om vaccins te produceren."

  Simplistische complotonzin. Denk je nou echt dat het zo werkt? In een wetenschapsomgeving is het erg moeilijk iets te verzinnen, dan val je vroeg of laat door de mand. Tig anderen die klaarstaan om jouw onderzoek te ontkrachten of trachten te reproduceren.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. "Dodelijke virussen zijn zeer, zeer, zeer zeldzaam."

  Ik zou nu echt eens de statistieken gaan nakijken, want je gaat af als een gieter.

  14 juni 2009 11:49  Nee wanker, hij heeft gelijk...

  1 slok zeewater bevat DUIZENDEN soortem virus! Ga je dood door zeewater drinken vanwege ziekte? nee! door zout..

  De Spaanse griep ontstond natuurlijk weer eens in een Amerikaanse legerbasis, of ga je dat ook ontkennen? "Rogier" had ik tegen jou al niet eens gezegt dat je ruikt naar leugens en zuur bier?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. "Simplistische complotonzin. Denk je nou echt dat het zo werkt? In een wetenschapsomgeving is het erg moeilijk iets te verzinnen, dan val je vroeg of laat door de mand. Tig anderen die klaarstaan om jouw onderzoek te ontkrachten of trachten te reproduceren."

  Hahahaha! werkelijk hilarisch!!

  Dat hebben we gezien bij "the great global warming swindle"!

  Wat is nou precies het bewijs dat CO2 de temp doet stijgen??, rare clown!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. "1 slok zeewater bevat DUIZENDEN soortem virus!"

  Bacterien, zul je bedoelen. Mijnheer kent het verschil weer eens niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. "De Spaanse griep ontstond natuurlijk weer eens in een Amerikaanse legerbasis, of ga je dat ook ontkennen?"

  Dus jij gaat ons nu weer vertellen dat de Amerikanen het virus ontwikkeld hebben, wedden?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. "Dodelijke virussen zijn zeer, zeer, zeer zeldzaam."

  Ik zou eens Myxomatose en RHD-V proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Dat de Spaanse griep zijn oorsprong vond een Amerikaans Fort is helemaal niet zeker. Het werd daar het eerst opgemerkt, dat wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat is dit? De Josti-band die hun onderlinge kennis over microbiologie op elkaar aan het testen is?

  Hoe zinloos kan een discussie zijn.

  Het artikel zelf roept dat natuurlijk op, dat dan weer wel. Wat een doorzichtige prietpraat. Alleen jullie kunnen dat serieus nemen. Alles uit z'n verband getrokken, gebaseerd op suggestie en misquotes. Zelfs op NUJIJ zouden jullie eraf gemikt worden vanwege het lage niveau.

  Als je ech gelooft dat die Mexicaasne griep iets bijzonders is, dan gunnen we je vele, vele vaccinaties. Iedereen kon al vanaf dag 1 de patronen van bedrog zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Algemeen bekend is dat wetenschappers op universiteiten betaald worden door de Farma-industrie. Leerstoelen (hoogleraren)aan universiteiten worden ook vaak betaald door de industrie, pensioenfondsen, artsenvereniging, etc. De universiteit is namelijk een plaats waar verwacht wordt dat daar de betrouwbare kennis vandaan komt. Er zijn talloze voorbeelden van fraude in onderzoeken en fauderende professoren.

  De farmaceutische industrie koopt toonaangevende artsen om, die hun naam verbinden aan een wetenschappelijk rapport, maar die niet eens het artikel lezen waar hun naam aan wordt verbonden en waar zij een paar ton voor krijgen. De gewone burger wordt voor de gek gehouden en degene die dit verraadt wordt gewoon gek verklaard, opgesloten en de mond gesnoerd door de psychiaters, die daar geld aan verdienen.
  De pers moet de machthebbers helpen om de mensen voor de gek te houden. De journalisten die niet mee willen doen en juist misstanden aan willen kaarten, worden er uit gegooid en kunnen dan een alternatieve site beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. "Iedereen kon al vanaf dag 1 de patronen van bedrog zien."

  Ik-roep-maar-weer-wat-zonder-dat-ik-er-verstand-van-heb nummer zoveel

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Kan iemand mij vetellen wat het verschil is tussen de mexicaanse griep en de gewone griep behalve dat het verschillende virussen zijn ?
  Ik heb opgezocht wat de symptomen zijn van beide griepvarianten en de symptomen zijn exact hetzelfde, de ene griep variant is ook niet gevaarlijker dan de andere griep variant, dus vanwaar al die paniek ?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Het zijn geen verschillende virussen. Het zijn mutatie op Influenza. Niets bijzonders.

  De mensen die er wel aan dood gingen, hadden al problemen met hun gezondheid. Niet heel toevallig woonden die mensen allemaal dichtbij de Hog-farms in Mexico, enorme varkensfabrieken waar heel intensief met anti-biotica wordt gewerkt omdat de pest en ziekten anders de pan uit zouden rijzen.

  Mensen in normale gezondheid gaan niet dood aan de Mexicaanse griep, net zo min als aan de 'normale' Influenza.

  De schrijver van dit stuk heeft enorm zijn best moeten om iets nog steeds heel ondermaats in elkaar te flansen omdat er van het hele pandemieverhaal met de beste wil van de wereld niets angstaanjagends of reëels is te maken. Het is gewoon volkomen flauwekul, net als al die andere Influenza pandemieën.

  De 'schrijver' (is nogal een groot woord voor deze prutsvertoning) van dit blog weet dat zelf ook wel, maar heeft kennelijk andere belangen of doelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. "De mensen die er wel aan dood gingen, hadden al problemen met hun gezondheid. Niet heel toevallig woonden die mensen allemaal dichtbij de Hog-farms in Mexico, enorme varkensfabrieken waar heel intensief met anti-biotica wordt gewerkt omdat de pest en ziekten anders de pan uit zouden rijzen."

  Tuurlijk joh, laat gemakshalve even al die andere dodelijke slachtoffers, waaronder 45 doden in de VS of vijf in Canada, weg. Net als al die andere statistieken. Wat kan jou het schelen? Gewoon omdat je verhaaltje anders weer niet klopt, he, anoniem?

