dinsdag 9 november 2010

Groene Paprika Partij

Domrechts lijkt zich zo langzamerhand meer met links bezig te houden dan links zelf. Zo daalt er in hun ogen weer eens een niet aflatende stroom linkse kritiek vanuit de (o zo objectieve) media op het rechtse kabinet neer, waarbij NOS die een bastion van door de belastingbetaler gefinancierde neutraliteit zou moeten zijn wederom 'een bedenkelijke rol' speelt. En als PvdA en GroenLinks praten over verdergaande politieke samenwerking, dan moet daar onmiddellijk stelling tegen genomen worden, want stel je toch eens voor dat zo'n links machtsblok bij de eerstvolgende verkiezingen dat mooie gedoogkabinet achter zich laat.

Want dat is natuurlijk de voortdurende angst van domrechts: dat het toch al breekbare kabinet al na een aantal maanden slagzij maakt, hetzij door geruzie van het CDA, hetzij door aanvallen van links, of nog veel erger: verrotting van binnenuit. Want wat maken de rechtse blogjes zich de laatste dagen weer druk over die vervelende Hero Brinkman, die ook nog eens in het linkse bolwerk Vrij Nederland aangaf dat de PVV er niet verstandig aan heeft gedaan in een 'gedoogvariant te kruipen'. Diezelfde Brinkman heeft het ook nog eens in zijn hoofd gehaald om een notitie over een verdergaand democratisering te schrijven. Dat zet de deur wagenwijd open voor geruzie, splijtzwammen en de marginalisering van Geert.

En ze waren net zo lekker bezig om al die linkse hobby's te slopen, inclusief een mooie petitie tegen de Publieke Omroep, vonden de fanclubjes van Geert. Nee, die Groene Paprika Partij die hervormend en behoudend links samenbrengt komt hoogst ongelegen Laat Rutte Geert eerst zijn werk afmaken.

2 opmerkingen:

 1. Nieuwe oogst:

  Minister Gerd Leers voor Immigratie en Asiel heeft vergeefs geprobeerd Geert Wilders aan de telefoon krijgen om hem uit te leggen waarom hij in een EU-vergadering maandag niet tegen opheffing van de visumplicht voor Bosniërs en Albanezen stemde.

  Leers zei dat woensdag in Nieuwsuur.

  Wilders was kwaad over het optreden van Leers in Brussel en verweet hem een gebrek aan ruggengraat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zal u niet ontgaan zijn. Er is wederom een PVV'er in opspraak gekomen wegens crimineel gedrag. Dit is, inclusief de eerder geschrapte kandidaat-Kamerleden Van Hemert, Brogt en Markuszower, al de achtste. Als we alleen de vijf huidige PVV-Kamerleden meetellen, is nog steeds meer dan 20% van de huidige PVV-fractie beschuldigd van crimineel gedrag. Significant meer dan de 13,8% van de jonge Marokkanen in Gouda.

  Trouw wist in september jongstleden naar aanleiding van een rapport van de Erasmus Universiteit nog te melden dat de criminaliteit onder de Marokkaanse jeugd verschilt per stad, waarbij het geplaagde Gouda, waar Brinkman het leger wil gaan inzetten, bovenaan stond met 13,8%. Toch is dat cijfer nog steeds beduidend lager dan het percentage PVV'ers in de Tweede Kamer die verdacht worden of werden van een misdrijf. Zo kwam gisteren in het programma Uitgesproken WNL de nieuwste rel naar voren, uitgezocht door Crimesite.nl. Ditmaal dus de woordvoerder voor Wonen en Wijken, Eric Lucassen. Deze zou zijn buren jarenlang geterroriseerd hebben.

  De stand tot nu toe:

  1. Dion Graus – openlijke geweldpleging, stalking van meerdere vrouwen, fraude met zijn cv
  2. Hero Brinkman – bedreiging, openbare dronkenschap, diefstal (van bier) en openlijke geweldpleging
  3. Mellony van Hemert – cv-fraude (opgestapt om "medische redenen")
  4. Arjan Brogt – oplichting (ineens "verdwenen" van de kandidatenlijst)
  5. Gidi Markuszower – verboden wapenbezit (opgestapt na "aanhoudende negatieve berichtgeving")
  6. Jhim van Bemmel - faillissementsfraude
  7. Marcial Hernandez – openlijke geweldpleging
  8. Eric Lucassen - bedreiging, openlijke geweldpleging

  Wilders heeft gezegd dat hij de kwestie Lucassen 'tot op de bodem' gaat uitzoeken. Lucassen zelf ontkent in alle toonaarden, en stelt dat het om een langlopend conflict over hondenpoep ging, en hij zich niet schuldig heeft gemaakt aan de daden waarvan hij beschuldigd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen