vrijdag 17 juli 2009

RickD


RickDevente komt zo langzamerhand in aanmerking voor de Heintje Davids-troffee, naar de Nederlandse variété-artieste uit de jaren vijftig, die telkens haar afscheid aankondigde, doch niet van het toneel was weg te branden. Want Rick is weer helemaal terug met complotsite EQgen. Nadat hij al tig keer afscheid had genomen.

Ooit vertelde Rick zijn wonderlijke levensverhaal: in 1990 getrouwd en intens gelukkig met het nieuwe huis, de nieuwe auto en de baan. Maar er gebeurden steeds vreemdere dingen. "Iedere keer wanneer ik net op een klok keek was het 11:11 uur. Ik lachte mij rot, er van overtuigd dat het allemaal toeval was. Maar naarmate ik meer en meer deze getallen begon te zien, naarmate ik meer en meer in de knel kwam te zitten met mijn stelling - het is toeval. Zo kreeg ik regelmatig wisselgeld terug dat precies 11 gulden en 11 cent bleek en stopte secondetellers van downloads precies bij 11 minuten en 11 seconden."

In 1998 kreeg Rick een scooterongeluk, en na de revalidatie keerden de vreemden getallen weer terug. Of dat heeft geleid tot de scheiding van zijn toenmalige vrouw blijft onduidelijk, maar vanaf 2002 zat Rick in een leeg huis. Rick zocht en kreeg hulp van hogere machten, kocht een computer en ging het internet op. Daar raakte hij geobsedeerd door 9/11 en Alex Jones. Zo ontstond EQgen, waar Rick met grote regelmaat vertelde dat hij intens geroerd kon worden door een foto van een dier of een plant, maar ook volledig van de kook kon raken door satanhandjes van George W. Bush.

En Rick werd wereldberoemd mee in Nederland. Hij verscheen in Goedemorgen Nederland en Way Of Life van RTL5, maar werd ook gevraagd voor twee uitzendingen van DagTv. En toen, na een vakantie in Daun in de Eifel, was het plotsklaps stil. Directe aanleiding was zijn relatie met een Jane. Rick was even door het Love-Gen geraakt en kon even niet meer schrijven. Waar Jane is gebleven weten we niet, want die is kennelijk alweer ingeruild voor vrouw Tamara en hond Romi. De eerste liefdesbaby is onderweg.

En Rick heeft er weer zin an. EQgen heeft een nieuw behangetje gekregen met lekkere frisse kleuren en duidelijk leesbare tekst. En ook inhoudelijk slaat Rick een nieuwe weg in: "Ik heb besloten geen aandacht meer te schenken aan de aanslagen van 9/11 en de illuminati. EQgen richt zijn pijlen vanaf nu in het bijzonder op gezondheid, Big Brother en energie, maar zal ook aandacht besteden aan de gevaren van vaccinaties en straling. Tevens wil ik U niet alleen meer waarschuwen, maar wil ik ook proberen alternatieven aan te dragen waar U iets mee kunt."

En dus stort Rick, net als een heel leger van gekken, zich op de vaccins, of "dodelijke cocktails" zoals hij ze noemt. Met alle onkunde van dien, rechtstreeks overgeschreven van de eerste de beste onzinsite. Over formaldehyde weet Rick: "Nog zo'n bizarre stof die zijn weg vindt in de cocktail van een vaccin. Formaldehyde is bekend in het gebruik om dode mensen of dieren te conserveren. De bekende kikker in het glas met vloeistof in het laboratorium op school of universiteit ligt dus in een bad van Formaldehyde. Wat doet dit in een vaccin en wat heeft dit in hemelsnaam te maken met het voorkomen van een griep? Onderzoek naar de werking van Formaldehyde hebben aangetoond dat het een kankerverwekkende stof is."

Het is Rick even ontgaan dat het lichaam meer formaldehyde produceert dan er in een vaccin zit. Of dat thimerosal in Nederland voor vaccingebruik is verboden. Of dat er een verschil is tussen ethylkwik en methylkwik, en dat het eerste zeer snel wordt afgebroken in het lichaam. Allemaal met een beetje googelen makkelijk te achterhalen. Tenzij je bij EQgen blijft hangen.

172 opmerkingen:

 1. Barracuda kan wel tekstjes tikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het eerste geval van autisme werd geconstateerd in 1931, HET ZELFDE jaar had men Thimerosal geïntroduceerd. Ook de 'uitbraak' van autisme, begin jaren 90 valt samen met het verhoogde aantal vaccinaties (van 10 naar 25) bij kinderen in de VS. ONDERZOEK THE AMISH & Autism!!! Zij worden niet ziek namelijk! Bij ons worden alleen de streng gristelijken gespaard, de achterban van duivelse personen als Maxime Bilderberg Verhagenn, Herr Ballin, Donner Kebab, ofwel de Balkenbende.

  http://www.nomercury.org/science/documents/Articles/UPI-The_Age_of_Autism-Mercury_and_the_Amish_5-21-05.pdf

  (Washington Times)

  Verder ben je weer een GROVE LEUGENAAR, Billy!

  Thimerosal wordt inderdaad niet meer gebruikt in het rijksvaccinatieprogramma, MAAR ZIT WEL in tal van andere vaccins, 'toevallig' ook natuurlijk in griepvaccins:

  http://www.bcfi.be/Folia/2000/F27N05C.cfm

  Jullie obsessie voor het beschermen van de vaccinatie-propaganda wordt nu wel HEEL duidelijk. Volgens Ab Klink moeten de ziekenhuizen zich opmaken voor een verzuim tot wel 50 %!! De helft van Nederland zit ziek thuis volgens Appie!!

  Waarom laten ze geen beelden zien van Mexico-City, de bron van de besmetting en tevens de grootste, dichtbevolkste en vervuilste stad in de wereld!! Daar mooet nu dan iedereen ziek zijn lijkt me...

  Hahaha...

  Jullie zijn echt lachwekkend, het wordt steeds erger met jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens www.devrijepers.wordpress.com:

  Dr. Hugh Fudenburg geciteerd, die na uitgebreid onderzoek van gegevens over 1970 tot 1980 zei:

  ‘Als een individu tussen 1970 en 1980 vijf keer na elkaar een griepprik heeft gehad, dan is de kans dat die persoon Alzheimer krijgt 10 maal groter dan wanneer diezelfde persoon 2 of minder griepprikken heeft gehad.’

  Er zit wel degelijk kwik in de griepvaccins Billy-Blaastra! Ik heb het nog niet eens over de aluminium die rechtstreeks je bloedbaan wordt ingespoten.

  Tevens wil Ab Genocide Klink dat je meerdere shotjes gaat nemen!

  Snap je het nog stumperd?

  Jij krijg 2 shotjes van Appie, maar dan zal blijken dat het virus is gemuteerd, en dus waren je shotjes NUTTELOOS, en vervolgens krijg je weer een shotje, enz enz enz...

  Ga je gang pik, de wereld zal je niet missen denk ik....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan ook elk onderzoekje citeren wat ik toevallig op internet vind, en dat is precies wat je doet en ook precies waar je weer de mist in gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thimerosal wordt inderdaad niet meer gebruikt in het rijksvaccinatieprogramma,.

  Ah, dus autisme is aan het afnemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er zitten trouwens ook chemtrails in vaccins, wist je dat al?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waarom laten ze geen beelden zien van Mexico-City, de bron van de besmetting en tevens de grootste, dichtbevolkste en vervuilste stad in de wereld!!.

  Die beelden zijn al op tv geweest.
  Dus wat is je punt?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tevens is het uitermate interresant om te zien hoe men het volk deze vaccinatie zal opdringen.

  Het HPV-debacel toonde al aan dat een hoog percentage niet meer luisterd naar de overheidspropaganda en de mindcontrol-media.

  KOM MAAR OP! probeer ons die spuitjes op te dringen! Als dat gebeurt, wordt duidelijk dat wij truthers altijd gelijk hebben gehad.

  Het zelfde geldt voor de val van de dollar, de komende wereld munt, en aanstaande nieuwe wereld orde, ruled by a technocratic elite.

  Nu heeft de massa nog niets door, ze hebben hun baan nog. PAK HUN GELD OF HUN RECHT TOT ZELFBESCHIKKING AF, en je opend pandora's box!

  Mensen zullen MASSAAL wakker worden! Bureglijke ongehoorzaamheid en the truth zijn genoeg! Alle daders zullen opgespoord en berecht worden! Jullie hebben er goed aan gedaan hier anoniem te blijven itt HELDEN als Rick D, die met zijn volledig tronie in beeld gaat om mensen te waarschuwen, zonder geldelijk gewin!

  Jullie debunkers zijn een stel werkeloze parasieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Die beelden zijn al op tv geweest.
  Dus wat is je punt?"

  Oja, zit de helft ziek thuis, zijn er honderduizenden doden gevallen?

  nee dus! Lul dan ook niet stakker....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Maar jullie zijn nu compleet UITGELULD betreft griepvaccins en kwik!

  Hoeveel shotje gaan we krijgen denk je? H1N1 zal muteren. Snap je dit?

  Of is dit te moeilijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. , zijn er honderduizenden doden gevallen?.

  Wordt dat beweerd dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Maar jullie zijn nu compleet UITGELULD betreft griepvaccins en kwik!.

  Nee hoor.
  Jij bent compleet uitgeluld omdat je geen verband kunt leggen tussen kwik en autisme.
  Zoals wel blijkt uit het artikel waar je enige tijd geleden naar linkte, en dit artikel van barracuda.

  Verder weet je geen antwoord op de vraag of autisme is afgenomen sinds de rijksvaccinatie geen kwik als conservering bevat.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "John zei...
  Ik kan ook elk onderzoekje citeren wat ik toevallig op internet vind, en dat is precies wat je doet en ook precies waar je weer de mist in gaat."


  Waar doe je dat dan niet? Nu zit je alleen mij als persoon af te kraken in plaats van in te gaan op wetenschappelijk onderzoek!

