zaterdag 9 januari 2010

Praatclubje


Micha 'aluhoedje' Kat was nog niet terug van zijn vakantieadres of hij moest zijn poot zetten onder een proces verhaal wegens het bekladden van een particuliere woning die, zo weten we nu, toebehoort aan een secretaresse (niet eens een bestuurder) van de stichting die de Bilderberg Conferentie organiseert. Zoiets wordt bij Kat dan meteen weer zijn zelfverzonnen vijand Bilderberg Groep: een geheime schaduwregering die ons - Kat beweert het keer op keer - wil vergiftigen. Ja, u leest goed. Bea en de Haren besprenkelen ons met chemtrails of stoppen giftige stoffen in het drinkwater, waaraan zij zelf wonderwel niet doodgaan.

Ter ondersteuning van zijn gang naar het politiebureau in Leiden was ten minste een steunbetuiger komen opdagen - type onnozele student - die aardig voor paal stond met zijn anti-NWO plakkaat. Na het verhoor deed Kat op zijn beurt aangifte tegen de Stichting Bilderberg en de Nederlandse leden (met name Balkenende en Beatrix) - wegens - komt-ie - "samenspanning met buitenlandse mogendheden en ondermijning van de Nederlandse staat".

Daarna leek het Kat een aardig idee om nog maar eens naar de particuliere woning van de 'criminele Bilderberg organisatie' te gaan, aan te bellen en daar de nodige stampei te maken. Er werd vriendelijk opengedaan, waarbij Kat loog dat hij voor De Telegraaf werkt, maar intussen was de politie al onderweg en werd Kat korte tijd later ingerekend en vastgezet.

"Mijn complimenten en steunbetuiging, dit is nu geschiedenis schrijven!" riep het handjevol aluhoedjes dat dagelijks de site van Kat bevolkt. En nu op naar de media, riep weer een ander: "En er vooral op hameren dat dit occulte praatclubje gelinkt kan worden met een heel grote groep landverraders die deels ook nog door de Nederlandse belastingbetaler op het pluche worden gehouden."

Inderdaad werd er geschiedenis geschreven. Doller kan het met Kat niet worden. Barracuda hoopt op een fikse taakstraf voor vernieling van andermans eigendommen of nog beter: een levenslange behandeling bij het Pieter Baan Centrum. Liefst zonder verlof.

(Het eerste filmpje werkt alleen door iets na het begin te starten)110 opmerkingen:

 1. Deze Kat is niet ver meer van het moment waarop hij met een pistool voor de deur staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kat is gek natuurlijk - Maar dacht U dat het wel goed zit met de Bilderberg Groep?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze Kat in het nauw werkt zeer dichtbij het soort van mongolen dat ook deze desinformerende clowns ( al dan niet vrijwillig) ten-bate van de JWO steeds meer opzichtiger op hun talmudische bekjes laat gaan. Ik lach mij rot...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zijn 2 mogelijkheden:

  1. Kat werkt voor een belanghebbende partij(overheid, politiek?), als rattenvanger, of een partij als bijv. PVV.

  2. We zijn getuige van een compleet krankzinnige, die het internet heeft ontdekt, en binnenkort nog gekkere dingen doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, dit is dan wel weer vet van die Kat.

  Goed gedaan. Coole reportage!

  Patman

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O ja; Voor diegenen die niet door Micha als de vijanden van de JWO geregistreerd willen worden, is hier vooralsnog de mogelijkheid om via Billy van Micha's stemmingmakende en hitsende desinfo kond te doen. De nada...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zullen we jouw deur een bekladden, Savalle?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het probleem met Micha is dat hij wel over Mable Wisse Smith spreekt als een boodschappenmeisje van de oranjes in de zogenaamde onderwereld, maar daar waar het om deze koosjere jongens (Tijd 1:30) van de zionistische tak der zelfde criminele madaille gaat, hoor je hem en zijn trawant Alex J. dus never nooit he? Dat komt omdat de verwevenheid van Micha met dit soort van joods geboefte, van een alles samanhangende en geslepen eenheid is, waar zelfs de gemiddelde 'truther' tegenwoordig geen vesrtand meer van wenst te hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kat begint ook steeds meer te kwijlen en te spugen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het feit dat die zak hooi van een Savalle iets van zich moiet laten horen laat zien dat je een goed stukje hebt geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het is een baal hooi, ongeletterde...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kat is de enige journalist, die vele misstanden in Nederland aan de orde stelt. De reacties, die ik hier lees, zijn blijkbaar van idioten, die totaal geen benul hebben van wat er werkelijk in Nederland speelt. En de Bilderberg organisatie, waar zelfs Beatrix geheime plannen zit te beramen, dient daadwerkelijk tot de orde te worden geroepen. En inderdaad kan Kat met een waterpistool voor de deur staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ja ja, dezelfde Kat die in een reactie op dit stuk het presteert om te verwijzen naar 'bewijzen', dat zijn dan youTube filmpjes van Icke enzo. Daar geloof jij ook vast in, Aart?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Te oordelen naar het blogje van Aart is dat een al even ontspoorde gek als Kat zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. zapburu,billy the kid,barracuda....etc,etc,
  Maarten Reijnders toch, waarom steeds een andere nickname????
  Wees gewoon lekker jezelf

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Sinds wanneer levert David Icke het bewijs van de Bilderberg Groep? Zou Kat ook in reptielmensen geloven?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. "Wees gewoon lekker jezelf."


