vrijdag 22 februari 2013

Prepper Paradise

Ere wie ere toekomt: Grenswetenschap heeft een neus voor curiositeiten. Zo was er afgelopen week de ontdekking van een (gefotoshopte?) Hema-worst met tandjes en is het blog een groep Amerikaanse doemdenkers op het spoor gekomen, de zogenaamde survivalists, zeg maar anarchieltjes in het kwadraat, die in een afgelegen streek in de staat Idaho een versterkte burcht willen bouwen. Niet zozeer om beschutting te zoeken voor verdwaalde meteorieten, die vallen op een of andere manier altijd op plekken waar je nog niet dood gevonden wilt worden, maar om te ontsnappen aan moreel verval.

Zo'n 3500 tot 7000 mensen kunnen in The Citadel leven in overeenstemming met het gedachtegoed van Thomas Jefferson. Het moet een veilige thuishaven worden waar marxisten niet welkom zijn en kinderen niet geïndoctrineerd worden. En uiteraard komt er eigen bank met een eigen munt. Binnen de burchtmuren vinden we verder een wapenfabriek en wapenmuseum. Bewoners maken automatisch deel uit van een verdedigingsleger. 'We are that percentage of Americans who have the tools and mettle of the Militiaman who stand and have drawn a hard line for the Hard Right of the political spectrum.”

Oftewel: Only in America. Barracuda heeft in zijn leven al heel wat megalomane Libertarische utopieën voorbij zien trekken, dus deze kan er ook nog wel bij.

De bedenkers? Twee excentrieke Amerikanen die natuurlijk weer niet helemaal sporen: Christian Kerodin is in 2004 veroordeeld voor wapenbezit en afpersing. Hij gaf zich uit voor terreurexpert en zette eigenaars van winkels onder druk om hem in te huren als veiligheidsagent. Wapengek James L. Miller profileert zich als doomsday prepper en zou betrokken zijn geweest bij phishing scams.

Het beste aan dit soort plannen blijft de luchtfietserij zelf. Van de executie komt natuurlijk niks terecht. Barracuda moet meteen denken aan de enthousiaste Nederlandse student die in 2023 avonturiers met een enkeltje naar Mars wil sturen, maar zelf niet gaat omdat hij een vriendin heeft. Aangezien het zoete lieve Gerritje dat de benodigde 5 miljard euro moet ophoesten ook nog niet is gevonden, stelt Barracuda een Citadel tussen de Mariaanse kraters voor. Kan de plaatselijke Koninklijke Munt heuse Mars-penningen uitgeven.

Huishoudelijk: Barracuda gaat zich een weekje lekker bezinnen. Terug uiterlijk 4 maart.

220 opmerkingen:

 1. Het is de vraag welk initiatief het mooiste is: the Citadel of Independence, USA van Glenn Beck. Gawker vond Independence, omdat die niet alleen op Ayn Rand, maar ook Disneyland gebaseerd werd.

  Plannen ze bij Argusoog nu niet ook zulk soort komjoenities? een Gawker reaguurder had nog nuttige tips:

  My advice to the organizers of both these would-be Libertarian oases: In 1983, I started Thunderdome, an objectivist fortress where independent spirits could all gather to be by themselves. We had an on-site mortar range and daily mine-building workshops at 10, 2:30 and 5. The 10 o'clock was an extra fifteen dollars, but came with brunch.

  But despite our original dream of a conclave of well-armed Übermensch gathering together to triumph over the infantilzation of government largess, within five years we became an established gay hotspot famous for our fresh-fruit tortes, made in our sadly de-commissioned munitions factory.
  All I'm saying is if you're going to roll with the free market, best be comfortable where it takes you.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Plannen ze bij Argusoog nu niet ook zulk soort komjoenities?"

  Ook jij als uitverkoren ADHD-'debunkertje' krijgt hierbij trouwens van mijn geliefde Gretha de groetjes uit Duitsland kado 'kerel'! En dat wat ze met haar linkje aan de orde stelt kan ik je uit eigen ondervinding meteen meegeven geldt tevens voor de gehele wereldwijde nietjoden gemeenschap! Dus ook jij hier zou iets minder hoog van de toren mogen blazen? Je gezustertje is daarvan overigens in een vorige draad in alle ernst ook al eens op de hoogte van gebracht, namelijk dat deze planeet voor parasitaire uitzuigers nu al geen enkele schuilmogelijkheid meer te bieden heeft. ♪♫...lalala...♪♫♬

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, bedankt voor de informatie.

   Verwijderen
  2. Graag gedaan joh! En was jij je overigens ook al bewust van de achtergrond over DEZE RAT-singer? Dus Williamson for the next Pope!?

   Verwijderen
  3. Haha, jij loopt ook achter. wij maken al sinds de Borgiaatjes de dienst uit in het Vaticaan. Duh.

