maandag 18 februari 2013

Bezinning

Arend Zeevat van Arendsoog Argusoog had de bom vrijdag al laten vallen in zijn wekelijkse radioprogramma. Argusoog zou even pas op de plaats maken om een 'omslag in onze belevingswereld tot stand te brengen ten aanzien van waar wij onze focus op willen richten'. Het afgelopen jaar had hij zijn eigen onvolmaaktheid meerdere malen teruggespiegeld gekregen, vertelde Zeevat, alias Willemuyn.Tijd voor introspectie, klankhealing en lotushouding.

De uitzending, gekenmerkt door aanhoudende nies- en hoestbuien van Micha Kat, had als thema Waarheen, waarvoor, en daar hadden de usual suspects eigenlijk ook geen antwoord op. We hoorden de sonore stem van nulpuntenergiegoeroe Rob van der Zon zeggen dat het weinig zin had om de externe machten nog langer te bestrijden ('koplampstaren'), alsof hij die wijsheid al jaren in pacht had. Hoe dan ook, Zeevat kondigde een bezinningsperiode aan, waarin vooral de geschreven activiteiten voor onbepaalde tijd op een laag pitje worden gezet.

De aanhang begreep er niks van. Was de site soms gehacked?  'Laag pitje? De pit moet HOGER. Nederland slaapt nog steeds. Langzaam worden de geesten rijp gemaakt beter zeg maar: platgespoten door de tv, in slaap gesust door de kranten, verslapt door het consumentisme, een rad voor ogen gedraaid door onze politici.'

Iemand die meteen geschrokken reageerde was zelfverklaard pedojager Ben van de B., die het Argusoog-platform maanden geleden al heeft gekaapt voor een persoonlijke vete tegen de voogden van zijn kinderen. En er bovenal de oorzaak van is dat Arend tegenwoordig als kale kip door het leven gaat, dank zij een 'onmogelijk te betalen dwangsombevel van 164.000 euro'. Arend bedoelde ongetwijfeld zichzelf toen hij in de radio-uitzending opmerkte: 'Willen we onze focus blijven richten op de onvolmaaktheid in de buitenwereld die wij persoonlijk niet kunnen veranderen en als groep blijkbaar ook niet zoals tot nu toe gebleken is, maar wat kunnen we daar op een innerlijk, persoonlijk niveau mee?'

Met andere woorden: Arend is een beetje moe geworden van het bestrijden van illusionatie, pedocratieën, Demmink-doofpotten en andere grotendeels ingebeelde schimmen op het behang, die hem zowel materieel als geestelijk eerder armer dan rijker hebben gemaakt. Barracuda vermoedt dan ook dat Arend, zodra hij uit de Gordiaanse knoop is gekropen, de veilige kant kiest en Arendsoog het platform wordt voor spiritueel kantklossen en yogisch vliegen. In elk geval alles dat niet pijn aan de portemonnee doet.

45 opmerkingen:

 1. Hij gaat wandelen in de "tuin der bezinning" ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, die Ben. Arend MAG helemaal niet stoppen met zijn saait, want zijn dochters worden op WALPURGISNACHT met VOLLE MAAN ontvoerd naar TSJECHIË en hij was net van plan om ze te gaan BEVRIJDEN.

  BOVENDIEN DOET MICHA FOEKIEFOEKIE MET DE WEBMASTERETTE VAN NIBURU.CO!!!!1111!!!

  dus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De schroefjes die zijn aangezet helpen dus. En over smaak valt niet te twisten, vandaar dat Niburu dus zo liefdevol over Micha bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een blik gekken wordt daar weer opengetrokken: 'Weet dat meerdere niet- aardse wezens jullie juist nu tot bezinning moesten brengen, anders komt de nieuwe zuiverheid der transformatie, vergiftigd door de onwetendheid der gelede kennis in de mind van de mensheid, niet geheel en zuiver genoeg door! Niets van de oude structuren blijft over!!!'

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En die Vd Brink zit de hele boel weer onder te schijten met zijn letterbrij. Als Zeevat nou echt verstandig is, schopt hij Vd Brink er definitief uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Ben is helemaal los, die wordt met de dag fanatieker. Hij raadt zelfs psychische hulp aan van een bekende psycholoog. En de kans dat hij en Leonie hun kinderen ooit zien wordt met de dag kleiner. Maar gelukkig zijn er andere hulpvaardige sites die Ben graag willen helpen.

