vrijdag 3 juli 2009

U-Naait-Ons-Steeds


O jee, er is een tekort aan munitie in de VS. Nergens meer een patroon te krijgen. Daar moet wat achter zitten. "Het gerucht onder de Amerikaanse burgers zelf gaat dat de overheid achter deze operatie zit en alle munitievoorraden in het land heeft opgekocht. Met de aankomende Martial Law en de beruchte FEMA-kampen is het natuurlijk handig dat de burgerbevolking straks niet kan schieten op de binnenstormende politie. Dit is echt te erg voor woorden, ze zijn de lul daar in de U-Naait-Ons-Steeds."

Alleen complottertjes slagen er elke weer weer in om een halve waarheid te koppelen aan een complete leugen over Martial Law en FEMA kampen, u weet wel, die politieposten of werkplaatsen achter hekken die voor een gevangenis worden aangezien. Gevangenissen waar dan ongeveer iedere ongehoorzame Amerikaan opgesloten moet worden. Daar gaan we het nu niet nog eens over hebben, maar hoe zit het nu met de patronen?

Ja, er is een tekort. Maar niet omdat de overheid de patronen heeft opgekocht. De reden is dat Amerikaanse burgers sinds Obama zelf meer geweren zijn gaan kopen. Dat blijkt uit cijfers van het FBI’s National Instant Criminal Background Check System. En niet alleen hebben ze meer geweren gekocht, ook meer patronen.

En de verklaring daarvoor is simpel: veel Amerikanen zijn bang dat Obama de regels voor wapenverkoop gaat aanscherpen. Dus is er gehamsterd. De Amerikanen hebben het aan zichzelf te danken dat er een tekort is. Niet omdat er kogels hoog opgestapeld in de schuur van het Witte Huis liggen.

133 opmerkingen:

 1. Nexus moet je ook niet serieus nemen. Riooljournalist is hij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze video kreeg ik net aangeboden via Brasscheck TV. In het begin lijkt dit op een standaard verkooppraatje voor vaccinaties maar als je even de tijd neemt zul je merken dat deze informatievideo zaken bevat die ronduit schandalig zijn en mij gigantisch in de hoogste alarmfase brengen. De vrouw vertelt doodleuk dat in het geval van een pandemie, NU DUS, de overheid van verschillende staten het zelfbeschikkingsrecht van een soeverein individu, elk mens, aan de kant mag, kan en zal schuiven om iedereen twee spuiten te kunnen zetten. Het volk moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Nu zul je denken, ik ga die spuiten gewoonweg niet halen maar die vlieger gaat dus niet op. Volgens deze voorlichtster van de VS krijgt FEMA het recht elk huis te betreden doordat een noodwet ingevoerd is ( wordt ) door Obama waarmee alle andere wetten overruled worden en de huurlingen van FEMA ( je weet wel, die lui die in New Orleans duizenden mensen hebben laten creperen na Orkaan Katrina ) je voordeur desnoods mogen inschoppen en iedereen verplicht en onder dwang van een vaccin mogen voorzien. Al maanden, wat zeg ik, jaren , roepen wij en andere sites dat dit aan staat te komen en nu is de tijd daar. Zoals de meeste mensen wel weten zal Europa volgen. Wetten die in Europa ingevoerd worden worden ook in de VS en andere Westerse landen ingevoerd en vice versa. Als je nu nog niet wakker bent, als je nu nog steeds denkt dat dit alles voor ons welzijn is dan heb je nog maar heel weinig tijd om wakker te worden. Word wakker nu het nog kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja jullie roepen het al jaren en in al die jaren is het niet uitgekomen. Ik kan ook jaren iets roepen en blijven roepen en dan achteloos terzijde schuiven dat wat ik al jaren roep tot op heden niet is uitgekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Krek heb jij naar die vrouw geluisterd wat ze zegt ?

  Ze zegt het namelijk letterlijk, ik kan het ook niet geloven, ik zou zeggen luister er gewoon even naar, en wat ze rond 5:00 zegt is echt bizar, ik kan het haast niet geloven, is dit echt ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "ja jullie roepen het al jaren en in al die jaren is het niet uitgekomen."

  Zo te merken heb jij dus geen dochters die je nog geen paar maanden geleden volgens hun 'normen en waarden' vol met shotjes vergif moest laten ziekprikken?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. of ik wel of niet een dochter heb dat gaat jou niets aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach krek ga toch met je inhoudsloze en stinkende behoeftes bij die 'vrindjes' van je langs! (want geen kids dus homo?) Zo te zien/lezen hebben je rattenvangende collaboranten van geenstijl daar veel meer behoefte aan. OK? Crack-head...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Krek waarom loopt je dan wel te pochen dat je een liefhebende vader bent ?!

  Maar heb je nou geluisterd ?
  Ik zeg dit echt niet om te sarren.

  Weet je wat er bv gezegd wordt behalve wat in die reactie al aangeven wordt;

  ' They declared public demonstrations as quote ; low level terrorism !!

  Dit wordt gezegd volgens die nieuwe wet, effe serieus nou, dat is toch niet normaal !!

  Er wordt ook gezegd dat die vaccinaties niet zonder gevaren zijn, voor de ene meer dan voor de anderen, maar dat we in tijden van angst ons niet moeten laten beinvloeden voor de angst van het VRIJWILLIGE vaccineren, dat wordt gewoon gezegd, en voor wat, voor de mexicaanse griep ??

  En hoezo VRIJWILLIG, het is verplicht.
  Hey als dit filmpje echt is dan is het heel bizar.

  En btw het artikel van barfly suggereert dat de wapenindustrie de vraag van het volk naar munitie - dus niet van soldaten in oorlog - niet kunnen bijbenen.
  En daar geloof ik dus geen moer van.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Krek waarom loopt je dan wel te pochen dat je een liefhebende vader bent" ?!

  Nogmaals ik hoef niet te antwoorden of ik een dochter heb. Dat gaat jou gewoon niets aan. En het is ook helemaal niet relevant.

  En sorry ik luister niet naar bronnen van complotters. Onbetrouwbaar, nog onbetrouwbaarder dan de bronnen van de MSM.

  En kan je daar uit opmaken dat ik bijna niets geloof wat er wordt verteld. Nee dat kan je niet maar hou wel altijd een slag om de arm want weet dat iedere groepering (complotters, overheid, banken) haar eigen agenda en belangen heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach krek ga toch met je inhoudsloze en stinkende behoeftes bij die 'vrindjes' van je langs! (want geen kids dus homo?) Zo te zien/lezen hebben je rattenvangende collaboranten van geenstijl daar veel meer behoefte aan. OK? Crack-head...

  -----------------------------------
  Ach we zijn er weer. Schelden uiteraad. Gebrek aan woorden dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey krek heb je nou naar dat filmpje gekeken om te horen wat die vrouw te zeggen heeft ??

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukking weet ik alvast wel waar en hoe ik mijn oma posteer als ze met hun 'verplichte' shots aan de deur komen. Kijk op de wallen kan je tegenwooordig alleen nog maar met de balkan jongens onder de tafel alvast er wel voor zorgen dat je ze straks op een spervuur van verontwaardiging kan trakteren...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh je wil even zwart op wit hebben dat ik niet heb gekeken. Bij deze dan:
  Uiteraard heb ik niet gekeken. Ik heb toch al gezegd dat ik argusoogbagger en alles wat zij posten niet kijk.

  Kijk uit joh they're gonna get you.

  Lekker boeiend. Ook al mocht het zo zijn dat zien we dan wel weer. Wie dan leeft wie dan zorgt. Gelukkig zijn er types zoals jij die over het gepeupel waken en waarschuwen. Ik snap alleen niet zo goed waarom je/jullie daadwerkelijk er niets aan doen als het echt zo is. Of is dat dan weer teveel moeite?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja Barracuda en wat wil je nu, dat we Argusoog de rug toekeren? Ik geloof niet dat het zo werkt.
  Ik vertrouw geheel op mijn innerlijke gevoel bij alles dat ik lees en ja er is veel doemdenken op het internet te vinden maar als er plots virussen verschijnen die met geen mogelijkheid van de wereld uit zichzelf kunnen ontstaan dan weet ik voldoende. Verdoe je kostbare energie niet met dit soort onzin want ieder mens heeft zijn eigen waarheid en de echte waarheid ligt daar ergens tussenin.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat filmpje heeft helemaal niets met argusoog of met complotters te maken.

  Nu laat je toch wel zien uit wat voor hout je gesneden bent, en nog praatjes hebben ook, het is niet geloven.
  Je bent net een klein kind die zijn bord niet wilt leegeten omdat de spinazie - waar het anders zo gek op is - in een ander blik zat.