  En ja, je hebt gelijk! Er is ook onderzoek gedaan waaruit zou moeten blijken dat kwik juist goed is voor je hersenen! NEEM HET DAN!!!!

  Ik bepaal ZELF wast ik in mijn lichaam stop! Kwik staat niet op de lijst!

  Verplichten tot vaccinatie betekend oorlog, jullie en je spuitjes zullen vertrappeld worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kwik in de hersenen, daar ga je alweer. Je basiskennis is echt bedroevend. Geen wonder dat je iedere apekool op internet gelooft.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "truth hurts zei...
  , zijn er honderduizenden doden gevallen?.

  Wordt dat beweerd dan?
  "

  Hoofd Fuhrer Vaccinatie, Osterhaus beweerd dat hier 8000 doden kunnen vallen!

  Snap je ook dat Mexico velen malen groter is? Snap je dan ook dat zij een veelvoud van die 8000 slachtoffers zouden moeten hebben? Snap je dat?

  Iets met verhoudingen en vermenigvuldigen...snap je dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. " John zei...
  Kwik in de hersenen, daar ga je alweer. Je basiskennis is echt bedroevend. Geen wonder dat je iedere apekool op internet gelooft."


  Precies wat ik bedoel, zielig persoon!

  Geef nou eens aan wat er precies niet klopt aan mijn bewering ipv weer met goedkope aanvallen te komen. Het doet me niets!

  Maar vertel! Kwik en hersenen!

  Welk deel van mijn beweringen klopt niet, en kom met links en bewijzen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. "Het is Rick even ontgaan dat het lichaam meer formaldehyde produceert dan er in een vaccin zit. Of dat thimerosal in Nederland voor vaccingebruik is verboden."

  DIT IS WAT BILLY BEWEERD!

  De maker van deze site is nu dus schuldig aan het verspreiden van kwalijke leugen en propaganda!

  Het is helemaal niet verboden voor vaccins in Nederland, het zit alleen niet in het rijksvaccinatieprogramma!

  Het zou Billy sieren als hij deze LEUGEN recht zet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. " John zei...
  Er zitten trouwens ook chemtrails in vaccins, wist je dat al?
  "

  Wist je al dat de wetenschappelijke adviseurs van Obamaaan hebben aangegeven dat ze barium zout en aluminium als 'test'in de admosfeer gaan spuiten om de aarde te redden?

  hahaha! EXACT de ingrediënten waar de gekke-chemtrailers al jaren voor waarschuwen! hahahh Je tracht me op een goedkope manier voor lul te zetten, maar gaat WEEEÉÉÉEER op je bek!

  lachen met jou sjonnie-boy!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wist je al dat de wetenschappelijke adviseurs van Obamaaan hebben aangegeven dat ze barium zout en aluminium als 'test'in de admosfeer gaan spuiten om de aarde te redden?.

  Jij beweerde toch dat barium juist de aarde opwarmde?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Het lichaam neemt ook ijzer op, maar dat hebben we het niet over het spul op een gemiddelde schroothoop. En dat is precies wat die complotdombo's denken: ze zoeken een woord op en denken dan dat het precies hetzelfde is.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Iets met verhoudingen en vermenigvuldigen...snap je dat?.

  Nou, dit heeft meer te maken met iets verdraaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik bepaal ZELF wast ik in mijn lichaam stop! Kwik staat niet op de lijst!.

  je wilt beweren dat je geen kwik binnenkrijgt?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. oja,

  De 1918 griep brak uit op een Amerikaanse legerbasis, net als de varkensgriep van de jaren 70...

  Waarom heet het dan Varkensgriep en geen legerbasisgriep?

  Wat was de hypothese ook al weer voor het ontstaan van H1N1 ook als weer?

  Een Mexicaan heeft het van een chinese vogel en toen heeft hij het aan een mexicaans varken gegeven??

  hahahahah!

  Echt ONWIJS geloofwaardig! Dat is nou wetenschap! Een virus ontstaat uit componenten uit de hele wereld waaronder 1 die zeer veel lijk op de 1918 griep, en men komt met een theorie over een mexicaanse toerist die graag met dieren kuffeld.

  werkelijk briljant!

  Maar nu weer terug naar "hersenen & kwik"

  Heb je al wat bedacht John?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. De maker van deze site is nu dus schuldig aan het verspreiden van kwalijke leugen en propaganda!.

  Altijd lachen met die complotdenkers :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. "Ik bepaal ZELF wast ik in mijn lichaam stop! Kwik staat niet op de lijst!.

  je wilt beweren dat je geen kwik binnenkrijgt?"

  Ik wil beweren dat jou meesters het niet zal lukken die troep van je op te dringen. Wat ga je doen dan?

  Wij weigeren simpelweg, en jij krijgt je shotjes, niets aan de hand toch?

  En ja sukkel, in vis zit kwik! Ook komt het uit kolencentrales...Maar doe nou maar niet zo wijs vriend, ga liever in op de leugens in dit artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Tja, 10:37:

  Jullie complottheorieen rond dit virus zijn gewoon niet meer te volgen. Jullie buitelen allemaal over elkaar heen om de grieppandemie te gebruiken in je eigen complotscenarios.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. En ja sukkel, in vis zit kwik! Ook komt het uit kolencentrales....

  Ah, je eet dus geen vis meer en rijdt met een boog om kolencentrales heen?

  BeantwoordenVerwijderen
 28. "truth hurts zei...
  De maker van deze site is nu dus schuldig aan het verspreiden van kwalijke leugen en propaganda!.

  Altijd lachen met die complotdenkers :o)
  "

  Wat is er leuk aan het propageren van leugens, met ernistige gevolgen voor de slachtoffers tot gevolg??

  Billy is nu officieel medeplichtig! En jij ook vies ventje dat je bent! Wat ben ik blij dat jij mijn vader niet bent....

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wij weigeren simpelweg, en jij krijgt je shotjes, niets aan de hand toch? ..

  Tja, jij bent degene die zich hier zo druk over maakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ah, je eet dus geen vis meer en rijdt met een boog om kolencentrales heen?

  Nee, ik zeg alleen dat degen die een spuit in mij gaat steken, héééeeeeel vroeg op moet staan!

  Met met mij vele miljoenen!

  Jullie gaan verliezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat is er leuk aan het propageren van leugens, met ernistige gevolgen voor de slachtoffers tot gevolg?.

  De onzin die je uitkraamt.

  Billy is nu officieel medeplichtig!.

  Precies wat ik bedoel!!

  Wat ben ik blij dat jij mijn vader niet bent.....

  Inderdaad, want ik had je laten zien wat opvoeden precies inhoudt..

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Jullie gaan verliezen....

  Ook erg koddig bij complotdenkers: ze kunnen alleen in vijandbeelden denken...

  BeantwoordenVerwijderen
 33. "Tja, jij bent degene die zich hier zo druk over maakt.."

  Tuurlijk maak ik me druk om het vergiftigen van mijn stamleden! Dat is een natuurlijke reactie!

  Ik neem die zooi niet, maar maak me zorgen om de onschuldigen die in de val trappen van figuren als je zelf!

  Tevens weet ik dat er een punt zal komen dat we allemaal verplicht worden tot het nemen van een shot! Wellicht niet nu, maar het uiteindelijke doel is chippen....dus...

  Maar ik steek even geen tijd verder in jou. Je bent een verachtelijk persoon, en je verpest mijn huneur! Ik ga wat nuttigs doen. Ga jij maar verder op andere site onder andere namen. Jou straf komt nog wel, in dit of in het volgende leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. "Ook erg koddig bij complotdenkers: ze kunnen alleen in vijandbeelden denken..."

  Tja, maar jij bent dan ook een vijand van de stam! Vroeger zou je vedreven zijn, of met een doek om je mond aan een boom geknoopt. Nu weet je de dans te ontspringen als anonieme leugenaar op het internet!

  Jou meesters zijn zeer spiritueel ingesteld. Hun occult religie is heilig voor ze. Jij maakt daar geen deel van uit. Hooguit als voer voor hun offerfeest.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. en je verpest mijn huneur!.

  Geweldig :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 36. "Tuurlijk maak ik me druk om het vergiftigen van mijn stamleden! Dat is een natuurlijke reactie!"

  Whoehahahaha! Stamleden? Je bent niet lekker, idioot.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. "Jou meesters zijn zeer spiritueel ingesteld."

  Het is jouw meesters, zelfs fatsoenlijk schrijven kan je al niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Nee, ik zeg alleen dat degen die een spuit in mij gaat steken, héééeeeeel vroeg op moet staan!.

  Ach, als het zover is sta jij als eerste in de rij om de spuit te ontvangen.

  Waarom denk je dat wij de verspreiding van chemtrails deze zomer gaan opvoeren?

  Nu spartel je nog, maar dat is van korte duur...

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Mja, dit zijn gewoon 15-jarige pubertjes die tijdens de vakantie niks beters te doen hebben en die zich, zoals elke puber betaamd zich verzetten tegen autoriteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. De griepvaccin hoeft helemaal niet verplicht, gewoon via chemtrails op aarde laten neerdalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat er nou precies onzin?

  Dat Billy liegt dat er geen kwik in vaccins zit, en dat jullie deze leugens trachten te verdedigen?

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Grappig ook om te zien dat de debunkers nu openlijk dreigen met wat 'ze' ons allemaal wel niet gaan aandoen...

  Volgens Trut ga ik dood als ik mijn vaccin niet neem.

  Bah, wat een smerig kereltje ben je toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Waarom wordt het hele levensverhaal ven ene Rik gepubliceerd op dit blog ??

  Oh ja, dit blog is de prive van de zogenaamde debunkers.

  En wat bv ene Schellekens hoogleraar innovatie en medische biotechnologie te vertellen heeft over de mexicaanse griep dat wordt natuurlijk niet gepubliceerd op dit blog, dit blog publiceerd enkel roddel en achterklap en geen rationele artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Niet te vergeten, aantoonbaar leugenachtig!

