donderdag 16 juli 2009

Creatief met griepDe vaccingekte heeft nu zelfs de meest donkere krochten van het internet bereikt. Kritische kanttekeningen bij de griephype hebben her en der plaatsgemaakt voor hilarische complotparanoia, waarin vanzelfsprekend geen enkele logica meer te ontdekken is.

Deze week wist Argusoog bijvoorbeeld doodleuk te melden dat de eerste vaccindoden een feit waren, totdat bleek dat auteur Nexus - toch al niet de slimste thuis - weer eens wat al te gulzig was geweest en een bericht uit 2006 over de vogelgriep had omgewerkt tot de actualiteit van vandaag. Terwijl hij had kunnen weten dat het aanstaande vaccin vertraagd is en dus nog nergens kon zijn toegediend.

En ja hoor, zelfs David Icke spreekt de mensheid toe. Deze voormalige BBC sportverslaggever roept al jaren wat zijn Amerikaanse tegenhanger Alex Jones eigenlijk nog maar kort beweert: namelijk dat de wereld wordt geregeerd door een geheim broederschap, dat de controle heeft over wetenschappers, politieke leiders en de massamedia. Anders dan Alex, mengt Icke zijn boodschap met een flinke dosis New Age. Maar Icke is natuurlijk vooral bekend van het reptielencomplot. Achter de illuminati - de top van het geheime broederschap - gaat volgens David een ras van buitenaardse reptielen schuil. Zij komen oorspronkelijk uit het sterrenbeeld Draco, maar huizen al duizenden jaren in ondergrondse complexen op aarde. "Ik heb met voormalige CIA-agenten gesproken die dit bevestigen," beweerde Icke ook nog.

En wat heeft Icke te zeggen over het griepvaccin? Niet doen mensen, want 'ze' willen ons uitroeien of en ons immuunsysteem destabiliseren. En nee, ze doen het niet zo dat het opvalt, maar sluipenderwijs. De varkensgriep is een mindgame. Icke weet het zo te brengen dat een of twee zinnen nog wel geloofwaardig klinken, zolang je de context even buiten beschouwing laat. Griepen met complotdenkers, dat is pas lachen.

Wie neemt deze kul serieus? Micha Kat - de dorpsgek van de Nederlandse journalistiek - natuurlijk. En in toenemende mate in weerwil van zijn trouwe volgelingen: "Het verschil tussen David Icke, Alex Jones, en dat soort professionele trollen enerzijds, en Micha Kat anderzijds, is dat de eerste groep goud geld verdient aan zijn samenzweringsfratsen. Micha geeft al zijn onzin gratis weg!"

34 opmerkingen:

 1. De laatste alinea is wel spot-on.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Micha de Kat is wel belangerijk voor jullie of niet soms?

  Hij zal dan wel een belanrijke boodschap hebben!

  Waarom vallen jullie Ton Biesemaat eigelijk niet aan?

  Hij beschrijft een 'complot' waarbij onze prinse van Oranje (SS-Benno)graag stadhouder had willen zijn onder Hitler, maar net op tijd besloot de andere kant te kiezen, hierbij het communistisch verzet in Nederland verraden te hebben!

  Die 1e klas landverrader en Bilderberg oprichter heeft zijn nakomeling aan het hoofd van ons land. Volgens onze grondwet:

  "De koning(in) is onschenbaar de ministers zijn verantwoordelijk"

  We hebben dus een onschenbare nazi dochter als Staatshoofd!, Kijk dat is pas een complot!!! Onee, shit die bestaan niet...ik ben gek, dat was het! (heb je gelijk een grap voor zometeen, door deze zin te herhalen)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "De laatste alinea is wel spot-on."

  Nou zeg, spot on hoor!

  Lucile van Lingo verdient waarschijnlijk meer dan de heren bij elkaar! Van jou belasting geld uiteraard, maar dat betaal jij waarschijnlijk niet, jij kost alleen maar, parasiet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Micha Kat is een acteur die samenwerkt met wim snuifbaar, met boeven die boeven vangen-site.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Micha de Kat is wel belangerijk voor jullie of niet soms?.

  Yup, dit blog gaat immers over de onzin en domdenkerij in de media.
  Kat is daar een van onze sterren in.


  Waarom vallen jullie Ton Biesemaat eigelijk niet aan?.

  Is die nog niet behandeld dan?