   Verwijderen
  4. Overal waar er door jullie de dienst wordt uitgemaakt wordt het uiteindelijke doel daarvan zolangzamerhand inderdaad berucht. Manipulatieve controle dmv interne sturing heet dat. Echter het Vaticaan als staatje of importantie stelt daadwerkelijk niets voor! Nooit gedaan ook BTW. Er dient zich trouwens al oude wijn in nieuwe zakken aan. Dus 'DUH'? WHATEVER...

   Verwijderen
  5. Jaja, dat valt allemaal vies tegen sinds de investituurstrijd.

   Verwijderen
 3. @ Barra Stephen Colbert heeft in the Colbert Report een paar weken geleden de draak mee gestoken. Altijd leuk om te zien. En een fijn weekje vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben persoonlijk zeer goed op de hoogte waarmee desceptie hier op deze wereld ge/misbruikt wordt. Toch wil ik dit gecontrolleerd/misinformerende hoernalistieke smaldeel van de televaaggroep even doorlinken! De wal verplicht namelijk die hoernalistieke hitsers van geilstijl weldegelijk om slagzij te maken? Go on verradelijke allochtonen-bashers van het altijd wel ophitsende roze-khmer rapalje! Ik verheug mij nu al ontiegelijk op mijn ontlasting bij die voor jullie allemaal in voorbereiding zijnde volksgerecht...

  Waarom is de Brongersma 'collectie' na 2 jaar onderzoek verbrand?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Barracuda gaat zich een weekje lekker bezinnen

  LOL
  Maar je gooit toch zeker niet ook de reaktiemogelijkheid op slot?
  Zijn we onze uitlaa(d)(t)klep kwijt ;-)

  Ps Zou Ben al onderweg zijn na(ar) Tsjechië?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je wordt er naar van als je ´t leest. Ben is met zijn kameraden inderdaad naar Zoetermeer gegaan, ik begrijp niet helemaal of ze daar beveiligd zijn of niet tegen Ben. Erger zal het zijn als hij naar Tsjechië gaat en zijn kinderen opeist, omdat Leonie nog de voogdij heeft. Hij heeft de Duitse en Tsjechische politie al gewaarschuwd, inderdaad dan zal er uitgerukt worden als Ben en Leonie met hun maffe kameradski´s voor de deur staan want ik als ik het lees zijn die elkaar zo aan het opnaaien dat er wel eens ongelukken kunnen plaatsvinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelukkig zit er inmiddels een slotje op het topic, is die litanie aan absurde verdachtmakingen ook eens voorbij. En als Ben zin heeft om in een Duitse of Tsjechische cel te zitten moet hij dat vooral gaan doen. wat een ongein.

   Verwijderen
 7. Ondertussen loopt het storm in het Pathetisch Center en bereikt de megalomanie van Oldenkamp een ongekend hoogtepunt.
  Komt vanavond allen naar het vrolijke geraaskal van o.a. John-dat staat ook in mijn boek-Consemulder en Désirée-ik ben toevallig wel medisch researchjournalist-Röver luisteren.

  Helaas 'moet' ik vanavond uit eten en daarna 'verplicht' uitbuiken in de kroeg. Jammer zeg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt bellenblazen wat charlatan Johan daar doet. Systemen waar hij zo te zien nog niet eens een oppervlakkige kennis van heeft brengt hij op basis van wazige overeenkomsten samen in wat hij dan de "precessiecyclus" noemt. Kennis van die cyclus zou bijzonder waardevol zijn, maar nergens geeft hij aan waarom dan. 25.920 jaar dus. En toen? Wel legt hij nog allerlei associatieve (i.t.t. causale) verbanden met geometrische vormen, de bijbel en zelfs nog radiofrequenties, maar hij is zo druk bezig met het opstapelen daarvan, dat hij nog niet eens van zichzelf doorheeft dat hij eigenlijk niets zei. Waar gaat dit nou over:

   Nemen we bijvoorbeeld 432 cycli van de 60-jarige Chinese Zodiak-cyclus, dan komen we precies op 25.920 jaar, wat zoals aangegeven de lengte is van de precessiecyclus. Ook hier zien we weer het belang van het getal 432, wat tevens de natuurlijke frequentie in trillengen per seconde (Hertz) is van de toon La of de noot A. Golfballen met precies 432 kuiltjes leveren bovendien maximale, windbestendige prestaties op de lange afstand.

   JOH! Golfballen dus.

   Verwijderen
  2. Als je dan toch wil bellenblazen, doe het dan goed.

