zondag 28 juni 2009

Off the Wall


Barracuda is er eigenlijk best trots op dat het de dood van Michael Jackson tot nu toe onbesproken kon laten, in tegenstelling tot belendende percelen die van gekkigheid niet weten wat ze nu weer moeten verzinnen. Bovendien heeft Barracuda helemaal niets met deze reïncarnatie van Al Jolson.

Maar inmiddels slaat de krankzinnigheid overal toe. Een dood door verkeerd gebruik van medicijnen onder druk van "medische charlatans" is niet genoeg, nee, er zal vast meer achter zitten. Michael doet net of hij dood is om onder zijn schulden uit te komen, hij staat op de loonlijst van de CIA samen met Elvis en Hoffa en Michael was een DARPA robot die hoog nodig vervangen moest worden.

Zelfs Micha "Demmink" Kat ontdekte een naar eigen zeggen "interssante melding" uit Rusland in zijn mailbox: "To the reason behind the CIA needing to assassinate (...) Michael Jackson, these reports continue, was an out of court settlement the pop icon signed with son of the king of Bahrain, Sheikh Abdullah bin Hamad al-Khalifa, this past November in London, and which stated, in part, that in exchange for millions of dollars previously lent to Mr. Jackson by the Sheikh, Mr. Jackson would allow his sold-out United Kingdom concerts to be a “platform” for warning the World of a soon to occur mass genocide event."

En natuurlijk zijn daar weer de rekenwonders: 2+5+0+6=13 2+9=11. De getallen 13 & 11 zijn natuurlijk weer de twee meest begeerde getallen van de Illuminati:"Michael Jackson is vermoord omdat hij met zijn geplande comeback miljoenen mensen over de hele wereld zou wakker maken met zijn zelfgeschreven anti-NWO songs." Of: "Echter, MJ’s eeuwige wens om alle kinderen op deze planeet een gelukkig leven te schenken, zijn constante geldgiften richting goede doelen, zijn milieuvriendelijke instelling, zijn vurige anti-oorlog-propaganda en zijn herhaaldelijke succesvolle en zelfgeschreven vrijheidsongs, waren de Illuminaten een doorn in het oog."
Nee, neem dan een voorbeeld aan Godelieve Vaesen van Argusoog. Normaal altijd goed voor krankzinnige beschouwingen, maar dit keer gewoon een doodnormale necrologie.

De komende week zal het nog wel even doorgaan: "Fans geloven de officiële versie niet en spreken van een complottheorie." Dat belooft wat, het is nu al niet meer bij te houden.

23 opmerkingen:

 1. Volgens mij waren het Mohammed Bouyeri en Volkert van der Graaf, die in opdracht van de AIVD even de cel uit mochten om Michael Jackson te gaan vermoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal leuk en aardig dat je de extremiteiten er weer uit weet te vissen, en daar heb je blijkbaar een tijd voor nodig gehad want dat moet de reden zijn dat je er nu pas mee komt.
  Maar je verhaal zal pas kompleet zijn en enige inhoud hebben als je even kwam uitleggen hoe en waarom de dood daadwerkelijk ingtreden zou zijn volgens onze barfly, want je weet het toch allemaal zo goed.
  Bv het NOS journaal insinueerde gisteren een complot .. haha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zogenaamde gecomplotteer heeft alleen maar tot doel om degenen die achter al deze manipulatieve machtsmisbruikende schaduw duivels aan zitten geloofwaardig in een kwaad daglicht te kunnen stellen. Lieden als de moderator dezes doen daar zonder al te veel over na te (kunnen) denken vrolijk aan mee! Ze denken nog wel dat dit een (Bloederig dat wel GVD!)spelletje is, maar worden straks vermorzeld als het er echt omgaat. Geloof me 99% van de zogenaamde 'complotters' zijn gecontrolleerde en bij de ballen gehouden collaboranten van de pedocratische 'gevestigde-jwo'. Het begint zolangzamerhand wel erg doorzichtig te worden allemaal. Barack wordt gesandwitched door de zappies (shills) aan de ene kant, en de ongecontrolleerde en voor de gevestigde wanorde echt gevaarlijke maar er wel genoeg van hebbende onafhankelijke onderzoekers. Geen woord spaans bij dacht ik zo... Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen woord spaans bij dacht ik zo... Toch?.

