dinsdag 2 november 2010

Chemnuts

'VN erkent chemtrails en besluit tot wereldwijde stop op klimaatbeïnvloeding,' lezen we bij Xandernieuws: 'Het besluit om voorlopig te stoppen met het door onder andere chemtrails proberen te beïnvloeden van het wereldwijde klimaat werd genomen op de 10e VN-top over het Biodiversiteitsverdrag (CBD), dat in 1992 door 187 landen werd ondertekend en waarin ieder lid beloofde om de in eigen land én de in de Derde Wereldlanden voorkomende soorten en ecosystemen zo goed mogelijk te beschermen.'

Wat nu? Stoppen de illuminatie zomaar met het besproeien van de mensheid? In de Japanse stad Nagoya zijn afgevaardigden van de VN het een dezer dagen inderdaad eens geworden over een nieuw verdrag over biodiversiteit. Onder meer is afgesproken dat in 2020 tien procent van de oceanen tot natuurgebied wordt uitgeroepen. Er is met name gestemd tegen experimenten die worden samengevat als geoengineering, zoals het reflecteren van zonlicht, het oppompen van koud water in oceanen, het bemesten van oceanen en ja, ook het strooien van fosfaten hoog in de stratosfeer. Nergens in het hele verdrag wordt  gesproken over chemtrails, doodnormale vliegtuigstrepen waar YouTube tegenwoordig vol mee staat. Als je de complotters mag geloven wordt er zelfs boven Tiet Tjerkstradeel dagelijks gespoten.

Xander: 'Los van het feit dat Global Warming inmiddels uiterst omstreden en volgens velen ontmaskerd is als pure fraude, blijken nu ook de jarenlang in het geheim uitgevoerde risicovolle experimenten met onder andere chemtrails om de veronderstelde opwarming van de Aarde tegen te gaan niet te werken. Vooral op het alternatieve internet wordt daarom al langere tijd gedacht dat het sproeien van chemische stoffen met daarin torenhoge concentraties zware metalen eigenlijk bedoeld is om de bevolking ziek, zwak en weerloos te maken, zodat er straks zo min mogelijk verzet is als de Nieuwe Wereld Orde wordt ingevoerd. In datzelfde kader zouden chemtrails eveneens onderdeel zijn van plannen om de wereldbevolking fors te reduceren.'

Vreemd dan dat de Nieuwe Wereld Orde (lees: de VN) daar nu plotsklaps mee stopt. De logische consequentie van dit moratorium zou dus moeten zijn dat we geen vliegtuigstrepen meer aan de hemel zullen zien. Barracuda heeft een bruin vermoeden dat dit niet het geval zal zijn. Maar daar weten de complottertjes ongetwijfeld wel weer een sluitende verklaring voor te vinden.

1 opmerking:

  1. Ik dacht dat onder andere deze site verkondigde dat het enkel om contrails zou gaan, en dat klopt dus niet, die bewering sloeg dus als een tang op een varken. Het zou wel zo correct zijn wanneer de mensen die bij hoog en laag beweerde dat het enkel om contrails zou gaan hun ongelijk toegeven, dat zou wel zo netjes zijn.

    Ik ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen