vrijdag 10 juli 2009

Gudbuy T'Jane


Jane Burgermeister heet de jongste obsessie van onze vaccin-complotters. De MSN reppen natuurlijk weer met geen woord over de volgens Klokkenluideronline spectaculaire en goed onderbouwde aangifte van haar tegen onder meer de WHO (wat ongetwijfeld staat voor World Homicide Organisation) en de VN alsmede tegen president B. Obama wegens "het moedwillig verspreiden van biologische wapens (het vaccin) en het aldus plegen van genocide".

Wat hebben we gemist? Burgermeister is een Oostenrijkse onderzoeksjournaliste. Maar Jane is tevens een gevalletje Micha Kat. Compleet doorgeschoten en inmiddels zo gek als een ui.

Haar aangifte betreft het genoegzaam bekende incident van het farmaceutisch bedrijf Baxter, waarbij in een lab een vogelvirus per abuis is vermengd met een vaccin. In het Oostenrijkse lab zijn inderdaad zeer ernstige en zeer kwalijke fouten gemaakt, waarop Baxter en zijn medewerkers zeker kunnen worden aangesproken, maar de schade is beperkt gebleven.

De suggestie dat dit opzettelijk is gebeurd, ontbeert weer eens iedere logica en ook ieder bewijs. Sterker nog, het is complotteridiotie ten voeten uit: "They did this by bioengineering and then releasing lethal biological agents, specifically the "bird flu" virus and the "swine flu virus" in order to have a pretext to implement a forced mass vaccination program which would be the means of administering a toxic biological agent to cause death and injury to the people of the U.S. This action is in direct violation of the Biological Weapons Anti-terrorism Act."

In een moeite door wordt het Baxter-incident (vogelvirus) gekoppeld aan het varkensvirus. "She further charges that the complex of pharmaceutical companies consisting of Baxter, Novartis and Sanofi Aventis are part of a foreign-based dual purpose bioweapons program, financed by this international criminal syndicate and designed to implement mass murder to reduce the world's population by more than 5 billion people in the next ten years. Their plan is to spread terror to justify forcing people to give up their rights, and to force mass quarantine in FEMA camps. The houses, companies and farms and lands of those who are killed will be up for grabs by this syndicate."

Burgermeister is inmiddels gewipt als medewerker van de site Renewable Energy World, waarvoor zij overigens keurige stukjes tikte, en nu wil ze geld voor juridische procedures. Stilzitten kan ze niet. Jane blogt er lustig op los. Het onderwerp van vandaag: "US government to spend billions on toxic injections for the H1N1 virus while ignoring colloidal silver recommended by NASA"

En ja hoor, daar hebben we het weer, colloïdaal zilver. De Haarlemmer olie van de complotters, waaraan de Vereniging tegen de Kwakzalverij toevallig deze week nog aandacht heeft besteed.

56 opmerkingen:

 1. Gudbuy T'Jane verwijst naar een liedje van Slade. Grappig gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Uh...was haar punt niet dat Poolse zwervers werden abgemokst om te kijken of het "vogelgriep-vaccine" werkte?

  Algemeen bekend "incidentje"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja men test op zwervers, die vallen dood neer...

  Men maakt fouten die kunnen leiden tot een pandemie...

  Men verzwijgt continu bewust de bijwerkingen...

  Het vaccin is bewezen nutteloos, aangezien H1N1 zal muteren..

  Maar vooral nemen hoor! wetende dat er kwik en aluminium in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "was haar punt niet dat Poolse zwervers werden abgemokst om te kijken of het "vogelgriep-vaccine" werkte?"

  Nou, jochie, leg maar eens uit hoe dat dan werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch fijn dat ze vrij mag rondlopen, want in een Limburgse dorpsomgeving zou ze allang zijn opgesloten in een psychiatrische isoleercel in het ziekenhuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Burgermeister is een Oostenrijkse onderzoeksjournaliste. Maar Jane is tevens een gevalletje Micha Kat. Compleet doorgeschoten en inmiddels zo gek als een ui..