   Verwijderen
 8. Erg dat je het moet Loena heus ik voel met je mee.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heet van de pers!:

  Er is mij door een medewerkster van het beschreven hotel al in zeer welwillende vertrouwen (met beeldmateriaal en al!) toegezegd dat er tijdens een Bijeenkomst van de Nederlands/Amerikaanse Expat vereniging, Ayaan samen met Melkert onderweg naar het logeerverblijf van een speciaal hiervoor uit Den Haag ingevlogen Jorus samen met Mable en papa Zoregieta in een beneveld hitsige toestand zouden zijn gespot!?

  Lijkt wel een graftombe die kamer…

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En Arend sluit na precies 322 reactie's op zijn 'bezinnings'-statement de reactiemogelijkheid bij Argusoog.

   Dat kan natuurlijk geen toeval zijn. (woink, woink 7x)

   Verwijderen
  2. Hmm.... maar כבש (lam) heeft ook een gematria van 322...

   dus eh (Meh x7)

   Verwijderen
 10. Zou Kat dan echt zo aan lager wal zijn geraakt dat hij het abbonnementsgeld voor zijn statsweergave niet eens meer kan ophoesten? En zijn smartengeld inschrijving actie dan? Teller blijft weldegelijk uitgeschakeld op 1 staan. Of gaan zijn donaties dan daadwerkelijk allemaal per direct na hun overboeking weer zo de kassa's van de plaatselijke slijterij in!? Triest...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het zal wel aan mij liggen hoor, maar die Maud heeft mij toch een creepy blik in haar oogkassen liggen! Of ben ik dan toch de enige die deze opmerkelijkheid aan haar uitstraling denkt af te lezen? Ongewoon maf zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Adamas el Duro
   Ziet er overduidelijk bezeten uit door het een en ander. Daarom schreef ik al op <a href="http://airvd.wordpress.com/2013/02/04/maud-oortwijn-geheim-agente-of-mind-controlled/>mijn weblog</a> dat ze 'mind controlled' is. Haar verhaal is zo overduidelijk nep dat zelfs de media gelovige dit niet zou geloven als het integraal op het staatsjournaal zou worden uitgezonden of door Telegraaf als nieuws gebracht zou worden.

   Verwijderen
 12. Ze laat wel haar ogen zien. Heb ik best respect voor. Opmerking vind ik misplaatst. Wie helpt Maud even.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "Opmerking vind ik misplaatst."

  Wat zullen wij nou krijgen? Zij vraagt haar publiek pontificaal toch om hulp bij het vinden van inzichten naar een zogenaamd vastgelopen 'onderzoek'? En of iemand zich nu wel of niet waarneembaar laat 'bewonderen' doet daar toch helemaal niets aan af? Ik mag toch reageren op het voorkomen dan wel opmerkelijkheid van iemand waarmee op de buitenwereld een beroep wordt gedaan? Lieden zoals jij die altijd maar lopen te huilen over iemands 'anoniemiteit' hebben daar vaak arglistige bijbedoelingen mee. Dus wat lul jij nou helemaal? Ik niet begrijpen. Leg eens uit dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Definitie van hoer. Mensen die het lichaam verkopen voor geld of andere beloning. Best vreemd om te merken dat iedereen hoer is. En politiek Den haag of Brussel de pooier is. Ik weet dat ik hier met studentikoze balletjes te maken heb. Dure woorden en een een uitgebreide woordenschat. Maar 1 maal op straat. Uwe dure woorden geen zin meer hebben. Ik stel nu 1 simpele vraag. Komt Bush ooit voor een tribunaal wegens misdaden tegen de mens? En dat in Den Haag

  BeantwoordenVerwijderen
 15. arglistige . Alleen dat woord al. Je bent het kwadraat van de gewone bevolking. En valt hiermee door de mand als een persoon. Die niet gelezen kan worden door de arbeider. Kortom. Je voelt je machtig door kennis. Waaruit blijkt. Dat dit forum alleen geschikt is voor mensen. Die aan een bepaald profiel voldoen. Maar ik blijf wel lezen. Want een discussie aangaan met hooggeleerden is niet mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De gedrogeerde gekkies van Klokkenluideronline beginnen weer behoorlijk opgewonden te worden:

  Daarom ben ik voorstander om een paar heerlijke klauwhamers in te slaan en op het moment dat het zover is,
  is er niet veel nodig van het volk om deze nazi’s te overmeesteren en hun wapens af te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die slaafnl zit me daar uit z'n dak te gaan op de Otrivin:

   "Fuck the NWO, FUCK BEATRIX en fuck al dat elitaire syfilis inteelt gedrocht."

   Gelukkig maar dat Johan Bosman (die een nogal hilarische obsessie met zijn zus heeft) Slaafnl dan weer met beide beentjes op de grond zet:

   WIE OP DE KOP GESCHETEN WIL WORDEN DOOR ONZE GLUIPERIGE POLITICI EN DAARNA OOK NOG BEREID IS HUN KONT AF TE VEGEN MOET VOORAL OP HEN GAAN STEMMEN.