  Dat kan natuurlijk niet! (11 januari 2010 09:12) Want 'onze' zich dicht bij het vuur van de geslependienscht (ook wel aivd genoemd) verwarmende Maarten, weet als geen ander dat via dataminings processen heel wat sporen over 'subversieve' dan wel gecontroleerde elementen/shills wereldwijd traceerbaar moeten zijn?! Dat kan volgens mij het dilemma voor jullie hiero 'helaas' alleen maar nog zijn. Brrrr. Ik krijg er gewoon de rillingen van over de rug hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. "Kat is de enige journalist, die vele misstanden in Nederland aan de orde stelt."

  Ververzonnen misstanden. En daar trap jij weer mooi in.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Reacties hier gaan steeds over Kat. Helaas is het inderdaad zo dat wie op zoek gaat naar idioten, best zoekt in het het kamp der 'conspiracy theorists'.

  Toch is daarmee niets gezegd over kwaliteit van de vragen die zij stellen.

  Vraagtekens bij Bilderberg zijn beslist op hun plaats.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Kijk die eikel van een Savalle laat weer wat van zich horen, dat betekent dat de reactie goed was.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "Het is een baal hooi, ongeletterde..."

  In een beledigende context wordt doorgaans de uitdrukking 'zak hooi' gebezigd en niet 'baal hooi'.
  Neemt niet weg dat ik de uitdrukking 'zak hooi' sowieso niet bijzonder sterk vind.
  Taalkundig is de uitdrukking echter correct.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Welke vragen over welke bilderberg? Bilderberg is een conferentie met elk jaar wisselende gasten, wanneer dringt dat nou eens door tot die complotneuroten?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @11 januari 2010 10:28

  Wat heeft Patman jou in het verleden aangedaan? Geperma-banned of zo? In mijn kringen is dat gewoonweg een geuzenpenning heurrr... En weet je trouwens welke fotograaf Micha hier met zijn gabbers voor ons op de gevoelige plaat heeft vastgelegd? Degene die hem aan de linkerkant flankeert overigens, is vooral achtergesloten zijdeuren ook wel sucsesvol en zeer actief...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Barracuda, je hebt weer eens een zeer slap stuk geschreven, en de enige die het aluhoedje zou moeten opdoen bent UZELF. U doet de bilderberg af als een niet bestaande stichting die geen macht heeft. Lijkt me tamelijk onjuist gezien de feiten.

  Gelukkig zijn er nog mensen die aan waarheidsbevinding doen, U bent hiervan helaas geen. Het enige wat u kunt is lasteren.

  Maar goed uw reputatie spreekt voor zich. Misschien kunt u nog solliciteren bij de Prive. Lijkt me een meer gepast podium voor uw herzenloze spinsels.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zijn verhalen rond Demmink zijn zeker ook verzonnen ? Zal jullie even uit de brand helpen, Het is Waar. En voor de bij de handjes op deze site kijk maar eens op www.robinduck.hyves.nl. En de Heer M.Kat doet er wat aan,inplaats van niets zeggende artikelen plaatsen zoals jullie doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Weer een volstrekt nietszeggende reactie van een complotgek die niet verder komt dan de conclusie dat er Bilderberg Groep bestaat. Vraag naar details en je krijgt vage antwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Kat is een oplichter met zoals gebruikelijk een dubbele agenda, verkoopt zijn moeder desnoods.
  Aart Liberty is een zuivere rascist, net als groot, geen woorden aan vuil maken. Binnenkort valt de Kat door de mand, heb ik uit zeer betrouwbare bron.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. En niemand die er wat van zegt wanneer de zogenaamde debunkertjes anoniem reageren, de hypocrisie viert hier hoogtij !!

  Zogenaamde debunkertjes, vertel eens wat er volgens jullie mis is in de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Kat is de enige journalist, die vele misstanden in Nederland aan de orde stelt.

  Zoals?

  de Bilderberg organisatie, waar zelfs Beatrix geheime plannen zit te beramen.

  Bilderberg is een jaarlijks terugkerende conferentie waar telkens wisselende gasten van verschillende pluimage voor worden uitgenodigd.

  Dat vindt jij een plek bij uitstek voor Beatrix om geheime plannen te beramen?


  En inderdaad kan Kat met een waterpistool voor de deur staan..

  of met een spuitbus verf, door 'Fuck the bilderberg' op de gevel te kladden.

  Tja, mooi staaltje onderzoeksjournalistiek...

  Daar bereik je veel mee...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. En niemand die er wat van zegt wanneer de zogenaamde debunkertjes anoniem reageren.

  Jawel, jij zegt er iets over.

  zoals gewoonlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Te oordelen naar het blogje van Aart is dat een al even ontspoorde gek als Kat zelf..

  inderdaad.
  Zoals ze in Amerika zeggen: "Scratch a truther and a holocaust denier surfaces"

  Ook aart moet niks van joden hebben..

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Oh kijk, trutje hutje komt weer direct onder zijn steen vandaan gekropen, das nou toevallig *proest*.

  En vertel eens trutje hutje, waarom is het een probleem wanneer een zogenaamde complotter anoniem reageert maar is het geen probleem wanneer een zogenaamd debunkertje anoniem reageert, wellicht omdat jij ook regelmatig anoniem reageert, maar waarom is het dan een probleem wanneer een zogenaamde complotter anoniem reageert ??

  En oh ja, Aart zou niets van Joden moeten hebben, maar wat je met zekerheid kan zeggen is dat jij niets van de zogenaamde complotdenkers moet hebben en er een levenswerk van hebt gemaakt om de zogenaamde complotdenkers te generaliseren ridiculiseren discrimineren enz enz enz enz, dus de pot verwijt weer eens de ketel want vervang het woord 'complotdenker' eens met het woord 'jood' en moet je kijken wat je dan krijgt; the revival of the Nazi's !!

  Maar goed trutje hutje heeft dan ook weken besteed om ons ervan te overtuigen dat de Nazi's niet de badguys waren, dat zou zwart-wit denken zijn.

