donderdag 25 november 2010

Jay Eff KayDaar gaan de complottertjes weer, Micha Kat voorop: oud-worstelaar Jesse Ventura heeft de hand weten te leggen op een tape waarop een 'cruciale bekentenis' te horen is over de moord op Kennedy. De CIA zou persoonlijk de hand hebben gehad in het ombrengen van JFK.

Duh! De suggestie dat de CIA verantwoordelijk is voor de dood van Kennedy horen we al jaren, en het lijkt wel alsof de JFK complotten, net als die rond 9/11, alsmaar idioter worden. In de televisieshow van Ventura, dat weer eens als los zand aan elkaar hing, overhandigde diepkeel Ron in rolstoel (slaapt met revolver onder zijn kussen) CIA-documenten aan Ventura waaruit moet blijken dat de latere president Richard Nixon betrokken was bij een complot dat Castro om zeep moest brengen, en toen Kennedy daar een stokje voor wilde steken na de mislukte invasie door Cubaanse ballingen in april 1961, zou JFK zelf zijn omgebracht met Lee Harvey Oswald als patsy. Vervolgens was het de bedoeling dat Castro de schuld kreeg, zodat er eindelijk een valide reden was om hem beentje te lichten. Hoe verzin je het.

Maar het kan nog gekker. Ventura linkt deze hele affaire ook nog eens aan het Watergate-schandaal rond Nixon begin jaren zeventig. The official story: er werd een inbraak gepleegd om erachter te komen of de Democraten illegale giften hadden ontvangen en of het Cubaanse bewind van Castro had bijgedragen aan het verkiezingsfonds van de Democratische tegenkandidaat George McGovern. Aluhoedje Ventura: Nixon had de CIA om gevoelige informatie over Cuba en Nixon gevraagd en de cover up moest zo snel mogelijk in de doofpot. Bij die inbraak waren dezelfde personen betrokken als eerder bij de Castro operatie.

Een van hen, Howard E. Hunt, heeft op een geluidscassette allerlei - redelijk vage - 'details' geopenbaard aan zijn zoon. Deze 'bekentenis' circuleerde trouwens al enkele jaren op internet, maar alleen complotblogjes vinden dit soort nieuws nog geloofwaardig. De bron van rolstoel-Ron leeft natuurlijk niet meer, zodat de authenticiteit weer eens niet is vast te stellen, en veel feiten rammelen nog erger dan een oude schoolbus. Kortom, complotters, ga eens wat nuttigs doen met jullie tijd. Bijvoorbeeld: welk geheim CIA wapentuig werd hier ingezet?

3 opmerkingen:

 1. Dus als ik het goed begrijp onthullen die CIA documenten een CIA complot. Logisch, nietwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat de MSM elke ochtend eerst even op de site van Micha Kat gaat kijken wat ze vooral die dag niet moeten publiceren. #selffulfilling prophecy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit artikel leek me anders wel interessant, maar dat is misschien alleen omdat het er wat doorwrochter uitziet dan een aflevering van 'conspiracy theory':

  http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=22071

  BeantwoordenVerwijderen