  Oef, dat is tegen het zere been van ons anoniempje.

  Iedereen, alvast dekking zoeken dus :o)


  Overigens wel grappig om te zien dat de baxter-affaire hier in de reactiepagina's al uitvoerig is besproken, waarbij de complotdenkende kant van de reaguurders had bedacht dat baxter het virus wou verspreiden om zo bepaalde groepen in de bevolking uit te roeien...

  Da's niet veel anders dan nu in deze aanklacht wordt beweerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zijn 'godzijdank' over dat de machtsverkrachtende warmongers hun 'onderdanen' niets verplicht op zouden hoeven te leggen is voor mij wat onderdanig en slaafs, maar verder kan hij wel een aantal verbanden leggen die hier op Barracuda nooit en never meer gelegd kunnen/zullen worden. (wat daar ook verder de oorzaak van moge zijn...)


  Godzijdank dat de prik vrijwillig is, want ik ga die ‘doden-prik’ echt niet halen. En het probleem is ook dat ik anderen niet mee kan krijgen in deze redenering. Discussies over de gevaren rond dit vaccin, en vaccineren in het algemeen, kunnen al snel uitlopen tot heftige ruzies. Mensen WILLEN het gewoon niet weten, blijven liever geloven in het goede, dat de overheid het beste met de bevolking voor heeft. Ze steken nog liever hun kop in het zand dan dat ze hun nek uitsteken voor zaken die van levensbelang zijn! Dit is zó frustrerend! Waar blijven de oproepen voor een demonstratie tegen dit wanbeleid dat zich momenteel op wereldschaal afspeeld? Ze ‘voorzien’ dat deze zogenaamde pandemie de komende winter in alle hevigheid zal losbarsten. Hoe kunnen ze dit nu zo zeker weten? Is het werkelijk het virus dat de mensen zo ziek zal maken, zitten de ziekteverwekkers al in het vaccin?

  Oók de economie zal instorten nog voor het einde van dit jaar, zo als men al heeft ‘voorzien’. Wat een ongelovelijk toeval dat dit precies samenvalt met deze zogenaamde pandemie en de grootste volks-vaccinatie uit de wereldgeschiedenis! Ik begin nu ook bepaalde verbanden te leggen met FEMA, in Amerika, die verspreidt over heel Amerikaans en Canadees grondgebied honderden kampen hebben gebouwd, zogenaamd bedoeld voor het opvangen van mensen in tijden van grote ‘rampen’. Een groot deel van het aantal kampen zijn ook nog eens detentie-kampen (lees: concentratiekampen!)
  Kennelijk gaat FEMA er van uit dat er de komende tijd miljoenen mensen zullen sterven. Dat blijkt al uit die enorme opslagplaatsen voor duizenden tot miljoenen plastic ‘lijkenkisten’. Bekijk de volgende links maar eens goed:

  1e jew-tube filmpje
  2e jew-tube filmpje

  Bron

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je loopt weer eens achter. Allang gedebunked, onder meer hier:

  http://911-complotdenkers.blogspot.com/2008/03/kampen-en-kisten.html

  http://barracudanls.blogspot.com/2009/03/fema.html

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nee johny B good tonight; dat wat jij 'gedebunked' noemt is slechts het je vooroordeel willen bevestigen met halfgare en voorgefabriceerde 'bewijsstukken'! Je hebt gelijk dat 99% van de zogenaamde 'truthers' verklede en gecontrolleerde desinformanten zijn, maar wat de debunkersgilde (waar jij blijkbaar zo graag bij hoort) betreft worden zij vermorzeld tussen de realiteit en hetgeen ze tussen de oren van de wieg tot het graf zullen mee moeten sjouwen... En johny B. jij bent daar een van de leidende figuren tussen. Weet je dat al? Wees er maar trots op kereltje clebold...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het zijn niet eens lijkkisten, simpele ziel. Doe eens wat research en kijk eens verder dan die domme sites waar je elke keer weer op uit komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hé Johny hoe is het met jou engels gesteld? Luister dan nog maar eens GOED! naar dit bestand, om eindelijk eens te begrijpen wat ik met het "van de wieg tot het graf gehersenbleekt zijn" bedoel! Prettige sjabbat verder...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. En het probleem is ook dat ik anderen niet mee kan krijgen in deze redenering..