  En vertel eens trutje hutje, wat is er volgens jou mis in de wereld ?

  BeantwoordenVerwijderen
 33. mja, anoniempje, ik ga niet weer een hele pingpong-discussie met je aan..

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ahhh? Ik heb nog maar 2 dagen voordat ik weer in mijn dwangbuis moet...

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Waarom reageer je dan ?

  Je had lekker onder die steen moeten blijven zitten als je niets te vertellen hebt !!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. "zapburu,billy the kid,barracuda....etc,etc,
  Maarten Reijnders toch, waarom steeds een andere nickname????
  Wees gewoon lekker jezelf"

  Maar dan geen Maarten, want zo heet ik niet. Dat jullie na al die pogingen nog niet een keer warm zijn geweest geeft wel aan hoe slechte speurders jullie zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Tenslotte een fantastische primeur: een bezoek aan het Bilderberg-kantoor op de Keizersgracht 697 alwaar we het conflict opzochten met de Bilderberg-notaris Ruud van Helden die in opdracht van de NWO stukken opmaakt ter bestandiging van de TO-TA-LE wereldheerschappij van deze deze Bilderdwerg-elite korps. The fight goes on! Steun ons door geld te storten op de rekening van de Stichting Klokkenluideronline (rechts vullen maar maar niet joods vullen op deze site!) We hebben in het byzonder uw/jouw geld echt heel erg hard nodig! We vechten enkel en alleen voor u!

  Aldus de patient achter zijn virtuele en bepantserde raamkozijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Nee man je moet je niet laten misleiden, Micha Kat en de NWO bestaan helemaal niet !!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. hmmm, kat vraagt dus geld voor het vermaak op zijn site..

  Moderne manier van bedelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Oh trutje hutje gaat toch ping pongen ??

  Oh nee, hij is met zijn 24/7 hetze bezig waarin hij iedereen beschuldigt van datgene waar alleen hij zich schuldig aan maakt !!

  Maar met één "pluspunt", hij doet het gratis en voor niets omdat hij geen leven heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. "Steun ons door geld te storten op de rekening van de Stichting Klokkenluideronline (rechts op de site!) We hebben het echt nodig! We vechten ook voor u!"

  Hier trapt toch werkelijk niemand in? Kennelijk kan Kat zijn kostje niet meer betalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Je hebt bijna gelijk Jos, het is netzoiets als dat de overheid beweert zich werkelijk druk te maken om jouw en mijn veiligheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hier trapt toch werkelijk niemand in?.

  Je wilt het niet weten :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @anoniem 16.11

  Wat vind je eigenlijk van de houding van Dr.Pfhhhillll op dit forum t.o.v. joden, anoniem?

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik dacht dat Dr.Pfhhillll aan jullie kant stond en hij komt nogal in de war over dus ik heb zijn reacties niet echt gelezen en dat ben ik niet van plan ook, mocht je mijn mening willen weten dab moet je maar zeggen waar je op doelt.

  En Wordsalat, als je de woorden 'complotters' en 'complotdenkers' op dit blog vervangt door de woorden 'joden' en 'moslims' dan zie je goed hoe achterlijk het is waar oa barracuda mee bezig is.

  Wat heb jij daarover te zeggen ??

  BeantwoordenVerwijderen
 46. waarmee nog maar eens wordt aangetoond hoe ons anoniempje over joden en moslims denkt.

  geen wonder dat hij niet in gaat op types als drphill...

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Mensen zoals trut hut proberen iedereen die ze niet aanstaan uit te maken voor jodenhaters terwijl hij netzo tekeer gaat over de zogenaamde complotdenkers zoals de Nazi's over de joden tekeer gingen, vervang in zijn reactie maar eens de woorden 'complotdenkers' voor het woord 'joden' !!

  Mensen zoals trut hut proberen iedereen die ze niet aanstaat uit te maken voor moslimhaters terwijl trut hut nog nooit met één woord heeft gerept over de honderdduizenden onschuldige moslims die het slachtoffer zijn geworden van het leugenachtige westen, nog nooit met één woord, het zal hem worst zijn !!

  Hypocrisie dekt bij deze op lange na de lading niet, ik heb voor dit soort mensen geen worden meer, ze zijn te creepy !!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Het is opvallend dat als het bij Micha over het liefst VEEL geld doneren gaat, er dan in zijn comments betreffende dat actuele onderwerp opeens met geen jota meer wordt gescandeerd dan wel gedoneerd. En dat terwijl Micha steeds meer middelen nodig schijnt te hebben om de 'NWO' gesubsidieerd te kunnen/mogen 'bestrijden'. Uiteindelijk moet dat wel zoals met die geflipte Karst aflopen, want ook hij zal wel als omgefortuneerde reactant in zijn onmacht een duitje in de persoonlijke vetes/zaakjes van Kat gedaan willen hebben. Het is zoals bij een schoolplein ruzie van vroeger. Degene die uiteindelijk de meeste meelopers achter zich krijgt, bepaalt hoe zijn grootste rivaal over de ruggen van alle sukkels door beiden verzameld het in de verdere toekomst voor het zeggen mag hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik vraag me af of er bij Mischa iets zal knappen als straks blijkt dat zijn vandalisme gewoon wordt afgehandeld zoals elke vandalismezaak en niet zijn anti-bilderberg-proces van de eeuw wordt.

  Hij lijkt nu in een of andere roes te zitten.
  Lijkt me hard ontwaken...

  BeantwoordenVerwijderen
 50. @Barracuda 11 januari 2010 17:23
  Maar dan geen Maarten, want zo heet ik niet. Dat jullie na al die pogingen nog niet een keer warm zijn geweest geeft wel aan hoe slechte speurders jullie zijn.