  Er is wel degelijk een verschil met andere influenza, en dat is dat men met deze variant geen ervaring heeft. Dat maakt het potentieel gevaarlijk. Een gezonde discussie over de ernst van deze griep is natuurlijk niet verkeerd, maar die onkunde van jou is stuitend.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Je kunt de ontkennertjes altijd meteen herkennen: meningen van dissidenten worden tot algemeenheden gebombardeerd, net als feiten die maar een deel van het verhaal zijn. En dan gaat zo'n stukkel ook nog beweren dat ik "kennelijk andere belangen of doelen" heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Ow, de grote kneus zelf spreekt. Ga jij eens iemand anders denigrerend toespreken. Je stukjes zijn belachelijk dom. Op niets gebaseerde, zelf bij elkaar verzonnen uit context getrokken knipwerk.

  Serieus. Heel erg slecht.

  Het probleem is serieus dat je echt een hele opppervlakkige kijk hebt op vrijwel alles waar je over schrijft. De meeste bloggers leer je na een tijdje kenne, dan weet je waar ze wel kijk op hebben en waar niet, maar waarom jij in godesnaam bent gaan schrijven over dit soort zaken is een raadsel. Er is nog geen onderwerp voorbij gekomen waarop jij kon meepraten.

  Het enige dat je lukt, is voor eigen publiek wat mensen zwart maken maar het is zo oninhoudelijk dat zelfs je eigen publiek gewoon hun eigen discussie en eigen argumenten moeten gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Okey, het enige verschil is dus dat ze geen ervaring hebben met deze vorm van griep, en daarom zitten we in defcom 6 terwijl er al mensen gewoon genezen zijn van deze vorm griep zoals we ook van de 'normale' griep genezen, en tot op dit moment zijn er niet meer doden gevallen door de mexicaanse griep dan dat er mensen sterven aan de gewone griep.

  Ik neem aan dat barfly een mondkapje op heeft, en zo niet waarom niet ? In bv mexico en in sommige landen in azie dragen ze op aanraden van de overheden een mondkapje en dat doen ze dan ook braaf, dus barfly dan kan je het wel over dissidenten hebben maar als jij geen mondkapje draagt dan ben je ook een beetje een dissident ;-) Of ga je zeggen dat er voor de mexicaanse griep in mexico en in azie andere regels gelden ?

  BeantwoordenVerwijderen
 50. het enige verschil is dus dat ze geen ervaring hebben met deze vorm van griep, en daarom zitten we in defcom 6 terwijl er al mensen gewoon genezen zijn van deze vorm griep zoals we ook van de 'normale' griep genezen, en tot op dit moment zijn er niet meer doden gevallen door de mexicaanse griep dan dat er mensen sterven aan de gewone griep..

  Klopt, het enige wat de pandemieklassificatie inhoudt is het feit dat een nieuwe infectieziekte wereldwijd verspreid is. Dat zegt verder niets over hoe gevaarlijk/dodelijk het virus is.
  Deze pandemie kan bijv. veel milder uitvallen dan een doorsnee griepgolf in de winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. "en tot op dit moment zijn er niet meer doden gevallen door de mexicaanse griep dan dat er mensen sterven aan de gewone griep."

  Het is veel te vroeg om daarover iets zinnigs te zeggen, al was het maar omdat de tellingen nog niet duidelijk zijn. Daarnaast wordt een opleving in het najaar verwacht. Gezien de snelheid waarmee deze griep zich verspreidt is er zeker reden tot zorg.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Er is absoluut geen reden tot zorg. Dat winterverhaal is domme bangmakerij.

  Je kunt je zelfs afvragen of ze met de CDC testkit niet altijd al H1N1 seropositieve mensen hadden gevonden. Overal op de wereld.

  Er is nog helemaal nergens enig peer-reviewed werk over dit virus te vinden. Ze gaan allemaal blind op waat aanwijzingen van de CDC.

  Er is ab-so-luut niets aan de hand behalve een enorme hype onder instanties die er wat bij te winnen hebben. Iedereen springt nu op de kar.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. "Dat winterverhaal is domme bangmakerij."

  Zegt wie? Een complottertje dat vast en zeker geen medische achtergrond heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Draai het nu eens om. Er breekt een nieuwe griepvariant uit en men zegt: 'laat maar waaien, we zien wel'. Met de Hongkonggriep in gedachten zouden de gevolgen desastreus kunnen zijn.

  Complotdenkers zouden dat dan waarschijnlijk weer als een 'bewijs' zien voor de moordplannen van de elite.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. We kennen onze complot pappenheimers zo langzamerhand wel. Ze lezen links en rechts wat en gaan dan, inderdaad niet gehinderd door enige kennis van zaken, gewoon maar wat roepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Hoor ik hier een Josti-band toeteren?

  Dit moet één van de weinige forums zijn waar absoluut geen enkele kennis aanwezig is en de beide kanten elkaar van onwetendheid beschuldigen.

  Hoe hilarisch dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Dan kun jij als intellectueel je heil beter ergens anders gaan zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. En daar voegt Anoniem nog eens zijn onwetendheid aan toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Fassbinder en Crap, jullie hebben je laten vaccineren en dragen mondkapjes enz enz !!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. @ Anoniem: "Er is nog helemaal nergens enig peer-reviewed werk over dit virus te vinden. Ze gaan allemaal blind op waat aanwijzingen van de CDC."

  Het virus werd voor het eerst gevonden in april dit jaar. Er zijn sindsdien twee maanden verstreken. Knappe gozer die binnen twee maanden (1) onderzoek kan doen, (2) artikel schrijven, (3) wacht op acceptatie (stel dat er geen revisie nodig is), (4) proofs goedkeurt en (5) wacht op de daadwerkelijk publicatie. Ik zie het niet gebeuren. Volgende argument graag.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Kortom, dat peer-review en al dat zogenaamde journal gedoe dat jullie in alle andere zaken zo heel belangrijk vinden, telt nu ineens niet meer?

  Typisch debunker gedrag: die lullen maar wat. Net als CDC's en virologen.

  Die hele griepzooi is exact hetzelfde als destijds de vogelgriep waar helemaal niemand direct aan is doodgegaan behalve de miljoenen dieren die geruimd werden.