  Ook op dit draadje heb je nog geen enkele keer inhoudelijk gereageerd maar iedereen is gek behalve jij, en je mede secteleden natuurlijk, die btw ook nog geen enkele keer inhoudelijke gereageerd hebben, het is de komplete waanzin, jullie zijn de komplete waanzin.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Laten we er geen doekjes om winden, de tijd voor geintjes is nu toch wel echt voorbij.
  Ik voel het aan m'n water dat de kaarten nu op tafel gaan voor het eindspel. Wat er ook gebeuren mag en wie ziek zal worden of doodgaat aan de ziekte zelf of aan de vaccinaties maakt op zich niet veel uit maar dat er dooien gaan vallen is natuurlijk op de eerste plaats de bedoeling. Ik heb vorig jaar een marcherende kluit maresschausee "jongeren" gezien, vers uit de "opleiding" en ik schat dat dit onze versie zal zijn van de FEMA. Ik houd nauw contact met familie in de states om na te gaan wat daar de strategie is. Maar aangezien NL het proeftuintje is voor Europa, zal ook hier het nodige in scene gezet worden om de massa te koeieneren. Mijn persoonlijke alarmfase is al reeds ingetreden en ik ben overtuigd van het gevoel wat ik al eerder had, n.l. om in ieder geval genoeg vreten voor de komende winter in huis te halen.Want niemand is makkelijker over de streep te halen dan iemand die barst van de honger en niemand wil z'n kinderen een voor een zien creperen. Dat je vroeg of laat toch kapot gaat aan die vuile vaccinaties is voor veel mensen een brug tever. Ga ervan uit dat wanneer er actie ondernomen gaat worden door mensen die de bevolking "wakker" willen maken, dit bestempeld zal worden als een subversive daad en dito aangepakt. Want het ophitsen tegen de "bezorgdheid en de nodige maatregelen" van de staat zou dan lijnrecht ingaan tegen het vermeende algemene belang. Niet dat ik me daar een flikker van aantrek maar ik voorzie het wel.
  Let maar eens op welke sluwe propagandatrucs er uit de kast gehaald gaan worden om die angst erin te brengen en om de criticasters in discrediet te brengen. Dat gaat niet lang meer duren want deze klap moet een daalder waard zijn. In de eerste instantie kun je nog waarschuwen en met je mening naar buiten maar mettertijd zullen we( de tegenliggers) toch op elkaar aangewezen zijn omdat die groep geïsoleerd zal worden en als staatsgevaarlijk aangemerkt zal worden. Je zult dan zien dat je om de tafel gaat zitten met divers pluimage waaronder ook strenge gristenen die je anders zouden afwijzen als heiden maar dan zij aan zij de overlevingsstrategie bespreken. Gaat ook gebeuren overigens met mensen binnen de Islam die snappen dat er menselijk gezien geen verschillen meer zijn en het spel ook door hebben. Maar God helpe de willoze massa die zich laten bespelen en manipuleren.
  Nu komt de tijd waarin we de kans krijgen(eindelijk) om eens echt te laten zien wat we waard zijn en waar we voor staan. "This was their finest hour" [quote W. Churchill, batlle of Brittain 1940]
  En om binnen dezelfde termen te blijven zou je kunnen stellen dat de kleine groep die het spel doorhebben een voortrekkersrol vervullen in het informeren van de onwetenden. Om nog maar eens de vrijmetselaar W. Churchill te citeren [quote; "never in the field of human conflict have done so few so much for so many".]
  Bedenk dat de psychologische oorlog welke binnenkort in alle heveigheid zal losbarsten makkelijk gewonnen zal kunnen worden indien men inziet wat de ware aard van het spel is en wat de uiteindelijke prijs is.
  Het is de flinterdunne doch hardnekkige sluier welke mensen naar de ene of naar de andere kant zal laten vallen. Het terechtkomen op een plek van ontnuchtering en bevrijding of de kolkende hel van tirannie. Het is vaak het wegkijken voor de pijn van de realiteit wat mensen doet besluiten op termijn de prooi te worden van iets wat onvoorstelbaar verrot is. De vallen die zijn opgezet zijn onvoorstelbaar sluw en doortrapt maar niet onfeilbaar.
  Kijk naar de reclames op tv en in het openbaar en zie voor welke groep deze is bedoeld en met inzicht en je weet waar de grootste groep slachtoffers zich bevindt. Wat dat betreft gaat het in klassieke zin altijd weer om verlokkingen en verleidingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Kan jij uberhaupt wel lezen anoniem? Nogmaals ik kijk geen filmpjes van argusoog. Dit filmpje staat namelijk op argusoog (met begeleidende tekst van ubercomplotter Nexus) en is ook een topic op nujij.

  En als je geen nederlands kan lezen verzoek ik je om iemand te zoeken die je mijn tekst kan voorlezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het is de flinterdunne doch hardnekkige sluier welke mensen naar de ene of naar de andere kant zal laten vallen. Het terechtkomen op een plek van ontnuchtering en bevrijding of de kolkende hel van tirannie. Het is vaak het wegkijken voor de pijn van de realiteit wat mensen doet besluiten op termijn de prooi te worden van iets wat onvoorstelbaar verrot is. De vallen die zijn opgezet zijn onvoorstelbaar sluw en doortrapt maar niet onfeilbaar.


  Laat mij raden wie die slachtoffers dan wel niet zullen zijn volgens jou? Krek?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het is een filmpje dat gericht is aan het amerikaanse volk geproduceerd door de amerikaanse autoriteiten, dus is wat je probleem ouwe ??

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik dacht dat de martial law al een half jaar geleden was doorgevoerd. Althans, dat voorspelde Alex Jones.

  Verder: Weer een puik stukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "dus is wat je probleem ouwe??"

  Aan wie zijn deze blasfemische verwensingen gericht Nexus?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. het leuke is dat zodra Nexus het woordje National leest het wel een overheidsinstantie moet zijn. Wel niets is minder waar. Dit is een private organisatie die volledig leeft van sponsoring en giften.

  En deze organisatie heeft vast geen belangen...........

  Ik heb al vaker op de website van deze organisatie gesurfed en ze zijn niet alleen kritisch maar ook gewoon anti vaccinatie. Dat is op zich niet zo erg maar dien je wel zo'n filmpje van de directrice met de nodige scepsis te bekijken.

  Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. En dat geldt ook voor deze organisatie de NVIC.org

  Zo nu ben ik ontopic. Maar nu krijg ik vast weer de standaardriedel te horen van:

  je slaapt
  je bent naief
  weltrusten

  etc etc

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Is de National Vaccine Information Centre anti-vaccinaties ?
  Ik heb ook het een en ander gelezen op hun site maar het blijkt nergens uit dat ze anti-vaccinaties zijn, ze zijn wel kritisch, ze geven info over de negatieve aspekten en/of bijwerkingen maar ik zie nergens dat ze anti zijn, misschien heb ik wat over het hoofd gezien en dan zou ik het fijn vinden als je een linkje kan geven.

  En ik zei 'autoriteiten' en geen 'oveheid', je hebt autoriteiten op allerlei gebieden.

  En vertel eens, wat is er niet correct aan wat die vrouw vertelt ??
  Waarom eerst mekkeren dat je niet wilt kijken, omdat het van argusoog afkomstig zou zijn bla bla, en nu vertel je weleens die site bezocht te hebben, sterker nog je bent een kenner want je weet dingen te vertellen over die organisatie wat ik niet weet.

  En als ze anti-vaccinaties zouden zijn, wiens brood eten ze dan ??

  En btw, ik ben Nexus niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "Volgens deze voorlichtster van de VS krijgt FEMA het recht elk huis te betreden doordat een noodwet ingevoerd is ( wordt ) door Obama waarmee alle andere wetten overruled worden en de huurlingen van FEMA ( je weet wel, die lui die in New Orleans duizenden mensen hebben laten creperen na Orkaan Katrina ) je voordeur desnoods mogen inschoppen en iedereen verplicht en onder dwang van een vaccin mogen voorzien."

  Hier staat weer eens gewoon drie keer onzin, en als je een beetje kritischer was geweest had je dat zelf ook concluderen. Maar dat is het probleem met jullie stumperds: er hoeft maar ergens weer een filmpje op te duiken en je denkt gelijk weer dat het waar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Op wiki staat idd dat het een anti-vaccinatie organisatie is, opgericht door ouders die hun beide kinderen hadden verloren door vaccinaties.
  Dat ze anti zijn was me niet opgevallen op die site.

  Maar wiens brood eten ze volgens jou krek ?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. John, dus jij hebt geluisterd naar wat die vrouw te vertellen heeft, en jij zegt dat het niet correct is ?
  En vertel er dan ook aub meteen bij wat er niet correct is en waarom het niet correct is, want er zijn mensen die klakkeloos beweren dat iets waar is maar er zijn ook mensen die klakkeloos beweren dat iets niet waar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Kan je nou echt weer helemaal niks opzoeken? FEMA is een hulporganisatie, zij worden geacht mensen in veiligheid te brengen in noodsituaties, overwegend rampen zoals tornado's, overstromingen, branden, aardbevingen. Daarbij wordt vanzelfsprekend medicijnen toegediend waar dan nodig is, in samenwerking met daartoe bevoegde instanties. Het intrappen van duren om iemand een vaccin toe te dien slaat nergens op. Het werk van FEMA staat heel ver weg dan bakerpraatjes van domme complotters die ook nog eens niet in de gaten hebben dat FEMA uit 2600 werknemers bestaat. Dus wordt er samengewerkt met locale autoriteiten, en bijv. met het Amerikaanse Rode Kruis.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik heb nog even na zitten denken over de mexicaanse griep en het vaccineren ;

  De mexicaanse griep vertoont dezelfde symptomen als de "gewone" griep, het ziektebeeld enz is hetzelfde, het is een mild virus.
  Waarom dan dat massaal vaccineren ?
  Je kan denken dat het een flinke opsteker voor de farma industrie is, wat het ook is.

  Maar .... niemand heeft de mexicaanse griep gehad en niemand heeft daar dus weerstand tegen, behalve de 57+ers.
  Dat betekent dat hele volksstammen die griep kunnen oplopen, die gelijk staat aan een "gewone" griep, dus wat is het probleem, en daarna heeft iedereen ook nog een keer weerstand tegen die griep opgebouwd voor de toekomst, de natuurlijke vaccinatie.

  Maar toch willen ze vaccineren, en waarom ??
  Als hele volksstammen ziek worden dan is dat slecht voor de werkgevers, de verzekeringen, kortom de economie enz.

  Maar nu komt het: het zou zomaar kunnen dat er door die vaccinaties meer mensen sterven dan dat er mensen zouden sterven aan de mexicaanse griep als we niet gevaccineerd zouden worden, en toch willen ze vaccineren, waarom ?

  Omdat een "paar" dodemensen minder schadelijk zijn voor de economie dan wanneer hele volksstammen met koorts op bed liggen.
  Terwijl ze daarna wel weerstand hebben opgebouwd, de natuurlijke vaccinatie.

  Als je zegt dat dit niet correct is - wat heel goed mogelijk is - vertel me dan waar het dan wel allemaal over gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. John, ik heb nog een keertje naar die vrouw geluisterd en ze heeft het nergens over fema, dus hebt niet geluisterd ?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Nog een keer je bewering: ""Volgens deze voorlichtster van de VS krijgt FEMA het recht elk huis te betreden doordat een noodwet ingevoerd is ( wordt ) door Obama waarmee alle andere wetten overruled worden en de huurlingen van FEMA ( je weet wel, die lui die in New Orleans duizenden mensen hebben laten creperen na Orkaan Katrina ) je voordeur desnoods mogen inschoppen en iedereen verplicht en onder dwang van een vaccin mogen voorzien."

  BeantwoordenVerwijderen
 31. "De mexicaanse griep vertoont dezelfde symptomen als de "gewone" griep, het ziektebeeld enz is hetzelfde, het is een mild virus."

  Dat klopt niet. Dat lees je weer bij complotters. Die denken dat ze overal verstand van hebben. Het is erg onvoorspelbaar hoe dit virus zich ontwikkelt en in sommige landen sterven meer mensen dan gemiddeld. Volg de berichtgeving maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ab Oosterhuis zegt zelf dat het een mild virus is en dat het ziektebeeld hetzelfde is als bij de "gewone" griep, zoek het op, er sterven aan de gewone griep netzoveel mensen, ik heb de berichtgeving goed gevolgd en ik heb ook het een ander opgezocht, en je maakt het jezelf wel weer makkelijk met je 'complotsites' kunnen jullie nou niets anders zeggen ??
  Ze hebben het wel over mutaties maar dat is speculeren, en als je oversteekt dan kan je ook aangereden worden.

  En die vrouw heeft het niet over fema maar over State Officials. Je hebt dus niet geluisterd naar die vrouw maar wel een mening naar aanleiding van een reactie, okey dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. " Dat lees je weer bij complotters. Die denken overal verstand van te hebben."

  De heer Schellekens Hoogleraar Medische Biotechnologie aan de Universiteit Utrecht heeft gezegd dat ze Ab Oosterhuis in quarantaine zouden moeten zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. "State Officials"

  Ja, en wat zijn dat? Weet je ook niet weer, zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Kijk, dat wat Krek doet daar hebben ze een mooi spreekwoord voor, spijkers op laag water zoeken.

  Het gaat Krek namelijk niet om de boodschap maar om mij. De boodschap zal hem worst wezen, alles zal hij uit de kast halen om de boodschap teniet te doen, maakt niet uit met welke middelen, al moet ie de redactie van een forum dagelijks een mailtje sturen om uiteindelijk een ban voor mij te regelen.

  Maar goed, hij is er maar druk mee en bewerkt het tegenover gestelde. Een beetje pienter iemand ziet ook wel dat de boodschap waar het om draait een zeer belangrijke is.

  Verder moet iedereen voor zichzelf uitmaken wat hij of zij met de informatie doet die wij bij elkaar sprokkelen en aan de kaak stellen. Voor mensen als Krek zeg ik altijd, bewijs mij maar dat het NIET zo is. Dat blijkt meestal te lastig en dan vervalt een discussie in goedkoop afbranden en dat soort zaken.

  Het is goed dat er mensen zijn zoals Krek want die wakkeren ongewild de discussie aan en daar en ik zeer blij mee. Dus van mij kant. KREK, BEDANKT!!!!!!

  Je vriend, Nexus.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. En die vage State Officials mogen van alles, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 37. "De heer Schellekens Hoogleraar Medische Biotechnologie aan de Universiteit Utrecht heeft gezegd dat ze Ab Oosterhuis in quarantaine zouden moeten zetten."

  O ja? Graag even het linkje dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Weer een of andere complotmafkees heeft het interview van die mevrouw gekoppeld aan FEMA. Gaat in een moeite door.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. "Klik hier voor meer artikelen van Nexus""

  "Klik hier voor meer onzin"

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Zoals u ziet hebben de meeste mensen voor hun tiende levensjaar al bijna tien vaccinaties gekregen. Dan hebben we nog de vaccinaties wanneer we op vakantie gaan naar landen waar een advies voor geldt. Meestal hebben we het dan over landen waar een tropisch klimaat heerst, maar ook voor landen dichterbij zoals bijvoorbeeld Turkije geldt een vaccinatie advies. Dan hebben we de griepprik die jaarlijks genomen wordt door kwetsbare groepen, dit zijn onder andere ouderen van 65 plus en mensen met bepaalde ziekten. Als laatste wil ik nog de tetanus noemen. Deze vaccinatie was jarenlang een eenmalige aangelegenheid, maar dat werd later veranderd in vijf jaar en nu is er zelfs sprake van 12 maanden werkzaamheid.

  Wat zit er eigenlijk in een vaccin?:
  Vraag maar eens aan uw arts wat er nu eigenlijk in een vaccinatie zit, of het nu de griepprik is of een andere vaccin. Grote kans dat uw arts daar geen antwoord op heeft. en dat is op zijn minst al zorgwekkend. Als je mensen vraagt wat er in een vaccin zit, dan is er een deel die geen idee heeft en een deel die denkt dat er een levend virus in zit. Het oorspronkelijk idee achter een vaccinatie is het immuun systeem te stimuleren tot het aanmaken van een antistof, door een kleine hoeveelheid van het virus te injecteren. Nu klinkt dit idee op zich heel aannemelijk, maar er worden een aantal belangrijke zaken over het hoofd gezien, hierover later meer.

  Wie dat wil kan hier verder lezen. Bron...

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hier bij mijn maatjes van mijn thuishonk kan ik tenminste zonder uitgelachen te worden wel mijn ei kwijt. Waarvoor overigens mijn hartelijke dank aan Barracuda...

  Je echte vriend Francisco.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Pieter,

  State officials ;

  http://mexicaanse-griep.startpagina.nl/video/mexicaanse-griep-engels/10/state-officials-swine-flu-update/

  En Schellekens heeft dat gezegd tijdens een uitzending van netwerk.
  Dan moet je effe zoeken bij bv uitzendinggemist als die opmerking niet te googlen is, als je me niet gelooft.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wel mooi om te zien hoe sceptisch de debunkers opeens worden als dingen gezegd worden die niet in hun straatje passen .. haha ..

  En dit is niet eens naar bedoeld, je kan wat mij betreft niet sceptisch genoeg zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. "Wel mooi om te zien hoe sceptisch de debunkers opeens worden als dingen gezegd worden die niet in hun straatje passen .. haha .."