  Tja, dan moet je je redeneringen toch eens beter tegen het licht houden....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Kijk eens naar Sandocan's held Erik Huschmid in deze episode van Penn & Teller:

  http://www.youtube.com/watch?v=kcrF346sS_I

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk filmpje hoor trut hut:

  Ik ben een ass-hole, omdat ik het vreemd vind van Norad de middag had vrij genomen op 911?

  Ik ben een ass-hole omdat ik het vreemd vindt dat WTC7 tot de grond toe instortte?

  Onee! dat was allang 'debuniked'! De puinhopen van WTC7 waren anmelijk METERS hoog toch?

  Wat een vieze vuile kakkerlak ben je toch...

  En wat is er debunked aan die doodskisten dan? Waren het toch bakken om bananen in te bewaren voor het geval de oogst te groot uitviel?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Overigens zijn die 2 nurds de enige die de officiele versie in het openbaar verdedigen!

  Nu wil men het in de VS strafbaar stellen de overheid te linken met 911!

  hahaha! Zelfde gebeurt nu hier: Holocaust in twijfel trekken wordt strafbaar! Terwijl aantoonbaar de 'gaskamer'in Auswitch een replica is!

  Waarom zie je altijd foto's van uitgeteerde lijken in concentratiekampen, terwijl bv "schindlers List" ons wil laten geloven dat de joden direct de gaskamer ingingen! Mijn visise hierop:

  Zionisten in samenwerkeing met bv IMB hebben bepaalde joodse groepen opgeofferd in concentratiekampen, waar ze vervolgens moesten werken tot de dood, of werden gebruikt in medsiche experimenten ed...

  Waarom stierf Anne Frank aan tering, en werd ze niet gelijk de gaskamer ingestuurd?

  Maarja, ik zal maar mijn mond houden, aangezien ik nu strafbaar bezig ben...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik denk dat Hitler de joden wilde verbannen naar Palestrina, getuige het oppotten van joden in het Getto van Warschau. Nazi boten hebben bewezen joden afgevoerd naar Palestina!

  Hitler werd echter verraden door de Engelse Nazi tak en zijn meesters, en kreeg zodoende de opdracht om van de joden een slachtoffer volk te maken.

  Waarom zat Hitler anders in godsnaam met zijn legers in Egypte?

  Maarja, logisch nadenk mag niet meer, gewoon blind je geschiedenis boekjes geloven...

  Sando:

  Stop met het gebruiken van het woord "jew"! Israël draait om de tempel van solomon en het aanbidden van Saturnus. Het is geen toeval dat de vroegere tempeliers ook al de tempel wilde veroveren, duizend jaar eerder!

  Joden geloven in een valse religie, net als gristenen! Wij zijn lid van een zonne-cult, de joden van een saturnus-cult! Achter de schermen worden ze geruled by the same...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oja, hoe heette het vervolg van "Mein Kampf"

  NEW WORLD ORDER!!!!!!

  Woehahahahaha!

  Welnee joh, wij truthers zijn niets op het spoor, wij zijn slechts assholes die in onze eigen sprookjes willen gelovem!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben een ass-hole, omdat ik het vreemd vind van Norad de middag had vrij genomen op 911?.

  Yup, want norad heeft die middag helemaal niet vrij genomen.
  Dat is het hele probleem met de '911 truthers', ze komen met een misinterpretatie, en geven dan aan dat ze die vreemd vinden.
  Tja, kom dan niet met zo'n onzininterpretatie.

  Ik ben een ass-hole omdat ik het vreemd vindt dat WTC7 tot de grond toe instortte?.

  Nope.
  Maar we weten allemaal dat jij het meer dan vreemd vindt.