  Maar ja wat wil je met een maker van deze site die anoniem wenst te blijven...

  Duistere zaakjes worden in het dondker gedaan...

  BeantwoordenVerwijderen
 45. De debunkers zijn op alle fronten compleet uigegeluld op hun eigen privé-blog.

  De maker van dit blog laat zich natuurlijk niet zien.

  Nu rest hen alleen nog het rididuliceren van personen, en proberen de aandacht te verleggen met bewezen zaken als chemtrail...

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Heeft John opeens niets meer te melden?

  En wat te denken van Trut Hut, die dagelijk tot 2 uur s'nachts zijn onzin hier spuit!

  Moet deze man niet werken? De hele dag zit hij hier te reageren...

  Of IS dit zijn werk?

  Lijkt me duidelijk toch?

  We hebben een maker die er nooit is, en een bezoeker die er zijn levenswerk van heeft gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ach, je bent even een paar uurtjes wat anders aan het doen en anoniempje begint weer te piepen. Niet dat hij in de tussentijd ook maar iets nuttigs heeft toegevoegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Niets nuttigs toegevoegd?

  Ik heb aangetoond dat jou leider Billy, een leugenaar is, of lul je daar nu snel overheen?

  BeantwoordenVerwijderen
 49. @ Aan alle antivaccinatie mensen: Over het algemeen worden afwegingen over een vaccinatieprogramma weloverwogen genomen. Als je informatie hebt dat de hoge heren iets missen dan is dat prima, maak er een goed verhaal van met bronnen enzo (geen youtube en vage internet poep) en stuur dat naar een krant/tijdschrift/gerenomeerde website. Wat je niet moet gaan doen is zoals hier in de comments bullshit verhalen over kwik/aluminium gaan lopen spuien. Als je bewijs hebt dat het in schadelijke hoeveelheden in vaccins zit dan hoor ik het graag, maar via comments is niet de juiste weg.

  Verder zolang je zelf of iemand anders dat bewijs nog niet hebt geleverd is het moreel verwerpelijk om een vaccin niet te nemen. Je staat ongetwijfeld juridisch in je recht om vaccins te weigeren. En dat je jezelf in gevaar wilt brengen is prima (over je kinderen kunnen we discusseren, maar soit, daar gun ik je ook nog je vrijheid). Het probleem is echter dat vaccineren werkt doordat iedereen het doet. Vaccins zijn niet 100% betrouwbaar en er zijn mensen die helemaal geen inenting kunnen hebben door ziekte of ouderdom. Door niet te vaccineren en dus de ziekte meer kans te geven breng je deze mensen in gevaar. Daar trek ik de lijn.

  Kom bij mij niet aan met slogans als: "geen gif in mijn lijf" en "iemand moet vroeg op staan om mij te prikken". Want het gaat juist niet alleen om je eigen lijf maar dat van de mensen om je heen, die misschien niet de vrijheid hebben om te vaccineren of die sowieso al in zwakke gezondheid zijn.

  Dus óf je zoekt het hele vaccin gebeuren uit, en dan bedoel ik ook echt uitzoeken, neem er een maandje vrij voor of zo (zo belangrijk is het toch wel?), óf je houdt gewoon je mond.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. "óf je houdt gewoon je mond.

  17 juli 2009 13:28
  "

  Spuitelf geeft modder?

  Kwik is een gif, gevaarlijker dan welk zwaarmetaal dan ook. Het eet letterlijk je hersenen weg. Ik heb mijn informatie van wetenschappers en nabestaanden van slachtoffers.

  Dus bespaar me je fucking bullshit 'vriend'.

  Dacht je nou echtdat jullie hier enige credit hebben?
  Je bent een lachwekkende leugenaar "bas", samen met je vriend Billy!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Billy liegt dat er geen kwik in de vaccins in Nederland zitten, en nu is het opeens niet meer gevaarlijk?

  Waarom krijgen oudejs bewezen een veel hogere kans op Alzheimer dan?

  Jou leugens zijn zeer schadelijk Bas. Je bent een verwerpelijk individu....

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Leider? Godallemachtig, wat een complete gekken lopen hier toch weer rond.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. sjonnie-boy is natuurlijk weer gauw verdwenen, stel je voor dat je in moet gaan op een vraag...

  BeantwoordenVerwijderen
 54. O, kijk nou daar is Pieter!

  Wat vind jij van de leugens van je messias, Billy Blaastra de visboer van Barracuda?

  Waarom zegt Billy dat er geen kwik in vaccins zit?

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Of is kwik opeens niet meer schadelijk?

  Ben je nou echt zo dom bas?

  Hoeveel griepvaccins moeten we nog nemen dan?

  H1N1 zal muteren volgens elke wetenschapper. Krijgen we dan elke maand een shotje kwik? Ook leuk dat ze het aan je oma geven!

  Ben je nou echt zo dom, of doe je alsof?

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @Trutje

  Wist je al dat de wetenschappelijke adviseurs van Obamaaan hebben aangegeven dat ze barium zout en aluminium als 'test'in de admosfeer gaan spuiten om de aarde te redden?.

  Jij beweerde toch dat barium juist de aarde opwarmde?

  17 juli 2009 10:31


  Jij hebt niet echt opgelet de laatste tijd. De anoniemen hier geloven niet dat de regering de waarheid spreekt. Had je dat nog niet door?

  Dus al zou barium de aarde opwarmen dan nog zou dat de Messiah en zijn vriendjes er van weerhouden het in te zetten "tegen de klimaatveranderingen".

  Denk je dat hen die klimaatwaanzin interesseert? Als ze barium in de lucht willen dan doen ze dat. En dan verzinnen ze er ook wel een smoes voor ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. En toen was het stil in de trollengrot?

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Trutje

  Ik bepaal ZELF wast ik in mijn lichaam stop! Kwik staat niet op de lijst!.

  je wilt beweren dat je geen kwik binnenkrijgt?


  Ah, dus als ik onverhoopt iets binnenkrijg kan ik het net zo goed met een spuit in mijn bloedbaan knallen bedoel je?

  Jij neemt zelf spuiten met bijvoorbeeld fijnstof en andere vormen van luchtverontreiniging?

  Jij liever dan ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 59. "Dus kwik is niet schadelijk"

  Natuurlijk is kwik schadelijk als je er te veel van binnen krijgt. Maar water is ook schadelijk als je er te veel van binnenkrijgt.

  Het hele punt is dat er totaal geen bewijs is voor de stelling dat de minieme hoevelheden kwik in bepaalde (steeds minder) vaccins schadelijk zijn. En als er geen bewijs is voor een stelling, en er is een goed alternatief, dan zullen we maar voor het alternatief gaan toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Aangezien de trollen toch niets toevoegen, hier wat chemtrail info:

  Obama's aankondiging dat onderzocht wordt of 'geo-engineering' de opwarming van de Aarde kan tegengaan, door 'deeltjes in de bovenste atmosfeer te schieten die het zonlicht gaan weerkaatsen', doet sommigen concluderen dat chemtrails feitelijk het bewijs zijn dat er al jarenlang experimenten op dit gebied worden uitgevoerd.

  Opmerkelijk is dat de elite 'Council on Foreign Relations' (CFR), een berucht onderdeel van de 'New World Order', recent exact hetzelfde idee naar voren bracht in het rapport 'Geo-engineering: Workshop on Unilateral Planetary Scale Geo-engineering'. Hierin wordt gesteld dat er in de lagere delen van de atmosfeer meer wolken zullen komen, als in de hogere delen van de atmosfeer het zonlicht door kleine deeltje teruggekaatst zal worden in de ruimte. Ook zouden er volgens het rapport 'diverse objecten' in de ruimte kunnen worden geplaatst, tussen de Aarde en de Zon, die eveneens het zonlicht zullen moeten afweren.

  De voorstellen in het CFR-document komen exact overeen met de atmosferische effecten, die worden waargenomen na chemtrails. In het onderstaande, ruim 8 minuten durende samenvattende filmpje zijn een aantal duidelijk beelden te zien van vliegtuigen, die chemtrails veroorzaken. Daarnaast twee korte filmpjes (2 1/2 minuut en 2 minuten), die goed laten zien hoe een vliegtuig plotseling begint met 'sproeien', en (in het 2e filmpje), er tijdens de vlucht mee ophoudt. Bij normale 'contrails' is dit onmogelijk. Het is dus onontkenbaar dat er IETS met opzet in de lucht wordt gesproeid.

  KSLA ontdekte bewijs dat er tussen 1949 en 1969 doelbewust biochemische substanties over 239 bevolkte gebieden zijn uitgesproeid (zie filmpje kleine 4 minuten). Deze bevindingen trekken de 'chemtrails-theorie' uit de schimmige wereld van complotten, waarin de bevolking onwetend als proefkonijn voor het leger zou worden gebruikt. Sommigen stellen zelfs dat het juist de bedoeling is om de bevolking ziek te maken, om ze later des te makkelijker te kunnen laten 'verdwijnen'.

  Doe er je voordeel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Het is jouw meesters, zelfs fatsoenlijk schrijven kan je al niet.

  Eén of ander anoniempje gebruik hier - een zeer verassende en uiterst sterke tactiek - een ad-hominen!

  Als ik dat zou doen zou ik het ook anoniem doen. Wat een lafaard...

  BeantwoordenVerwijderen
 62. "Het hele punt is dat er totaal geen bewijs is voor de stelling dat de minieme hoevelheden kwik in bepaalde (steeds minder) vaccins schadelijk zijn. En als er geen bewijs is voor een stelling, en er is een goed alternatief, dan zullen we maar voor het alternatief gaan toch?"

  Er is ONEINDIG veel bewijs, zoals ik al eerder hier plaatse, leugenachtige stakker!

  Onderzoek THE AMISH!!! Zij laten zich niet vaccineren met die troep van je, en die kennen dus ook geen autisme!