  Ik zou ook kunnen gokken op de reincarnatie van michael jackson,maarten. Maar dan weet ik zeker fout te zitten.
  Succes met het masker.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Beetje last van een Maarten-obsessie, anoniem?

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Tja, anoniempjes die eisen dat anderen niet anoniem zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Nee je verdraait de boel weer zoals gewoonlijk trutje hutje, het was oa jij die ging zeiken over het gegeven dat oa ik anoniem reageerde want goh wat had je daar een probleem mee, je raakte er kompleet van in de war, dus jouw reactie slaat op jezelf sukkel !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Die Maarten-obsessie is overigens al vrij oud, ook op het zapburu-blog werd billy telkens met maarten aangesproken.

  waar komt die link tussen beide eigenlijk vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Bewijs maar eens de barracuda maarten niet is .. hahaha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Barracuda heeft inmiddels zelf verhelderd waar de link tussen hem en maarten vandaan komt.

  Verder interesseert het me niet wie Barracuda nu wel of niet is.

  Die interesse laat ik over aan ons anoniempje die helemaal gaat flippen als anderen anoniem reageren ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 57. en ziedaar, anoniempje komt met een geflipte reactie...

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Ook lachuh is dat anoniempje zo geobsedeerd is door trut hurt.

  hij zit gewoon urenlang te wachten tot hij reactie krijgt...

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Maar als ik dan vraag waaronm je alleen problemen hebt met de zogenaamde complotters als ze anoniem reageren maar niet met de zogenaamde debunkers als die anoniem reageren...

  Hoe kan iemand hier nu antwoord op geven? Die groepen zijn volgens jou denkbeeldig, dus hoe weet je dan wie bij welke groep hoort?
  Pas als de groepen daadwerkelijk bestaan en je op bepaalde gronden kunt aangeven wie bij welke groep hoort en je vervolgens bewijst dat TH onderscheid tussen die groepen maakt is je vraag valide.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. als anoniempje helemaal vastloopt in een discussie, dan zegt hij altijd doodleuk dat hij het eerste bericht in de discussie nooit geplaatst heeft

  dat soort verschuiltactieken zijn nogal doorzichtig en anderen trappen daar dan ook niet in

  en doordat men daar niet in trapt denkt anoniempje dat anderen problemen hebben met zijn anonieme strategieen...

  BeantwoordenVerwijderen
 61. @Wenders, is dit je eerste reactie op dit blog of heb je vaker gereageerd op dit blog met andere nicks dan wel anoniem ?

  En gelukkig ben je het met me eens dat de complotters helemaal niet bestaan en dat het spookbeelden zijn die bepaalde mensen hebben.

  Ik heb het altijd op dit blog over de zogenaamde complotters omdat dit blog het altijd over complotters heeft, het gaat nergens anders over, maar je bent het dus met me eens dat het pure kolder is, dus ik zal het anders formuleren;

  Weet je wat ik niet begrijp, er wordt alleen tegen mij gezeikt dat ik anoniem reageer maar niet bij andere anonieme reageerders, niet dat ik het echt erg vind maar ik vraag me af waarom dat zo is want het maakt zo een onlogische cq hypocriete indruk.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. is dit je eerste reactie op dit blog of heb je vaker gereageerd op dit blog met andere nicks dan wel anoniem ?
  .

  i rest my case...

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Welke case ??

  Hahahahahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 64. @Wenders, is dit je eerste reactie op dit blog of heb je vaker gereageerd op dit blog met andere nicks dan wel anoniem ?

  Onder de naam Wenders heb ik al eens eerder gereageerd. Verder onder Fassbinder (net als Wenders een Duitse filmmaker) en een enkele keer anoniem (uit luiheid). Ik heb niet altijd zin om in te loggen als Fassbinder en dan gebruik ik voor de afwisseling wel eens een andere naam zonder in te loggen. Zit verder geen bedoeling achter.

  Omdat je wel eens naar de visie van anderen vraagt het volgende:
  Ik zag laatst dit filmje RATM van Rage Against The Machine. Hun visie t.a.v. de Irak oorlog onderschrijf ik. Naast mijn liefde voor klassieke muziek is in de categorie rock/pop RATM een van mijn favoriete bands uit de jaren 90. Mensen die oprecht opkomen voor de vertrapten in deze wereld (betekent niet dat ik het altijd met hun teksten eens ben overigens).

  BeantwoordenVerwijderen
 65. "Ik zag laatst dit filmje RATM van Rage Against The Machine."

  grappig: die youtube-link eindigt op nwo.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. "grappig: die youtube-link eindigt op nwo."

  Was me niet opgevallen :)

  De wereld is constant in beweging, dus de wereldorde zal navenant wijzigingen ondergaan.
  Daarom begrijp ik de negatieve fascinatie van sommigen niet als er over een NWO wordt gesproken.
  Want politici die daarover spreken, geven daar hun eigen betekenis aan binnen de context van hun redevoering. Het is niet zo dat ze het over precies hetzelfde hebben.

  Maar ja, sommige mensen zien overal wel iets verdachts in.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Micha Kat wijst in zijn reactie op dit stuk op de aanwezigheid van enkele antisemitische reacties. Die staan er inderdaad, en wat mij betreft mogen ze verwijderd worden.

  Maar zie nu eens wat Micha zelf, iets meer dan een jaar geleden, op KO én op de site Het Vrije Volk publiceerde. De tekst werd ijlings verwijderd van HVV, en op KO zelf afgezwakt. Ik citeer het begin van het artikel. Dit is dus geen reactie, maar een stuk van blogger Kat zelf.