   Verwijderen
 6. Ach Arend of welke werkeloze cyberbedelaar dan ook kan met een beetje inventieviteit zo weer als bedelmonnik om het even in welke grote stad uit de voeten. LETTERLIJK zoals deze charlatan ons laat zien hahaha. Een beetje zoals de heren met veel duimenzuigerij 'gemankeerd' en wel eveneens van hun publiek verwachten he!? Ik bedoel dus dat er op beide sites altijd wel op de voorgrond een donatiemogelijkheid pontificaal meepronkt. Is het niet om Arend uit de financiele sores te halen dan wel om Micha de gelegenheid te geven om na wat dronkemaanspraat over inhalige joden (waar die wel een punt mee scoort want dronken mensen en kinderen spreken altijd de waarheid?) met een paar blauwe kijkers nog zijn roes te kunnen laten uitslapen. O ja en Ben leest hier vrolijk mee want dit gefuckte plaatje van mij gisteren blijkt inderdaad ineens ook deel v/e samengesmeed complot uit te maken. En in dat licht bezien snijdt hetgeen deze commenter HIER stelt dus dan ook wel weer hout.

  Voor de rest moet er hier zoals geendank hierboven inderdaad ook stelt niet zo roddeltanterig over de 'alternatieve' media gedaan worden. Laat een ieder toch gewoon zijn electronische plasje kunnen doen. En wanneer dat nou wel of geen consekwenties voor de dader of slachtoffer blijkt te hebben, dat zal in dit overgereguleerde systeem heus wel tot ieders tevredenheid met de nodige represailles vroeg of laat aan de orde worden gesteld. Is dat niet strafrechterlijk dan wel onderling of via de karmische wet van wederkerigheid die doet heus wel haar werk altijd in de vorm van een zich revancherende BITCH komt doen. (3x deze keer...) Zo goed als niet nagekeken maar ik ben nu eenmaal geen foutloos pennende Breedveld. Het gaat er bij mij vooralsnog altijd om de inhoud en dus niet de 'literair' volmaakte vorm waarin mijn onschatbare behoeftes aan inzichten hier altijd met veel hilariteit worden ontlast. Vond je gisteren trouwens erg vermakelijk bespeelbaar DP. WVA...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vond de fout zo irritant lelijk dat ik het toch niet kon laten hem hieronder alsnog in de bedoelde volgorde te plaatsen:

  "Is dat niet strafrechterlijk dan onderling of via de karmische wet van wederkerigheid die dat heus wel altijd in de vorm van een zich revancherende BITCH komt doen."

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @papi

  niet zo roddeltanterig over de 'alternatieve' media gedaan worden. Laat een ieder toch gewoon zijn electronische plasje kunnen doen.

  Als die "alternatieve" media verworden tot een instrument van haat, misdaad en domheid en dat tot overmaat van ramp aan een soort machtsstreven koppelen, ligt dat anders. Als het nog warme lijk van een kind dat zelfmoord pleegde misbruikt wordt voor persoonlijke rancuneuze doelen, als het constante streven is om alles wat we in dit land gemeenschappelijk opbouwden te ontwrichten en ondermijnen, als het gaat om het verspreiden van haat tegen Joden of andere groepen, als het gaat om het creëren en instandhouden van een constante sfeer van angst en achterdocht, als er dag in dag uit een soort stalkterreur vanuit de complottertjes plaatsvindt, dan heeft dat niets meer met een "electronisch plasje doen" te maken en alles met misdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou eigenlijk wel bezwaar willen maken tegen het begrip 'alternatieve media' voor Kat en consorten. Ik zou die term eerder gebruiken voor blogs als Geenstijl en enigszins voor joop.nl en dergelijke sites. Waar dus in ieder geval serieuze berichten staan in de zin dat ze niet compleet bij elkaar gefantaseerd zijn.

   Verwijderen
  2. Jij als een bewust met DE welbekende plaat voor de kop rondparaderende jood hebt wat hegeen je hierboven allemaal aanhaalt helemaal niets meer te willen of nog met enige geloofwaardigheid te kermen! Ik moet bij al die hypocriet 'anti-semitisme' steunende joden altijd aan dit tafreeltje denken. Nogmaals ken je geschiedenis in dit opzicht voordat je je reputatie zoals joden dat graag doen weer eens in netelige zaken gaat lopen steken. Daar verandert het internet voor wie nou wel/niet wil ZIEN helemaal niets meer aan. En dat spijt mij absoluut niet! Wat dat betreft kan ik tot aan een beperkt niveau met meer respect tegen een jood als Micha aankijken, die ondanks zijn cultureel/mennende achtergrond en zijn tevens hoog opgeven van deze charlatan toch wel over deze zaken aan meer transparante geschieds overdracht HEEFT te doen! En dat is met bewust desinformerende criminelen zoals jij samen met dat wannabè collegatje van je hier echt met geen mogelijkheid meer op een intellectuele wijze nog in realiteits gebonden banen te leiden. Leer mij die frustrerende modus kennen zeg! Dit is BTW het laatste dat ik hier bij Barracuda nog over dit onderwerp met jou of ziva wil behandelen. Voor het water naar de zee dragen zijn er heus genoeg andere useful-idiots te vinden. Soìt...

   Verwijderen
  3. hebt wat hegeen je hierboven allemaal aanhaalt helemaal niets meer te willen of nog met enige geloofwaardigheid te kermen!

   Ik lig anders voor op mijn targets.

   Verwijderen
  4. Dit is BTW het laatste dat ik hier bij Barracuda nog over dit onderwerp met jou of ziva wil behandelen. Voor het water naar de zee dragen zijn er heus genoeg andere useful-idiots te vinden.

   Mooi, als dat vooral betekent dat we nu eindelijk verlost zijn van dat obsessieve anti-semitische geleuter van je, dan zou dat een mooi begin van het jaar zijn, en voor jou een uitgelezen kans om te tonen dat er wel degelijk meer tussen je flaporen plaatsvindt dan het hol rondstuiteren van verwarde internetmist.

   Verwijderen
 9. Over smaak valt idd nooit te twisten, maar als DIT de nieuwe wederhelft van Kat is, kan ik toch ook wel beamen van haar uitstraling gecharmeerd te zijn hoor. En nu niet gelijk met dat vreselijke hypocriet/belerende vingertje aankomen he? Wie de schoen enz...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie het helemaal voor me... Hopen maar dat de intuitieve harpklanken van multitalent en sterretjesmens Femke een kalmerende en helende invloed hebben op Micha's aura.

   Verwijderen
  2. En Micha beschuldigt nu Gerard Spong van moord, samen met Demmink natuurlijk. Alleen geloof ik dat Spong van een ander kaliber is dan Jan Vlug dus dat zal spannend worden. De nieuwe vriendin van Kat ziet er leuk uit, maar ik vraag me werkelijk af welke aantrekkingskracht Micha heeft. Ach ja, als je strijd tegen het kwade dan krijg heb je veel groupies.

   Verwijderen
  3. Papi laat zijn eigen dromenland weer eens vooruit op de feiten wandelen. Femke is niet het nieuwe vriendinnetje van Micha. Femke is/was van Anton Teuben's Niburu.NL.

   Micha's nieuwe vriendinnetje is een van de 2 dissidenten van Niburu.CO, en heet Alexandra.. Same site, different flavor.   Verwijderen
  4. Zo te zien is Femke Bloem in ieder geval wel 'kosher', ziet er Turks joods uit, dezelfde joodse bloedlijn als Micha. Met de 'goyim' mag je alles doen maar voortplanten schijnt kosher te moeten.
   Overigens is/was Micha's vriendin die dame die fietstochten in Laos organiseerde, blonde mevrouw, die niet lang geleden ook in Micha's flimpjes op de achtegrond in badjas liep.

   In dit 'draadje' wordt ze genoemd of in ieder geval gelinkt naar haar website waar foto's staan van fietstochten met Micha en z'n vriendin.

   http://www.anarchiel.com/index.php/stortplaats/toon/micha_kat_fakery/P400/#131394

   Verwijderen
  5. Hier de site trouwens van Micha's vriendin

   http://www.vientianebycycle.com/about.php?contID=2&lang=En

   Beetje niveau massamedia-diarree dat voornamelijk bestaat uit roddels, seks, vreten en schijten. Goedgekeurd door Barracuda. Geloof in de massameddia-diarree, zij spreken de waarheid de rest is onzin anders dan ben je een 'complottertje'.