  Vaccinatie met kwik begon in 1931, net als het eertse autisme geval! Ook de uitbraak van autisme begin jaren 90 komt overeen met een verhoogt aantal vaccinatie aan kinderen.

  Je bent echte een smeerlap dat je beweert dat al die ouders met dode kindertjes leugenaars en fantasten zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. @ Anoniem: Amisch kennen geen autisme, op het platteland is weinig autisme, in 1900 bestond autisme niet. Zie je een verband? Daarbij zou het hele phenomeen verklaard kunnen worden door alle andere dingen die Amisch niet doen en niet-Amisch wel.

  Persoonlijk denk ik dat het veel met het onderkennen van een ziekte te maken heeft. Vroeger was een autist gewoon gek, nu is hij autist. Bij de amisch ben je gewoon nog steeds gek. Die geloven namelijk niet in moderne ziekten. Hetzelfde geldt misschien voor de jaren 30 en 90. Of er is een andere reden, er zijn duizenden dingen veranderd in onze omgeving en voedingspatroon. Wat doet jou denken dat het aan vaccins ligt?

  Dat twee zaken samenvallen wil niet zeggen dat het een oorzaak gevolg relatie betreft, er hoeft niet eens een relatie te zijn. Wat je wel kunt doen is iets onderzoeken. Je gebruikt dan een controlegroep die geen vaccinaties met kwik krijgt en een testgroep die ze wel krijgt maar verder hetzelfde leeft. Nu kun je vaststellen of er in de laatste groep meer autisme voorkomt. Nou niet gelijk aan de slag gaan, want het aardige is dat dit onderzoek al een aantal keer is uitgevoerd. En je gelooft het niet: er is geen bewijs gevonden dat het kwikhoudende vaccin leidt tot autisme.

  Wat wel is vast gesteld is dat kwik in significante hoeveelheden erg slecht voor je is. Je kan daar een heleboel ziekten van krijgen, welke ziekte ze niet konden aantonen is (je raadt het niet): autisme.

  Kortom dat oneindige bewijs van je bestaat uit niets anders dan vermoedens over een wetenschappelijk verworpen stelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. "Doe er je voordeel mee!"

  Gefeliciteerd. Je hebt je weer volslagen belachelijk gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. "Onderzoek THE AMISH!!! Zij laten zich niet vaccineren met die troep van je, en die kennen dus ook geen autisme!"

  Regelrechte complotkul

  http://autism-myths.org/2008/09/the-amish-anomaly/

  "The idea that the Amish do not vaccinate their children is untrue,” says Dr. Kevin Strauss, MD, a pediatrician at the CSC. “We run a weekly vaccination clinic and it’s very busy.” He says Amish vaccinations rates are lower than the general population’s, but younger Amish are more likely to be vaccinated than older generations.

  Strauss also sees plenty of Amish children showing symptoms of autism. "Autism isn’t a diagnosis - it’s a description of behavior. We see autistic behaviors along with seizure disorders or mental retardation or a genetic disorder, where the autism is part of a more complicated clinical spectrum." Fragile X syndrome and Retts is also common among the clinic’s patients.

  God, wat is het toch makkelijk om die fabeltjes van de anoniempjes door te prikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. @ Pieter, het zal nu even stil blijven, maar strakes of in het volgende topic beginnen ze weer van voor af aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. He says Amish vaccinations rates are lower than the general population’s, but younger Amish are more likely to be vaccinated than older generations.

  Is dat dan niet wat er gezegd werd? Dat er een verschil is in vaccinatiegedrag tussen Amish en "normale mensen".

  Strauss also sees plenty of Amish children showing symptoms of autism.

  God, lekker gekwantificeerd weer. Plenty. Is dat dan meer of minder dan onder "normale mensen"?

  Met deze informatie kunnen we nog geen sluitende conclusies trekken hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Ja, nou ik heb helemaal stil van al je argumenten.....clown!

  We hebben het nog niet eens over gehad of het vaccin wel zal werken. Ik bespreek nu alleen nog maar het ingrediënt kwik! In het HPV shot zitten nog veel duistere zaken!

  Het gaat er alleen om dat de maker van deze site aantoonbaar liegt. En dat jullie er alles aan doen om zijn leugens te verdedigen.

  Eerst bestaat kwik niet, dan is het niet schadelijk, en dan opeens toch eigelijk wel als je het maar niet met kilo's binnen krijgt. Ik kom met wetenschappers, waar komen jullie mee?

  NIETS DAN LEUGENS!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Dat twee zaken samenvallen wil niet zeggen dat het een oorzaak gevolg relatie betreft, er hoeft niet eens een relatie te zijn. Wat je wel kunt doen is iets onderzoeken. Je gebruikt dan een controlegroep die geen vaccinaties met kwik krijgt en een testgroep die ze wel krijgt maar verder hetzelfde leeft. Nu kun je vaststellen of er in de laatste groep meer autisme voorkomt. Nou niet gelijk aan de slag gaan, want het aardige is dat dit onderzoek al een aantal keer is uitgevoerd. En je gelooft het niet: er is geen bewijs gevonden dat het kwikhoudende vaccin leidt tot autisme.

  Ja anoniem, daar mag je wel even op reageren hoor.

  Is er overigens een link beschikbaar naar de onderzoeken?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Zeg mij eens waarom ik kwik tot mij zou nemen als het vaccin niet werkt?

  Mexicaanse griep is helemaal niet gevaarlijk! Totdat het muteert, en dan is je vaccin WAARDELOOS!!!

  Baxter had bijna H5N1 in de vaccins laten mengen! gewoon allemaal gedocumenteerd stakkertjes!

  Neem je kwik dan!, samen met het aluminium en de verouderde virusdeeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. We hebben het nog niet eens over gehad of het vaccin wel zal werken. Ik bespreek nu alleen nog maar het ingrediënt kwik! In het HPV shot zitten nog veel duistere zaken!

  Anoniem, wees nou wel even zo fatsoenlijk op de kwik-argumenten waar je de hele tijd om hebt zitten vragen te reageren.

  Je probeert het er nu snel over te gaan hebben of het vaccin wel of niet werkt en of er andere duistere zaken in zitten, maar je hebt wel de hele dag over kwik lopen gillen.

  Reageer dan eens even netjes op de tegenargumenten (over het onderzoek) van Pieter en Bas.

  Of ben jij hier degene die zich belachelijk maakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 72. "Ja anoniem, daar mag je wel even op reageren hoor."

  Ja tuurlijk, het kan ook door de gezonde koemelk komen!

  Het kan allemaal!

  Wellicht is het gewoon toeval net als het instorten van WTC7, gewoon slecht gebouwd, een prullenbakbrand, en zie het resultaat!

  Het is toeval dat ouders hun kinderen in hun armen zien sterven na het nemen van de vaccins!

  Het is toeval dat Baxter per ongeluk H5N1 vespreid ipv de gewone griep.

  Het is toeval dat medicijn fabrikanten continu schadelijke bwijwerkingen verwzijgen.

  Het is toeval dat kwik een gif is dat rechtstreeks je bloedbaan wordt ingespoten.

  Het is toeval dat er fluor in het drinkwater zit in de VS

  Moet ik nog even door gaan??

  STAKKERS!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Wat is exact het tegenargument van Bas en Pieter, schijnheilige anoniem?

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Ik maak me belachelijk??

  Op welk punt precies, schijnheilige anoniem?

  BeantwoordenVerwijderen
 75. "Reageer dan eens even netjes op de tegenargumenten (over het onderzoek) van Pieter en Bas."

  Jij mag wel even reageren over het feit dat blog-beheerder Billy Visboer bewust leugens verspreid betreft het aanwezig zijn van kwik in vaccin!

  Deze man is elke geloofwaardigheid kwijt!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. " Bas zei...
  @ Pieter, het zal nu even stil blijven, maar strakes of in het volgende topic beginnen ze weer van voor af aan.
  "

  Over het feit dat jullie bewust leugens verspreiden? Gast ik zal je blog naar de afgrond helpen met mijn 'mond snoerende logica'!

  Ik zal ervoor zorgen dat je wordt afgevoerd naar de afdeling burned-out-trolls!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Ik kan de discussie niet meer volgen. Ik kan de ene anoniem niet meer van de andere onderscheiden. Stel voor dat de moderator van dit blog daaraan iets gaat doen. Gewoon anoniem reageren uitzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. 'Ik kan de discussie niet meer volgen. Ik kan de ene anoniem niet meer van de andere onderscheiden.'

  Dat komt omdat je kwik in je hoofd hebt. Je bent gewoon niet zo slim. Waarom ga je niet even op de Lingo-site kijken?

  Of wellicht is knoop in je zakdoek wel wat voor je? www.uitzendinggemist.nl!

  Later dombo, dan praten wij verder over de leugens van Billy en zijn kwik-vriendjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 79. "Reageer dan eens even netjes op de tegenargumenten (over het onderzoek) van Pieter en Bas."

  Jij mag wel even reageren over het feit dat blog-beheerder Billy Visboer bewust leugens verspreid betreft het aanwezig zijn van kwik in vaccin!


  Anoniem, je blijft schuiven en ontduiken. Je hebt een dag lang lopen gillen over kwik. Nu komen er tegenargumenten ga je lopen glijen.

  Reageer eens gewoon fatsoenlijk man.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. @ Anoniem: "Is er overigens een link beschikbaar naar de onderzoeken?"

  Naar aanleiding van je vraag heb ik even op wikipedia op thiomersal controversy gekeken. Onder het gelinkte kopje staan de verwijzingen naar drie bevolkingsstudies: ref 14 15 en 37, waar een link tussen het kwikhoudende conserveringsmiddel en autisme niet kon worden aangetoond. Wat erg aardig is, is dat er vaak juist het omgekeerde werd gevonden: het niet krijgen van bepaalde vaccins zou leiden tot een hoger percentage autisme gevallen. Maar ik vraag mij persoonlijk af of dit significant is.