  Waren jullie maar zo skeptisch. Een actievoerster verwijst naar vage state officials en jij komt met een vage link die eindigt bij een startpagina. Kom nou eens met een link die verklaart wat die mevrouw zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Shit hé zelfs JP-tje moet eraan geloven zeg! Alleen niet als proefkonijn zelf? Zo kan ik het dus ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 46. klopt bij nexus gaat het me ook niet om de boodschap. Zijn boodschap is immers altijd onzin. Nexus is gevaarlijk omdat hij zonder enige kennis continue allerlei medische zaken staat te posten en in feite mensen aanraadt om bepaalde medische handelingen maar vooral achterwege te laten

  He Nexus ouwe hiv-ontkenner en ga vooral door mensen over te halen zich niet laten vaccineren. Vieze charlatan

  En flinke beschuldiging van je over die ban. Dat is niet meer dan gewoon laster die je niet hard kan maken. Kan ik ook hoor he antisemiet. Al een advocaat in handen genomen met je blufpraat? Hoe is het met je andere antisemitische vriendje John Kuhles?

  En precies zo werk jij maar niet alleen bij mij hoor. Altijd vragen om bewijs dat iets niet kan. Maar ik snap het wel dat is je gebrek aan kennis dat je zo redeneert Vandaar dat je het ook niet ver zal schoppen in deze wereld en veroordeeld bent tot de copmplotscene waar dit soort bewijsvoering wel wordt geaccepteerd. De complottersscene is gerommel in de marge en zal het altijd blijven.

  In ieder geval denk ik dat barracuda zich verheugd in de massale aanwezigheid van de complotters op zijn blog. Toch wel interessant he die website van barracuda ook laat hij jullie complotters alle hoeken van het veld zien

  gnagnagnagna

  BeantwoordenVerwijderen
 47. En flinke beschuldiging van je over die ban. Dat is niet meer dan gewoon laster die je niet hard kan maken. Kan ik ook hoor he antisemiet.


  Als je deze onnozele woorden zonder aantoonbaar bewijs hier niet snel vandaan laat weghalen, dan kan je er zeker van zijn dat je vandaag of morgen een aanmaning op je matje zal horen ploffen. En dit is geen loos dreigement.

  Huisjurist van Arendsoog.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat is er aan de hand John, kan je zelf niet meer googlen ??

  Google 'state officials' en het achtste artikel daar verwees in naar ' mexicaanse-griep.startpagina.nl/-state officials.swine flu update '

  Maar wat wil je nou zeggen, dat state officials niet bestaan ??

  En hoeze 'actievoerster', ze geeft objectieve info aangaande vaccins.

  En als jij denkt dat ze niet objectief is, wat zijn haar belangen om niet objectief te zijn ??
  Of zoals krek zei 'wiens brood men eet, wiens woord men spreekt ', wiens brood eet zij dan ??

  En wiens brood eten al die gasten die ivm staan met de farma industrie, dus wiens woord zullen zij spreken ??

  Effe kijken of je nu ook zo sceptisch kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. whoehahahahahahahaha

  Kom maar op dan huisjurist van arendsoog

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Aan alle sceptici hier nog deze belangrijke woorden voordat ik mijn klamboe induik:

  Wat ook de bedoeling is van het hele vaccinatie-programma met de komende herfst,het is niet in ons belang,maar slechts in het belang van de elite die hun ego-structuren willen behouden en vorm willen geven in een nieuw jasje,denk daarbij aan 2012 dat ze gaan gebruiken om te misleiden,denk daarbij aan het project blue-beam. Daarbij hebben ze een populatie robot-slaven nodig om hun nieuwe wereld orde draaiende te houden. Denk daarbij ook aan het feit dat er in hun aderen dictatoriaal-bloed stroomt en zichzelf als blanke opperhoofd zich ubermenschen wanen. Als de depopulatie programma van start zal gaan,zal dat waarschijnlijk zuid-amerika,afrika en azie vooral gaan treffen. Op de een of andere manier willen ze het trillingsniveau laag houden bij mensen en ik denk dat dat vaccinatie gedoe daaraan moet bijdragen,ze willen niks aan het toeval overlaten. Ze weten donders goed dan wie dan ook,dat bijvoorbeeld de opwarming van de planeet,primair door andere redenen zich voor aan het doen is en dat dat ook aan het gebeuren is op andere planeten in ons zonnestelsel. Ze proberen nu de plannen versnelt toe te passen,ze weten dat de tijd steeds sneller gaat en willen de kosmische veranderingen,dat voor ons tot een spirituele hogere dimensie zal leiden,te verhinderen met allerlei technieken zoals HAARP en dergelijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Anoniem

  Ik weet niet wiens brood zij eten. Waar het mij om gaat is dat je altijd sceptisch moet zijn. En dus ook sceptisch moet zijn ten aanzien van de boodschap van deze dame.
  In ieder geval zijn ze anti-vaccinatie dus dat plaatst haar boodschap zowiezo in een ander daglicht.

  Overigens verbazend dat de anti-vaccinatie kliek niet zo sceptisch is ten aanzien van organisaties en MSM en de gevestigde orde als de boodschap in dit geval dit filmpje hen goed uitkomt

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Krek lees mijn reactie nog maar eens terug van 5 juli 2009 16:15.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Nog een keer: noem mij een link waar staat wat die mevrouw beweert.

  En wat Schellekens betreft: je laat de context weg. Hij zegt: "Ik heb wel eens gekscherend gezegd...etc". Wordt door jullie weer compleet verdraaid.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Nee John nu lul jij zwaar uit je nek want ik heb die uitzending gezien en hij zegt dat alles behalve gekscherend, waarom verzin je dat, waarom ??
  En die uitzending was op 18 juni als ik me niet vergis, maar ik ga zelf wel even googlen.

  En over die vrouw, lees mijn reactie van 16:15 nog maar eens terug, daar vraag ik oa of het echt is.
  M.a.w. ik weet het niet, maar ik heb nog niemand het tegendeel zien bewijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. "Nee John nu lul jij zwaar uit je nek want ik heb die uitzending gezien en hij zegt dat alles behalve gekscherend."

  Kijk maar terug. Heb ik namelijk net gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. "En over die vrouw, lees mijn reactie van 16:15 nog maar eens terug, daar vraag ik oa of het echt is."

  Precies, dus je twijfelt zelf ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Spoel Netwerk docu maar door naar 5 minuten en negen seconden en voila!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Ja grappenmaker, met 'gekscherend' wordt hier bedoeld dat hij het niet letterlijk meent dat ze in quarantaine gezet moeten worden, hehe , maar je hebt duidelijk gehoord wat hij zegt ' er wordt onnodig paniekgezaaid ', dat heb je hem toch horen zeggen ?? En dat was niet gekscherend bedoeld.

  Ik begrijp jullie af en toe niet, want wie denk je nu in de maling te nemen, jezelf ??

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Aan alle sceptici hier nog deze belangrijke woorden voordat ik mijn klamboe induik


  En vervolgens komt me er een stuk onzin uit. Mijn god!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Om je andere vraag te beantwoorden John, nee ik weet ook niet zeker of dat klopt, ik zie net zoals jij dat filmpje ook voor het eerst, vandaar die reactie, maar ik heb nog niemand het tegendeel zien bewijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. De dame in het filmpje koppelt overigens allerlei aandoeningen bij kinderen aan de vaccinaties:
  astma, suikerziekte, autisme...

  http://www.youtube.com/watch?v=ZPw29oNPEA8

  BeantwoordenVerwijderen
 62. En klopt dat dan niet ??

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Nou, laat maar eens medische rapporten zien waaruit blijkt dat kinderen van vaccinaties massaal astmatisch worden, suikerziekte krijgen en stoornissen in het autistisch centrum krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Ze vertelt wat haar kind is overkomen dankzij vaccineren, verschrikkelijk, het zal je kind maar zijn, en dat is met nog veel en veel meer kinderen gebeurd, onnodig !!
  En jij hebt er een probleem mee dat ze dat op een filmpje vertelt, zij mag niet vertellen wat haar kind en andere kinderen is overkomen dankzij vaccineren ??
  En het enige wat ze zegt is dat je een vrije keuze moet hebben aangaande vaccineren.

  En dan ga jij daar godverdomme moeilijk over doen, zij mag niet vertellen wat haar en haar kind is overkomen, waarom niet ??
  National Vaccine Information Centre is opgericht door mensen wiens kinderen zijn gestorven dankzij vaccineren.
  En wat doen ze, ze geven objectieve info, en jij doet alsof het schandalig is wat ze vertelt.
  Gadverdamme.

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Hmm,
  Jij bent zeker weer dat scheldende anoniempje.

  Kan niet missen: ik vraag je om bewijs en meteen steek je weer een enorme tirade af.

  Tja, ik had beloofd je te negeren, dus bij deze doe ik dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. "En vervolgens komt me er een stuk onzin uit. Mijn god!!!"


  Wil je trouwens God erbuiten laten? Het is al triest genoeg dat jij wegens je geconditioneerde hersenspoeling zo moeilijk buiten de BOX kan denken! Hier ik zal je alsnog proberen te helpen...