   Verwijderen
  6. Jaha alle media is in handen van NWO. En allemaal berichten ze hetzelfde, allemaal ter eerdere glorie van de Bilderbergjes. En de alternatieve media is zo onstellend goed, dat je op het puntje van je stoel zit als je leest.

   Alleen hebben die ook de euro ontdekt, zijn net een kerk geworden waar gezweefd mag worden, allerlei onzinnige complotten, necrofilie niet tot de zonden behoort zolang je maar betaald. En zelfs het lulligste slaapkamertje heeft nog een prijs waar je u tegen zegt. Welkom in de andere wereld, waar je gewoon getild wordt, maar dat mag geen naam hebben.

   Verwijderen
  7. RESURRECTION
   Jesus Christ you've come out of hiding
   Just sign here on the dotted line
   I'll see you're OK
   I'll say to you expenses are high
   Seeing you've made it before
   I'll take 20% and no more (Gross)
   Oh, tell me Lord did you happen to bring with you
   A saleable piece of the cross
   Crown of thorns
   A disciple or two
   We'll sell them Jesus hats
   Jesus socks
   Jesus coats
   We'll sue the Pope
   Jesus shoes
   [ From: http://www.metrolyrics.com/resurrection-lyrics-manfred-mann.html ]
   Jesus dirty books too
   I wonder what will Billy Graham do
   Let me say how much I respect your wish
   To feed the multitude with 5 loaves and a fish
   But I'm sure you'll see by going on the road with me
   Will make the needy pay
   There's more money that way
   We'll sell them Jesus hats
   Jesus socks
   Jesus coats
   We'll sue the Pope
   Jesus shoes
   Jesus dirty books too
   I wonder what will Billy Graham do

   Zong Manfred Mann al een lange tijd geleden.


   Verwijderen
  8. Dat was te hilarisch geweest, want Femke's relatie met de Illuminati is nogal prominent:

   Al vanaf jonge leeftijd houdt zij zich bezig met mystiek en esoterie. Haar zoektocht deed haar bij verscheidene spirituele stromingen belanden zodat zij ervaring heeft opgedaan met de methoden van o.a het Rozekruis (AMORC), Prana Healing, Magnified Healing, Ceremoniele Magie (O.T.L.A), Gardnerian Witchcraft en uiteindelijk de Chakra Yoga. Ook is zij gediplomeerd Kunstzinnig Therapeute.

   Crowley was dus degene die AMORC van een charter voorzag, ze is lid van de O.T.L.A. (maakt via de Servants of the Light deel uit van de golden Dawn waarvan Crowley lid was) en Gardnerian Witchcraft kan ook herleid worden naar Crowley.

   Als je je afvraagt wat de relatie tussen AMORC en de Illuminati is, is deze brief die ik op het Warburg instituut fotokopieerde van belang. Alle clubjes hierboven doen nogal veel moeite om hun relatie met Crowley te ontkennen en gaan dan ook nog eens de loeminadie verdacht maken, terwijl ze zonder niet hadden bestaan.

   Verwijderen
  9. Dan is de cirkel toch rond, past goed bij 'baphomet' Micha Kat. Na de ontdekking van 'baphomet' door oplettende kijkertjes (iets waar ze helemaal geen rekening mee hadden gehouden, oplettende kijkers) snel heeft weggegooid in het water. Net zoiets als Micha een hakenkruis aan de muur had gehad en nadat het opeens toevallig zichtbaar is geworden dan maar had weggooit. Hmm ohja, de lezertjes geloven toch alles wel.

   Verwijderen
  10. Micha heeft dus geen relatie met Femke, maar Alexandra als ik Ziva goed begrijp. Als het al waar is, want de bron van die informatie is Ben vd Brink. zo zie je maar hoe een verhaal een eigen leven kan gaan leiden.

   Maar ik las Femke's spirituele CV en voor de zoveelste keer viel het me op hoe vuistdiep de complottertjes in de illuminati zitten, zonder het zelfs maar door te hebben van zichzelf.

   Verwijderen
  11. Goed opgemerkt, Jeroen.
   Ja, de 'complotters' zijn zelf juist die verfoeide 'Illuminati'; de ingewijden, de verlichten, de wakkeren, de bewusten etcetera.
   De Illuminati bestaan wel degelijk. Kijk naar David Icke, kijk naar Arend Zeevat, kijk naar Marcel Messing, kijk naar Micha Kat, kijk naar Jordan Maxwell, Femke Bloem, Martin Vrijland, Rob van der Zon etcetera....

   Kijk naar al die Luciferiaanse metafysica van verlichting, bewustwording, ontwaken en spirituele groei die verkocht wordt binnen de complot theorie industrie.
   Femke Bloem zit vuistdiep in Gerald Gardner en Aleister Crowley, alsmede Hindoe en Boeddhistisch satanisme.
   Er is niets satanischer dan reincarnatie en de dualiteit, waar deze constructie waar we in leven op gebaseerd is. Dat is een vicieuze cirkel, een gevangenis.

   Verwijderen
  12. Ik denk ook niet dat Micha en Alexandra een romantische relatie hebben. Kat zit in zijn depressieve fase en dan zakt het libido aanzienlijk.

   Alexandra is de woordvoerster van dat nieuwe speeltje van Micha Kat; de SNMG. En de doelstelling van dat vehikel is o.m. afstemmen van publicatie's en zienswijze. Alexandra propagandeert dus de Micha Kat agenda, of beter gezegd fungeert als een support-group voor de Micha Kat show.

   Het is sympathiek dat Alexandra zo volmondig achter het eerste en enige nieuwe lid van haar alternatieve media journalisten club gaat staan, maar het heeft wel een heel erg hoog middelbaar school niveau inclusief alle daarbij behorende faal-regalia.

   Verwijderen
  13. @Nosce Orbis

   Mij is het er vooral om te doen dat al die clubjes hun historische banden nogal hardnekkig ontkennen, Crowley vaak demoniseren en dat je leden zelfs nog geregeld terugziet bij de complotters, waar ze dan zogenaamd de "illuminati" bestrijden. Maar het concept van wat die illuminati zouden zijn is helemaal verward, waardoor ze niet zien dat ze het over zichzelf in de (lach) spiegel hebben.

   Om elke vorm van persoonlijke of spirituele groei te betitelen als "luciferiaanse metafysica" vind ik wat ver gaan, maar dat hoef ik niet filosofisch te onderbouwen met een of andere metafysische suikertaart. Daar werd voldoende wetenschappelijk onderzoek naar verricht. Dan heb ik het vooral over neurologische effecten en permanente (gemeten) gedragsveranderingen die het gevolg kunnen zijn van "spirituele" beoefeningen: onderzoekers als James Austen met Zen and the Brain interesseren me, of Gelhorn en Kiely met hun trophotropische en ergotropische systemen in het menselijk lichaam. Of Fischer met zijn Cartography of the Ecstatic and Meditative States, of Davidson met zijn onderzoek naar extreme ergotropische staten in het soefisme en het charismatisch christendom. En natuurlijk Deane Shapiro met zijn overkoepelende theorie.

   Overigens vind ik het wel grappig dat je het hebt over "Boeddhistisch Satanisme", terwijl je in de laatste zin een vrij orthodox Boeddhistisch standpunt verkondigt. Want het Boeddhisme is er natuurlijk nogal op gericht om het Wiel van Samsara los te laten.

   Verwijderen
  14. en dan ziet "verlichting" er volgens James Austen ineens zo uit:

   What could explain an enveloping light?

   Acetylcholine nerve cells down in the brain stem normally send volleys of impulses up to influence the visual pathways. The net result of this is that more visual messages now flow through the lateral geniculate nuclei. These moments of enhanced visual transmission occur especially during that transition period between slow-wave sleep and desynchronized sleep. An extra surge of visual excitation could be perceived as light as it goes on next to relay through the superior colliculus, the zona incerta, and the pulvinar of the thalamus. Normally, it will also be within such higher-order projections that we start to develop a subliminal awareness of the space all around us. The experience of an enveloping light could arise when additional impulses, signaling “light,” spread throughout this normally subliminal “sense of place.”