  Bij het artikel over kwikvergiftiging kun je alle ziektes opzoeken die wel van voldoende kwik krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Ik zal het voor je uitspellen "Gizmo":

  Er reageren hier 2 anoniems en een schijnheilige anoniem!

  Ik ben terror anoniem, en heb hier de meeste berichten geplaatst!

  Schijnheilige anpniem is gewoon 1 van de trollen zonder naam!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. "Anoniem, je blijft schuiven en ontduiken. Je hebt een dag lang lopen gillen over kwik. Nu komen er tegenargumenten ga je lopen glijen."

  Aha daar is scjhijnheilige anoniem weer! Ben gij dat o sjonny-boy?

  Maar ik heb het dus fout begrijp ik? Kwik is helemaal niet erg, zoiets als:

  "geniet, maar spuit met mate"?

  Kwik is een gif dat je hersenen op eet, het blijft maar dooor gaan!

  Wat is precies de grens voor schadelijkheid volgens jou wetenschappers? Uit welk onderzoek blijkt dit? Op hoeveel shotjes komt dit neer? Hoe is dit getest?

  Nou, verbaas me, en verklaar je eigen stelling!! WELLICHT GEEF IK ME FOUT TOE!

  Vanaf welke hoeveelheid is kwik giftig, en welk onderzoek onderbouwd deze stelling???

  Dit is je kans! bewijs dat ik ongelijk heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. "Schijnheilige anoniem" dat ben ik.

  Ik reageer hier altijd anoniem en ben lang niet zo schijnheilig als die lafaard die de hele dag loopt te sucken over kwik en autisme en vervolgens heel schijnheilig over andere zaken gaat lopen bléren.

  Dat is pas een schijnheil, die schijnlheiligste anoniem.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Ps schijnheilige anoniem,

  Geef jij dan toe dat Maker Billy Visboer leugens in zijn artikel zet?

  nogmaal:

  "Het is Rick even ontgaan dat het lichaam meer formaldehyde produceert dan er in een vaccin zit. Of dat thimerosal in Nederland voor vaccingebruik is verboden."

  DIT IS WAT BILLY BEWEERD!

  De maker van deze site is nu dus schuldig aan het verspreiden van kwalijke leugens en propaganda!

  Het is helemaal niet verboden voor vaccins in Nederland, het zit alleen niet in het rijksvaccinatieprogramma!

  Het zou Billy sieren als hij deze LEUGEN recht zet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Nogmaal opper-opper-opper-opper-opper-schijnheiltje:

  Nou, verbaas me, en verklaar je eigen stelling!! WELLICHT GEEF IK ME FOUT TOE!

  Vanaf welke hoeveelheid is kwik giftig, en welk onderzoek onderbouwd deze stelling???

  Dit is je kans! bewijs dat ik ongelijk heb!

  Doe je best jochie, ga anders spelen ofzo....wellicht is er een zandbak om de hoek!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. "Er reageren hier 2 anoniems en een schijnheilige anoniem!"

  Dat is voor jou duidelijk, maar voor het merendeel van de lezers niet, moderator, actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 87. "Er reageren hier 2 anoniems en een schijnheilige anoniem!"

  Dat is voor jou duidelijk, maar voor het merendeel van de lezers niet, moderator, actie!

  YES!!!

  ik heb gewonnen!

  Geef me een ban, en bewijs mijn gelijk! of geef gewoon dat onderzoek betreft de schadelijkheidgrens van kwik, of ga anders samen met schijheilige anoniem doktertje spelen ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Oja moderator, pas gelijk het artikel aan, er staan leugens in!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Crap jongen,

  Zonder anoniems had jij hier echt niets te doen, dus hou je gemak.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Hahahaha...LOL!

  1 van de trollen verkleed zich als "anoniem"en nu eisen de andere trollen dat de moderator actie onderneemt!!!

  hahaha! DAAROM, dit is echt een leuk dagje vermaak voor me, jullie zo te zien spartelen. Je weet zelf wel dat je ongelijk hebt.

  Daarom bent je gedoomed om te verliezen. Je kan 1 truther uitschakelen, maar de truth is niet te stoppen!

  Bad things happen 2 bad people.....

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Maar we blijven nu wel bij de les jochies!

  Dus nog een maar een keertje dan:

  punt1
  Billy Blaatstra van 911 desinfoverspreiding, verkondigt eerst dat er geen kwik in de vaccins zit! Dat is dus een pertinente leugen!

  punt2
  Zijn trollen beweren nu dat een klein beetje kwik niet erg is! Hoeveel kwik mag je binnen krijgen dan?

  Wie heeft dit onderzocht, hoe, waar en wanneer?

  We hebben het over een serieus onderwerp. Na hoeveel shotjes smelten mijn hersenen? Leuk om te weten aangezien we wellicht een oneindig aantal griepvaccins gaan krijgen! Griep muteerd continu, daar zijn we het over eens...

  Doe je best en bewijs dat je geen parasiterende betaalde desinfo verspreider bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 92. @ Anoniem: ""Het is Rick even ontgaan dat het lichaam meer formaldehyde produceert dan er in een vaccin zit. Of dat thimerosal in Nederland voor vaccingebruik is verboden."

  DIT IS WAT BILLY BEWEERD!

  De maker van deze site is nu dus schuldig aan het verspreiden van kwalijke leugens en propaganda!"

  Is dit nou niet een beetje overdreven anoniem. Een leugen moet wel opzettelijk zijn, net als propaganda. Het lijkt me hier gewoon om een onoplettendheid gaan. Je hebt blijkbaar iedere grashalm nodig om een punt te kunnen maken, kan ik me voorstellen want voor al je andere verhalen heb je helemaal niets als onderbouwing.

  Wat er hier allemaal wordt rondgebazuind over kwik autisme en weet ik niet wat, dat zijn kwalijke leugens en propaganda. Vooral ook omdat er zoals hierboven is gewezen op allerlei studies die het tegendeel bewijzen, en nog wordt er over doorgeakkerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Het meest bizarre argument die ik ben tegengekomen van de vaccinjunkies is toch het volgende "argument", ik moest het echt effe twee keer lezen want in eerste instantie dacht ik dat ik het niet goed gelezen had of dat het een grapje was, maar dat was het toch echt niet ;

  ' Verder zolang jezelf of iemand anders dat bewijs nog niet hebt geleverd is het moreel verwerpelijk om een vaccin niet te nemen.'

  Van dit soort opmerkingen word ik echt niet goed, ik weet niet hoe het komt maar ik hoor acuut hakkenklikken en geschreeuw in een taal die niet de mijne is.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. "Billy Blaatstra van 911 desinfoverspreiding, verkondigt eerst dat er geen kwik in de vaccins zit! Dat is dus een pertinente leugen!"

  Ik zou het stukje nog eens overlezen, als ik ju was. Begrijpend lezen is niet je sterkte kant, merk ik al.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. "Is dit nou niet een beetje overdreven anoniem. Een leugen moet wel opzettelijk zijn, net als propaganda. Het lijkt me hier gewoon om een onoplettendheid gaan. "

  Hahahaha! Tja, en dat zelfde gold zeker ook laats voor het H5N1 foutje van Baxter, oeps!

  Of de luchtverdediging van het pentagon op 911, help we worden aangevallen!...uur later....Oeps! we lette even niet op, sorry!

  Jij beweert dat kwik tot je nemen niet zo erg is, en slaat hier een belerende toon aan. Put you're money were your mouth is! Laat zien dan dat BEWIJS!

  Hoeveel kwik mag je in laten spuiten?

  Wie heeft dit onderzocht, waar en wanneer?

  Zo moeilijk is het allemaal niet! Jij beweert dat gif tot je nemen niet erg is. Laat zien dan die bewijzen! Wat is de grens? hoeveel shotjes?

  Jou meester heeft bewezen gelogen, waarom zou ik hem of Ab Klink geloven en niet de slachtoffers en de echte wetenschappers?

  BeantwoordenVerwijderen
 96. "Ik zou het stukje nog eens overlezen, als ik ju was. Begrijpend lezen is niet je sterkte kant, merk ik al."

  Nou, daar gaan we Jez:

  "Het is Rick even ontgaan dat het lichaam meer formaldehyde produceert dan er in een vaccin zit. Of dat thimerosal in Nederland voor vaccingebruik is verboden."

  Verboden voor vaccingebruik!!! hahaha Hoe leg jij dit uit dan stakker? Is dit de Larry Pull-em Silverstein truck?? Very funny muddafukka! Wie ben jij nou weer, zo maar toevallig aan kommen waaien? Laat me niet lachen desinfo clown! Jij hebt nog een hoop te leren, sonnie....

  BeantwoordenVerwijderen
 97. @ Anoniem: "Hoeveel kwik mag je in laten spuiten?

  Wie heeft dit onderzocht, waar en wanneer?"

  Ik heb hier boven al gelinkt naar het wikipedia artikel waar drie afzonderlijke studies worden genoemd waaruit blijkt dat de hoeveelheden kwik in bepaalde (oude) kindervaccins niet tot autisme of andere neurologische problemen leiden. Het is niet geprobeerd om kinderen steeds een beetje kwik in te spuiten om te kijken wanneer ze precies dood gaan. Wat wel zeker is is dat ze niet zullen sterven aan autisme, maar aan kwikvergiftiging, waar van alles over bekend is zoals ik ook al gelinkt heb.

  Met andere woorden lees even voordat je op hoge toon dingen van mij gaat eisen. Je kunt overigens ook zelf prima op internet zoeken om dergelijke onderzoeken te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Wat zijn die trollen stil,

  wat zijn die trollen stil, wat zijn die trollen stil!

  Tralalalala!

  Of ben je nog steeds op zoek naar de bewijzen voor je eigen stelling??

  Doe je best, zet hem op! Laat zien wat je waard bent, de baas zijn centen zijn niet van blik!

  BeantwoordenVerwijderen
 99. De anoniemen mogen zich nu inderdaad even tijdelijk aanmelden, via Google of anderzins. Keuzes genoeg. Kunnen we die 'discussies' eens wat beter volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Durven de schijtluizen nu plotseling niet meer?