   Hoewel hij zich anderzijds wel voorbereidt op de gewapende strijd:

   Er moet gevochten worden want ik weet dat onze “volksvertegenwoordigers” deze financiële oorlog ook gewapenderhand zullen doorzetten.

   Maar als je je hardop afvraagt of het wel helemaal goed gaat in het koppie "psychiatriseer" je.

   Verwijderen
  2. Je wilt echt niet weten watvoor griezels daar rondlopen.

   Verwijderen
  3. Wel de griezels kunnen weer nieuw voer hebben: http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3398912/2013/02/23/Quentin-is-dicht-bij-ons.dhtml

   Weer een kind dat zelfmoord heeft gepleegd, niet vanwege dat hij gepest werd maar omdat hij het leven niet meer zag zitten. De maatschappij dat ben jij.

   Verwijderen
 17. Het beeld van de in- en inkeurige Jasper S. begint ook af te brokkelen: 'Jasper S., de man die wordt verdacht van de moord op Marianne Vaatstra, ging regelmatig naar de hoeren. Vier jaar geleden stal hij de auto van een buurman om een prostituee te bezoeken.'

  'Ik heb inmiddels veel moord- en doodslagzaken gedaan, maar zo'n krachtig dnaspoor heb ik zelden gezien', zegt officier van justitie Oebele Brouwer. Op meerdere plekken is sperma aangetroffen. De dader heeft drie haren, waaronder een schaamhaar, achtergelaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het artikel in de Volkskrant laat idd geen twijfel over de moord op dit meisje en de dader. Een triest verhaal van een meisje dat op de verkeerde plaats op het verkeerde moment alleen is, en met een gruwelijke dodelijke afloop een zieke geest treft.

   Zonder in de details te treden - de Volkskrant claimt de politieverhoren te hebben ingezien - toont het artikel ook de frustratie én het ongeloof van de Friese rechercheurs en agenten.

   Hier een screenshot btw van de iPad-versie van het VK-artikel. Volgens mij net te lezen als je de image iets vergroot.

   Indirect laat het artikel ook zien hoe vreselijk naast de pot de 'senior-researchers' en quasi-journalisten als Wim Dankbaar, André Vergeer en Micha Kat al die jaren hebben gepist. Om maar niet te spreken van het volstrekt onzinnig en kwaadaardig verzieken van de levens van tientallen mensen die beschuldigd, belasterd en geschaad werden door deze heren en hun 'spielerei'.

   Niets maar ook niets in die honderden pagina's 'onderzoek' van dit drietal blijkt juist. Wat een farce, en wat een brevet van onvermogen.

   Verwijderen
  2. Bedankt @Ziva voor het screenshot. De voornaamste vragen zijn hiermee beantwoord. Nieuwe informatie is het nachtelijk hoerenbezoek op de fiets.
   Ik verwacht dat Dankbaar, Vergeer, Kat, mr. drs. BoeBoe, ijzerenheinig aan hun versie van de gebeurtenissen blijven vasthouden. Wat een volk.

   Verwijderen
  3. @ Ziva dank je, nou er worden zoals Lezer zegt de vragen beantwoord. Dankbaar zwijgt sinds een tijd wijselijk. Wel als hij het artikel leest krijgt hij ook antwoord op zijn meest ranzige vragen. Ik vind het opmerkelijk te lezen dat de asielzoekers vrijwillig hun DNA wilden afstaan.

   Het enige is dat bij Dankbaar,Vergeer en Kat het gewoon racistisch is. De moordenaar moet een buitenlander zijn, behalve mr.drs Boeboe want die is voorzitter van de fanclub Baybasin en stuurt hem kaartjes met hartjes.

   Het jammere blijft dat voor de toenmalige asielzoekers, de burgemeester en de predikant de excuses uitblijven. Dure les geleerd, ja het is nou eenmaal zo dat een blanke man ook in staat is om gruwelijke dingen te doen, zoals verkrachting en moord. Maar de ontkenning daarvan en blijven hameren dat buitenlanders het hebben gedaan is domweg racistisch.

   Verwijderen
  4. Dalijk maar eens een Volkskrantje kopen. Dat screenshot leest lastig. Interessant om te zien dat alle "waarheidszoekertjes" er in alle talen over zwijgen.

   Verwijderen
  5. Dit citaatje van de Knijf zegt het allemaal:

   "Je kunt als politie wel nuchter en logisch blijven nadenken, maar je wordt ingehaald door een pseudowerkelijkheid van de bewoners en de media. Je weet 99 procent zeker dat een asielzoeker het niet heeft gedaan, maar je moet het 100 procent zeker weten"

   Wat me overigens opviel, is dat Bauke Vaatstra geen enkele rol had in het opzetten van dat grootschalige DNA onderzoek. Ik gun die man z'n prijs van harte hoor, maar op basis waarvan hij 'm precies kreeg is me niet duidelijk.