   Verwijderen
  15. Ben daarvan overtuigd dat "neurologische effecten en permanente (gemeten) gedragsveranderingen" plaatsvinden maar hoe bereik je die? Heb nog geen goed boek daarover gevonden met praktische instructies. Heb jij een tip?

   Verwijderen
  16. Ik ken heel veel boeken met praktische tips. Als je wat specifieker kan aangeven wat je precies zoekt kan ik je misschien betere tips geven, maar "one man's meat is another man's poison".

   Als je praktische en beknopte inleidende instructies voor beoefeningen uit de Golden Dawn zoekt, kan ik je (ondanks de argh titel) Israel Regardies One year manual; twelve steps to spiritual enlightenment aanraden, of Self initiation into the Golden dawn Tradition van de Cicero's. Wat thelemische magie betreft is Lon Milo duquette's Magick of Thelema een aanrader en zeker ook Eshelman's onvolprezen Mystical and Magickal System of the A.'.A.'. Als je wat geinteresseerder bent in Boeddhisme kan ik je de Seven point mindtraining van harte aanbevelen, die al in de twaalfde eeuw door Geshe Chekawa opgesteld werd.

   Je zou dit allemaal als inleidende, praktische instructies kunnen zien. Maar misschien ben je wat gevorderder of vind je dat van jezelf. Dan zouden andere praktische instructies zinvoller zijn. Ik geloof overigens niet in de absolute waarheid van zulke systemen, het zijn gereedschappen. Upaya zouden ze dat in het Boeddhisme noemen.

   Verwijderen
  17. Overigens ben ik zelf min of meer dissident in de A.'.A.'. omdat ik vind dat dit boekenlijstje aan een update toe is. Maar goed.

   Verwijderen
  18. Dank voor de tips, ben zelf meer geïnteresseerd in de Westerse mystiek dan Oosterse dus zal dat boek van Israël Regardies eens lezen.

   Verwijderen
  19. Haha, maar alle westerse mystieke systemen hebben wel iets van yoga geïntegreerd. Aan die Oosterse mystiek ontkom je dus niet in de praktische zin van het woord, maar het kan wel op een westerse manier geframed worden, zoals in Crowley's Eight lectures on Yoga.

   Hier trouwens nog een mooie biografie van Regardie.

   Verwijderen
 10. pluskudo voor Gopal! Hij kwam er helemaal zelfstandig achter dat er eigenlijk geen enkel verband is tussen de familie van Zuylen van Nijeveld en de familie Rothschild:

  Deze familie stond en staat volledig los van de Van Zuylen van Nijevelt die het familielandgoed Duinrell als pretpark exploiteren. Ik wilde dit vermeld hebben omdat de suggestie reeds gewekt was dat Duinrell ook iets met de Rothschilds te maken zou hebben.

  Dit werd niet gesuggereerd, maar keihard gesteld. Niet alleen dat, ook werd de conclusie getrokken dat er dus sprake was van een satanisch rituele pedofielenmoord.

  De enige "aanwijzing" dat het hier een satanische lustmoord zou betreffen is dus dat een restaurant in dezelfde straat in het verleden de naam "Lucifer" droeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dus die volstrekt onsamenhangende en voornamelijk uit wartaal bestaande "discussies" met gekken als Van der Zon, Kat, Vergeer, Vogel, Oortwijn, Oldenkamp, Vrijland, Ben van den Brink, behoren nu tot het verleden?

  Als ik Arend Zeevat was, zou ik dat als een geweldige bevrijding ervaren...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja absoluut, maar Zeevat's werkelijke moment van bevrijding komt pas als Ben van den Brink wordt opgenomen, en hij eindelijk uit zijn catch-22 is verlost.

   Alle negatieve laster-onzin incl van den Brink zelf verbannen van Argusoog heeft nl. weinig zin als van den Brink een nieuw onderkomen vindt bij bijv. de ambitieuze Martin Vrijland; al zie ik Martin niet snel het risico van Ben van den Brink in zijn leven binnenhalen, zelfs niet nou Vrijland laat zien niet echt over ethische principes te beschikken, en niet vies te zijn om de 'laster & smaad' kaart te trekken om zijn populariteit en rang wat te 'pushen'.