  Onee! dat was allang 'debuniked'!
  .

  Yup, het instorten is allang uitgelegd.


  De puinhopen van WTC7 waren anmelijk METERS hoog toch?.

  Maakt dat iets uit dan?


  Wat een vieze vuile kakkerlak ben je toch....

  Grappig, ik link naar een filmpje dat de spot drijft met Erik Hufschmid (je weet wel, die holocaustontkenner), en dan ben ik een vieze vuile kakkerlak?
  Tja, ga jij maar holocaustontkenners verdedigen.

  En wat is er debunked aan die doodskisten dan? .

  Lees de link.


  Waren het toch bakken om bananen in te bewaren voor het geval de oogst te groot uitviel?.

  Tja, maak er maar grapjes over. Daar ben je goed in: het creëren van rookgordijnen als je er niet meer uitkomt..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wij truthers zijn niets op het spoor, wij zijn slechts assholes die in onze eigen sprookjes willen gelovem!.

  Soms kun je toch helder denken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. k denk dat Hitler de joden wilde verbannen naar Palestrina, getuige het oppotten van joden in het Getto van Warschau..


  Klinkt logisch, vanuit Polen ben je zo met de boot in Palestina.....


  Hitler werd echter verraden door de Engelse Nazi tak en zijn meesters, en kreeg zodoende de opdracht om van de joden een slachtoffer volk te maken..

  Wat een gemenerds toch, die Engelse Nazis.
  Toch aardig van Hitler dat hij dan toch nog bereid was om die opdracht uit te voeren.


  Waarom zat Hitler anders in godsnaam met zijn legers in Egypte?.

  Gokje, om de joden daar op te vangen?
  Hitler had dus echt het beste met ze voor, dat hij zelfs noord-afrika daarvoor ging belegeren...

  Maarja, logisch nadenk mag niet meer, gewoon blind je geschiedenis boekjes geloven....

  Tja, om eerlijk te zijn ontbreekt elke logica in jouw redenering.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "De puinhopen van WTC7 waren anmelijk METERS hoog toch?"

  Nou en???

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @Trut Hut:

  Jou reactie op mijn commentaar boeit me echt geen moer.

  Ik heb een discussie met mijn truth-buddy, Sandocan!

  Wij discusierren over punten waar we het niet over eens zijn. NIEMAND heeft de waarheid in pacht!

  JIJ bent een leugenachtige stakker, slecht goed om de grond in te trappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nu wil men het in de VS strafbaar stellen de overheid te linken met 911!.

  Begrijpelijk..


  hahaha! Zelfde gebeurt nu hier: Holocaust in twijfel trekken wordt strafbaar! .

  indirect was het al strafbaar.


  Terwijl aantoonbaar de 'gaskamer'in Auswitch een replica is!.

  Het woord replica zegt genoeg hier.


  Waarom zie je altijd foto's van uitgeteerde lijken in concentratiekampen, terwijl bv "schindlers List" ons wil laten geloven dat de joden direct de gaskamer ingingen! .

  Hier maak je de fout te stellen dat alle joden onmiddellijk vergast werden.
  Dat is typisch voor complotdenkers: ze fixeren zich op 1 item, negeren de rest, en tonen dan aan dat dat ene item niet juist kan zijn..


  Zionisten in samenwerkeing met bv IMB hebben bepaalde joodse groepen opgeofferd in concentratiekampen, waar ze vervolgens moesten werken tot de dood, of werden gebruikt in medsiche experimenten ed....

  Grappig, nu geef je de zionisten de schuld van wat de nazis deden met de joden die ze niet onmiddellijk hebben vergast?

  Waarom stierf Anne Frank aan tering, en werd ze niet gelijk de gaskamer ingestuurd?.

  omdat niet elke jood onmiddellijk werd vergast.
  Je gaf net zelf al het antwoord: ze werden ook gebruikt in werkkampen of voor medische experimenten..


  Maarja, ik zal maar mijn mond houden, aangezien ik nu strafbaar bezig ben....