   Verwijderen
 18. Wat is er toch allemaal aan de hand in dit Hollle-Land met al die selectief verontwaardigde 'klokkenluiders' van de laatste tijd!? Na de contenbevorderende aandacht die enkelen op dat terrein hebben weten te bereiken komt de een na de andere aandachtsgeil uit weet ik veel waar vandaan gekropen. Nu krijgen we weer deze DESIREE over ons heen. Mijn tegenwoordige wederhelft die antropologie heeft gedaan is mij daarom maar wat dankbaar met dit soort van linkjes hahaha...

  (3#Geilige-fuckjes***BTW)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Retecool had haar al uitgeroepen tot de Moeder aller Xaderps en zo'n eretitel krijg je echt niet zomaar.

   Verwijderen
  2. TIP: Download beide video's. Strip het geluid eronder uit. Start een goed video editing programma zoals Final Cut Pro oid. Edit beide movies horizontaal naast elkaar (split screen), probeer ze beide enigszins te lipsyncen, en corrigeer de witbalans zoveel mogelijk. Save project.

   Ga naar de badkamer. Sloop je spiegel van de muur (gebruik je toch niet). Loop naar je bunker, pak een hamer, spijkers, zaag en lijm. Timmer een gelijkzijdige zuil van 4 plankjes. Beplak de binnenzijde van de zuil aan 4 kanten volledig met de spiegel.

   Plaats de zuil met spiegel verticaal zodanig dat je er net onder kan liggen (zodat je van onder door de zuil kan kijken). Pak de monitor van je computer en leg die met de beeldscherm zijde naar beneden boven op de zuil.

   Start de video en ga onder de zuil liggen met een koptelefoon op waar fijne vrolijke muziek schalt.

   Geniet!

   PS: Pas wel op, want ik verzeker je dat als je na 15 minuten opstaat je behoorlijk de weg kwijt bent. *I know how to fcuk up a brain*


   Verwijderen
  3. Wat leuk, multidimensionaal crossmediaal skryen. Als je dit bij TOPY oppert gaan ze het massaal doen. Zelf ben ik eerder "old school" en doe het met een spiegel in een driehoek, min of meer volgens de instructies van de vaak onderschatte Poke Runyon (hoofdstuk 2, the secret of the dark mirror). Maar de tovenaar die het meeste deed met spiegelmagie was Paschal Beverly Randolph, de eerste Afro-Amerikaanse dr. Love. In zijn Sexual Magic kan je ook uitgebreide instructies voor het verneuken van je geest met spiegels terugvinden:

   Many Occultists of our time no longer know the possibility of seeing, in the magic mirror, persons and scenes evoked by the mage. They have forgotten this antique belief because their talents and insufficient science cannot permit them to establish, by this tempting experience, the confirmation of this fact, nevertheless real. The celebrated Dr. Dee of London, and many others before him, used, for this sort of vision, a concave mirror of blackened glass, and also other things, to attract the image or idea form the upper spheres, that they could not capture otherwise—the material age can only admit that a simple physical coefficient, that of the concave oval mirror, the crystal, or a drop of ink, may attempt to draw from the spirit that which the latter jealously guards in its impenetrable profundity. It is a material proof within the reach of all. We will strive to give it here.

   Als je dan nog steeds niet helemaal raar bent kan je altijd proberen om DMT te nemen en dan met je linker-en rechterhand simultaan twee verschillende zinnen van rechts naar links en van links naar rechts te schrijven. Dan splijt je op een heel bijzondere manier.

   Ik zeg doen!

   Verwijderen
  4. *uıɐɹq ɐ dn ʞnɔɟ oʇ ʍoɥ ʍouʞ I*

   Valt wel mee hoor. Elders op een draad verwijt je me geloof ik ook al helemaal van de zenuwen vanwege jouw psychiatriserende capriolen met een tic (¿¡ɔıʇ-,ɐʌıZ,) door het leven te moeten gaan!? Ik weet niet wie jou heeft afgericht, strafwerk in je turbulente verleden heeft opgelegd of met het idee van afgestudeerdheid een van de vele hersenspoelfabrieken te hebben doorlopen, maar om deze onweerstaanbaarheid op eieren of zijn tenen te laten lopen heb je toch echt heel veel meer capaciteiten in huis nodig 'Ziva-tje'. Heb je dat heel goed begrepen? Maar vertel eens. Ik verkeerde in de veronderstelling met een communicatie boycot jouwerzijds naar mijn persoon toe te maken te hebben? Wat heeft je er nu plots zo gezet mij toch maar weer eens aan te willen spreken? Of zijn de befëhlen van je mooszaad burelen toch van dien aard gebleken dat je 'verleidingstechnieken' vanaf deze ronde een andere aanpak van indringender likpogingen weldegelijk zijn 'moeten' ingaan? Tell-Me my ƃuılɹɐp. Want dan kan ik tenminste mijn modus operandus daar met de gepaste maatregelen enigsins aan aanpassen?