  Hij beschrijft een 'complot' .

  Complot tussen aanhalingstekens, dus je gelooft zelf zijn verhaal eigenlijk niet en hoopt dat barracuda het met mondsnoerende logica kan weerleggen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Overigens een geweldig stukje, dat 'griepen met complotdenkers'

  Het is inderdaad een duivels dillema voor de complottisten: ofje laten inenten en in een slaaf veranderen door al het gif in de vaccins, of je niet laten inenten en sterven..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klokkenluideronline werkt echt niet gratis, en bestaat uit meerdere auteurs, onder de naam micha kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klokkenluideronline ridiculiseert hardnekkige roddels in opdracht van.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Werkt niet gratis? Sinds waneer?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. jez

  Sinds Micha Kat besefte dat je niet van de lucht kan leven, slimmerik

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "ofje laten inenten en in een slaaf veranderen door al het gif in de vaccins, of je niet laten inenten en sterven.."

  Sterven??? Hahahahaha, het is slechts een milde griep grapjas.

  Ik lees met regelmaat de site van Kat, maar heb er nog nooit voor hoeven betalen...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toch is er iemand die heel veel geld uitgeeft om Kat van alles en nog wat op te laten opschrijven, waarbij je bijna je nek breekt van de onjuistheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is grappig om te zien hoe de mexicaanse griep in de media langszaam maar zeker naar een hoogtepunt gepimpt wordt, ik zag gisteren op het Beligische nieuws dat ze magazijnen vol met mondkapjes hebben ingeslagen .. hahahaha .. terwijl door onze "experts" gezegd wordt dat mondkapjes absoluut zinloos zijn, isn't that weird ?!

  Jahaa de mexicaanse griep komt eraan, dus moeders haal uw dochters naar binnen en sluit de deuren en ramen, dan komen 'wij' jullie wel redden van deze horror, een bladzijde die als zwart de geschiedenis in zal gaan, een catastrofe die zijn weerga niet kent, tenzij .. tenzij .. juiste woord .. VACCINEREN !!!!

  En de mexicaanse griep wacht tot het najaar of misschien wel tot de winter want in de kou voelt het zich pas thuis en gedijt het veel beter, terwijl het ergens dicht bij de evenaar ontstaan zou zijn .. hahahaha ..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Anoniem (12:17): Misschien zit Kat gewoon in de bijstand of heeft hij een baantje als nachtwaker. Op de site staan eigenlijk geen banners.

  Dus óf Kat is een door de overheid betaalde desinformant, óf hij is gewoon een gefrustreerde ex-journalist die op een zolderkamertje zijn woede van zich af schrijft en tegelijkertijd zijn honger naar aandacht probeert te stillen. Ik ga voor het laatste.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Barrakoedaah!

  Het bezoek van Balkenende en Verhagen aan Obama viel exact samen met de zitting van het VN-Mensenrechtencomité in Genève, waar Nederland zich ongeveer elke 5 a 6 jaar dient te verantwoorden. Dit lijkt me dus geen toeval. De reguliere-mediastilte rond de (ronduit kritische) sessie van het VN-Comité trouwens ook niet.

  Weet jij hier soms meer van?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het is inderdaad een duivels dillema voor de complottisten: ofje laten inenten en in een slaaf veranderen door al het gif in de vaccins, of je niet laten inenten en sterven..

  Ja hoor trutje, wie zich niet laat inenten zal gegarandeerd de dood vinden...

  Wie is hier nou een complotter man? Met dit soort opmerkingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De trollen hebben even geen tijd om hier te reageren. Ze zitten namelijk als vliegen op stront, elk onderwerp aan te vallen dat gaat over het weigeren van vaccinaties. Zoals bv nu op Nu.Jij.

  Ze gebruiken namen als:
  Freehansje
  Krek
  Martialis aka Bruut
  MF86

  Jullie zijn zielig, ik heb medeleiden met jullie moeder...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik zat laatst naar wat youttube filmpjes te kijken over vaccineren, er waren ook beelden van kinderen die gevaccineerd werden haha tranen met tuiten, wat ook logisch is want er hoort helemaal geen stuk metaal in een kinderarmpje gestoken te worden.
  Enniewee, je zag ook dat een baby van ik denk een paar maanden oud gevaccineerd werd, die begrijpen natuurlijk niet wat er gebeurd maar ze voelen het wel en die baby keek de persoon die het vaccin gaf aan met een blik van ' waar de fok denk jij mee bezig te zijn ????? ' hahaha dat was echt schitterend om te zien, maar ook heel triest om te zien dat we als vee behandeld worden.