  Ach, op domheid staat nog geen straf hoor..

  BeantwoordenVerwijderen
 24. NIEMAND heeft de waarheid in pacht!.

  Waarom noemen 911complotdenkers zichzelf dan 'truthers'?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. "De puinhopen van WTC7 waren anmelijk METERS hoog toch?"

  Nou en???

  He joker, heb je grappenpap gegeten?

  Ik deed jullie reactie na! Als ik zeg dat WTC7 symetrisch instortte (dak komt horizontaal naar beneden) in 8 sec, krijg ik weer reacties als:

  Niet waar!
  Het was niet symetrisch!
  Het was geen 8 sec maar het duurde 12 seconde voordat het puin stil lag!

  hahaha, laat me toch niet lachen "jos"!

  Orginele debunkers naam, na: bas, john, tom, fred...kunnen jullie alleen namen verzinnen met 1 lettergreep?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. "Waarom noemen 911complotdenkers zichzelf dan 'truthers'?"

  Wij streven de waarheid te ontdekken.

  Jij bent een stakker die dit probeert te voorkomen..

  Snap je dat? Wij staan aan de kant van het goede, jij volgt het pad van Belzebub!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oja Trutje,

  2 dagen geleden intrduceerde Medvedev DE NIEUWE WERELD MUNT!!!


  hahahahahahahahahahahah!

  en nog eens ha!

  Welja, ik ga nog ff door:

  hahahahahahahahahahahaha!

  Hoe leg jij dit uit? Wij zeggen dit nu al zo'n veertig jaar! Maar we zijn niets op het spoor toch?

  Bilderberg is slechts een theefuifje...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Global-carbon-tax!!

  Dat is mijn volgende 'voorspelling'. Gewoon hun eigen documenten lezen stumper, zo moeilijk is het allemaal niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. "Discussies over de gevaren rond dit vaccin, en vaccineren in het algemeen, kunnen al snel uitlopen tot heftige ruzies."

  Hoe zou dat nou toch komen?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Maaruh, zoek jij het ff uit met je leugens, ik ga naar Dance Valley!

  Later stakker....wel werken voor je geld hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. "Het was niet symetrisch! Het was geen 8 sec maar het duurde 12 seconde voordat het puin stil lag!"

  Tja, als je niet eens de moeite neemt om je echt in de materie te verdiepen blijft het bij geblaat. En blaten kun je als de beste, zie ik. Feiten interesseren je echt geen moer, dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. "Wij streven de waarheid te ontdekken"

  Begin daar eens mee dan. Dat holle geblaat weten we nu wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. "Stop met het gebruiken van het woord "jew"!


  Waarom? Als ik afgeperst word door een italo-crimineel van de cosa-nostra noem ik het toch ook geen parasiterende spagetivreter? Of als ik de MP van dit Holle-land een verradelijke chrinsten-hond noem in de plaats van een naar tenen kaas ruftende kaaskop ben ik toch ook niet bezig met het bedrijven van antihollandisme? Nee 'ano' benoem lekker het BEEST bij de naam en scheld joden niet uit voor kikes of geldwolven want dat dekt mischien wel de lading, maar als je er nog niet in onderwezen bent (hun geslepenheid dus) laat je je daardoor te snel intimederen en als antisemiet wegzetten. In mijn geval onmogelijk, want ik ga tegenwoordig met een arabische schoonheid om. En zoals je weet zijn dat ook weldegelijk semieten en alszodanig te BE-noemen hahaha... Hier lees je verder wat ik daarmee bedoel. Dus ik blijf de joden gewoon bij hun naam noemen. Nederlanders zijn buiten het 'heilige' land de meest onderdanige en geintimideerde/conditioneerde slaven-bende van de holohoaxindustrie, zoals je uit mijn volgende link wel kan opmaken. Dat kan ook niet anders met de grootste holohoax-scam ooit binnen en over de ruggen van zoveel bloedoververgoten slachtofferisme... Lees Lees hier maar wat de moeder van dat 'heilige' land als fundament heeeft genomen voor de geboorte ervan...