  Joodse samenzwering brengt PCM op de knieen

  Micha Kat 16 december 2008

  Joden, joden, altijd weer die Joden.... Nu hebben ze weer een compleet krantenconcern op zeep geholpen, en dat allemaal vanuit pure Joodse geldzucht! Ja beste mensen, de waarheid moet ook hier worden gezegd: de ondergang van PCM is een direct gevolg van een misdadige Joodse samenzwering met maar een enkel doel: het vullen van de zakken van het oude volk. Hoe Els Swaab via Joop Krant sir Ronald Cohen in staat stelde PCM 430 miljoen Euro lichter te maken.

  Joden kunnen in Nederland alles maken. Daar weet ik alles van, want ik ben er zelf een. Niemand durft een Jood aan te pakken! Els Swaab weet dat ook. Deze troela wordt van de ene troon op de andere gehesen puur en alleen vanwege haar lelijke haakneus en haar dikke jodenbril. Swaab is zelfs een van de machtigste vrouwen van Nederland! Oke, moet Swaab hebben gedacht, als de zaken er zo voorstaan.... In het brein van Swaab ontsproot aldus eind 2003 een plan dat even geniaal was als misdadig. Ik weet dat, want ik heb mijn bronnen tot in de gleuven van de klaagmuur! Die Stichting Democratie en Media (SDM) waar ze nu al jaren voorzitter van is, eigemaar van krantenconcern PCM: een groot drama.... aflopende zaak, dat ziet zelfs een goy! Nu wil het geval dat Els Swaab en Joop Krant elkaar goed kenden vanuit synagoge en sabbath. Joop Krant, een klassiek-Joodse 'vrije jongen' (de 'Jacobse uit Jeruzalem'), cashte in 2001 als voorzitter van zakenbank Kempen & Co. een kleine 60 mio Euro door zijn tent te verkopen aan Dexia. Een rampendeal die drie jaar later al weer moest worden teruggedraaid. Hey.. haven't we heard that story all over these days?
  Krant werkte ook voor Apax, een Britse 'durfinvesteerder' waar sir Ronald Cohen aan de knoppen zat. Swaab wist dat ook PCM-bestuursvoorzitter Theo Bouwman maar op een ding uit was (het vullen van de eigen zakken) en dus zou instemmen met elk plan dat die begeerde zilvervloot zou laten binnenvaren. Het werd een 1-2-3-tje dat ons land nog lang zal heugen. Swaab fietste vanuit SDM het PCM-concern binnen bij Apax via Ome Joop Krant. Het doel: het plunderen van de onderneming en het vullen van de Joodse zakken. NRC Handelsblad zegt daar vandaag dit over: ...
  [einde citaat]

  Ik denk niet dat Micha Kat een antisemiet is. Wat ik denk - een mogelijkheid die ik nadrukkelijk onder de aandacht van Barracuda zou willen brengen - is, dat Micha het grootste deel van wat hij in zijn blog schrijft, zelf niet gelooft. Hij is naar mijn mening geen aluhoedje, maar een trol. Dat wil niet zeggen dat alles bij hem gefantaseerd is. Hij heeft als onderzoeksjournalist wel degelijk enkele wapenfeiten op zijn naam staan. Maar hij kan het overdrijven en het beledigen niet laten. Dat blijkt duidelijk uit het lange citaat hierboven, met al die dwaze antisemitische clichés.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Kat mag zijn eigen website ook wel opschonen: in recente artikelen over zijn bilderberg-saga staan links naar videos over hoe de evil zionisten amerika in hun macht hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Het wordt steeds zieliger met die Kat. In zijn jongste filmpje wordt hij bij een 'Bilderberg investeerder' als een schooljongen weggestuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. ik ben benieuwd hoe kat kan uitleggen dat hij als een kwajongen de meest criminele en misdadige organisatie ter wereld kan plagen met posters, grafiti en plagerijen, zonder dat hij op enig moment bang is voor zijn eigen veiligheid..

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Kat heeft ook een tegenartikel geschreven waarin hij zich vertwijfeld afvraagt waarom iedereen toch zo boos op hem is...

  Met daaronder de gebruikelijke steunbetuigingen..

  Tja, we leven in een vrij land, dus mag je best leuzen als 'Fuck de Bilderberg' op iemands huis spuiten, etc...

  BeantwoordenVerwijderen
 72. En dan zegt die Kat op het einde van het tweede filmpje ook nog dat hij de schade niet gaat betalen, omdat je graffiti gratis kunt laten verwijderen door de gemeente.
  Grapjas.

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Oftewel de staatsruif mag de beurs trekken.

  Tja, daar hebben complotdenkers wel ervaring mee :o0

  BeantwoordenVerwijderen
 74. En dat zegt trutje hutje die al sinds jaar en dag uit de staatruif vreet, en daarom wilt trutje hutje vriendjes blijven met de overheid want hij is als de dood dat hij anders niet meer uit de staatsruif kan vreten maar zijn handen uit de mouwen moet steken voor zijn levensonderhoud, een vuile parasiet is het !!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. "En gelukkig ben je het met me eens dat de complotters helemaal niet bestaan en dat het spookbeelden zijn die bepaalde mensen hebben."

  Er bestaan wel degelijk mensen die hardnekkig in allerlei onbewezen complotten geloven. Het internet staat er vol mee. Maar er bestaat niet zoiets als een duidelijk omlijnde groep complotdenkers, daarvoor is de diversiteit te groot.

  Mensen die een afwijkende (radicale) mening hebben zijn wat mij betreft op voorhand echt geen complotdenkers.

  Ik geef op dit blog trouwens alleen maar mijn eigen mening, ik ben hier niet om Barracuda, de overheid of wie dan ook te verdedigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Mensen die een afwijkende (radicale) mening hebben zijn wat mij betreft op voorhand echt geen complotdenkers..

