dinsdag 30 november 2010

Wikifake

De eerste van honderdduizenden Amerikaanse diplomatieke geheimen die Wikileaks heeft gepubliceerd stonden nog niet online, of het complotvolkje had er al een oordeel over. Fake! 'De hele hype rond Wikileaks en de gelekte documenten die de Amerikaanse diplomatie in ‘een diepe crisis’ zouden hebben gestort is een spin die is bedacht door de macht cq. Amerikaanse intelligence-organisaties. Dat durven we nu met zekerheid te stellen,' ronkte Micha Kat bij Klokkenluideronline.

Goh, denk je nog, wat zou toch het belang kunnen zijn van de zittende macht om de diplomatieke verhoudingen zo op scherp te zetten? Geen probleem voor Kat, die weet werkelijk overal een draai aan te geven. Juist nu de wereld ten onder dreigt te gaan aan een totale crisis en van alle kanten wordt gespeculeerd op oorlogen (Iran, Korea) komen opeens deze ‘hypergevoelige’ documenten los die precies gaan over key foreign issues. Merkwaardig, zou Kat die Afghanistan lekken alweer vergeten zijn?

Ook een mooie: De persoonlijke geschiedenis van (Wikileaks baas) Assange is zeer slecht gedocumenteerd en bevat tal van onrustbarende details. Zo zou hij hebben rondgezworven met zijn ouders door de wereld, op 37 scholen hebben gezeten, dat soort dingen. Dit maakt het vrijwel onmogelijk zaken uit zijn verleden te checken. Klopt niet: Assange praat niet graag over zijn verleden, maar dat verleden is zeker niet onbekend, en hij heeft er wel degelijk over gesproken.

Nog meer? De potsierlijke ‘contra-info’ als zou Assange in Zweden ‘vrouwen hebben verkracht’ en daarvoor worden ‘gezocht’ lijkt bedoeld om hem geloofwaardigheid te geven zo van: wie door de macht wordt achtervolgd, moet wel informatie verspreiden die de macht in diskrediet brengt. Rare logica, de Zweedse affaire doet eerder afbreuk aan de geloofwaardigheid van Wikileaks.

Kat kan het 'business model' van Wikileaks ook al niet ontdekken, wat niet verwonderlijk is, want de site leeft van donaties. Staat nota bene groots op de site. 'Hoe verdient Assange zijn geld om al die vrouwen te verkrachten en de hele wereld rond te reizen?' O ja, en Google en Facebook zijn ook intelligence-operations vanuit de CIA. Dat u het even weet.

De aanhang van Kat slikt het meteen en komt met compleet nieuwe complotten. 'Ik vrees en volgens mij is dit proces al aan de gang om de echte kritische sites de mond te snoeren en het werk onmogelijk te maken. Je kunt zelfs dadelijk als terrorist worden bestempeld en zo opgepakt worden; gevaarlijke ontwikkelingen!'

Ja, complotters, had Barracuda verteld dat Klokkenluideronline gewoon een honey pot van de AIVD moet zijn? Of een geniale afleidingsmanoeuvre? Want hoe is het mogelijk dat Kat zonder aantoonbare verdiensten regelmatig naar Thailand vliegt, het pedoparadijs bij uitstek, en zich uitgerekend presenteert als pedostrijder? Waarom draagt Kat altijd een pet en een rugzak? Wat zit daar in? Waarom laat Kat reacties van de meest gestoorde reaguurders gewoon staan? Werkt hij soms aan een inventarisatie van psychische ziektebeelden? En nu we toch bezig zijn: is Barracuda eigenlijk geen een front end voor de NWO? Oplossingen in een envelop naar Postbus 20010, 2500 EA Den Haag. De winnaars maken kans op een blits cameraatje.