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hou eens op met die meerdere persoonlijkheden, Sander. Begint een beetje op te vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik geef mij nooit uit voor een crypto mens...

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Dit bolg richt zich op de complotsites en op de complotdenkers omdat die aan domdenken zouden doen.

  Nu heb ik een vraag voor de debunkers;

  Stel er zijn geen complotsites en er zijn geen complotdenkers meer, waar gaan de debunkers zich dan druk om maken ?

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik deed jullie reactie na! Als ik zeg dat WTC7 symetrisch instortte (dak komt horizontaal naar beneden) in 8 sec, krijg ik weer reacties als:

  Niet waar!
  .

  Klopt want het is niet waar.

  Het was niet symetrisch!

  Klopt, want het was niet symmetrisch.
  Wat het dak betreft, had je dan verwacht dat het verticaal naar beneden kwam?

  Het was geen 8 sec maar het duurde 12 seconde voordat het puin stil lag!.

  Geen idee wanneer het puin stil lag, maar het duurde inderdaad 12 seconden vanaf het eerste visuele deel van het instorten totaan het punt waarop de instorting niet meer zichtbaar is vanwege omliggende gebouwen die het zicht ontnemen.

  De totale tijd, gemeten aan de hand van seismische gegevens, is 18 seconden.


  Op zich wel grappig om te zien dat je zelf door hebt dat je de boel bij elkaar zit te liegen, maar dat wij je daar niet op mogen wijzen...

  BeantwoordenVerwijderen
 38. 2 dagen geleden intrduceerde Medvedev DE NIEUWE WERELD MUNT!!!.

  Toppie.


  hahahahahahahahahahahah!
  .

  inderdaad, nogal lachwekkend.
  Maar je gelooft er zelf zekers in :o)


  Hoe leg jij dit uit? Wij zeggen dit nu al zo'n veertig jaar!
  .

  Roepen jullie al 40 jaar dat Rusland met een nieuwe munt komt?
  Tja, toon dat eens aan dan?

  Maar we zijn niets op het spoor toch?.

  Tja, je geeft geen enkele bron van informatie.  Bilderberg is slechts een theefuifje....

  Ah, dus bilderberg gaf medvedev opdracht om met een nieuwe wereldmunt te komen?
  Kun je me vertellen op welke bilderbergconferentie dat was?

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Stel er zijn geen complotsites en er zijn geen complotdenkers meer, waar gaan de debunkers zich dan druk om maken ?.

  Dan gaan we met zijn allen strijden voor 1 natie, 1 munteenheid en 1 wereldregering.

  Daar komen we nu niet echt aan toe met al die onzincomplotten.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. " Dan gaan we met zijn allen strijden voor 1 natie, 1 munteenheid en 1 wereldregering."

  Okey, dus als er geen "complotsites" en geen "complotdenkers" meer zijn dan maak je je nergens meer druk om en ga je strijden voor 1 wereldregering enz.

  M.a.w. zonder de "complotsites" en de "complotdenkers" zijn er geen problemen meer op de wereld waar je je druk om maakt, m.a.w. het enige probleem in de wereld zijn volgens jou de "complotsites" en de "complotdenkers", en bv de leugen MVW dat zie je niet als een probleem waar je je druk om moet maken.
  Misschien leiden die onterechte oorlogen met honderdduizenden onschuldige doden als gevolg eerder tot 1 wereldregering enz, m.a.w. het is zelfs positief, zie het als een offer voor een hoger doel !!

  En hoe ga jij deelnemen aan die strijd, door iedereen die een nwo niet ziet zitten voor kompleet gestoord te verklaren enz enz zoals je het nu met de "complotdenkers" aan het doen bent ??

  Tsja, dan komt de aap toch weer uit de mouw, Hitler wilde ook iets soortgelijks, en hij was tenslotte ook democratisch gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik zei; 'm.a.w. het is zelfs positief, zie het als een offer voor een hoger doel !!'.