  Inderdaad, het is zoals gewoonlijk een reeks Nederlandse woorden die in een onbegrijpelijke volgorde zijn uitgetypt door je...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeuulll sterk opgemerkt trut, die hou ik erin.
  Ik zeg iedere keer gewoon ' ja het zijn Nederlandse woorden die in een onbegrijpelijke volgorde zijn uitgetypt door je ', en klaar is kees.

  Jahaa dat debunken is geweldig, mijn bloed gaat er ook sneller van stromen .. whoehoehoehoehahaha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 'gevestigde-jwo'

  Vraagje. Wat betekent 'jwo'?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Billy is behoorlijk dement aan het worden. Als hij niet eens in de gaten heeft wat een vette knipoog er bij de Zapruder artikel staat, ben je echt ongeschikt voor dit soort werk.

  Getuige weer deze bagger.

  Zo wordt het niets met de zieltogende gemeenschap der debunkers.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beter lezen: ik verwijs maar 1 keer - zonder inhoudelijk commentaar - naar Zapruder. Tenzij je het Zapruder Forum bedoelt. En dat is geschreven door een NWO adept.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Barracuda is er eigenlijk best trots op dat het de dood van Michael Jackson tot nu toe onbesproken kon laten...

  Chappo! 4 hele dagen de mond gesnoerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De commentaren van Inanna zijn in het zaplog draadje weer helemaal van de wereld...
  Kan zich niet voorstellen dat er idolen bestaan en komt met een linkje naar gebombardeerde afgaantjes....Hilarisch, wat is dat mens een zuurzeiker...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik denk dat je vooral op je pow bent getrapt, omdat ze je van haar blouw-blooog heeft geperma-piauuwt. Hahaha die pow. Maar je hebt gelijk ik heb haar Amerikaans/cia verleden nagetrokken en ben dat alvast voor mijn allesverhullende shill-busters site aan het prepareren. Till the great day...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik dacht dat we van die Klaas en Sando Show verlost waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. " Ik dacht dat we van die Klaas en Sando Show verlost waren."

  Blijkbaar niet, maar je bent wel definitief verlost van de shows van MJ, toch ?!
  Of denk jij dat MJ nog leeft ?
  Volgens groep de NERD wel, want dat is een afkroting voor ; Nobody Ever Really Dies ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Btw, het moet zijn 'de groep' en 'afkorting', tsja ik type sneller dan m'n schaduw.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Crap is typisch zo'n mannetje dat vrolijk rondtoert met van die digi-camera's op het dak van zijn tuf-tuf. Voor de criminele overheid werkende veronderstelt de leeghoofd dat hij meewerkt aan het 3-d digitaliseren van onze prachtige maar wel ingechipte en ingekaderde 'toekomst'. Wat een naiviteit...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Je bedoelt Willy Wartaal of Billy Wartaal ?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Johnny, heb je niets beters te doen met deze hitte, dan zo voor je beeldscherm te zitten zieken?

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Breaking: Het overlijden van 'King of Pop' Michael Jackson, actrice Farah Fawcett en acteur David Carradine heeft grappenmakers kennelijk geïnspireerd om een groot aantal andere artiesten dood te melden. Van onder andere Britney Spears en jaren-80-icoon Rick Astley circuleren op internet valse doodsberichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Weet je wat zo jammer is: mensen zitten niet op te letten. Terwijl wel ontdekt is dat Paul McCartney van de Beatles tussentijds werd vervangen heeft men niet door dat Michael Jackson ook vervangen is. En dat terwijl de signalen overduidelijk zijn: eerst was ie zwaar getint, later blank. Ook de contouren van zijn gezicht zijn danig "aangepast".

  Duidelijker kan het niet jongens, de Michael Jackson die onlangs dood werd verklaard is niet de originele, echte Michael Jackson.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nee bep maaar hoe zit dat met jou eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "Weet je wat zo jammer is: mensen zitten niet op te letten. Terwijl wel ontdekt is dat Paul McCartney van de Beatles tussentijds werd vervangen heef..."

  Ja, klopt.
  En wat bijna niemand weet is dat Frans Bauer eigenlijk de enige echte Lestat is. Het beroemde Vampire-karakter waarop Anne Rice de hoofdrolspeler uit haar boeken heeft gebaseerd.
  Althans voor 9/11. Daarna is alles anders geworden.

  BeantwoordenVerwijderen