  Kolder is het. Heel winstgevende kolder.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. "Het virus werd voor het eerst gevonden in april dit jaar."

  Wat een domme reactie.

  Hoe weet jij dat dat virus daadwerkelijk werd gevonden? Kan jij dat ergens controleren. Wat werd gevonden zijn de resultaten die de testkit van de CDC oplevert. Maar wie kan dat controleren?

  Ik heb een heel dom achterlijke buurman, kijkt NOS enzo, en SBS, leest het NRC, zo'n dombo, je kent ze wel. Weet wat zelf hij zegt?

  'eerst zien dan geloven'.

  Op dit moment is het andersom, eerst geloven, we zien later wel. Alleen dat zien gebeurt dan nooit meer omdat het geloof elke keer zo prettig blijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Ik heb de indruk dat die laatste reacties van Patman zijn, onze super ontkenner. Zelfde taaltje en een hoog kletsgehalte.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Crap, kan je de volgende keer je mondkapje weghalen als je wat zegt want ik hoor je alleen maar brabbelen.

  Ooohh, je bent daadwerkelijk aan het brabbelen omdat je niets zinnigs te vertellen hebt, dan heb ik niets gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. "Je kunt je zelfs afvragen of ze met de CDC testkit niet altijd al H1N1 seropositieve mensen hadden gevonden. Overal op de wereld.

  Er is nog helemaal nergens enig peer-reviewed werk over dit virus te vinden. Ze gaan allemaal blind op waat aanwijzingen van de CDC.

  Er is ab-so-luut niets aan de hand behalve een enorme hype onder instanties die er wat bij te winnen hebben. Iedereen springt nu op de kar."

  Laat je toch niet in de lure leggen door Patman van Oranje! Ik ruik gewoon dat je teveel naar die clown hebt geluisterd!

  Patrick is een leugenaar, anoniem!

  Tuurlijk is er wat aan de hand. Deze H1N1 is slecht een beta-test, voor het ECHTE VIRUS!!

  Alle kranten waarschuwen voor de mogelijkheid van H1N1 om te muteren met dodelijkere varianten. Het NRC melde zelf dat het kon muteren met Aids! hahaha....

  De grap is echter dat de dodelijk variant ALLANG KLAAR LIGT! De politie in de VS wordt getrained om 'het vaccin' te beschermen tegen opstanden van burgers die het willen stelen!

  Onderzoek "Eric Pianca" , anoniem! vergeet Patatman van Zapflubber, hij is een leugenaar ala Michael Moore! Een gatekeeper....een rattenval!

  Over dit blog heb ik het niet eens! Hier kom ik slechts om te zien hoe trollen verdrinken in hun eigen leugens!

  Waarschijnlijk zijn "Bas", "John", "Rogier", "Heilloze proleet", "Krek", "Truth Hurts"....

  ...verschillende alter ego's van de zelfde trol!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Het zijn geen alter ego's van dezelfde trol, het zijn mutaties van dezelfde trol.

  Verder zie ik het reageren hier als sportvissen, je gooit een "lijntje" uit en een tijdje later kijk je of er gehapt is.
  Echter, het leuke van sportvissen schijnt te zijn dat je niet altijd wat vangt, dat zou de spanning erin houden, maar hier happen ze non-stop als gekken .. hahahaha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 67. "Verder zie ik het reageren hier als sportvissen, je gooit een "lijntje" uit en een tijdje later kijk je of er gehapt is."

  Zoiets ja...

  Blijft toch boeiend om te zien hoe desinformaten te werk gaan! Net alsof er zoiets bestaat als eerlijke-debunkers! hahaha!

  Mensen die op een eerlijke manier NIET in complotten 'geloven', zitten s'avonds gewoon lingo te kijken of I wanna bee a poepster. Die zitten niet 24 uur per dag mensen gekken te noemen die inzien dat er een spelletje met ze wordt gespeeld!

  Maar ik ga weer wat nuttigs doen truther, peace! heb net wat lijntjes uitgegooid kom later wel ff kijken of er wat lachwekkend staat om de grond in te kunnen trappen....vast wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 68. @ Anoniem(17:31): zie je dan niet in dat complotters volgen veel leuker is dan naar Lingo kijken?

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Als je complotters volgen zo leuk vindt dan moet je op complotsites gaan rondhangen en daar de discussie met de complotters aangaan,je gaat niet een achteraf blogje beginnen om daar je ongenoegen over personen neer te plempen, dat gaat helemaal nergens over.
  Maar jullie hebben de mazzel dat er complotters zijn die de moeite nemen om dit bagger blog te bezoeken.
  En waarom doen ze dat, om exact de reden die je aangaf, het is veel te leuk om de niet-truthers te volgen, en dan vooral op hun eigen terrein, en niet als een laffe hond op een achteraf complotblog de niet-truther op de persoon belachelijk maken, zoals hier gebeurt maar dan in omgekeerde volgorde waar de "complotter" soms met naam en toenaam vermeld wordt, en als je dat doet dan ben je wel heel zielig, dan ben je letterlijk en figuurlijk hopeloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. @ Anoniem(17:31): zie je dan niet in dat complotters volgen veel leuker is dan naar Lingo kijken?

  Wat is er zou leuk aan dat wij steeds met argumenten en feiten komen, en dat jij steeds met je mond vol tanden staat?

  BeantwoordenVerwijderen
 71. @ Anoniemen(19:18 21:13): Ik ben blij dat wij elkaar tot onderwerp van vermaak dienen. Gelukkig wordt ik er als beroepsdebunker ook nog eens voor betaald.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. "Gelukkig wordt ik er als beroepsdebunker ook nog eens voor betaald."

  Judas kreeg 13 zilverlingen voor zijn ziel? Hoeveel kreeg jij ervoor?

  250 slotties?

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Argumenten hier? Dit is gewoon een beetje debunkertjes debunken. Een soort speeltuin waar we ons ook eens onder de tokkies kunnen mengen. Ik denk niet dat je het die moet hebben dat hier wat serieus plaatsvind ofzo. Daar zijn deze artikelen ook veel te slecht voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. @ Anoniem (22:12): 't is dat je het vraagt. Ik krijg per uitgelokte reactie 50 euro en voor ieder bevestigd uniek ip-adres 500 euro. Loop aardig binnen op dit blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Dat had ik als aivd- watcher al heel erg lang van je inbegrepen... Je zelf voor bloed sjiekkels verhurende landverraiër...