  Dat is natuurlijk sarcastisch bedoeld, want ik walg daarvan en ik kan absoluut niet begrijpen hoe die gasten dat over hun hart kunnen verkrijgen, want hoe ziek in je hoofd moet je daarvoor zijn !!

  Dit zeg ik er nog maar even bij voor de zekerheid want ik ken mijn pappenheimers.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. "Okey, dus als er geen "complotsites" en geen "complotdenkers" meer zijn dan maak je je nergens meer druk om en ga je strijden voor 1 wereldregering enz."

  Er is helemaal geen wereldregering, onnozele. Dat heb je weer op een website van een paar idioten gelezen en sindsdien kakel je ze klakkeloos na.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. M.a.w. zonder de "complotsites" en de "complotdenkers" zijn er geen problemen meer op de wereld waar je je druk om maakt.

  Inderdaad, want die zijn er dan toch niet meer?
  Dat stel je zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hey John, ongelooflijke onnozele, ik reageerde op de reactie van je mede sectelid trut hut van 12 juli 2009 0:12 !!!!

  Lees eerst de reacties waarop ik reageer voordat je klakkeloos onzin begint uit te kramen.

  Jullie zijn echt te stom voor woorden.

  En trut hut, op wat voor een manier ga jij dan deelnemen aan die strijd ??

  En je weerlegt niet dat de leugens die onterechte oorlogen met honderdduizenden onschuldige doden als gevolg hebben door jou als een probleem gezien worden.

  Hiermee komt dus weer heel mooi de aap uit de mouw die aantoont wat een verschrikkelijk eng figuur je bent.

  Carry on..

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hey John, ongelooflijke onnozele, ik reageerde op [..]trut hut ..

  Ja john, je moet niet tussen de torelduifjes komen :o)
  Liefde is zoiets moois, dat moet je niet verstoren...

  En trut hut, op wat voor een manier ga jij dan deelnemen aan die strijd ??.

  Dat moet een verrassing blijven.


  En je weerlegt niet dat de leugens die onterechte oorlogen met honderdduizenden onschuldige doden als gevolg hebben door jou als een probleem gezien worden..

  Zoals ik al vaak heb gezegd: echte complotten vallen buiten de scope van dit blog.


  die aantoont wat een verschrikkelijk eng figuur je bent..

  ik ben een eng figuur als ik onterechte oorlogen als een probleem zie?
  Tja, ik weet dat je graag mag draaien, maar draai je jezelf nu niet in de knoop?

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Het is te lachwekkend voor woorden.

  Ene John leest '1 wereldregering enz' en hij denkt meteen dat ik dat gelezen heb op een een paar sites van IDIOTEN want het doet hem natuurlijk denken aan de nwo dus aan "complotgelul".

  Maar wat denk je, het was een antwoord op een reactie van een mede sectelid van John, namelijk zijn mede sectelid trut hut gaat strijden voor 1 wereldregering enz m.a.w. dus voor de nwo .. dus trut hut gaat strijden voor complotgelul .. WHOEHOEHOEhoehoehoehahahahahahahagagagaga .. wat een stelletje ongelooflijke losers, ze weten van gekkigheid niet meer wat ze kakelen .. WHOEHOEHOehoehahahagagagagagegegege ..

  Wat een dijenkletser..

  Carry on..

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Tja, en dan vragen ze zich ook nog af waarom complotdenkers niet serieus worden genomen...

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Als je niets te zeggen hebt dan kan je beter je smoel dichthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ach, van mij mag dat anoniempje best antwoorden posten hoor. Hij heeft alleen zichzelf daarmee te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Als je niets te vertellen hebt dan kan je beter je smoel dichthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. ow sorry, je had het tegen jezelf :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Je dacht dat je gesteund werd .. PHAAAAAAaaaaaaaaaa.....

  BeantwoordenVerwijderen
 53. nee hoor, ik speel gewoon een spelletje met je.

  BeantwoordenVerwijderen