  Vandaag kwam opeens zomaar de gedachte in me op dat het EPD misschien mede een proefballonnetje is geweest. Mede omdat ze het ook werkelijk in willen voeren! Maar ook om alvast te kijken wie ertegen dit soort van maatregelen is en deze mensen op een lijst te zetten. (Kreeg een paar maanden geleden een brief waarin bevestigd werd dat ik geen deel wil nemen aan het EPD). Om dan alvast een raming te hebben van wie zich verdere NWO-fratsen niet gelegen zullen laten liggen?

  Sommige mensen willen het niet zien wat er gebeuren staat,het lijkt net of mensen al raboten al zijn,ze reageren nauwelijks. Mensen maar oordelen en vooroordelen omdat je anders tegen de dingen aan kijkt,je wordt gewoon belachelijk gemaakt,dat geeft al aan,dat men het niet wil weten wat er gebeurd. Misschien herkennen andere mensen dit ook het lijkt wel of tot een climax komen. Ik neem geen vaccin en heb bezwarschrift ingestuurd over epd. Dus ik zal wel ook op die lijst staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Jij bent schandalig, lekker wegwezen met vage kop, oprotten.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Die opmerking wa niet voor jou Jamanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Waar bevindt zich dan de Nederlandse variant van deze zogemaande FEMA kampementen? Weet iemand hier iets meer over?

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Tja, Jamanda: een elite met dictoriaal die de nieuwe wereldorde in een nieuw jasje willen steken en daarvoor robotslaven nodig hebben en gaan beginnen met de depopulatie van afrika, azie en zuid-amerika...

  En dat zou de reden zijn van de vaccinaties tegen deze nieuwe griepvariant.

  En dat zie ik alleen als ik buiten de box ga denken??

  Tja, laat mij dan maar in die box blijven :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Ik zou namelijk daar graag (a la de hr. Kat) voor de stoep een demonstratie met roeptoeters en al willen organiseren! Wie doet ermee? Ik rap wel of zo...

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Kijk eerst eens even naar deze link:

  Als het om hongersnood en dito chantage aankomt, reken er maar op dat we in ruw vaarwater zitten.
  Dan is het avondklok en razzia geblazen. Rantsoenering van stroom en water. Er is altijd wel een mooie smoes om iets niet te kunnen leveren. Vervoer per eigen auto is ook passé laat staan brandstof aan de pomp. Dus wie wat heeft moet ook uitkijken voor de gangs.
  Klinkt allemaal erg doom maar de ordo ab chao techniek gaat vol uitgespeeld worden.

  Duurt overigens niet lang want niet alleen binnen de gelederen van de "evil empire"komt rebellie maar ook zonnestormen legen electromagnetisch het computer en contrôlesysteem plat. Da's dan weer mooi maar het zal een ruige tijd worden en qua voedsel is het zo dat je aangewezen bent op koolhydraten die te bewaren zijn en vitaminen en mineralen maar vooral water. Maar dit alles hoeft niet zo te zijn. Ik schets een worst case scenario. Wat ik verwacht is een behoorlijke oppositie onder de jeugd in Amerika.

  Daar staat het potje al wat langer op het vuur en is de toestand veel erger. Wat ik ook zie gebeuren en dat is eigenlijk iets waar niet zo snel mee durf te schermen omdat ik niet zo van de ufo's ben maar ik verwacht dat zeker volgend jaar er een enorme toename komt van waarnemingen en zelf echt contact en niet zomaar wat vaag gedoe omdat men het zo graag wil dus is het ook zo.

  Ergens is men ons goed gezind en zoals het nu gaat klopt het niet en is het spel verre van eerlijk. Natuurlijk zijn we als mensen wel domme klojo''s maar we moeten wel een eerlijke kans krijgen om in ieder geval volgens de wet van de vrije wil te kunnen kiezen. Bovendien staat er teveel op het spel.

  Voordat men weer dingen gaat invullen, "ze" komen ons niet redden, dat moeten we toch echt wel zelf doen maar een beetje hulp kan er wel af. Als eerste komt Amerika uit de shit. Gevolgd door niemand minder dan NL. Waarom? NL heeft een grote historische verwantschap met de states en is daarom niet voor niets de proeftuin.

  Dat behoeft denk ik geen uitleg. Daarom zal NL als eerste van het Europese continent dit keer als flinkste jongetje van de klas, Amerika volgen. Maar NL moet nog flink met de kop onder de kouwe kraan eer dat het zover komt. Maar het komt er wel. Veel gaan het overigens niet trekken vooral in de grote steden.

  De types die nu zich rot staan te lachen om wat ik schrijf en alles afdoen als complotonzin of doemdenkerij, komen langzaam maar zeker tot de nuchtere slotsom dat het toch verdomd kloten aan het worden is en dat de zaken toch minder vrolijk in elkaar zitten als ze dachten. Maakt ook niet uit, de tijd zal het leren en heel rap ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 73. de tijd zal het leren en heel rap ook....

  Yup, en dat is het mooie ervan...

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Tsja Jamanda

  Maar je had helemaal niet hoeven aangeven dat je niet mee wilde doen aan het epd. Het EPD heeft namelijk nog geen enkele wettelijke status. Dat je nou zelf weer een bezwaarbrief indient is een teken aan de wand. Ik heb niets gedaan want EPD is helemaal nog niet wettelijk.
  In jouw redenatie ben ik dus een schaap want ik heb geen bezwaar ingediend.

  In mijn ogen ben jij echter het schaap. Immers bezwaar indienen voor iets wat wettelijk helemaal nog niet geregeld is hoeft helemaal niet. Maar Jamanda die andere mensen beschuldigt van robot zijn is zelf een robot want heeft gereageerd op een ongeadresseerde brief en vervolgens bezwaar ingediend. Vertel eens jamanda bezwaar indient tegen een ongeadresseerde brief? Hoe weet herr Klink dat jij die brief hebt ontvangen en dus toestemming aan jou heeft gevraagd? Nou ja in ieder geval heb jij bezwaar ingediend en weet herr Klink dus dat jij de brief hebt ontvangen. Terwijl in mijn geval hij helemaal niet weet of ik de brief heb ontvangen. Hij heeft dus ook geen toestemming gekregen van mij om de gegevens te mogen gebruiken. Bovendien wordt het EPD volgens mij zo ingericht dat je elke keer moet aangeven bij een arts dat hij/zij gebruik mag mag maken van het EPD.

  Hoop drukte om niets dus weer. En de NWO bedankt jou dan ook hartelijk voor de naieviteit waarmee je dat bezwaarschrift hebt ingediend.

  Conclusie: de NWO heeft het goed voor elkaar. Schaapjes als jamanda reageren precies zoals de NWO wil namelijk ze reageren op iets waarop ze niet hoeven te reageren

  BeantwoordenVerwijderen
 75. de tijd zal inderdaad leren dat er weer een hele hoop kabaal wordt gemaakt en er uiteindelijk vrij weinig van terecht komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Bij Argusogers is de vraag stellen belangrijker dan hem beantwoorden. Wat ze permanent nooit doen. Ook zoeken ze nooit eens uit met wat voor mensen ze te maken hebben. Beetje googelen en je komt al gelijk dit tegen:

  "Barbara Loe Fisher is a false expert. She has no medical background, yet is looked to for information on vaccines and their supposed ill-effects. She uses poorly done studies as her resources and labels well-done, respected studies as pharmaceutical conspiracies. With regard to autism and vaccines, all of the controversy came from two studies - one in 1998 and one in 2002. With the 1998 study, only 12 children were looked at. Upon further research, it was found that their behavioral changes came about BEFORE their MMR vaccine. Moreover, in 2004, 10 of the original 13 authors have retracted their interpretation of their results. With the 2002 study, the authors did not even document whether or not the children in the study had received a vaccine.

  These studies, despite being poorly done and criticized by statisticians, physicians, and many others, are still promoted as 'truth' about vaccines. Random experiences of parents whose children developed disorders at some time after vaccination are also used as truth. However, the real truth is that disorders like autism cannot even be diagnosed until around age 2 because of the very nature of their characteristics. In the first two years of life, children receive vaccines every few months-no wonder it seems like a child got a vaccine not too long before development of a disorder!!

  People need to stop looking to Barbara Loe Fisher’s words and start truly reading the facts against them."

  Kortom: is dit een betrouwbare expert? Ik dacht van niet. Zijn haar beweringen inzake verplichte vaccinaties waar? Ik denk dat dat antwoord dan ook meteen duidelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. mad max moet ook teveel indruk hebben gemaakt op de complottertjes. Nu snap ik opeens waarom die leefstijdsclassering er is gekomen :-) :-)

  Voor alle plottertjes die niet weten wat mad max is

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Mad_Max

  Een aanrader overigens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 78. "Ja grappenmaker, met 'gekscherend' wordt hier bedoeld dat hij het niet letterlijk meent dat ze in quarantaine gezet moeten worden, hehe"

  Schitterend. Eerst ontken je glashard dat Schellekens zoiets gezegd heeft. Neem je zelf even in de maling.