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Goh, wat een verrassing. Het bleek allemaal loos alarm en die Tamiflu werkt voor geen meter. Wie had dat nou gedacht?

  ====

  Australië blaast alarmfase Mexicaanse griep af

  Mensen met slechts lichte griepsymptomen worden niet meer getest op het H1N1-virus en zieken worden niet meer meteen onder quarantaine geplaatst. Dat deelde minister van Gezondheid Nicola Roxon mee.

  De aanhoudendende overdracht van de griep van mens tot mens in Australië was voor de Wereldgezondheidsorganisatie WHO vorige week een van de aanleidingen voor de hoogste fase van pandemie. Op het continent werden tot nog toe 2.026 gevallen gemeld.

  Virus gematigd

  "Het virus is gematigd, in zoverre dat massabijeenkomsten, sportmanifestaties en reizen niet meer beperkt worden", zei Roxon. De autoriteiten halen de infraroodscanners, die mensen met koorts op de luchthavens moesten opsporen, weer weg. Scholen worden niet meer gesloten omdat een leerling Mexicaanse griep heeft.

  Tamiflu enkel in geval van nood

  De gezondheidsautoriteiten raden artsen aan geneesmiddelen als Tamiflu enkel nog in uitzonderingsgevallen voor te schrijven. "We hebben vastgesteld dat iedereen met milde symptomen snel van de griep herstelt, met of zonder gebruik van dergelijke geneesmiddelen", zei medisch directeur Jim Bishop van het ministerie.

  Artsen moeten zich bij de Mexicaanse griep vooral op zwaarzieke mensen concentreren of op mensen die al aan andere ziektes lijden zoals hartkwalen, diabetes, extreem overgewicht of immuniteitszwakte.

  Bron:www.hln.be

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Ja, Patman reageert hier een paar keer, maar durft zijn naam er niet onder te zetten. Iemand die al niks begrijpt van AIDS, meent in een moeite door ook nog verstand te hebben van varkensgriep.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Patman is een eerste klas leugenaar!

  Hij is een poortwachter en op dit blog zit zijn gespeelde oppositie!

  Een soort van left/right-paradime...

  Volgens Patman is H1N1 misbruikt om geld mee te verdienen, terwijl het overduidelijk bedoelt is als een beta-test voor de echte uitbraak!

  H1N1 komt uit een lab, maar daar PP (Poortwachter-Patman) het niet over...

  Verdiep je ook in bv in zijn handlanger, "Donkerdoor". Wat een ongeloofwaardige clown is dat! AKA "Peak-oil-Donkerdoorn".

  Er bestaat geen Illuminati volgens domperdoorn, slecht een school met vissen die strijdt om de laatste restjes olie. Sure...

  BeantwoordenVerwijderen
 79. "Rot op, idioot"

  Wauw!, mondsnoerende logica..

  haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Geweldig, al die paranoia van de complotdenkers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 81. " Geweldig al die paranoia van de complotdenkers :) "

  Ja vind je het gek, we zitten midden in een levensgevaarlijke pandemie, defcom 6 weet je wel.
  Ik zit in m'n astronautenpak in een hermetisch agesloten ruimte op Tamiflu te sabbelen wachtend op het moment dat het levensreddende vaccin gereed is.
  Laat mij maar lekker paranoia wezen, ik spreek jullie later wel als jullie mazzel hebben, doe maar lekker nonchalant.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Ik snap het hele defcon 6 verhaal niet zo, laagste graad van paraatheid is toch 5. En sowieso, als er 1 organisatie in een complot zit dan is het de Amerikaanse overheid wel, dus waarom zou een complotter zich wat aantrekken van in welke staat van paraat zij zeggen te zijn. Of gaat het om iets heel anders?

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Of zou het kunnen zijn dat anoniem dacht dat defcon(m) 5 de hoogste is en daar nog een schepje boven op gedaan. Het wordt niet beter dan dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Tsja als je sarcasme al niet eens begrijpt dan houdt het op.

  " Complotdenkers " zijn niet paranoia omtrent deze pandamie, "complotdenkers" zijn niet zo hype gevoelig.
  Maar er lopen hele volksstammen met mondkapjes, mensen zonder griep werden tegen hun zin in in quarantaine gezet, scholen worden gesloten, op diverse vliegvelden wordt iedereen zijn temperatuur gemeten en als je verhoging hebt dan mag je hopen dat je geen drukke agenda hebt.
  Daarom verbaast het me dat er hier zo lichtzinnig over gedaan wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Btw, het is pandemie ipv pandamie, foutjes sluipen er soms in.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. " Complotdenkers " zijn niet paranoia omtrent deze pandamie,.

  Jawel, die verzinnen hele verhalen over dat dit virus in het laboratorium is gemaakt om als betatest te verspreiden onder ons, en als dat lukt te komen met een dodelijk virus dat ons allen gaat uitroeien :o)


  Maar er lopen hele volksstammen met mondkapjes.

  Klopt, de complotdenkers zijn niet de enigen die paranoia reageren...
  Alleen doen zij dat weer op hun eigen manier: door achter deze griep een enorm complot te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Ik snap het hele defcon 6 verhaal niet zo, laagste graad van paraatheid is toch 5..

  Defcon 6 wil alleen zeggen dat het virus wereldwijd verspreid is.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. en die Tamiflu werkt voor geen meter.

  Waarom moet je dat dan in geval van nood gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
 89. "op diverse vliegvelden wordt iedereen zijn temperatuur gemeten en als je verhoging hebt dan mag je hopen dat je geen drukke agenda hebt."

  Ik kan jouw sarcasme wel begrijpen.

  Het monitoren van een nieuwe griepvariant is nuttig om deze aldus beheersbaar te houden. De reacties echter, zowel van overheden als bedrijfsleven, vind ik op dit moment overdreven en soms paniekerig.

  Een dergelijke buitensporige reactie hebben we een aantal jaren geleden reeds meegemaakt, toen onder andere op schandalige wijze miljoenen dieren zijn afgemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. @ Anoniem (9:27): Je bedoelt dat de WHO (World Health Organisation) in fase zes zit van hun virus pandemie schaal, zie http://en.wikipedia.org/wiki/Pandemic_level#Phases

  Dit is dus iets totaal anders dan de DEFCON schaal van de Amerikaanse defensie.

  /Hoofdschuddende smiley.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Ik heb nooit gezegd dat de mexicaanse griep uit een lab komt want dat weet ik niet.
  Ik weet wel dat mensen zoals @truth hurts die nu opeens als @anoniem reageert zo graag mensen voor compleet gestoord verklaart en in een hokje wilt plaatsen omdat ze andere meningen toegedaan zijn, maar dat gaat dus niet lukken.
  Het enige waar ik mijn vraagtekens bij zet is de hype die om een onduidelijke reden gecreeerd wordt, in het ene land meer dan in het andere land en dat maakt het des te vreemder.
  Alleen @Fassbinder schijnt dat te begrijpen.
  @Bas heeft het weer over de term 'defcon', hij begrijpt blijkbaar nog steeds niet dat die term sarcastisch bedoeld was.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. @ Anoniem, natuurlijk begrijp je precies wat DEFCON is, en maakte je de hele tijd een grapje. Het spijt me dat je gevoel voor humor mij de pet te boven ging.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Maak je niet druk @Bas, wijsheid komt met de tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Ik heb nooit gezegd dat de mexicaanse griep uit een lab komt.

  Je bent niet de enige die hier post, en als je de overige berichten terugleest zie je dat enkelen dat juist wel beweren.


  Ik weet wel dat mensen zoals @truth hurts die nu opeens als @anoniem reageert zo graag mensen voor compleet gestoord verklaart en in een hokje wilt plaatsen omdat ze andere meningen toegedaan zijn, maar dat gaat dus niet lukken..

  Mja, waar stel ik dat complotdenkers die beweren dat het virus uit een lab komt compleet gestoord zijn?
  Ik vind het enkel vermakelijk wat voor onzin complotdenkers zoal verzinnen rond dit virus. Bijv. dat het nu een soort beta-oefening betreft en dat we in de toekomst met het echte gevaarlijke labvirus worden bestookt..

  BeantwoordenVerwijderen
 95. "Jawel, die verzinnen hele verhalen over dat dit virus in het laboratorium is gemaakt om als betatest te verspreiden onder ons, en als dat lukt te komen met een dodelijk virus dat ons allen gaat uitroeien :o)"

  Ja grappemaker je hoorde het goed!

  H1N1 is opgebouwd uit vier soorten griep:

  2 x varkensgriep
  1 x mensen griep
  1 x vogelgriep

  Dit komt niet zomaar uit de lucht vallen! Griep muteert; waar is H1N1 dan uit geëvolueerd?

  Alle eerlijke experts kunnen maar 1 verklaring bedenken:

  DIT KOMT UIT EEN LAB!

  Mexico stond op punt van instorten, drugoorlogen, onmeetbare corruptie....en toen was er opeens de varkensgriep. Terwijl virussen vrijwel altijd in Azië ontstaan.

  Snap je het nog Bas?

  Waar kwam H1N1 vandaan volgens jou experts?

  BeantwoordenVerwijderen
 96. @Anoniem 21:31. Blijkbaar zijn de virus experts verdeelt in twee groepen: (1) eerlijke (die het met jouw punt eens zijn) en (2) oneerlijke die er andere ideeen over hebben. Eerlijk gezegd heb ik nog geen serieuze wetenschapper gespot die tot groep 1 behoort.

  Anyway over je punt: Het hele idee dat het nieuwe virus is samengesteld uit delen van drie verschillende viri is geloof ik al weer achterhaald (zie link): blijkbaar bestaat het virus uit twee delen van andere varkensgriepen. Maar of het nu gaat om twee of drie 'ouders', het ontstaan kan worden verklaard door het principe van genetische recombinatie. Deze recombinatie komt zeer vaak voor in viri en kan optreden als er meer dan 1 verschillend virus een bepaalde cel besmet. Misschien leg ik het niet helemaal goed uit, maar er is genoeg informatie over te vinden. Heb het net zelf ook even opgezocht en je bent binnen twee minuten up to date. Hoef je niet meer van die gekke dingen in reacties op blogs te schrijven

  BeantwoordenVerwijderen
 97. De heer Schellekens hoogleraar medische biotechnologie aan de Universtiteit Utrecht zei vanavond dat mensen zoals bv Ab Oosterhuis in quarantaine gezet zouden moeten worden.

  Maar in plaats daarvan is bv een heel passagiers schip in quarantaine gezet.
  Er is verteld dat iedereen in Nederland de mexicaanse griep zal oplopen, is het niet in deze fase dan is het het wel in de volgende fase.
  Er is verteld dat 8000 mensen in Nederland aan die griep zullen sterven, er is verteld dat er mensen aan die griep zullen sterven waarvan je het niet zou verwachten, enz enz enz.

  En de "complotdenkers" zouden paranoia zijn, yeah right.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. En de "complotdenkers" zouden paranoia zijn.

  Yup, die zien hier weer een enorm complot achter. Is het niet dat het virus in een lab is gemaakt om opzettelijk onder de bevolking te verspreiden, dan is het wel dat de BIG pharma de boel aan het opkloppen is om maar zoveel mogelijk antivirale middelen en vaccins te verkopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 99. " Yup, die zien hier weer een enorm complot achter."