  En dat is ook mijn mening.

  Maar zo'n mening kan een complotdenker niks mee, dus wordt die genegeerd om vervolgens eindeloos te klagen dat iedereen met een andere mening hier wordt uitgemaakt voor complotter...

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Overigens best een gefrustreerde reactie van ons anoniempje.

  Je roept 1 x complotter en/of staatsruif, en de stoppen slaan volledig bij hem door :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Stoppen slaan door ??

  Trutje hutje ziet ze elke keer weer vliegen, en daarbij wordt mijn vermoeden dat @Wenders ook onder andere nicks en anoniem reageert bevestigd door @Wenders aka @Fassbinder zelf !!

  En waarom zeg je daar niets over trutje hutje want mij heb je maanden lang verweten en lastiggevallen omdat ik anoniem reageer, dit is het zoveelste bewijs hoe onwaarschijnlijk hypocriet je bent, sterker nog dat wat @Wenders aka @Fassbinder doet dat doe jij ook alleen @Wenders aka @Fassbinder heeft iig ballen genoeg en is eerlijk genoeg om ervoor uit te komen en dat is wat bij jou absoluut ontbreekt en die frustraties probeer je te verwerken cq te verbergen met je achterlijke en ziekmakende geleuter op dit blog !!

  Ik vind het niet netjes van @Wenders aka @Fassbinder dat hij met verschillende nicks en anoniem reageert want dat slaat nergens op maar ik ben wel blij dat er eindelijk een keer iemand op dit blog iets verstandigs zegt, en trutje hutje is het zogenaamd met @Wenders eens, hij probeert iets hoog te houden waarmee hij allang door de mand gevallen is want iedereen op dit met een andere mening wordt voor een complotdenker uitgemaakt door trutje hutje en kompanen maar als je vraagt waarom die mensen complotdenkers zouden zijn dan krijg je geen antwoord, zo word ik ook door trutje hutje voor een complotdenker uitgamaakt en ik heb al tig keer gevraagd waarom ik een complotdenker zou zijn maar daar heb ik nog nooit en te nimmer antwoord op gekregen, sterker nog datgene wat is zei over bv de M-griep en de inval in Irak wordt nu bevestigd door feiten.

  Maar blijf vooral lekker doormekkeren met je infantiele reacties trutje hutje en blijf maar lekker ierdereen uitmaken voor complotdenkers want je weet niets beters en je kan niets anders !!

  En btw @Wenders, grappig dat het youtube-linkje wat je aanhaalde eindigt met nwo, dan ga je het proberen recht te lullen want je begrijpt zogenaamd niet waarom mensen geen vertrouwen hebben in de politiek, ik weet niet waar jij de afgelopen dagen geweest bent want dat je dat nog kan zeggen terwijl het rapport van Davids voor de zoveelste keer laat zien hoe het volk bedonderd wordt door de politiek.
  Waar baseer jij in godsnaam dat onvoorwaardelijke vertrouwen in de politiek op, dat moet je me toch eens uitleggen @Wenders aka @Fassbinder.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. "..dan ga je het proberen recht te lullen"

  "Waar baseer jij in godsnaam dat onvoorwaardelijke vertrouwen in de politiek op"


  Kun je aangeven waar ik stel dat ik onvoorwaardelijk vertrouwen in de politiek heb en wat ik probeer recht te lullen?

  "Ik vind het niet netjes van @Wenders aka @Fassbinder dat hij met verschillende nicks en anoniem reageert want dat slaat nergens op"

  Waarom slaat dat nergens op?

  BeantwoordenVerwijderen
 80. "Waarom slaat dat nergens op?"

  Slaat het dan wel ergens op om op hetzelfde blog onder verschillende nicks en anoniem te reageren ?

  Leg mij dan maar uit waar het op slaat.

  "Kun je aangeven waar ik stel dat ik onvoorwaardelijk vertrouwen in de politiek heb en wat ik probeer recht te lullen?"

  Wat bedoel je dan met het volgende ?;


  'Daarom begrijp ik de negatieve fascinatie van sommigen niet als er over een NWO wordt gesproken.
  Want politici die daarover spreken, geven daar hun eigen betekenis aan binnen de context van hun redevoering. Het is niet zo dat ze het over precies hetzelfde hebben.

  Maar ja, sommige mensen zien overal wel iets verdachts in.'

  BeantwoordenVerwijderen
 81. En waarom zeg je daar niets over.

  Fassbinder geeft duidelijk aan onder welke namen hij reageert en verschuilt zich niet achter zijn anonieme status door te claimen dat hij een bepaald bericht niet heeft gepost als hij in een discussie merkt dat hij aan het verliezen is.

  BeantwoordenVerwijderen

 82. Ik vind het niet netjes van @Wenders aka @Fassbinder dat hij met verschillende nicks en anoniem reageert
  .

  Waarmee maar weer opnieuw wordt aangetoond dat ons anoniempje er problemen mee heeft hoe anderen op dit blog reageren...

  Het valt me keer op keer op dat je anderen je eigen tekortkomingen verwijt...

  Maar dude, jij kunt dat uiteraard ook niet helpen..

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Slaat het dan wel ergens op om op hetzelfde blog onder verschillende nicks en anoniem te reageren.

  Gaf jij dan niet onlangs toe hetzefde te doen op andere blogsites?

  BeantwoordenVerwijderen
 84. sterker nog datgene wat is zei over bv de M-griep en de inval in Irak wordt nu bevestigd door feiten..