   Het trio van den Brink, Zeevat en de stichting van die Luca van Dinter zijn alledrie hoofdelijk belastbaar voor de opgelegde dwangsommen. Arend heeft de pech als enige een inhoudbaar salaris te ontvangen. Dus zelfs als Arend rigoreus afstand doet van Ben van den Brink dan nog is hij niet van zijn loonbeslag af.

   Catch-22, oftewel mega-fucked door Ben van den Brink.

   Verwijderen
 12. Aan: AIRVD

  Dat van die Dönmay/YoungTurkse roots valt volgens mijn gegevens nog zeer te bezien. Omdat deze dame mij in het verleden al eens eerder was opgevallen, heb ik mij inderdaad eens voor een 'cursusje' meditatief maankijken of iets dergelijks aangemeld. 'Ter observatie' in de dubbele betekenis van hetgeen ze te eventueel nog in de aanbieding had dus... Naar aanleiding van mijn aftastende gesprek betreft haar afkomst heb ik geensins kunnen opmaken hier met een crypto-joodse te maken te hebben. Althans de wijze waarop ze zich tegen mij over jouw (AIRVD dus) vermoedens uitdrukte gaven mij dat gevoel in het geheel niet! Maar goed mevr. was blijkbaar al voorzien (#proest#) en bewoog zich volgens mijn smaak iets TE bewust van haar 'onweerstaanbaarheid' door dit aardse tranendal waardoor mijn op testosteron gebaseerde aandacht als sneeuw voor de zon (op die bewuste avond maan dus!) oploste. Ik knap namelijk vreselijk op een ongegeneerde AIR van onterechte onaanraakbaarheid af! Bovendien heb ik bij het ontstaan van een eventuele relatie om jou dilemma een stap voor te blijven, altijd de eis dat mijn eventuele wederhelft zich zonder morren of tegenstribbelen aan een van deze testjes onderwerpt. Vaak doe ik dat symbolisch door bij haar wat schaamte-beharing via een erotisch opgevoerd ritueel op te eisen met alles wat daar zoal bij komt kijken. Want geen grappen met deze jongen...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zij is inderdaad -bij nader inzien- meer Aziatisch. Nederlands (blank) gemengd met Aziatisch. Maar dan wel Djenghis Khan achtig Aziatisch, daar bestaan veel Turken uit. Turken zijn een gemixt volkje, gemixt tussen Aziaten (Mongolen), blanken en zwarten.
  Overigens behoren joden ook niet tot een ras, joods is gemengd tussen blank en zwart, maar goed vertel ze dat maar niet.

  "Die ongegeneerde AIR van onterechte onaanraakbaarheid" zou juist toch weer wijzen dat ik in de goede hoek zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Valt wel mee hoor. Die ongekende AIR tref ik hier bijv. al enige tijd eveneens in de buitengewoon uit de hoogte doende reacties van ene Dorothy naar mijn persoon toe! Nogmaals ik knap daar ontiegelijk op af dus dat is voor mij al juist positief. Echter volgens mij is DP niet joods. Wat dat betreft ambieer ik weldegelijk uit de kast levende joden zoals 'Ziva', want daarmee weet je tenminste met welk vlees je in de kuip te maken hebt. Maar ok je hebt iid gelijk met het zogenaamde cryptoschap. TIP: Altijd zeer gemakkelijk te ontmaskeren door met onderbouwde feiten over de holohoax te gaan onderwijzen! Heb op die wijze al heel wat eventueel beschikbare dames van de tribe tussen beide polen met gelijke voorkomen in verscheidenheid van de goyimwijsheid ter identificatie op hun overal op deze kloot herkenbare klaagmuur gekregen! Don't panic just be Hispanic hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. If you are going to act like a turd, go lay in the yard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "You never change things by fighting the existing reality. To change something, build a new model that makes the existing model obsolete."

   ˙˙˙soʇıɐɥɔ

   Verwijderen
  2. The map is not the territory, fuckwad.

   Verwijderen
 16. indy.puscii.nl heeft ook z'n SLL-certificaat niet op orde. Mag het in de blogrol ook zonder https (dus met http)? Dan ben ik van die vervelende meldingen (bij elke schermwissel) af.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gevrijmetselde Bedelmonnik18 februari 2013 17:59

  Wat ben je toch een walgelijke kwal. Ik kots hiervan.

  BeantwoordenVerwijderen