  BeantwoordenVerwijderen
 79. A March 2009 policy brief by the United Nations Population Division reveals that the long-term plan for worldwide population reduction is not going fast enough, not by a long shot. Under the desperate headline What would it take to accelerate fertility decline in the least developed countries? the policy brief gives an overview of the progress made by developing countries in regards to the globalists set goal of reducing population and proposes several ways of speeding up the death. Richly draped with graphic illustrations on the state of global population and the progress made by the UN to bring back fertility to acceptable levels, the policy brief advises an increased effort on the part of governments to commit to a strict family planning- policy and other measures designed to bring a halt to life.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Wat zijn die complotdenkers een vreselijk bange mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. arglistigdoorangst6 juli 2009 om 09:07

  Niet alleen bang maar ook lichtverspreidend hoor...


  Ik deel inderdaad datgene wat jij te verstaan gegeven hebt,als je vanuit je hart steeds meer begint te leven,begin je ook steeds beter te begrijpen en te voelen hoelaat het is. En als je steeds meer vanuit je hart leeft,dan wil het hart zich ook berusten in het lot waar het hart vrede mee heeft in liefde en licht. En eigenlijk als je gehoor te luister legt op je hart,dan weet je dat de harteklop verbinding van gelijkgestemden die vanuit het hart van al wat is leven,mogelijk maakt en daarna toe werkt om zulke harten te dragen en bij te staan in een tijd als deze en in de dramatische periode die aanbreekt,dat als schoonmaak gaat fungeren.

  Ik ben er zeker van,en dat weet men vanuit het hart dat is,dat naast de duisternis,genoeg lichtwezens door de moeilijke periode die aan staat te komen,gedragen,geborgen weten om niet gegrepen te worden om dat men zich met licht heeft verbonden en licht is,om na die vreselijke tijd,het bouwerk van de duisternis volledig door het licht in de kern van hun plannen af zal breken al denken dat ze voor altijd het licht kunnen doven,ze kunnen misschien de vorm geweld aandoen,maar dat wat is,niet doden. Ben er zeker van dat het licht in andere dimensies uiteindelijk hun hele bouwerk in licht en laaien zetten,en dat al hun offers die ze hebben moeten brengen om tot hun nieuwe wereld orde te komen,een tijdelijke ijdele oefening zal zijn,dat al hun duistere plannen en moeite krachteloos en inhoudsloos zal blijken te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Mag ik even vragen waar dit over gaat?

  BeantwoordenVerwijderen
 83. "Mag ik even vragen waar dit allemaal over gaat?"


  Ja hoor heb je even? Ik ben dit bestand al vanaf half negen aan het beluisteren, maar het is slechts voor zeer weinigen geschikt...(you're warned)

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Daar hebben we onze vaste Hufschmid fan weer. Gewoon negeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Inderdaad, zo'n negationist en jodenhater behoort tot het uitschot van de samenleving. Stelt verder niks voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Ja hoor! Daar hebben we weer 'onze' aangeklede apen-brigade weerrrr... Als bavianen lopen schreeuwen en springen wanneer er weer eens een wezen met hersenen op hun apenrots en nog wel met hersenvitamines op bezoek komt? Eens even kijken hoe deze talking monkeys reageren als ze gestimuleerd worden om verder te kijken/denken dan dat wat ze van af de wieg tot het graf is afgericht! Toevallig is er binnen deze zogenaamde 'truth-beweging' geen site of mens die ook maar in de schaduw van deze MAN! kan staan! Jullie helpen met deze imbecielerige aanstellerij alleen maar meer onafhankelijk nadenkende MENSEN om bij Eric even snel naar adem te kunnen happen met jullie geslepen talmudische kruiperigheid. Bah! De maskerades waarmee jullie dagelijks hier vrijwillig en al je pr0-pissraël desinformatie komen uitschijten in hierbij door mij tot in de puntjes geexposeert! Toch? Nogmaals pratende apen die de moeite van een antropologische beschouwing slechts voor een beperkte tijd de moeite waard zijn, want veel te vermoeiend met dit prachtige weer. Chaito...

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Amen Sandocan! Zullen wij vreden sluiten tegen deze mafkezerij? Je wankerban is hierbij darom alvast voor onbepaalde tijd ongedaan gemaakt...

  Patman.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. John, je zei het volgende ;

  ' Dat klopt niet. Dat lees je weer bij complotters. Die denken dat ze overal verstand van hebben. '

  Hiermee zeg je dat alleen "complotters" van mening zijn dat er onnodig paniek gezaaid wordt, en dat "complotters" geen verstand van zaken zouden hebben.

  Waarop ik antwoordde met ;

  ' De heer Schellekens Hoogleraar Medische Biotechnologie aan de Universtiteit Utrecht heeft gezegd dat ze Ab Oosterhuis in quarantaine zouden moeten zetten. '

  M.a.w. je leest niet alleen bij de "complotters" dat er onnodig paniek gezaaid wordt, het wordt ook gezegd door mensen met verstand van zaken.

  Waarop jij antwoordde met ;

  ' En wat Schellekens betreft: je laat de context weg.
  Hij zegt: "Ik heb weleens gekscherend gezegd .. etc. Wordt door jullie compleet verdraaid. '

  En hier lul je compleet uit je nek, je hebt die uitzending gezien nota bene !!!! Jij laat de context weg, jij verdraait de boel.
  Want volgens jouw zeggen wordt alleen door "complotdenkers" gezegd dat er onnodig paniek gezaaid wordt terwijl de heer Schellekens in die uitzending diverse keren zeer duidelijk en expliciet zegt dat er ONNODIG PANIEK GEZAAID WORDT door mensen zoals Ab Oosterhuis, en dat is de context, dat is de essentie van zijn verhaal.
  En dat hij zegt dat mensen als Oosterhuis in quarantaine gezet zouden moeten worden dat meent hij natuurlijk niet letterlijk, dat zei hij gekscherend/sarcastisch omdat mensen die de mexicaanse griep zouden hebben in quarantaine gezet worden, zelfs mensen die niet eens griep hadden maar zich per ongeluk op de verkeerde plek bevonden werden in quarantaine gezet, er wordt onnodig paniek gezaaid en daarom maakte Schellekens de gekscherende/sarcarische opmerking dat mensen zoals Oosterhuis in quarantaine gezet zouden moeten worden.
  Dat mensen als Oosterhuis onnodig paniek zaaien dat zei hij niet gekscherend, dat meent hij bloedserieus en dat is tevens de context en de essentie van zijn betoog waarmee jouw woorden dat alleen "complotters" dat van mening zouden zijn weerlegd en onderuitgehaald wordt, dat is de essentie.

  Ik had idd beter kunnen zeggen dat de heer Schellekens Hoogleraar Medische Biotechnologie aan de Universiteit Utrecht gezegd heeft dat mensen zoals Ab Oosterhuis onnodig paniek zaaien, wetende hoe jullie in elkaar steken.

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Ook in Frankrijk is de regering bezig in het geheim een wetsvoorstel door te drukken om iedereen verplicht te vaccineren. Dit zou tegen de aanbevelingen voor de volksgezondheid gaan. Ook in Amerika willen ze verplichte vaccinatie invoeren. Nederland zelf heeft gezegd niet verplicht te laten vaccineren, maar dat zou best wel eens kunnen veranderen als het volk dit uit angst zou gaan eisen.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Dit lijkt nog maar het begin...

  Bus voor massa evacuatie:
  Ik krijg net het volgende filmpje doorgestuurd van een oplettende lezer. Samen met de berichtgeving over de massavaccinatie die op stapel staat, de detentiekampen die door heel de VS gebouwd worden begint er zich een vreemd scenario te ontrollen, althans zo lijkt het. Iemand die meer weet van deze vreemde bus?

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Massa evacuatie bus ?

  Er valt hier niets te zien, voor je kijken en doorlopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 92. "Massa evacuatie bus ?"

  Weer niks uitzoeken, filmen en maar weer eindeloos speculeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Nou John, jij weet hoe het zit, wat is het verhaal van die bus ?

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Gewoon een ambulance waarin meerdere mensen passen, stelletje complotgekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Nadat ik het bericht van gisteren hier op Barracuda gelezen had over dat er een wet werd aangenomen met die verplichte vaccinatie schrok ik daar toch echt wel van! Ik bekeerde mij gelijk tot het 'complotters' kamp. De vrijheid word je zo abusiefelijk elke keer een beetje ontnomen onder het mom van veiligheid?! Gisteren heb ik daar toch nog lang (tot aan het bijna niet kunnen slapen!) over moeten nadenken... (gaap) Moest ook gelijk denken aan die fema kisten en concentratie kampen. Wat een nachtmerrie! En nu ik het stukje hierboven lees lijkt het ontbrekende puzzelstukje volledig op zijn plaats te vallen. OMFG! Ben ook wel benieuwd wat er daarna hier in Hol-land gaat gebeuren. Vreemd is het ook dat erop het nieuws daar niets over wordt verteld !!! Ik wens dan ook een ieder hier op Barracuda Gods zegen toe (vooral de ziende blinde de-bunkertjes), want wat staat met name jullie hersenloze hooligans nog meer te wachten???

  BeantwoordenVerwijderen
 96. " Gewoon een ambulance waarin meerdere mensen passen, stelletje complotgekken."

  Er staat toch duidelijk op die bus dat het een massa evacuatie bus betreft, en omdat het idd op een ambulance lijkt zal die bus bedoeld zijn voor het evacueren van mensen die massaal ziek geworden zijn.
  Tsja, dan heb je de vraag waar vadaan en waar naartoe ze geevacueerd worden en waarom worden ze geavacueerd, en waarom zijn er massaal mensen ziek geworden ?

  En als je je dit afvraagt dan ben je een complotgek ?

  BeantwoordenVerwijderen
 97. "Tsja, dan heb je de vraag waar vadaan en waar naartoe ze geevacueerd worden en waarom worden ze geavacueerd, en waarom zijn er massaal mensen ziek geworden ?"

  Dan ga je er dus gemakshalve van uit dat die bus vol zat met zieken.
  Of bedoelde je wat anders?

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Ik weet niet of die bus vol zat met zieken, ik kijk naar hetzelfde filmpje als dat jij doet, dus zeg jij het maar.

  Ik zeg nergens dat hij vol zat met zieken, maar waar hij voor dient dat staat er met grote letters op.

  Dus ik begrijp niet waarom jij gemakshalve concludeert dat ik er gemakshalve vanuit zou gaan dat die bus vol zat met zieken.
  Of bedoelde je wat anders ?

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Dit is dus ook de maker van dat zogenaamde evacuatie busje. (hahaha) Hij heeft zichzelf hiermee dus weldegelijk ontmaskert als een slechtopgeleide conartist, omdat dat zogenaamde bordje waarmee hij ons de stuipen op het lijf probeert te jagen voor de proffesionele filmers een sticker op zijn autoruit betreft. DEEEEUUUUUUHHHHHH? Duped you fulls...

  BeantwoordenVerwijderen
 100. "Tsja, dan heb je de vraag waar vadaan en waar naartoe ze geevacueerd worden en waarom worden ze geavacueerd, en waarom zijn er massaal mensen ziek geworden ?"

  Jij stelt dat er mensen massaal ziek zijn geworden. Hoe kom je daarbij? Ik heb daar niets over vernomen. Of gaat het weer eens over een complot?

  BeantwoordenVerwijderen
 101. @Curve

  Laat die complotgek toch lekker geloven in zijn eigen onzin. Helemaal knetter die gasten.
  Als ze langs een ziekenhuis in aanbouw rijden geloven ze nog dat dat verband houdt met een op handen zijnde wereldoorlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. @anoniem 16.37

  Dan heb ik je inderdaad verkeerd begrepen.

  Ik denk dat het een bus is voor het geval dat er ergens een ramp plaatsvindt, bv een ontploffing van een chemische fabriek.
  Een voorzorgsmaatregel passend in een rampenplan.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Oohh Curve, gaan we weer op die manier beginnen, de debunker manier, de zieke manier.

  Laat ik jou een vraag stellen ; waar dient een ambulance voor ?

  Dan ga je zeggen ; om zieke mensen te vervoeren, of mensen die een ongeluk hebben gehad te vervoeren.

  Zitten daarom in iedere ambulance die je ziet rijden zieke mensen, of mensen die een ongeluk hebben gehad, zeker als ze hun zwaailichten niet aan hebben ??

  Nee natuurlijk niet, en dat doet er ook niet toe want je gaf antwoord op de vraag waar een ambulance voor dient.

  Er staat op die bus 'MASSA EVACUATIE BUS', dus waar dient die bus voor, DUH !!!!

  Jullie zijn echt de weg kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Kijk eens naar mijn link onder? Deze teringhonden zijn al decenia met hun swineflue-hoax bezig! GVD! Debunk dat maar eens Barrscuda sukkeltjes! WTF!!!


  Dit is de bewuste link, en dit de site waar het vandaan komt. Ongeloofelijk zeg wat een duivelse regenten-geteisem! De brutaliteit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Nogmaals debunkerdjes waar blijven jullie? Of kunnen jullie alleen zoals wilders linburgs lullen!!!

  How long will it be until immunizations are mandatory? Such legislation is already pending on a Federal level. People who are still able to discern and have the ability to think know that the H1N1, so-called pandemic, is bogus. It is a crafty plot to intimidate and control people. The socalled “swine flu”, or H1N1 virus, was manufactured from human and animal viruses from four different continents of the world. They were recombined and designed to spread from human to human during a non-flu season. These and other amazing facts were published by Charles Drace, a researcher from Christchurch, New Zealand. He also reported the following pertinent information: During the 1976 swine flu scare, no one died from it. The United States mass-vaccinated people anyway, and twenty-five people died from the vaccine. Hundreds more people who were vaccinated developed the crippling Guillian-Barre syndrome immediately after their injections. Even healthy 20-year-olds became paraplegics from the vaccine! Even the infamous Tamiflu vaccine is not designed to protect against the flu, but rather to shorten the length of flu from 12 days to 11 days. Side effects from Tamiflu are many and include suicidal tendencies, which is why Japan banned its use among children. In the past six years, there have been 257 deaths from the “bird flu pandemic.” George Bush predicted it would kill two million people. Three thousand people die of malaria every day, but that is not a pandemic because no one can make a vaccine against malaria! (17) What will it take for people to come fully awake? Apathy has dug many graves! The Iowa State University at Ames, Iowa, has announced that researchers are now experimenting to put flu vaccines into the genetic makeup of corn. This vaccine would be so tenacious that when pigs eat the corn, they are vaccinated through the eating; and when people eat the pork, the vaccine is passed on to them. (18) In other words, it is vaccination by swine’s flesh. Thus the sacrificial pig shares its immunity with your human blood stream! - Source

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Er staat op die bus 'MASSA EVACUATIE BUS', dus waar dient die bus voor, DUH !!!!.

  Yup.
  Ik snap overigens zowiezo niet waarom we ons hier in Nederland druk maken over een busje dat ergens in Amerika rijdt..

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Pigs in the parlor blogspot? Wat voor vage site is dat nou weer?

  Hoe werkt dat met jou? Net zolang zoeken totdat je eindelijk leest wat je wilt lezen?

  BeantwoordenVerwijderen
 108. @6 juli 2009 19:53;

  Het tekent inderdaad het niveau hier. Je scoort GIGANTISCH met een scoop en niemand die dat opvalt! Ik wil je wel een eind verder op weg helpen. Er is de laatste 20 jaar al meerdere malen een aanval op de mensheid gepleegd met virussen. Wat mij opvalt is dat elke keer weer niet de massaliteit aan slachtoffers vallen die voorspeld word door degenen die de virussen creeren en loslaten.
  Ook tot nog toe is dit met de Mexicaanse griep het geval en toch maken ze er een pandemie van met bijbehorend vaccinatie programma.
  Wat ik mij afvraag ; zijn deze knappe koppen zo slecht in calculeren, dat de voorspelde aantallen elke keer niet kloppen.?
  Zijn we misschien al dusdanig' geevolueerd'/'omhooggetrild', dat het ons niet meer massaal kan raken ? Of word er inderdaad van buitenaf (door 'het licht' )van alles ondernomen om de plannen te doorkruisen ? Ook in het verleden al tegengekomen dat 'buitenaardse invloed/ufo's kernwapenactiviteiten tegen hebben gehouden en onklaar gemaakt.
  Misschien dat er toch achter de sluiers ingegrepen word?

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Er is de laatste 20 jaar al meerdere malen een aanval op de mensheid gepleegd met virussen..

  Toe maar!!


  Wat mij opvalt is dat elke keer weer niet de massaliteit aan slachtoffers vallen die voorspeld word door degenen die de virussen creeren en loslaten..

  Nou, das dan ook niet handig van ze: ze zijn al 20 jaar bezig en er nog nooit in geslaagd een succesvol virus los te laten?

  Het zijn wel volhouders. 20 jaar lang!!
  Zo lang hield die Japanse secte het niet uit, die begon al snel met chemische wapens, toen biologische te complex bleken.

  Ook tot nog toe is dit met de Mexicaanse griep het geval en toch maken ze er een pandemie van.

  Ah, dus degenen die deze virusgolf tot pandemie hebben gebombardeerd zijn tevens de makers/vespreiders van de ziekte?

  met bijbehorend vaccinatie programma..

  Mja, is het niet zo dat je je jaarlijks kunt laten vaccineren tegen de griep?


  Wat ik mij afvraag ; zijn deze knappe koppen zo slecht in calculeren, dat de voorspelde aantallen elke keer niet kloppen.?.

  Tja, het blijkt dus nogal moeilijk om die virussen succesvol onder de mensheid te verspreiden..
  Blijkbaar zijn ze telkens te optimistisch..


  Zijn we misschien al dusdanig' geevolueerd'/'omhooggetrild', dat het ons niet meer massaal kan raken ?.

  Wie weet?
  Das dan een beetje een negatief bijeffect voor de complotters in kwestie..

  Of word er inderdaad van buitenaf (door 'het licht' )van alles ondernomen om de plannen te doorkruisen ? .

  Van buitenaf?


  Ook in het verleden al tegengekomen dat 'buitenaardse invloed/ufo's kernwapenactiviteiten tegen hebben gehouden en onklaar gemaakt..

  Hmm, wat zullen ze dan balen in Hiroshima en Nagasaki.
  Dat had dus van buitenaf kunnen worden tegengehouden!!

  Misschien dat er toch achter de sluiers ingegrepen word?.

  Wie weet..
  Ik vond al de de buurvrouw sinds de uitbraak opeens heel begaan met de buurt is.
  En ze ziet er buitenaards mooi uit....
  Zou het dan toch??

  BeantwoordenVerwijderen
 110. " Ik sanp overigens zowiezo niet waarom we ons hier druk maken over een busje dat ergens in Amerika rijdt .."

  Wie zegt dat ik of wie dan ook zich druk maakt om een massa evacuatie bus die in de VS rijdt, we zijn enkel nieuwsgierig naar de massa evacuatie bus. Die amerikaan die het filmde hoorde je zeggen dat hij ook nog nooit een massa evacuatie bus gezien had, en de mens is nu eenmaal een nieuwsgierig wezen.

  Maar jij maakt je nogal druk om de mensen die nieuwsgierig zijn naar de massa evacuatie bus.

  Ik plaatste niet voor niets een reactie met ;

  ' Er valt niets te zien hier, voor je kijken en doorlopen. '

  Want jullie zijn Oh zo voorspelbaar, bij het minste en geringste knijpen jullie 'm al, jullie trekken bleek weg als de "complotdenker" nieuwsgierig is naar een massa evacuatie bus.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. "jullie trekken bleek weg als de "complotdenker" nieuwsgierig is naar een massa evacuatie bus"

  Nou nee, hoor, daar moeten wij hard om lachen. Was het maar nieuwsgierigheid, maar is het is een raar soort paranoia.

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Lach maar lekker mee pieter...

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Maar jij maakt je nogal druk om de mensen die nieuwsgierig zijn naar de massa evacuatie bus..

  Nee, ik verwonder me over de speculaties rond zo'n busje en hoe dat gekoppeld wordt aan de vaccinaties en gezien wordt als het begin van iets :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Waar koppelen jullie die massa evacuatie bus dan aan ?
  Dat is zou ik wel eens willen weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Waar koppelen jullie die massa evacuatie bus dan aan ?.

  Nergens aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Wie zegt dat ik of wie dan ook zich druk maakt om een massa evacuatie bus die in de VS rijdt,.

  Nou, ik heb voor de aardigheid eens gegoogled op 'mass evacuation bus', en zie een stortvloed aan complotdenkersites die het allemaal over die ene bus hebben :o)

  Blijkbaar staat de halve complotwereld weer op de achterste benen...

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Het kan niet anders dan dat de evacuatiebus een soort rijdend inentings/vergiftigings/ontvoerings commandocentrum is. Toch?

  Of - en dit is een grote 'of' want het staat op wikipedia en niet alles wat daar staat is waar - het is een ambulance voor groepen gewonden. Maar nogmaal, ik weet het niet zeker, het zou ook dat commando centrum kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 118. " Nergens aan .."

  En vraag jezelf nu eens af waarom je het nergens aan koppelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Simpel: ik ben geen complotdenker.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Dat was een simpel inkoppertje voor truth :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Dus als je bv een ambulance koppelt aan zieken of gewonden dan ben je een "complotdenker".

  En buiten dat, de massa evacuatie bus is om een reden gefabriceerd, maar jij kan blijkbaar geen argument bedenken - wat in je straatje past - waarom de massa evacuatie bus gefabriceerd is, en vandaar je opmerkingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 122. En ook die eeuwige draaikontreactie kon je weer verwachten :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Trut hut is weer flink aan het shape shiften.

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Dus als je bv een ambulance koppelt aan zieken of gewonden dan ben je een "complotdenker"..

  Hangt van de context af.

  .De massa evacuatie bus is om een reden gefabriceerd, maar jij kan blijkbaar geen argument bedenken - wat in je straatje past.

  Tja, er zijn redenen genoeg te bedenken.
  Bijv. om in te zetten bij grote rampen, of om bijv. een snel een ziekenhuis te evacueren als dat in de gevarenzone van bijv. een orkaan komt te liggen.
  De plaatser van het filmpje noemt zelf al een hele reeks potentiele rampen in het gebied waar die bus gesignaleerd is.

  Maar als ik zo'n bus zie rijden, dan koppel ik die niet aan allerlei complotten, zoals je nu overal op internet kunt lezen..

  Complotdenkers schrikken overigens overal van in Amerika, zo werden diepladers die VN-busjes vervoerden gezien als de voorbode van een VN-invasie in de VS ("echt waar, kissinger zei het zelf op de bilderbergconferentie!!!". Later werden jeeps met oefengeweren die tentoon gesteld werden bij een lokale stand van Toys For Tods gezien als een poging van het leger om de bevolking te laten wennen aan de aanwezigheid van legervoertuigen tijdens de 'martial law' die zeer binnenkort zou worden afgekondigd. Weer later werd een opslagplaats van lijkkisten gezien als voorbereiding op een soortvan massaslachting tijdens diezelfde 'marial law'.
  En nu in dit artikel van Barracuda kunnen we lezen dat de schaarste van wapens/munitie te wijten is aan de regering, die probeert te voorkomen dat de bevolking te goed is bewapend als diezelfde martial law van kracht wordt..

  BeantwoordenVerwijderen
 125. @Clash:

  Inderdaad, dat draaien is hij nog niet verleerd.
  Hij doet graag vraagspelletjes, en wordt pisnijdig als je niet wilt meespelen...

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Draai spelletjes, houdt het nou nooit op met jullie ??
  Blijven jullie nu echt iedere keer dezelfde goocheltruc uithalen ??
  En wat verwacht je dan, dat ik iedere keer weer sprakenloos zit te kijken en dat ik iedere keer weer ga klappen ??

  Ik draai niet, vraag maar wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Blijven jullie nu echt iedere keer dezelfde goocheltruc uithalen ??.

  Nu haal je de dingen door elkaar.
  Jij bent het die telkens dezelfde goocheltruc probeert uit te halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Jaja, we zijn nu op het niveau gekomen van 'wat je zegt ben jezelf', het niveau van een zesjarige.

  Kon je geen vraag bedenken ?

  BeantwoordenVerwijderen
 129. "Er is er tenminste eentje die de clux van deze draad heeft begrepen".


  Meeste mensen denken bij varkens-griep aan het virus uit Mexico, maar in 1976 speelde datzelfde virus ook de hoofdrol bij een mislukt vaccinatieprogramma. De varkensgriepepidimie die in 1976 uitbraak staat bekend als het varkensgriep fiasco, of het varkensgriep debacle. Het virus was een stam van het H1N1-influenzavirus dat verscheen in 1976. Infecties waren alleen van januari 19 tot 9 februari en werden niet gevonden buiten Fort Dix. De uitbraak wordt herinnerd om de massa immunisatie dat er op volgde in de Verenigde Staten. De stam zelf dode één persoon, 13 kwamen in het ziekenhuis. Bijwerkingen van het vaccin veroorzaakt 25 doden.

  Lees en kijk verder

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Kon je geen vraag bedenken ?.

  Jij bent degene met vraagspelletjes, niet ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Truth Hurts is het ultieme 'wapen' van deze desinfo-site:

  Ik denk daarom dat hij wellicht de vroegere 'Braad' was die bv op Zapruder 24/7 trachtte de waarheid te onderdrukken. Zijn taktiek was het zelfde:

  UITPUTTEN!

  Nooit ingaan op argumenten, maar wel CONTINU reageren op anderen die wel met argumenten komen.

  Braad deed net alsof hij geïnterreseerd was in de waarheid. Truth Hurst is gewoon openlijken een intrigant, een woord charlatan. Gewoon alleen maar zieken en uren besteden om uiteindelijk niets te zeggen:

  Ga lekker die kinderen van je opvoeden! Wat doe je hier? Of kick je op pijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Termen als desinfosite geven al aan dat je zo gek bent als een deur. Ook weer ergens op een site gelezen en klakkeloos overgenomen. Nakakelgedrag.

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Truth Hurts is het ultieme 'wapen' van deze desinfo-site.

  Als deze site disinformatie verspreid, waarom bezoek je hem dan?
  Zulke sites zou ik juist links liggen.

  BeantwoordenVerwijderen