  Goh, wat ben jij toch een verbitterd mannetje, er komt echt niets anders uit je strot he, ik heb het te doen met je.
  Ik ben diverse keren voor complotter of voor complotdenker uitgemaakt door de debunkers/anti-complotdenkers/niet-truthers/whatever, maar ik heb nooit beweerd dat die griep uit een lab komt en ik heb ook nooit beweerd dat het opgeklopt wordt door de farma industrie zodat ze op die manier grootschalig hun producten kunnen slijten.
  Dus hoe kom je in godsnaam op het idee om te zeggen dat de "complotdenkers" paranoia zijn ?
  Je hebt professionele hulp nodig, jij bent paranoia, je obsessie is daar het bewijs van.
  Er zijn idd mensen die overtuigd zijn dat het uit een lab komt, er zijn idd mensen die denken dat het opgeklopt wordt zodat de overheden voor miljarden aan vaccins aanschaffen, maar lang niet iedereen die volgens jullie onder de noemer 'complotdenkers' vallen hangen die meningen aan dus rot lekker op met je valse beschuldigingen.
  De enige die paranoia praten en paranoia creeren zijn de autoriteiten gevolgd door de media, er is vanalles gezegd en beweerd maar er is nog niets bijzonders gebeurd.
  En vertel maar eens waarom het zo opgeklopt wordt.
  Maar hier ga je natuurlijk niet op in, er zijn al diverse pogingen gedaan om over dit onderwerp in discussie te gaan maar dat wordt iedere keer ontweken door selectief te reageren, het enige wat er gezegd wordt is .. complotdenkers .. bla bla bla .. complotdenkers .. bla bla bla .. complotdenkers .. bla bla bla .. complotdenkers .. bla bla bla .. complotdenkers .. bla bla bla ..
  complotdenkers .. bla bla bla .. complotdenkers .. bla bla bla .. complotdenkers .. bla bla bla ..

  Verder komen jullie niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Ik zal jullie nog wat vertellen.
  Als het OM bv de Hells Angels ervan beschuldigt onderdeel te zijn van de georganiseerde misdaad dan is er niemand die zegt dat het OM paranoia complotdenkers zijn terwijl de Angels onschuldig zijn verklaard door de rechter, maar als iemand bedrijven waar honderden miljarden in omgaan beschuldigt van niet zuivere praktijken dan ben je opeens een paranoia complotdenker, en dat slaat absoluut nergens op.

  Er is spontaan een nieuw virus die niet echt gevaarlijk is ontstaan, is het dan zo onlogisch dat de farma industrie zou kunnen denken we kloppen het op om op die manier tig extra miljarden in de zak te steken, ben je dan compleet gestoord en een paranoia complotdenker als je die mogelijkheid niet uitsluit ?

  Btw, ik zeg niet dat ik geloof dat de farma industrie het opklopt voor financieel gewin maar ik kan de mensen die dat van mening zijn heel goed begrijpen en als ooit mocht blijken dat de farma industrie het idd opgeklopt heeft dan stort mijn wereldbeeld niet in, er zijn veel en veel wredere dingen uitgevoerd door mensen voor geld en macht.
  Hoe groter de bedragen en belangen hoe groter de strontvliegen die daar op af komen.
  Welcome to the real world.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Adrian Gibbs, emeritus Professor praat over uitbraak, WHO onderzoekt zijn claim....
  http://www.youtube.com/watch?v=lnelnLlszPM&feature=player_embedded

  Jutta Brenn- Vgt, Manager Communications Baxter Deutschland legt uit hoe het H5N1 virus
  in proef materiaal is terecht gekomen die vervolgens zijn door gestuurd naar onderzoek labs
  hij zegt 4, maar naar mijn bescheiden mening waren het er veel meer...

  Misschien moeten mensen hier eerst wat meer lezen voor ze praten!(Baxter!!!)
  Nog wat officieele goverment sites/informatie, over wat een (nep)pandemic (lvl6) voor macht geeft
  aan de Americaanse regering/president.

  DoD voor het uitvoeren van militaire missies tijdens een PANDEMIC (wmd attack)
  Het plaatsen van nationale emergency centers op militaire basis
  FEMA kamp mandaat H.R. 645

  http://frwebgate.access.gpo.gov/cgi-bin/getdoc.cgi?dbname=111cong_bills&docid=f:h645ih.txt.pdf

  http://www.rules.house.gov/110/text/110_hr1585.pdf

  En als het teveel of te moeilijk is, hier een video
  http://www.youtube.com/watch?v=dcxM_4DlJwc

  LEES, zoek, leer en stel je zelf vragen, dat is de weg naar kennis.
  Aandacht vragen, gehoord willen worden door middel van trappen tegen anderen is een symptoom van onwetendheid.

  In july zijn er weer hele grote operaties gepland in the US. Kan je allemaal vinden als je wilt;)
  En JA dit staat allemaal in verband met elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. "En JA dit staat allemaal in verband met elkaar"

  In jouw hoofd, ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Goh, wat ben jij toch een verbitterd mannetje.

  Nee, dat ben jij.
  Bij jou komt de stoom uit je oren en ga je in je toetsenbord bijten als de term complotdenkers langskomt.


  Ik ben diverse keren voor complotter of voor complotdenker uitgemaakt.

  Dat deed vast erg veel pijn....


  ik heb nooit beweerd dat die griep uit een lab komt en ik heb ook nooit beweerd dat het opgeklopt wordt door de farma industrie zodat ze op die manier grootschalig hun producten kunnen slijten..

  En toch voel je je aangesproken.
  Waarom eigenlijk?


  Dus hoe kom je in godsnaam op het idee om te zeggen dat de "complotdenkers" paranoia zijn ?.

  Sta jij model voor de complotdenkers dan?


  Er zijn idd mensen die overtuigd zijn dat het uit een lab komt, er zijn idd mensen die denken dat het opgeklopt wordt zodat de overheden voor miljarden aan vaccins aanschaffen
  .

  Kiek, nu geef je opeens toe dat dergelijke personen bestaan.


  maar lang niet iedereen die volgens jullie onder de noemer 'complotdenkers' vallen hangen die meningen aan .

  Wie is 'jullie'?

  Verder heb ik je al eens uitgelegd wat de term complotdenker precies inhoudt en dat die term niet betekent dat elk persoon die als complotdenker wordt aangemerkt dezelfde complottheorieën aanhangt.
  Datzelfde bevestig ik zelfs in mijn posting waardoor jij zo giftig werd: ik geef duidelijk 2 verschillende voorbeelden van hoe complotdenkers tegen deze pandemie aankijken...