   Verwijderen
  5. Ziva mocht eens willen het met deze krijger aan de STOK te krijgen. Bovendien is mijn leermeester absoluut van een onbereikbaar/hoger niveau. Moet dat helaas nog wel toegeven... En van jullie modus heb ik idd al kaas gegeten. Vandaar dat ik ook zo 'voorzichtig' met de 'avances' van je tribegenote heb om te gaan...

   Verwijderen
  6. @papi

   Zoals A.O. Spare opmerkte toen hem (naar aanleiding van een zelfportret) door Hitler gevraagd werd een portret van hem te maken:

   "If you are a superman, let me be forever animal."

   Verwijderen
 19. Bezinning? Dat is toch alleen voor domme en labiele complottertjes. Jullie geloven toch heilig in de massamedia-diarree waar alle info klakkeloos overgenomen kan worden zonder ZELF na te denken. Het is echt niet de bedoeling dat Baggarcuda en soortgelijke aan bezinning gaan doen. Aannemen wat autoriteiten via de media jullie dicteren en basta, meer is er niet. Ja en schijten, roddels, seks en vreten uiteraard.

  Moet niet gekker worden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja man, als gehypnotiseerde zombies nemen we alle massamedia diarree gewoon over en er is sprake van een volledig gebrek aan bezinning. Er wordt nog niet eens een beetje nagedacht. De to-ta-le vermcdonaldisering van de samenleving zie je weerspiegeld bij Baggarcuda.

   Eigenlijk zijn Baggarcuda reaguurders ook verwerpelijke sujetten die in niets meer geinteresseerd zijn dan naar de camping gaan in het weekend en wat de Telegraaf ze voorschrijft. en keihard sgeiten natuurlijk, uit pure oppervlakkigheid.

   Maar het voelt zo lekker.

   Verwijderen
  2. Airvd, je klinkt mij iets te veel als GeenDank. Of geef je je nu ook al voor een ander uit?

   Verwijderen
  3. massamedia of alternatieve media? De 1e komt af en toe nog wat met wat zinnigs, bij de 2e is het jammerlijk, jammerlijk omdat ze zoveel mensen lastigvallen en het om te huilen van het lachen is. Als men bij de alternatieve media nog tenminste van relevantie kan spreken.

   Verwijderen
  4. @AIRVD

   Je gaat er vanuit dan we allen 'consument' zijn, maar vergeet dat er hier misschien wel een paar 'producenten' vertoeven.

   Misschien ben ik wel verantwoordelijk voor de manier hoe jij het prettig vindt om een blikje bier, of een pakje van je favoriete yoghurt, open te maken. Of werkt @Jeroen mee aan een mega-project waar jij straks van beweert dat het helemaal past bij jouw manier van denken.

   Kortom je gaat er gemakshalve maar vanuit dat je te maken hebt met lotgenoten. Maar is dat wel verstandig?

   Verwijderen
  5. Producenten van massamedia-diarree? Dan wil je zeggen -op een knullige manier- dat jij misschien aan marketing doet? Dat jij als uitverkorene bepaalt wat de naïeve media gelovige moet eten en drinken en op welke manier?

   Beetje de omgekeerde wereld, dat hele marketing en massamedia-diarree kan gewoon door de WC gespoeld worden wat mij betreft. Hoe ik mijn blikje bier of yoghurt openmaak bepaal ik zelf dat hoef ik niet te vernemen via de massamedia-diarree. Kijk ook NOOIT reclame.
   Of dat @Jeroen bezig zou zijn met een mega-project dat bij mijn manier van denken zou passen. Wederom denkfout: ik hoef nergens bij te passen. Dit zijn allemaal typische naïeve massamedia gelovige gedachtepatronen: jullie willen ergens bij passen, ergens bij horen, alles in hokjes kunnen stoppen of een stempel geven zoals de stempel 'complottertje', een groep die niet bestaat. Er bestaan wel mensen die zelf nieuws brengen en eigen mening hebben maar 'complottertje' als groep bestaat alleen in de wereld van de media gelovige, voor jullie staat het voor iemand die niet klakkeloos het verhaal van de politici/autoriteiten gelooft en dus wel gek moet zijn.