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Dat Billy liegt dat er geen kwik in vaccins zit.

  Ten eerste zegt Barracuda dat niet, ten tweede is een vergissing menselijk.

  Alleen in de complotdenkerwereld kunnen mensen geen fouten maken en is alles opzettelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. De anoniemen hier geloven niet dat de regering de waarheid spreekt. Had je dat nog niet door?.

  Aaah, dus als obama aankondigt bariumzout in de atmosfeer te brengen om het klimaat te redden bedoelt hij eigenlijk dat hij bariumzout in de atmosfeer wil brengen om het klimaat te verknoeien!!!

  Tja, en wij makke schapen weten natuurlijk niet wat bariumzout doet, dus we trappen er finaal in!

  Vraag ik me wel af waarom obame zoiets uberhaupt bekend maakt.

  Want hij moet toch ook weten dat de complotdenkers wel weten wat bariumzout doet en hem dus meteen door hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Ik bespreek nu alleen nog maar het ingrediënt kwik! In het HPV shot

  in het hpv-shot zit geen kwik.
  Dus daar ga je al de fout in.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Wellicht is het gewoon toeval net als het instorten van WTC7, gewoon slecht gebouwd, een prullenbakbrand, en zie het resultaat!.

  Mja, steek eens een prullenbak in je huis aan en laat het 7 uur lang branden...

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Durven de schijtluizen nu plotseling niet meer?.


  Nee, die vinden het opzoeken van woorden op de vandale-site al doodeng.
  Dus verwacht niet dat ze het aandurven bij google een account te nemen om hier te posten.

  BeantwoordenVerwijderen
 106. "Nee, die vinden het opzoeken van woorden op de vandale-site al doodeng.
  Dus verwacht niet dat ze het aandurven bij google een account te nemen om hier te posten."

  Joehoe, daar ben ik weer!

  jammer joh! haha....

  Maar jij wilt dat we gif tot ons nemen. Dan is natuurlijk getest bij welke hoeveelheid je schade oploopt. Dus onderbouw je beweringen en kom met bewijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 107. "Mja, steek eens een prullenbak in je huis aan en laat het 7 uur lang branden..."Als je huis een stalen frame heeft, blijft deze staan!

  Ga me niets vertellen over staalbouw amigo!

  Kom dus maar met bewijs waaruit blijkt hoeveel kwik je hersenen aankunnen!

  Of moeten we het gif gewoon maar tot ons nemen, zonder dat is getest wat de bijwerkingen zijn van meerdere kwik-shotjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Als je huis een stalen frame heeft, blijft deze staan!.

  leg dan eens uit waarom men brandwerend materiaal aanbrengt op stalen frames?
  En hoe leg je uit aan nabestaanden van brandweerlieden die de dood vonden door instortingen in brandende gebouwen door het falen van de staalconstructie dat dit onmogelijk gebeurd kon zijn?

  Hoe verklaar je fotos van wtc 5 en 6 waarop duidelijk is te zien hoe hele verdiepingen naar beneden zijn gekomen?
  Hoe verklaar je foto's van verticale kolommen in diezelfde gebouwen die doorgezakt zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Gaat het hier over WTC7 dan? Nee dus! Het gaat hier over de leugens van Blaatvis en de bewijzen voor jullie stelling:

  Kwik, geniet maar spuit met mate...

  Hoeveel mag je hebben dan? Of ga je mer vertellen dat dit niet onderzocht is? Kom op anuskrekel, doe nou eens je best!

  Zo moeilijk is het allemaal niet meneer de 911-debunker!

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Gaat het hier over WTC7 dan? Nee dus! .

  Grappig, eerst ga je hard in op mijn argumentatie dat een prullenbakbrand ernstige gevolgen kan hebben als je die niet bestrijdt, en nu opeens durf je niet verder te gaan?

  Anyway, wellicht kun je sussende woorden richten aan deze organisatie van brandweerlieden:

  The avocation by the UK Chief Fire Officers' Association of a boycott of fire fighters entering burning steel framed superstores and warehouses is also raising questions about the use of steel for low rise buildings .

  Tja, een boycot van brandweermannen om gebouwen met stalen frames binnen te gaan?
  Waarom eigenlijk?
  Het frame doorstaat zo'n brand toch glansrijk volgens jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 111. "Tja, een boycot van brandweermannen om gebouwen met stalen frames binnen te gaan?
  Waarom eigenlijk?
  Het frame doorstaat zo'n brand toch glansrijk volgens jou?"

  Waar heb je het in godnaam allemaal over? Heb je gezopen ofzo? Het gaat hier over vaccins en kwik! Heb je net een shotje genomen ofzo? Chill out dude!

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Nog een citaat met betrekking tot het gedrag van een stalen frame tijdens brand:

  Failure of the structure happened with the collapse of the steel perimeter columns which resulted in the floor slabs collapsing as the edge support was taken away..

  Hoe kan dat nou?
  De stalen perimeter die ineenstort?
  Door brand?

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Waar heb je het in godnaam allemaal over?.

  Over jouw bewering Ga me niets vertellen over staalbouw amigo!

  Dus stalen constructies zijn bestand tegen brand veroorzaakt door een prullenbak die fikt?

  Tja, verklaar dan eens hoe complete verdiepingen instorten omdat de perimeter het begeeft vanwege brand?

  BeantwoordenVerwijderen
 114. "Hoe kan dat nou?"

  Hoe kan WAT nou? Dat jij in de war bent? Geen idee!...kwik in je hoofd, alcolistische moeder, inteelt....in jou geval waarschijnlijk een combinatie van deze drie!

  Het gaat hier over vaccins corky! je bent in de war...

  BeantwoordenVerwijderen
 115. hahaha! ben je een beetje doorgedraaid, meneer de 911-debunker?

  Krijg je flasbacks naar je tijd op Billy's 911blogspot-desinfo-verspreiders??

  BeantwoordenVerwijderen
 116. For a steel portal frame structure with pinned base connections, significant sidesway
  of the fire-affected frames will occur when the fire-affected roof structure (steel
  rafters, purlins and brace channels) begins to fail and the sway of the fire-affected
  frames will result in very large horizontal deflections at the top of the columns (i.e.
  possibly in excess of 1 metre). After that, the fire-affected roof structure will deform
  into a catenary if the adjacent purlins are axially restrained, or in the case where the
  purlins are not axially restrained, the roof structure will collapse to the ground and the
  analyses have shown that the collapsing rafters will subsequently pull the frames
  inwards. These failure modes are unacceptable because the large lateral deflections to
  one side could cause a side-sway collapse of one or more frames due to the P-delta
  effects of the self weight of the walls.
  .

  citaat van brandtesten van stalen frames.
  Gosh, instortingen?
  Dat kan toch niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Tja, nu ben je stil he?

  Eerst luid roepen van net als het instorten van WTC7, gewoon slecht gebouwd, een prullenbakbrand, en zie het resultaat!, vervolgens roepen van Als je huis een stalen frame heeft, blijft deze staan!

  Ga me niets vertellen over staalbouw amigo!
  ,

  Maar als ik daar dieper op in ga begin je opeens te stotteren en te draaien?

  Wedden dat je nu gaat roepen dat ik een ander anoniempje citeer?
  Tja, die vlieger gaat niet meer op nu je een geregistreerd account hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. HALLO! KAN DE MODERATOR INGRIJPEN!

  Er is hier een trol geflipt! Kan iemand alsjeblieft deze man tot de orde roepen?

  Dit is 100% OFF TOPIC gebral!

  Ik zeg: BANNEN!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Ik zeg: BANNEN!!!.

  Uiteraard zeg je dat.
  Dat is standaard bij je als je het niet meer aan kan.
  Wel lachen, eerst beweren de complottisten alhier dat personen als barracuda hen monddood wil maken, en nu doe je zelf hetzelfde als je er even niet uit komt...

  Maar dat krijg je ervan als je zaken erbij haalt die offtopic zijn: sommigen bijten zich daar in vast.

  Moet je maar geen loze beweringen doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Ps, Je citeerd een andere anoniem. Ik was terror-anoniem, jij bedoelt schijnheilige anoniem!

  haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 121. "Maar dat krijg je ervan als je zaken erbij haalt die offtopic zijn: sommigen bijten zich daar in vast.

  Je bedoelt dat je de aandacht probeert af te leiden met je OFF TOPIC GEBRAL! Ik zeg: BANNEN! haha...

  Je verstoort de discussie. Tevens klink je alsof je gezopen hebt! Ga naar bed man! slaap je roes uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Wedden dat je nu gaat roepen dat ik een ander anoniempje citeer?

  En zie daar:

  Ps, Je citeerd een andere anoniem.

  Die vlieger gaat niet op, want er is maar een geregistreerd anoniempje, en dat ben jij.
  En jij reageerde diudelijk met

  Als je huis een stalen frame heeft, blijft deze staan!

  Ga me niets vertellen over staalbouw amigo!
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Morgen weer een hele dag door mij met de feiten de grond ingetrapt worden!

  Je hebt je rust nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Mja, je bent finaal in paniek omdat je je beweringen nu niet meer kunt terugdraaien of verschuilen achter je anonieme status.

  Je kunt beter bij Baracuda smeken of anoniem reageren weer mag. Dat gaat je namelijk een stuk beter af.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. "En zie daar:

  Ps, Je citeerd een andere anoniem.

  Die vlieger gaat niet op, want er is maar een geregistreerd anoniempje, en dat ben jij.
  En jij reageerde diudelijk met

  Als je huis een stalen frame heeft, blijft deze staan!

  Ga me niets vertellen over staalbouw amigo!."

  Hahaha! NO SHIT SHERLOCK HOLMES!

  Je bent nu echt lachwekkend! Ik weet ander werk voor je:

  Vroeg op staan maar het betaald goed: "MORREN"! Lijkt dat je wat?