  Verder heb ik je uitgelegd dat het feit dat je ergens een samenzwering in ziet niet automatisch betekent dat je een complotdenker bent.
  Dat dit niet in jouw zwart-wit-voorstelling van de wereld mogelijk is kan ik niet helpen.


  dus rot lekker op met je valse beschuldigingen..

  Valse beschuldiging?
  Ik heb elders van je geleerd dat beschuldigingen bewaarheid worden als je ze maar lang genoeg volhoudt en de tegenpartij niet kan bewijzen dat de beschuldigingen onjuist zijn.
  Dus ga je gang, bewijs maar eens dat er geen enkele complotdenker bestaat die achter deze pandemie een samenzwering ziet.


  En vertel maar eens waarom het zo opgeklopt wordt..

  Kan ik doen, maar dat zul je toch niet begrijpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Btw, ik zeg niet dat ik geloof dat....

  Das nou het leuke van je, je durft echt nooit ergens stelling in te nemen. terwijl het schuim je op de lippen staat als de stelling die je niet durft in te nemen door anderen hier wordt ontkracht...

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Nieuwe stopwoordjes van je 'schuim in de bek' en 'je durft nooit echt ergens stelling in te nemen' ?
  Verleden keer was het stopwoordje van je 'je moet niet alles zwart-wit zien', dat is dus tegenstrijdig, maar goed wat weet jij nou, je lult maar wat.
  Dit zijn weer van die misselijke trucjes om niet inhoudelijk te hoeven reageren maar toch de suggestie wekken een scherpe opmerking gemaakt te hebben, sukkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Breaking News ! !

  We hebben nu ook de Q-koorts cq de Geitenkoorts, en die verspreidt zich sneller dan de Mexicaanse griep cq de Varkensgriep .. hahahahaha .. niet te geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Das geen breaking news, de Q koorts is al enkele jaren actief in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Nieuwe stopwoordjes van je 'schuim in de bek' en 'je durft nooit echt ergens stelling in te nemen' ?
  Verleden keer was het stopwoordje van je 'je moet niet alles zwart-wit zien'
  .

  Dat zwart-wit-denken doe je nog steeds.
  Zie de discussie over Demmink: als ik om bewijsmateriaal vraag ben ik opeens een pedoliefhebber.
  Das het probleem met jou: je kent geen nuance..
  Wellicht is dat de reden waarom je zo van die complotten houdt...


  Dit zijn weer van die misselijke trucjes om niet inhoudelijk te hoeven reageren maar toch de suggestie wekken een scherpe opmerking gemaakt te hebben, sukkel.
  .

  Kijk, daar komt het schuim weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Geen bewijs, hoe vaak blijf je die leugen herhalen, jij hebt een bord voor je kop dat wil je niet geloven, de schaamte voorbij.

  De verklaring van Mustafa Y. plus de verklaringen van derden die het misbruik bevestigen zijn het bewijs, einde verhaal, je bent kompleet uitgeluld.

  Dan kan je zeggen dat die verklaringen misschien niet juist zijn, daarom zeg ik voor de rechter met die hap, maar daar ben jij tegen, dus waarom niet voor de rechter je wilt het toch weten ?? Kompleet uitgeluld.
  Jij bent inconsequent, je loopt maar te draaien en vanalles te bedenken om maar iets te kunnen zeggen, de schaamte voorbij.

  En nu heb je weer iets bedacht, ik heb schuim op de bek, ik vind het prima, alles beter dan zo een viezerik als jij.
  En schuim op mijn bek, ik vind het prima, wat jij niet weet is dat ik mijn reacties met een big smile plaats.

  En oh ja, ging je het "breaking news" debunken ?! WHOEHOEHAHAhahahaha .. onbetaalbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Met een big smile mensen helemaal verrot schelden. Jij bent echt Gekke Henkie !!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Met een uitgestreken porem non-stop leugens produceren, dat schijnen jullie de normaalste zaak van de wereld te vinden, maar als iemand daar een keer genoeg van krijgt en het beestje bij zijn naam noemt dan gaan jullie huilie huilie doen.
  Dus wie is hier nu gekke Henkie, mafkees.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. "Met een uitgestreken porem"

  Ik kan niet namens anderen spreken, maar ik zit met een big smile.

  En leugens, daar hebben complotters een patent op. Daar richt dit blog zich dan ook op.

  Jij bent trouwens ook nogal onbetrouwbaar, want je zei dat je dit blog nooit meer zou bezoeken, maar daar ben je weer.

  Kom maar op met je reactie, want van mij mag je het laatste woord wel hebben. Ik ben niet zo moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 113. De enige die hier lopen te liegen dat zijn de debunkers want ik lieg niet.
  Kom maar met voorbeelden van leugens die ik verteld zou hebben, dat gaat je niet lukken.
  En stel je nou eens voor als ik hier non-stop zou liegen, en dan ook iedere keer dezelfe leugen zou vertellen terwijl het antwoord al tig keer gegeven is, hoe zouden jullie dan reageren en vraag jezelf dan meteen eens af waarom je niet zo reageert als dat door een debunker geflikt wordt, laat maar eens zien hoe betrouwbaar en oprecht je bent.

  Ik zou onbetrouwbaar zijn omdat ik een keer gezegd zou hebben dat ik niet meer zou reageren ?

  Om te beginnen, wie is u ?
  Dus jij zegt dat mensen niet van gedachten kunnen veranderen zonder betrouwbaar te blijven ?
  Als dat is wat je zegt dan zeg je dat de hele politiek niet te vertrouwen is.
  En hoe kom je erbij dat ik die persoon ben geweest, heb je daar bewijs van ?

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Geen bewijs.

  Tja, als je zoveel bewijs hebt, waarom durf je dan niet klip en klaar te stellen dat alles er op wijst dat Demmink schuldig is?
  Enige wat uit je komt is dat je denkt dat Demmink meer schuldig dan onschuldig is, omdat hij geen zaak aanspant tegen Kat om zijn onschuld te bewijzen.


  De verklaring van Mustafa Y. plus de verklaringen van derden die het misbruik bevestigen zijn het bewijs
  .

  Mja, waarom gaat de Turkse justitie dan niet tot vervolging over?
  En waarom zeg je niet gewoon dat je vindt dat Demmink schuldig is?


