dinsdag 16 november 2010

Stoute PVV

Lucassen mag dus gewoon blijven zitten. Natuurlijk had Wilders hem allang uit de partij gezet, maar dat komt nou even niet goed uit. En dan bedenk je een mooi excuus: Genoeg gestraft. Nou ja, de meest lieve en zorgzame buurman van Nederland wordt de woordvoerderschappen op het gebied van Wijken en Defensie ontnomen, dus zit Eric eigenlijk een beetje voor paal in de kamer. Maar nood breekt wet. Per slot van rekening mocht de kopstotende Marcial Hernandez ook blijven. Pappen en nathouden.

Inmiddels is men bij Het Vrije Volk, de onofficiële spreekbuis van Geert, druk aan het dweilen geslagen, want 'links heeft weer eens wat gevonden. Een heel stoute PVV.' Uit gelekte stukken, dat moet schrijver H. Numan helaas tandenknarsend toegeven, blijkt dat Lucassen inderdaad iets gedaan heeft 'wat (...) niet mag'. Doch: 'Iets dat overigens veel te vaak op scholen en universiteiten gebeurt: vrouwelijke studentes pijpen zich een hoger cijfer. Of laten zich volblaffen voor een voldoende. Daar horen we vrijwel nooit wat over, want dat komt links niet goed uit.'

En dus heeft Human een leuk ruilhandeltje bedacht: Lucassen mag zijn zetel ter beschikking stellen alleen als links eerst even schone opruiming houdt binnen eigen gelederen. En Numan vindt het best knap van Lucassen dat hij stil zit als hij wordt geschoren. 'Wetende dat alle PVV kamerleden, dus hij ook, hoe dan ook met linkse elektronen microscopen onderzocht worden. Elk miniem vuiltje wordt buiten proporties opgeblazen.'

De draaikonterij van domrechts gaat de PVV en zijn achterban niet echt helpen, vermoedt Barracuda. De PVV zit nog maar enkele weken in het pluche, of de boot is aan aan alle kanten lek. Net als bij de LPF in 2002. Want we zijn er nog niet: de Hero Pomme Grenade kan de PVV nog duur gaan smaken. En dan helpen zelfs roeispanen niet meer.

UPDATE:  weer een kopstoot. De nummer  23 op de PVV lijst blijkt een veroordeelde pornoboer, die sitenamen als Kutgeil.com en Zaadsnol.com liet registreren.

1 opmerking:

  1. PVV-Kamerlid en ex-atleet James Sharpe heeft zich schuldig gemaakt aan geweld en misleiding. De PVV'er stak als atleet de toenmalige tienkampkampioen Robert de Wit met een spike in het gezicht. Ook bedreigde hij een starter. Binnen de atletiekwereld stond hij bekend als gewelddadig. Na zijn sportloopbaan is een bedrijf onder leiding van Sharpe twee keer bestraft wegens grootschalige misleiding van consumenten.

    BeantwoordenVerwijderen