dinsdag 23 november 2010

They're Coming To Take Me Away Ha Ha

Julian Strengers nam onlangs afscheid van het clubje dat hij zelf heeft opgericht, We Are Change Holland. 'Een beweging die zich niet slechts verzette tegen de gevestigde orde, maar constructieve actie ondernam, de harde vragen stelde, burgers informeerde en corrupte mensen confronteerde,' schreef Julian. Nou ja, zo had het misschien moeten zijn, maar in de praktijk vulde WAC de site met moemakende You Tube-complotfimpjes. Waarom Strengers zich na twee jaar terugtrekt, wordt niet helemaal duidelijk, maar zijn opmerking dat een door hem te nemen nieuw initiatief Infolutie (nog in de steigers) als hoogste prioriteit 'kwaliteit en betrouwbaarheid' zal krijgen, spreekt boekdelen.

Want Julian had zijn hielen nog niet gelicht of de achtergebleven Ivo pompte maar weer eens 22 'schokkende uitspraken door de elite' op de site, natuurlijk stuk voor stuk uit hun verband gerukt. 'Ja, ze (...) willen echt de bevolking doen laten krimpen. De meeste mensen hebben absoluut geen idee van een zeer donkere filosofie die zich verspreidt als een wildvuur onder de globale elite. Deze filosofie is een obsessieve geloof dat stelt dat de mensheid is uitgegroeid tot een soort kanker voor de aarde.'

Soms vraag je je af complottertjes als Ivo de Engelse taal wel machtig zijn. 'We need to continue to decrease the growth rate of the global population; the planet can't support many more people,' citeert Ivo Clinton-adviseur Nina Federoff en je zou toch zeggen, da's duidelijke taal. Als we de bevolkingsgroei niet afremmen, zal in de verre toekomst elk stukje groen voor woningbouw moeten worden benut en raken grondstoffen versneld uitgeput. Maar de groei reduceren is wat anders dan het decimeren van de bevolking, al dan niet met behulp van chemtrails en het vergiftigen van het drinkwater. Speciaal voor Ivo daarom deze klassieker uit de popgeschiedenis.

1 opmerking:

  1. Mooie blog weer :-)!

    Nu geen tijd/zin om het op te zoeken, maar er was ook zo'n soortgelijke uitspraak van Bill Gates (die zal vast ook wel tussen die 22 schokkende uitspraken staan) die ook totaal verkeerd geinterpreteerd werd door de 'complottertjes'.

    BeantwoordenVerwijderen