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Kom dus maar met bewijs waaruit blijkt hoeveel kwik je hersenen aankunnen!.

  Voor vrijwel elk gif bestaat een maximaal toegestane dagelijkse hoeveelheid die je binnen mag krijgen.
  Ook voor kwik.

  Kun je zo nazoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Hahaha! NO SHIT SHERLOCK HOLMES!.

  Yup, je list en bedrog komt nu prachtig naar voren.

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Waar wacht je op dan? JIJ beweert dat je het aan je kindren gaat geven!

  Wil je niet weten hoeveel hun hoofdjes aankunnen? Lekkere vader ben jij!

  Ik neem het zowiezo niet, dus waarom zou ik het opzoeken?

  Bovendien is het JULLIE stelling! Mijn wetenschappers zweren dat het gif is dat je hersenpan aantast!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. "Yup, je list en bedrog komt nu prachtig naar voren."

  Dat was geen bedrog, flapdrol! Ik nbam je in de maling maar je hebt het nog steeds niet door!

  wat een oelewapper ben jij! Ik zeg schenk er nog 1 in? Wat drink je? Ik schenk NU een wiskey in, PROOST!

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Waar wacht je op dan? JIJ beweert dat je het aan je kindren gaat geven!.

  Yup, heb je daar problemen mee?


  Wil je niet weten hoeveel hun hoofdjes aankunnen? .

  Ik ken de waarden.
  Dus wat is het probleem?


  Ik neem het zowiezo niet, dus waarom zou ik het opzoeken?.

  Vanwege deze vraag:
  Hoeveel mag je hebben dan? .

  Tja, als je dat niet wilt weten moet je het ook niet vragen.


  Mijn wetenschappers zweren dat het gif is dat je hersenpan aantast!.

  Is het ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Dat was geen bedrog, flapdrol! Ik nbam je in de maling .

  Slap excuus.

  Eerst hele tirades afsteken omdat wij complottisten in de maling nemen, en nu beweren dat je hetzelfde doet?

  Je zit nu gewoon met het probleem dat je je niet meer achter je anonieme status kunt verschuilen.
  Dus nooit meer het geouweneel van 'bewijsmaar dat ik dat heb gezegd', gevolgd door 'dat was ik niet'.

  De aap komt wederom uit de mouw: jij bent hier degene die smerige spelletjes speelt, dol is op list en bedrog.

  Met je zogenaamde staalbouw kennis..

  BeantwoordenVerwijderen
 132. "Ik ken de waarden.
  Dus wat is het probleem?"

  Het probleem is dat ik alleen jou slappe geouwehoer nu heb, en geen links naar wetenschappelijk onderzoek!

  Hoeveel shotjes kunnen die heresen van jou kids aan? Wanneer gaat er wat stuk in hun hoofdjes?

  Of boeit het je niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 133. "Met je zogenaamde staalbouw kennis.."

  Ja, hahaha! Ik was de Ing WTB, Flapdrol! Hoe vaak kan je het fout hebben op 1 dag? Ga slapen pikkie!

  Of wilde je het echt over WTC7 hebben, chickenshitmuddafukka?

  Want dan draai ik nog een joint!

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Het probleem is dat ik alleen jou slappe geouwehoer nu heb, en geen links naar wetenschappelijk onderzoek!.

  eerst wil je informatie, dan wil je geen informatie omdat je toch geen prik haalt, en nu wil je weer informatie?

  Jij weet ook niet wat je wilt :o)

  Als dit je echt boeit weet je ook zelf wel de onderzoeken te vinden waarop de maximale dagelijkse blootstelling op is gebaseerd.

  Maar eigenlijk boeit dit je niet, je wilt gewoon vraagspelletjes spelen bij barracuda.

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Of wilde je het echt over WTC7 hebben.

  nee, je hebt met je paniekreacties al aangetoond daar niks zinnigs over te kunnen zeggen.

  Want dan draai ik nog een joint!.

  Daar zit zekers geen gif in toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 136. "Als dit je echt boeit weet je ook zelf wel de onderzoeken te vinden waarop de maximale dagelijkse blootstelling op is gebaseerd."

  Jij wist het toch zij je net? Oooo, dat was weer een leugen...hoe verrasend!

  Maar het boeit je dus niet hoeveel shotjes kwik je aan je kinderen geeft, zolang Ab Klink maar zegt dat het goed is toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 137. "nee, je hebt met je paniekreacties al aangetoond daar niks zinnigs over te kunnen zeggen."

  Ik zij toch al:

  chickenshitmuddafukka....

  Paniekreactie? hahaha, ik lach me rot met jou!

  En NEE, mijn weed is organisch en heeft bewezen medicinale werkzaamheid. Mijn peuken bevatten geen chemische toevoegingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Maar geen onderzoek dus naar de veiligheid van meeredere kwik-shotjes?

  En nu durft je ook niet meer over WTC7 te brallen tegen Ing Anoniem?

  Ga je roes uit slapen of wilde je persé het laatste woord hebben kindje?

  Nou toe maar dan:

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Je bent zoals gewoonlijk weer aan het draaien, dus reageren heeft geen enkele zin.

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Weer een hele dag tegen elkaar ingaan, heren?

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Nee hoor, nu anoniempje een nick heeft is het negeren eenvoudiger.
  Zoals hier al blijkt komt er toch niks zinnigs uit hem.

  Dus ik behandel zijn berichten voortaan zoals die van sandocan: ik negeer ze.

  BeantwoordenVerwijderen
 142. @Truth

  Zo, heb je ze even een lesje geleerd?

  Dat zal ze leren, die nare complotters. Een beetje mij de les lezen over wat ik allemaal wel en niet in mijn kind mag spuiten!

  Ze hebbeb kwik toch gewoon getest, dus wat kan ze overkomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Ga je me nu negeren omdat je uitgeluld bent, Trut Hut?

  Jij bent toch degen die beweert dat het geen probleem is je kinderen vol te spuiten met kwik?

  Waar ligt de grens dan?

  Hoeveel spuitjes kunnen je hersenen aan?

  Eerst beweert Billy dat het niet bestaat, en nu doe jij alsof er onderzoek is gedaan naar de schadelijkheid van meerdere kwik-shotjes!

  Beide gevallen grove leugens!

  Jullie verspreiden gevaarlijke propaganda! Als ik jullie was zou ik ook anoniem blijven itt helden als Rick D!

  Jullie zijn lafbekken en bovendien verraders van de stam! Jullie dienen verdreven/verbannen te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Haha, volledig verslagen op eigen terrein!

  Wat een blamage voor het trollen-gilde!

  Terug naar de tekentafel trollekes!

  Ik zeg: OPHEFFEN dit blog en verder gaan onder een andere naam!

  Wat dacht je van:

  "Billy's Blaathoek"?

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Oja, Billy:

  Schrijf even een WTC7 artikel, dan kan ik daar Trut Hut definitief naar het land der fabelen verbannen!

  Dan zal ik Trutje laten zien hoeveel pijn de waarheid doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 146. onderzoek over gebruik van thimerosal in vaccins bij kinderen van 7-10 jaar:

  http://content.nejm.org/cgi/content/full/357/13/1281

  BeantwoordenVerwijderen
 147. conclusie van dat onderzoek:

  Our study does not support a causal association between early exposure to mercury from thimerosal-containing vaccines and immune globulins and deficits in neuropsychological functioning at the age of 7 to 10 years.

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Weer iets gevonden waarvan je nog niet eens de helft begrijpt, anoniem?

  BeantwoordenVerwijderen
 149. "Er bestaat angst voor vaccinaties. In 1998 werd deze angst in Groot Brittanië en de VS flink aangewakkerd door een klein onderzoekje onder slechts 12 kinderen naar de relatie tussen autisme en vaccineren. Dit onderzoek is in 2004 ingetrokken. Er was sprake van smeergeld, doorgestoken kaart, bias, belangen in een rechtzaak waar de betreffende ouders al voor het onderzoek aan begonnen waren. 10 van de 13 onderzoekers vinden de gegevens nu ontoereikend. De geest van dit onderzoek waart echter nog rond. In de VS is een rechtszaak gevoerd over de vraag of hier nu wel of niet sprake was van dit verband. Ondanks dat de rechter op basis van het onderzoeksmateriaal óók heeft geoordeeld dat dit verband er niet is, kun je op Engelstalige blogs het woord autisme niet laten vallen, of er barst een discussie los over vaccineren.

  Het autisme zou ontstaan door kwik in de entstoffen. Inenten doe je met dode virussen. Daartoe worden echte virussen gekweekt, die vervolgens onwerkzaam worden gemaakt, bijvoorbeeld met kwik. Dit kwik wordt daarna uit het preparaat teruggewonnen. Daar blijft wat bij achter, maar dat is zeer weinig. Bij het eten van vis krijg je meer kwik binnen. Bovendien laat je je niet wekelijks inenten."

  http://retecool.com/post/de-fascinatie-van-vaccineren

  BeantwoordenVerwijderen
 150. Zo,zo: durven jullie nog steeds?

  Ik vroeg jullie om een onderzoek waarin men onderzocht heeft wat de veilige grens is!

  Begrijp je dat, of moet ik het uitspellen?

  In vaccins zitten allerlei zeer gevaarlijke stoffen. Voor het gemak hou ik het nu simpel door het alleen bij kwik te houden.

  We hebben het hier namelijk NIET ALLEEN over het KINDERVACCINATIE PROGRAAMMA!! We hebben het over een type vaccin dat we wellicht ELK JAAR tot ons moeten nemen!

  Elk jaar meerdere shotjes, kwik, aluminium enz! Well;icht moet ik nog 120 van die spuitjes tot me nemen tot mijn pensioen!

  WAT IS DE VEILIE GRENS???

  Dat is mijn vraag!

  Nu beweer je weer dat er in een haring meer kwik zit dat in een vaccin: BEWIJS DAT DAN!

  Jullie staan wederom met lege handen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Uitstekend artikel john!!