  Dan kan je zeggen dat die verklaringen misschien niet juist zijn, daarom zeg ik voor de rechter met die hap.

  Precies!
  Maar waarom gebeurt dat dan niet?

  maar daar ben jij tegen.

  Dat heb je dan verkeerd begrepen: ik vind het onzin dat Demmink Kat voor de rechter moet dagen om zijn onschuld aan te tonen.
  Zo werkt het niet: Kat is van mening dat Demmink schuldig is, dus Kat moet met bewijsmateriaal komen dat in de rechtzaal overeind blijft.
  Niet andersom.

  wat jij niet weet is dat ik mijn reacties met een big smile plaats..

  Oh, dat heb ik weken geleden al geconstateerd. Ben je vast vergeten zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 115. you can run, but you can't hide from the truth24 juni 2009 om 23:47

  Ik zou onbetrouwbaar zijn omdat ik een keer gezegd zou hebben dat ik niet meer zou reageren ?.

  Jup.
  Je maakt anderen telkens uit voor leugenaar, maar ondertussen kom je je eigen beloftes niet na.
  Zo beloofde je ooit te ondertekenen met pietje puk.
  Dat heb je iets van 3 x volgehouden.
  Dan beloof je om hier nooit meer te komen.
  En prompt: daar ben je weer...

  Niet echt iemand waarop je aan kunt..

  BeantwoordenVerwijderen
 116. "En hoe kom je erbij dat ik die persoon ben geweest, heb je daar bewijs van ?"

  Je gaat me toch niet vertellen dat er 2 van zulke ongelofelijke zeikerds op dit forum rondhangen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Tja, hij denkt dat zijn anonieme schild hem beschermt tegen herkenning :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 118. " Tja, als je zoveel bewijs hebt, waarom durf je dan niet klip en klaar te stellen dat Demmink schuldig is."

  Oh ik durf echt wel te stellen dat de kans heel groot is dat Demmink schuldig is gezien de verklaringen van Mustafa en van derden die dat misbruik bevestigen, en gezien het feit dat hij zich achter zijn krant verschuilt als hij over die zaak wordt aangesproken ipv een zaak tegen de beschuldigingen aan te spannen, maar uiteindelijk is de rechter de enige die daar uitspraak over kan doen.
  Maar als je zoveel bewijs hebt van zijn onschuld waarom durf jij dan niet klip en klaar te stellen dat hij onschuldig is ??


  " Het enige wat uit je komt is dat je denkt dat Demmink meer schuldig is dan onschuldig, omdat hij geen zaak aanspant tegen Kat om zijn onschuld te bewijzen."

  Daar ga je weer met je leugens, het is onvoorstelbaar wat je flikt en het gaat maar door, je bent de schaamte voorbij.
  Hoe vaak heb ik het al niet gezegd, maar ik herhaal het met alle plezier want je kan het niet genoeg zeggen ;
  Er is aangifte gedaan tegen Demmink door Mustafa Y., er zijn verklaringen van derden die dat misbruik bevestigen.
  En dat is toch heel wat anders dan dat ik Demmink enkel het nadeel van de twijfel zou geven omdat hij zich niet verweerd tegen de beschuldigingen, maar het werkt zeker niet in zijn voordeel.

  " Mja, waarom gaat de Turkse justitie niet tot vervolging over? "

  Waarom gaat de Nederlandse justitie niet tot vervolging over ??
  Waarom wil je het probleem verleggen ?

  " En waarom zeg je niet gewoon dat je vindt dat Demmink schuldig is? "

  Dus jij bent van mening dat Demmink onschuldig is ?
  Waar baseer jij dat dan op, op de verklaring van Mustafa, op de verklaringen van derden die dat misbruik bevestigen, op het feit dat hij zich niet verweerd tegen de beschuldigingen maar zich wel verstopt achter zijn krant als hij daarover aangesproken wordt ????

  " Precies.
  Waarom gebeurt dat dan niet."

  Jij bent demment, of je doet bewust alsof je leipe lowietje bent; ikke nie begrijp, ikke hoofdpijn in buik.
  Want je bent blijbaar dit weer vergeten;
  ' Naar thans blijkt gooit het OM de aangifte die van het jongetje Mustafa Y. ongezien in de prullenbak.
  Woordvoerder Wim de Bruin (OM):'we hebben de aangifte nog niet in behandeling genomen. Er is thans een briefwisseling met advocate Van der Plas over deze aangifte. We mogen er verder niets over zeggen. Het is gewoon erg ingewikkeld als een buitenlander die in het buitenland woonachtig is in Nederland aangifte doet. Dit kan niet zomaar'.
  Adele Van der Plas ontkent dat er sprake is van een correspondentie los van feitelijke informantie die ze heeft aangeleverd.'
  Het enige wat jij hoeft te doen om de onschuld van Demmink te bewijzen is met bewijs komen dat de verklaringen van Mustafa en die van derden die het misbruik bevestigen niet correct zijn, dus waarom ga jij niet naar Turkije ipv hier non-stop leugens te verkondigen !!!!

  " Ik vind het onzin dat Demmink Kat voor de rechter moet dagen om zijn onschuld aan te tonen.
  Zo werkt het niet: Kat is van mening dat Demmink schuldig is, dus Kat moet met bewijsmateriaal komen dat in de rechtzaal overeind blijft."

  Daar gaat ie weer ;
  Er is aangifte gedaan door Mustafa Y. wegens misbruik, er zijn verklaringen van derden die dat bevestigen.
  ' Naar thans blijkt gooit het OM de aangifte die van Mustafa Y. ongezien in de prullenbak (denk aan de zaak Rijkens, dat noemen ze doofpot affaires !!).
  Woordvoerder Wim de Bruin (OM):' we hebben de aangifte nog niet in behandeling genomen'.
  Waarom kom jij niet met bewijs dat de verklaringen van Mustafa en van derden die dat misbruik bevestigen niet correct zijn ipv hier non-stop dmv leugens met hand en tand alsof je leven ervan afhangt een verdachte van kinderverkrachting te verdedigen ????
  Wat is jouw motivatie in godsnaam ????

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Btw, 'demment' moet 'dement' zijn, zal wel door 'demmink' komen.

  BeantwoordenVerwijderen