  Ik laat me bewust niet vaccineren want ik wil nu wel weten wat er dan met me gaat gebeuren, word ik ziek, word ik ernstig ziek enz enz ??

  Ik hou jullie wel op de hoogte, want als iedereen zich laat vaccineren en bijna niemand wordt ernstig ziek dan komt dat natuurlijk door de vaccins, jaja zo kan ik het ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het is mooi zomerweer, anoniem. Alleen idioten zoals jij zitten de hele dag achter de pc.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jij zit niet achter je pc, en buiten dat, ik zit in mijn riante tuin met mijn laptop, en daarbij ben ik ook nog net thuis.

  Zoek het uit Sherlock.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat zeg ik: alleen jij zit de hele dag achter je pc/laptop

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hahahaha .... jullie zijn allemaal even onzinig want wat heb je hiermee nou "gedebunkt" ????

  Oh oh oh .. 'ja jij zit de hele dag achter je pc/laptop'.

  Dus ????

  Hahahaha .... ik was net thuis gekomen maar toch ... 'ja jij zit de hele dag achter je pc/laptop met het mooie zomerweer .. duuuussssss ...'

  Ja maar ik kwam net thuis en ik zit nu buiten in mijn riante tuin lekker in de zon met een colaatjeijs.

  ' Ja jij zit de hele dag achter je pc/laptop .. duuuusssss .. '

  Hahahahahahaha.......

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Trutje????!

  Het is inderdaad een duivels dillema voor de complottisten: of je laten inenten en in een slaaf veranderen door al het gif in de vaccins, of je niet laten inenten en sterven..

  Ja hoor trutje, wie zich niet laat inenten zal gegarandeerd de dood vinden...

  Wie is hier nou een complotter man? Met dit soort opmerkingen.

  Waar ben je nou? Normaal hap je zo graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het is mooi zomerweer, anoniem. Alleen idioten zoals jij zitten de hele dag achter de pc.

  Zo zie je het weer: die "debunkers" zijn werkelozen die, om zichzelf nog enige identiteit te verschaffen, zich krampachtig vastkrampen aan het merk "Volkskrant".

  Zoals bij al wie op zo'n manier een identiteit zoekt hebben ze een tegengroep nodig: de "complotters". Die complotters stouwen ze - als de zon niet schijnt - de hele dag vol met allerlei volkskrantachtige realiteitstheoriën die van alle zicht op de werkelijkheid gespeend zijn.

  Ze zullen wel niet voor niets zonder baan zitten, die "debunkers".

  Ik ben wel blij dat ze in elk geval op hun (altijd) vrije dag van de zon weten te genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wie is hier nou een complotter man? Met dit soort opmerkingen..

  Nou, jij natuurlijk :o)

  Lees het artikel eens waaruit ik dat gehaald heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Waar ben je nou? Normaal hap je zo graag!.

  De mailserver lag er uit vanmiddag, dus ik ontving geen reacties meer..

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik laat me bewust niet vaccineren want ik wil nu wel weten wat er dan met me gaat gebeuren, word ik ziek, word ik ernstig ziek enz enz ??.

  We kunnen je helaas niet bezoeken in die periode, want dan zit je in de quarantaine :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ze zitten namelijk als vliegen op stront, elk onderwerp aan te vallen dat gaat over het weigeren van vaccinaties. Zoals bv nu op Nu.Jij..

  Yup, ik ben benieuwd of je kunt achterhalen wie ik daar ben :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. "Yup, ik ben benieuwd of je kunt achterhalen wie ik daar ben :o)"

  Ik denk Krek...

  BeantwoordenVerwijderen
 30. is dat niet dezelfde krek als die hier wel eens reageert?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. "is dat niet dezelfde krek als die hier wel eens reageert?"

  Vraag je dit nu aan je zelf ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. nee, aan anoniempje 0:50

  BeantwoordenVerwijderen
 33. truth hurts = anoniempje 0:50

  BeantwoordenVerwijderen
 34. nope, dat was ik niet.
  En ik ben krek ook niet.

  Raad nog eens :o)

  BeantwoordenVerwijderen