   Dan heb je het over lotgenoten. Hoe je daarbij komt is me een raadsel. Natuurlijk heb ik niet met lotgenoten te maken maar alleen met een uitverkorene 'ras' die schijnen te bepalen (althans dat denken ze zelf) hoe iemand 'bier open moet maken'. Omdat men uitverkoren is door god, tevens rechtvaardigt dit uitverkorenschap allerlei gestoord gedrag. Men is immers uitverkoren en kan dus alles doen en zeggen vooral ook.

   Verwijderen
  6. Niemand die vond dat je ergens bij moet passen, @AIRVD. Ziva bedoelde volgens mij eerder dat je een nogal vastomlijnd beeld van je gesprekspartners hebt en dat dit beeld wel eens onjuist zou kunnen zijn.

   Verwijderen
  7. Yep, dat bedoelde ik dus, maar @AIRVD schoot automatisch weer in de verdediging.

   BTW @AIRVD - voor dat weer een eigen leven gaat leiden - ik ben niet werkzaam in de marketing, reclame of media. Ik ben ook niet religieus, dus dat 'uitverkoren door God' zegt me ook niet bijster veel.

   Kortom met je stortvloed aan insinuatie's en vooroordelen zat je er weer eens volkomen naast.

   Wat is dat toch met jou? Een vermeend Godlike IQ, maar het analytisch en synergetisch vermogen van een biggetje. Vreemd. Is je aandoening al een keer benoemd door een specialist, of ben je gewoon een excentrieke zonderling met een gebrek aan vrienden om jezelf te spiegelen?

   Verwijderen
  8. @Ziva
   Jouw reacties zijn te vaag. Eerst schrijf je:

   "Misschien ben ik wel verantwoordelijk voor de manier hoe jij het prettig vindt om een blikje bier, of een pakje van je favoriete yoghurt, open te maken."

   Dat stukje tekst zegt iets over je persoonlijkheid en manier van denken, ik maak dan ook een zeer treffende analyse aan de hand daarvan maar vervolgens schijnt dat niet te kloppen.

   Of wou je met dat stukje tekst alleen aangeven dat er hier verschillende mensen reageren? Wel een heel omslachtige manier hoor.

   Ok ik geef het toe: mijn IQ heb ik schromelijk overdreven, echte IQ score is tussen de 125 en 140 (zonder oefening, dus dat kan wel opgekrikt worden). Dus geen godlike IQ of hoogbevaagd helaas.

   Vervolgens kom je zelf met een stortvloed aan insinuaties en vooroordelen. Biggetjes en varkens zijn juist hele intelligente dieren.

   En voordat jou insinuaties een eigen leven gaan leiden: ik ben kerngezond, tevreden met mijn sociale netwerk, maar leef wel in een door en door verrotte wereld, geleid door psychopaten. Psychopaten die zichzelf zien als uitverkorene en verblind zijn door trots.

   Verwijderen
  9. Dat stukje tekst zegt iets over je persoonlijkheid en manier van denken, ik maak dan ook een zeer treffende analyse aan de hand daarvan maar vervolgens schijnt dat niet te kloppen.

   Nee hoor, het is gewoon een random voorbeeld waar je teveel inleest. Welk voorbeeld ziva selecteert zegt helemaal niet zoveel over haar persoonlijkheid of haar manier van denken.

   Ok ik geef het toe: mijn IQ heb ik schromelijk overdreven

   Waarom vond je het nodig om je IQ te overdrijven? Wat dacht je ermee te winnen?

   Psychopaten die zichzelf zien als uitverkorene en verblind zijn door trots.

   Huh? Maar het overdrijven van je IQ vind je wel van nederigheid getuigen?

   Verwijderen
 20. Over utopieen gesproken. Het lijkt me dat het volgende toch ter overweging meegenomen zou moeten worden genomen door hen die 'de matrix' willen ontcijferen.

  Overleven, voortplanten en macht, daar draait grofweg deze dimensie om. Daar is alles intrinsiek op geprogrammeerd. Alle geprogrammeerde reeksen van deze wereld zijn gegoten in vergankelijkheid en recycling.
  Het is voor mij vrij duidelijk dat het een technische onmogelijkheid is om hier een paradijslijke duurzaam prettige wereld te creeren. Helaas voor de complot theorie industrie, helaas voor de politiek bevlogenen, helaas voor de wereldverbeteraars; met name helaas voor hen die het werkelijk goed bedoelen.

