dinsdag 28 juli 2009

Komkommers


Alles wat de reguliere media niet vertellen, zo heet het bij het vernieuwde Dit Kan Niet Waar Zijn, waar plotseling alle artikelen uit het verleden zijn verdwenen. Kennelijk hebben de samenstellers de opzet van hun erudiete site zelf niet helemaal begrepen, want het ene MSM artikel na het andere wordt geciteerd. Een artikel over de Pillen Maffia door Kijk (toch heel erg MSM) bijvoorbeeld of een interview van de krant Gentenaar met Peter Vereecke, die het ambt van burgemeester van Evergem vaarwel zei om zich met "problematieken" bezig te houden.

Vereecke is namelijk helemaal into complotten. Hij denkt dat vliegtuigen dag en nacht ziektekiemen en chemicaliën uitstrooien over de wereld. En nu moet het gemeentebestuur worden gemobiliseerd om die aanslag op onze mentale en fysieke gezondheid tegen te gaan. De lokale politie doet er niks mee. Waarschijnlijk ligt die nog steeds in een deuk.

Hoe dan ook, volgens Vereecke worden chemtrails - u weet wel, de condensstrepen die complotters voor iets anders aanzien - aangestuurd door obscure krachten achter de schermen van de officiële politiek. Zelfs Obama is een pop. Die geheime krachten zijn volgens Vereecke de zogenaamde illuminatie. Ze zitten in tientallen geheime genootschappen zoals de Bilderberggroep. Het gaat om een type mens met een speciaal DNA dat je op alle hoge niveaus terugvindt.

Vereecke heeft de chemtrails ook al aangekaart in de theatermonoloog Moeder, waarom leven wij? En dat hij gek is, heeft niemand hem in het gezicht verteld. Want Peter heeft een "degelijk curriculum en imago".

Inderdaad, dit kan niet waar zijn. Maar de site met die naam pakte het interview toch maar weer op. Kennelijk interessanter dan de verhandelingen van geil-virtuoos Prince over hetzelfde onderwerp. Hoe staat het trouwens met de komkommer-trails, vraagt Barracuda zich af.

14 opmerkingen:

 1. Ach, tenminste is de site eerlijk over zijn berichtgeving: die kan gewoon niet waar zijn :o)

  Prince zijn chemtrail-geloof is overigens al oud nieuws: stamt ergens uit mei dit jaar of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De luchtverontreiniging boven de Randstad is al erg genoeg, daar hoeven echt geen chemtrails meer aan toegevoegd te worden :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met de rechten van de auteurs wordt bij die site kennelijk geen rekening meer gehouden. Alles 1 op 1 aangeboden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verplegers willen ook geen prik.

  Raar toch? Willen ze soms dood ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je zou inderdaad wel eens willen weten waarom al die complotters dat nog niet aan hun moeder vragen: 'Moeder, waarom leven wij?'. Want als ze echt zo'n belangrijk complot door de almachtige elite op het spoor zijn, zal het voor die almachtigen ook niet zo moeilijk zijn om ze een wel dodelijk prikje te geven of ze anderszins het zwijgen op te leggen. Dat is namelijk ook gelukt bij al die werknemers van vaccinproducenten, testers, overheidsfunctionarissen, journalisten en who ever nog meer in het complot zit, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach, het chemtrail-zomeroffensief is nog maar net begonnen, en nu al wil meer dan 50% van de verleging zich laten inenten.

  Gaat dus de goede kant op.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Bas

  Jij bent van de "if you're not with us you are against us" theorie?

  Aan de ene kant een übermachtig complot tegen de gehele mensheid, aan de andere kant een Camile Eurlings-achtige situatie waarbij iedereen het beste met je voorheeft. Jij lijkt voor de laatste optie te gaan.

  Wel lekker gemakkelijk dat zwartwit.

  Voor mij lijkt het er toch op dat die vaccinatie er onder druk van winstbeluste farmaceuten snel doorheen gedrukt wordt.

  Ik zie een aantal risico's aan zon prik en ben vooralsnog totaal niet overtuigd van de voordelen.

  Al met al een afweging in een grijs gebied waarbij de reguliere media in elk geval alles behalve volledige informatie aanleveren.

  Maar goed, in jouw zwartwitwereld hebben de reguliere media ofwel volledig gelijk, of de elite wil iedereen vermoorden. Aangezien er soms wel eens een stukje in de krant staat dat op waarheid lijkt te berusten kies jij er dan automatisch voor dat kranten niets dan eerlijk en volledig nieuws brengen.

  Mij lijkt dat getuigen van beperkt denkvermogen en een daarmee samenhangende zwaar beperkte blik op de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maar truth, het is ook best belangrijk om je tegen chemtrails in te laten enten. Dat heb ik op internet gelezen en dus moet het wel waar zijn. Gelukkig dat verpleegsters dat ook in zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Bas

  Wist jij bijvoorbeeld dat een adviseur in dienst van de Britse regering ruim een ton kreeg van Glaxo?

  Nou bewijst dat niet onomstotelijk dat "de elite" ons allemaal dood wil, maar het zou je aan het denken kunnen zetten over de belangen achter de vaccinaties. Wellicht kom je er dan achter dat jouw gezondheid niet noodzakelijkerwijs bovenaan de lijst staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou bewijst dat niet onomstotelijk dat "de elite" ons allemaal dood wil,.

  ik denk dat als de complottisten die gedachte gewoon lieten varen en enkel kritisch kijken naar de noodzaak en risico's vna de vaccinaties, ze een veel beter punt kunnen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "Wist jij bijvoorbeeld dat een adviseur in dienst van de Britse regering ruim een ton kreeg van Glaxo?"

  Natuurlijk zijn er financiële belangen mee gemoeid. Groot-Brittannië heeft een vierjarig £155.4 miljoen contract afgesloten met GlaxoSmithKline en Baxter over de levering van 132 miljoen spuitjes.

  Die Roy Anderson staat op de payroll van GlaxoSmithKline en derhalve kan er dus sprake zijn van belangenverstrengeling.

  Overigens worden volgens de WHO de vaccinaties het eerst opgesoupeerd door de rijke landen. Aangezien de productie ergens tussen de 1 en 2 miljard per jaar ligt, dreigen volgens de WHO de arme landen niet op tijd voorzien te kunnen worden. De WHO heeft dan ook gesprekken dienaangaande gevoerd met de farmaceutische bedrijven.

  ------------------------

  "Wellicht kom je er dan achter dat jouw gezondheid niet noodzakelijkerwijs bovenaan de lijst staat."

  Dat zou best weleens het geval kunnen zijn. Commerciële belangen zijn minstens zo belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Truth Hurts

  Met mijn door jou gequote zin neem ik ook afstand van het idee dat "de elite" de wereld wil vernietigen.

  Wel denk ik dat er een kleine groep is die probeert zoveel mogelijk rijkdom te vergaren ten koste van de rest van de bevolking. En die kleine groep heeft zachtgezegd veel meer macht dan de meeste mensen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wel denk ik dat er een kleine groep is die probeert zoveel mogelijk rijkdom te vergaren ten koste van de rest van de bevolking. .

  Kleine groep?
  Wat beschouw jij als klein?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ja, dat klopt wel. ik beleef dat ook zo.

  BeantwoordenVerwijderen