  Uiteraard zullen de anonieme complottisten het volledig negeren en verdergaan over hun onzin rond kwik in bepaalde vaccins.

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Kan jij niet lezen, mongooltje?

  Ik zeg toch dat het"geweldige"onderzoek van sjon HELEMAAL NIETS zegt over gebruikt van die troep op de lange termijn!

  Dit is geen eenmalige vaccinatie! DIT kan elk jaar verplicht worden, dombo! Hoeveel prikjes heb ik tot nu toe gehad? 3...4? ZONDER kwik! En dan zou ik nu opeens de rest van mijn leven kwik en alu tot met moeten nemen? Ik zeg FUCKOFF!!! neem jij die troep maar!

  Er zijn sterke aanwijzingen dat drie keer een griepprik bij ouderen de kans op Alzheimer aanzienlijk vergroot! Hoe zijn mijn hersenen er dan aan toe na 40 jaar griepprikken???

  Wat zijn jullie nou voor stakkers? Boeit het jullie dan echt niet?

  Volgens mij hebben jullie helemaal geen kinderen, en nemen die troep helemaal niet, jullie zijn een stel leugenachtige pedo-vriendjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Hoe giftig kwik precies is, hangt erg af van de stoffen waaraan het metaal verbonden is. Het kwik dat zich in vissen ophoopt, is vaak onderdeel van een organische verbinding die methylkwik heet. Er bestaan echter heel veel vormen van methylkwik. Onderzoekers die willen weten hoe giftig dit ‘vissenkwik’ voor ons is, gaan altijd uit van ergste. Ze nemen aan dat de soort methylkwik die zich in vissen het meest ophoopt, een chlooratoom bevat. Deze vorm van kwik is veel giftiger dan de andere soorten die in plaats van chloor een zwavelatoom of een nitraatgroep bevatten.

  Waarschuwingen voor de schadelijke gevolgen van kwikvervuiling in vis zijn gebaseerd op een misvatting, vinden de Amerikaanse chemici. Kwikverbindingen in vissen bevatten volgens hen geen chloor, maar zwavel en een aminozuur. Deze vorm is waarschijnlijk veel minder schadelijk voor mensen. Zwavel bindt zich sterker aan kwik dan andere stoffen, en zorgt ervoor dat het metaal minder gemakkelijk de hersenen bereikt.

  hier nog wat leuke info:

  In vaccins zitten allemaal gifmaterialen. In een griepprik zitten de volgende gifstoffen:
  •Ethyleen glycol = antivries•Phenol = een desinfecteringsmiddel•Formaldehyde = kankerverwekkende stof•Aluminium = deeltjes die je hersencellen aantasten•Thimerosal = desinfecteringsmiddel tast immuunsysteem aan en veroorzaakt hersenbeschadiging•Neomycin & Streptomycin = anti-biotisch en geeft allergische reacties

  Waar kom jij mee? prffff...

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Boeit het jullie dan echt niet?.

  Jouw spelletjes boeien ons inderdaad niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Als ik anoniem zo lees dan snap ik dat er wordt gezegd dat er meer gekken op straat lopen dan dat er vast zitten...

  Jij moet wel in een hel leven als alles om je heen op een complot duidt. Pfieww, wat een last tors jij met je mee. Kan je dosering niet een beetje beter worden afgesteld? Vraag het eens aan je behandelaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 156. ik denk dat hij met de zyprexa gestopt is..

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Kwik kan absoluut geen kwaad, ik eet tweemaal daags een thermometer.

  BeantwoordenVerwijderen
 158. "ik denk dat hij met de zyprexa gestopt is.."

  Leuke grap, stakker..Toevallig ook dat je juist dit middel noemt. Vorige week bleek namelijk dat de fabrikant bewust verzweeg dat je suikerziekte krijgt van die troep!

  Wat een pannenkoek ben jij! Trekt ie ze muil weer open, gaat Hij WEER op zijn plaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 159. we moeten wellicht iets elk jaar innemen?

  Zegt wie? Waar staat dat? Is daar wetgeving voor die de lichamelijke integriteit niet meer geldig maakt. Of loop je dat na te papagaaien van die vage websites?

  Kom eens met een bron waaruit dat blijkt


  Overigens je maakt je druk om iets wat wellicht (op basis van allerlei complotaannames) gaat gebeuren. Wellicht wordt je morgen aangereden. Het kan wellicht allemaal gebeuren

  BeantwoordenVerwijderen
 160. .Toevallig ook dat je juist dit middel noemt.

  Dat is uiteraard geen toeval.

  BeantwoordenVerwijderen
 161. we moeten wellicht iets elk jaar innemen.

  Dat is zijn interpretatie van een reactie van fasbinder, die stelde dat verplicht vaccineren nu wettelijk niet mogelijk is omdat dat een inbreuk is op de lichamelijke integriteit.
  Maar wetten kunnen uiteraard worden aangepast...

  Overigens wel grappig om te zien dat anoniempje eerst stoer stelt dat het kwikgehalte voor hem niks uitmaakt (hij neemt toch geen vaccins tot zich), maar dat hij bezorgd is om onze kinderen.
  Nu blijkt dat hij gewoon bang is dat hijzelf jaarlijks dat vaccin tot zich moet nemen...

  BeantwoordenVerwijderen
 162. "Dat is zijn interpretatie van een reactie van fasbinder, die stelde dat verplicht vaccineren nu wettelijk niet mogelijk is omdat dat een inbreuk is op de lichamelijke integriteit"

  Ik wilde daarmee aangeven dat er een (simpel gezegd) officiële wet voor nodig is om tot verplichting te kunnen komen.

  Een minister kan dus nu niet via een ministeriële regeling tot verplichte vaccinatie besluiten.

  Een dergelijke officiële wet komt niet zomaar even tot stand, daar gaan o.a. politieke en maatschappelijke discussies, onderzoek, advies van adviescolleges, overleg met belangengroepen en dergelijke aan vooraf.

  Weliswaar kan zo'n wet niet aan de grondwet getoetst worden, maar met de grondwet wordt natuurlijk wel degelijk rekening gehouden bij de totstandkoming van wetgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 163. ach wel nee, die gasten doen altijd alsof het hun om de mensheid en in dit geval onze kinderen gaat.

  Nou het gaat ze alleen maar om het complotje, niet meer en niet minder.

  En over mijn kinderen hoeft hij zich niet druk te maken. Dat kan ik heel goed zelf af. Daar heb ik geen doorgeslagen idioten voor nodig.

  Overigens de bijsluiter van de vaccinatie kan je gewoon opvragen voordat je wordt gevaccineerd en dan kan je dus altijd nog weigeren (even voor de duidelijkheid, hiermee geef ik dus niet aan dat ik of mijn kinderen zich laat vaccineren). Maar ja zo'n bijsluiter zal wel niet alles vermelden...............

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Ik kom dat wel vaker tegen, die angst bij mensen voor een Kafka-achtig almachtige overheid waartegen je compleet weerloos bent. Maar in de praktijk valt dat best mee. Je moet meestal wel de weg gewezen worden wat betreft de mogelijkheden en waar je moet aankloppen, maar mensen zijn weerbaarder dan ze zelf vaak denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 165. en truth hurts weten ze al wie je bent op nujij?

  BeantwoordenVerwijderen
 166. en truth hurts weten ze al wie je bent op nujij?.

  Nee, ze denken nu dat ik tegen mezelf loop te praten.

  BeantwoordenVerwijderen
 167. " Die angst bij mensen voor een kafka achtige overheid waartegen je kompleet weerloos bent."

  Tsja wij hebben de mazzel dat we geen oorlog meegemaakt hebben met alle gevolgen van dien.
  We hebben voor het eerst in mensenheugenis zolang vrede in Europa, en dan tel ik voormalig Joegoslavie niet mee.

  Kan jij mij een overheid noemen uit de gehele geschiedenis die wel te vertrouwen was, kan je mij een overheid noemen uit de gehele geschiedinis die gericht was op het welzijn van het klootjesvolk ??

  Kijk, wij hebben makkeljk praten dat er niets aan de hand is, maar je zou bv geboren zijn in Irak en buitenlanders verzinnen een leugen dat jouw leider MVW zou hebben waardoor ze de hele teringzooi paltbombarderen waardoor jouw hele familie inclusief je vrouw en kinderen vermoord zijn.
  Dan zou ik je nog wel een keer willen horen met je kafka vergelijking.

  Zoals we hier in Nederland leven is helaas geen standaard voor de rest van de wereld.
  Vergeet niet dat wij in een unieke tijd leven gezien er nog nooit zo en langetijd vrede in Europa geweest is, dus wij hebben makkeljk praten.
  Daarintegen hadden mijn ouders een wereldoorlog meegemaakt en mijn grootouders hadden twee wereldoorlogen meegemaakt.
  Dus maak je borst maar nat of ga duimen dat die ellende ons in ons leven bepsaard zal blijven.

  En wat die vaccins betreft, die mexicaanse griep stelt niets voor, het is toch belachelijk dat je op het nieuws hoort dat er weer een paar mensen die griep hebben opgelopen, stel je voor dat op ieder nieuws vermeld wordt hoeveel mensen die dag ziek zijn geworden aan welke vorm van griep dan ook.
  Houd toch op met me.

  BeantwoordenVerwijderen
 168. maar je zou bv geboren zijn in Irak en buitenlanders verzinnen een leugen dat jouw leider MVW zou hebben waardoor ze de hele teringzooi paltbombarderen.

  Tja, dat diezelfde leider zijn eigen bevolking met MVW heeft bestookt vergeten we voor het gemak even, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Zoals ik al zei; noem mij eens een overheid die wel te vertrouwen was/is en die gericht is op het welzijn van het klootjesvolk.

  En verder staat je opmerking qua niveau gelijk aan die van een zesjarige ' ja maar hij/zij doet/doen/deden het ook '.

  BeantwoordenVerwijderen
 170. De blaatvis is flink aan het censureren overal.

  De aap.

  BeantwoordenVerwijderen