4 opmerkingen:

 1. Vooralsnog kun je dankzij de vrijgegeven stukken wel een goed beeld krijgen van de plannen die er achter de schermen gemaakt worden mbt het binnenvallen van bijvoorbeeld iran. Voor die mensen die van deze vorderingen op internationaal gebied nog niets afwisten zal het even schrikken zijn, terwijl het voor de meeste lezers van klokkenluideronline waarschijnlijk geen verassing is dat er zo over wordt gedacht. Ik ben trouwens erg benieuwd naar de te volgen stukken met betrekking op nederland, want de tot nu toe verschenen artikelen zijn er mijns inziens enkel om het zenden van nieuwe troepen aanvaardbaarder te maken voor de gemiddelde nederlandse burgermannetjes. Helemaal mee eens Moderator. Wikileaks is een CIA-uitvinding, van de “knappe” koppen aldaar. Er staat niets onthullend in behalve wat roddels. Merkel dit, Berlusconi ijdeltuit, Putin -die met z’n vrienden zo’n beetje heel Rusland berooft heeft van eigendom van natuurlijke bronnen- zou banden hebben met georganiseerde misdaad/FSB.
  De media schrijven alleen over het feit dat er gelekt is maar voor de rest is er niets belangwekkends gelekt. Ik hoorde net bovendien nog iets alarmerends! Die militair Manning die nu wordt vastgehouden voor de ‘diefstal’ (wat met mij nog net niet het geval mocht zijn van DE bin-shit/moos-zaad bytheway!) van de documenten stal ze al vorig jaar en werd in mei gearresteerd; al die tijd wist de VS dat dus maar er werd niets ondernomen de publicaties tegen te houden. Sterker nog: vijf media kregen zelfs voorinzage! Al die tijd is er ook geen aanklacht geformuleerd tegen deze Manning...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je spreekt jezelf nogal tegen, judassen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan de reeks onthullingen door Wikileaks lijkt voorlopig geen einde te komen. Een 5.600 pagina’s tellend document uit de diplomatieke communicatie van de VS weerlegt de beeldvorming rondom de aanslagen van 11 september 2001.Ruim negen jaar lang gingen westerse media en autoriteiten uit van een brute aanval door Joden en vrijmetselaars, met de expliciete goedkeuring van een kongsi in de Amerikaanse regering. Het document, onderdeel van de mega-onthulling van afgelopen zondag, schetst de contouren van een samenzwering door een groep islamitische terroristen.
  Het complot zou zijn beraamd door terroristen uit de islamitische wereld, met aan het hoofd de Saoedische multimiljonair Osama bin Laden. In de documenten is sprake van 19 hoofdzakelijk Saoedische jongemannen, die de vier toestellen zouden hebben gekaapt. Bert Bokhoven, hoogleraar Politieke Wetenschappen aan de Open Universiteit, noemt de nieuwe theorie hoogst opmerkelijk. ‘Bin Laden stond in het verleden juist bekend als anticommunist en bondgenoot van de Verenigde Staten. Het is raar dat hij wordt genoemd als brein van de aanslagen van 11 september.’
  De Joodse wereld reageert opgelucht op het uitgelekte nieuws. ‘Al sinds de Oudheid krijgen wij de schuld van het leed in de wereld’, aldus rabbijn ?Shlomo Buchelstein. Eugène Kampenaar van de vrijmetselaarsloge Den Haag is minder blij met de nieuwe complottheorie. ‘Voor het eerst sinds de laatste pestepidemie hadden we iets om trots op te zijn. Nu zijn we weer gewoon een stel niet serieus te nemen ambtenaren in hun midlifecrisis.’
  De onthulling van de nieuwe lezing is gênant voor de VS, die hun hele beleid van de afgelopen jaren moeten herzien. Minister Clinton van Buitenlandse Zaken maant tot kalmte en benadrukt dat ‘de waarheid van Wikileaks slechts één verhaal is, zoals er vele zijn‘. ‘We moeten waken voor snelle conclusies. Zolang we Bin Ladens kant nog niet hebben gehoord, hebben de Joden het nog gewoon gedaan, in een duivelse alliantie met de vrijmetselaars.’

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
  vakantiehuis dordogne

  BeantwoordenVerwijderen