  Met andere woorden, je riep maar wat in de hoop dat je ooit gelijkt kreeg :o)

  Ennieweey, ik heb meerdere malen aangegeven welke gedragingen van jou je tot complotdenker maakt.

  Uiteraard negeer je die reacties van me (wat ook een kenmerk van een complotdenker is...)

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Slaat het dan wel ergens op om op hetzelfde blog onder verschillende nicks en anoniem te reageren ?

  Jij beweert iets, dus moet je die bewering onderbouwen en niet de zaak omdraaien door mij jou uit te laten leggen waarom het wel ergens op slaat. Zo werkt dat dus niet. Ik heb trouwens mijn redenen aangegeven.

  Wat bedoel je dan met het volgende ?

  Niet meer dan dat er mensen zijn die geloven in de opkomst van een NWO, een wereldregering geleid door een geheime elite. Die mensen menen, zodra het woord NWO valt tijdens een of andere speech of interview, dat de spreker aan die wereldregering refereert terwijl dat nergens uit blijkt.
  Het begrip NWO heeft dus blijkbaar een zeer beladen negatieve betekenis bij sommigen.

  Hoe jij daaruit afleidt dat ik een onvoorwaardelijk vertrouwen in de overheid heb, zeker als je mijn visie t.o.v Irak aan de hand van het het filmpje heb gezien is voor mij een raadsel.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Wat een stelletje kermnisklanten zijn trutje hutje en fassbinder aka wenders aka anoniem aka wie zal het zeggen toch.

  Kijk trutje hutje ik reageer hier anoniem maar op andere sites reageer ik niet anoniem maar onder mijn eigen naam en met geen één andere nick, dus je loopt weer te liegen zoals gewoonlijk.

  En als fassbinder aka wenders aka wie zal het zeggen anoniem reageert en wanneer jij - trutje hutje - anoniem reageert is het geen probleem maar als ik anoniem reageer is het wel een probleem en daarmee bevestig jijzelf je hypocrisie !!

  En fassbinder aka wenders aka anoniem aka wie zal het zeggen ??

  En dat vind jij normaal maar als ik consequent anoniem reageer is het een probleem, leg mij dat eens uit fassbinder aka wenders aka anoniem aka wie zal het zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. En fassbinder aka wenders aka anoniem aka wie zal het zeggen, als jij de politiek niet onvorwaardelijk vertrouwt wie ben jij dan om wat te zeggen over de mensen die de plannen voor een nwo die door de wereldleiders wordt uitgesproken niet onvoorwaardelijk vertrouwen ????????????????

  En fassbinder aka wenders aka anoniem aka wie zal het zeggen, welke nicks heb je nog meer gebruikt ?

  Ik weet bv dat je ook de nick @Clash gebruikte, en ik heb het idee dat de andere duitsgetinte nicks ook van jou zijn fassbinder aka wenders aka clash aka anoniem aka alle duitsgetinte nicks aka wie zal het zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. en dan nog droog beweren dat jij niet degene bent die problemen heeft me hoe er hier gereageerd wordt :o)

  Het wordt steeds lachwekkender..


  @wenders:
  anoniempje benadert alles in zwartwit. Dus als jij niet gelooft in de nwo zoals hij die zich voorstelt, dan moet je wel een onvoorwaardelijk vertrouwen in de huidige politiek hebben

  Er is geen tussenweg...

  BeantwoordenVerwijderen
 89. "en dan nog droog beweren dat jij niet degene bent die problemen heeft me hoe er hier gereageerd wordt :o)

  Het wordt steeds lachwekkender.."

  Ik had er geen problemen mee totdat maanden achtereen werd gezeikt door oa jou trut hut omdat ik anoniem reageer, want dan wordt het opeens een heel ander verhaal, maar jij kan blijkbaar niet bevatten met je beschadigde hersentjes dat het zéééér vreemd hypocriet vals etc etc is wanneer je maanden loopt te zieken tegen iemand omdat die persoon consequent en alleen anoniem reageert terwijl later blijkt dat de persoon - trut hut - die maanden achtereen loopt te zieken omdat er anoniem gereageerd wordt ZELF OOK ANONIEM REAGEERT !!!!!!!! EN NIET ALLEEN DAT, DIE PERSOON - TRUT HUT - REAGEERT OOK NOG EEN KEER ONDER ALLERLEI ANDERE NICKS !!!!

  En dan vind jij het vreemd dat ik daar dan wat van zeg en mij daar vragen bij stel ????

  Dit is het optimale bewijs dat je kompleet, en dan ook echt kompleet de weg kwijt bent, en dan ook echt kompleet !!!!


  "Er is geen tussenweg..."

  Vertel jij dan maar eens wat die tussenweg is, dat ga je niet doen want dat gaat je niet lukken, IK DAAG JE UIT !!!!!!!!

  Want het gaat er helemaal niet om dat @Wenders aka @Fassbinder aka @Clash aka @Anoniem aka @Duitsgetinte nicks aka @Wie zal het zeggen niet gelooft in de nwo zoals ik die voorstel, je verdraait de boel weer of je begrijpt er echt geen klote van, maar hoe dan ook je loopt weer uit je nek te lullen, dus mocht je overwegen uit te leggen wat die tussenweg zou zijn probeer dan eerst goed te begrijpen waar ik het over heb!!

  BeantwoordenVerwijderen
 90. wow, je slaat weer volledig op tilt :o)

  tja, jij maakt je druk over het feit dat fassbinder onder verschillende namen reageert (en dus net zo anoniem is als jij), maakt je druk over andere reaguurders die zo nu en dan opduiken, etc. etc.


  Verder mag je zelf met fassbinder uitzoeken welke middenweg hij volgt.

  Een hint: mensen kunnen best kritisch kijken naar de overheid zonder dat ze meteen moeten geloven in een of andere fantasie-MWO.


  Verder zit er een verschil tussen sceptisch zijn en er op los fantaseren..

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Nee jij had het over een tussenweg dus ik stel die vraag aan jou, maar je kan het niet beantwoorden omdat je weer uit je nek loopt te lullen, en daarmee komt mijn voorspelling weer uit !!

  Ik lach me echt suf om jou want iedere keer laat je je zo waanzinnig kennen dat ik bijna medelijden met je krijg maar ik ben niet vergeten wat een ontzettende wezel en ziek mannetje je bent dus dat gevoel van medelijden verdwijnt dan direct als sneeuw voor de zon.

  Ik daagde je voor de zoveelste keer uit en voor de zoveelste keer kan je die uitdaging weer niet aangaan omdat je absoluut niets te vertellen hebt behalve onzin.

  Je bent een lachertje en een heel treurig persoon want waar ben je nou mee bezig ??
  Iedere keer roep je wat maar verder dan dat kom je niet !!

  BeantwoordenVerwijderen
 92. de middenweg is simpel: je kunt best de NWO-complotten onzin vinden en tegelijkertijd kritisch staan tegenover de politiek.

  Net zoals je De Roy een engerd kunt vinden, maar ook niks van de koningin wilt weten

  het is niet allemaal zo zwartwit als jij wilt geloven

  ik snap best dat de wereld in zwartwit begrijpelijker voor je is.

  maar helaas voor je: de wereld zit een heel stuk complexer in elkaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Je begrijpt het gewoon niet, je hersentjes zijn niet toereikend, dat is het punt.

  Waar het om ging is het volgende;

  " Het begrip NWO heeft dus blijkbaar een zeer beladen negatieve betekenis bij sommigen. "

  Als jij zegt geen onvoorwaardelijlk vertrouwen in de politiek te hebben, waarom is het dan een probleem wanneer anderen geen onvoorwaardelijk vertrouwen in de politiek hebben en twijfelen aan of zeker denken te weten dat bv de nwo waar de wereldleiders het over hebben niet positief zal zijn, wat is dan het probleem ??

  Maar hier zal je wel weer geen antwoord op geven want dit is blijkbaar te ingewikkeld voor je, dus ga maar lekker met je zwart-witjes spelen .. whoehoehahahahahahahahahahahahaha .. jij bent echt een papagaaitje die een woordje geleerd heeft .. koppie krauw .. hahahahahahahahahhha.. lorre lorre ..

  BeantwoordenVerwijderen
 94. je slaat weer op tilt merk ik, dus ik laat het hier maar bij...

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Ja jongen laat het daar maar bij, want het is allemaal toch te ingewikkeld voor je, het is alleen jammer voor je dat je er pas zo laat achtergekomen bent.

  Ik weet het, je bent niet zo snel en daar kan jij ook niets aan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. deze is wel geestig:


  waarom is het dan een probleem wanneer anderen geen onvoorwaardelijk vertrouwen in de politiek hebben en twijfelen aan of zeker denken te weten dat bv de nwo waar de wereldleiders het over hebben niet positief zal zijn, wat is dan het probleem ??.

  dat is helemaal geen probleem.
  maar daar hadden we het niet over.
  da's de grap met je, zodra je er niet uitkomt verdraai je de boel

  ook zo'n kenmerk van een complotdenker.....

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Daar ging het wel over suftrut, en jij had het over een middenweg, welke middenweg ?

  En btw, ik dacht dat je het erbij zou laten .. WHOEHOEHAHAHAhahahahahaha..

  BeantwoordenVerwijderen
 98. even laten zien hoe ons complottertje de zaken verdraait:

  Niet meer dan dat er mensen zijn die geloven in de opkomst van een NWO, een wereldregering geleid door een geheime elite. Die mensen menen, zodra het woord NWO valt tijdens een of andere speech of interview, dat de spreker aan die wereldregering refereert terwijl dat nergens uit blijkt..

  heel wat anders dus dan wat jij er nu opeens van probeert te maken.

  ik snap best dat je je hieruit probeert te draaien, maar dat lukt je niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Dus de nwo staat niet gelijk aan een wereldregering volgens jou ??

  Dan begrijp ik helemaal niet wat het probleem is !!

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Dus de nwo staat niet gelijk aan een wereldregering volgens jou ??.

  nee, nwo betekent gewoon 'nieuwe wereldorde'

  dus een nieuwe orde in de wereld.

  en die kan uiteraard positief of negatief uitvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Dan zijn we er toch ouwe, so what's the problem ?

  En btw, nwo kan ook betekenen 'de orde van de nieuwe wereld'.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. tja, jij maakte er een probleem van in je discussie met wenders.

  ben blij dat je er niet langer een probleem in ziet..

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Ik maakte er geen probleem van, wenders maakte er een probleem van en daar haakte ik op in.

  En wat vind je van de interpretatie 'de orde van de nieuwe wereld' ?

  BeantwoordenVerwijderen
 104. ik vind hem leuk bedacht, maar de interpretatie van wenders (en dus die van mij) sluit beter aan op de werkelijkheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Ja het wordt bedtijd, je wilt kijken of je hier nog het laatste woord kan krijgen . hahahahaha ..

  Weet je wel wat ik bedoel met de nieuwe wereld ?

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Weet je wel wat ik bedoel met de nieuwe wereld ?.

  dacht je werkelijk dat mij dat op enig moment iets zou interesseren wat een complotdenker daar mee bedoelt?

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Als je slecht geslapen hebt, of het antwoord niet weet en niet wil weten, reageer dan niet !!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Het enige wat jij uitmaakt is het licht voordat je gaat slapen.

  BeantwoordenVerwijderen