  Echt geluk bestaat hier niet, echt 'slagen' al evenmin. Er bestaat hier een bepaalde schoonheid, maar deze wordt gelimiteerd met een kwaadaardige 'overlay': vergankelijkheid.
  Men wordt hier geboren, takelt hier af tot een grauw, grijs creatuur; leeggezogen, uitgedroogd en van alle sap ontdaan sterft men hier af, wat men zonder enige ironie een 'natuurlijke dood' noemt.
  Vicieuze cirkels en reincarnatie - seizoenen komen en gaan, de zon komt op en gaat weer onder, generaties komen en gaan, tijd - deze cycli van ingebouwde vergankelijkheid, aftakeling en recycling zijn noodzakelijk om deze helse gevangenis te continueren; zonder kan de zaak hier immers niet meer gemanaged worden. Als men bijv. veel langer leeft en zich tevens massaal blijft voortplanten heb je binnen de kortste tijd overbevolking en draait alles volledig in de soep.
  De hier aanwezige dualiteit van goed en kwaad, licht en donker, koud en warm, geboorte en dood - dat is een kwaadaardige parasitair mechanisme, met louter als doel om wezens gevangen en als slaaf te houden, zodat die eenvoudig leeggezogen en geexploiteerd kunnen worden door allerhande demonische parasieten. Neem bijv. een kijkje in een willekeurig bejaardentehuis om te zien hoe de energetische vampiers hebben huisgehouden. Leeggezogen wezens tref je daar aan. Het vergt een onvoorstelbare mentale kracht om de energetische vampiers van je af te houden. Niemand ontkomt er sowieso aan.

  Het grote overkoepelende complot wordt niet besproken binnen de complot theorie industrie.
  De essentie en in feite het enige terzake van deze onbeschrijflijk wrede, onrechtvaardige diabolische wereld wordt steeds zo goed als vermeden.
  Het zijn de parasitaire demonen, de verdwaasden en de automaten die deze wereld zo veel de moeite waard vinden en dat waanbeeld met al diens luchtkastelen en fata morgana's propageren en ten alle tijde zullen verdedigen!
  Ondertussen overleven, voortplanten en lijden we braaf verder met zijn allen!

  Demonen houden van deze ongelooflijk wrede onrechtvaardige wereld en zullen deze wereld altijd blijven verdedigen, simpelweg omdat zij zonder deze wereld niet kunnen bestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je naar het dierenrijk kijkt zie je dat het daar alleen maar draait om jagen, vreten en voortplanting. Behoorlijk gewelddadig allemaal, vlees geeft veel energie, vooral voor mannen wat de voortplanting weer ten goede komt en daar lijkt alles uiteindelijk om te draaien, de voortplanting. Al zou je de mens wegdenken van deze planeet dan nog hou je een zeer gewelddadige planeet over.

   Een mens is echter geen dier en dus eigenlijk niet te vergelijken met dieren. Daar zit hem de truck waarschijnlijk in. Het is een illusie waar we in leven, een projectie waar de mens en de dieren onderdeel van uitmaken. Het is een val omdat een mens juist veel meer is dan een dier en daar ook zelf achter kan komen.

   Wat energie-uitzuigen betreft ben ik het met je eens. Het lijkt de uiteindelijke machthebbers om energie te gaan, levensenergie maar ook fossiele/aardse energieën en vooral ook de controle daarvan.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Each Event is an Act of Love, and so generates Joy: all existence is composed solely of such Events. But how comes it then that there should be even an illusion of Sorrow?

   Simply enough; by taking a partial and imperfect Vision. An example: in the human body each cell is perfect, and the man is in good health; but should we choose to regard almost any portion of the machine which sustains him, there will appear various decompositions and the like, which might well be taken to imply the most tragic Events. And this would inevitably be the case had we never at any time seen the man as a whole, and understood the necessity of the divers processes of nature which combine to make life.

   Verwijderen
 21. gvd nu zijn zelfs apenstaartpsychologen @ papi en @ airvd ook al door Oldekamp bevangen., gekker kan het niet meer. Bovendien bewijst een @airvd comment over microfoontjes in sfeerverlichting van mateloze achterdocht. Ik zou direct vertrekken uit Rotjeknor, niet te harden daar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke comment heb ik het over over microfoontjes in sfeerverlichting?

   Wat achterdocht betreft is deze afbeelding passend. Sums it all up

   Verwijderen
  2. @airvd
   Heb je ook al bedacht wat jouw hopeloze roeping nadien voor consequenties heeft? Het is maar een vraag.

   Verwijderen
  3. Welke hopeloze roeping precies?

   Vreemde reacties steeds:

   Eerst schrijf je over de AIRVD, vervolgens vraag ik hoe dat zit en mijn reactie is vervolgens het bewijs ergens voor. De wereld van de media gelovige zit 'waarlijk' vreemd in elkaar.

   Verwijderen
 22. dat verzon ik ter plekke, mister correct. Maar wel grappig dat jij jezelf aangesproken voelt. Proof is in the tasted pudding.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Als we het nu eens omdraaien. Bewijs eens dat Demmink schone handen heeft. Lijkt me een leuke discussie waardig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was dus een korte discussie. De rechten van de mens in een Europese grondwet. Best lullig eigenlijk. Daar waar in Den Haag een tribunaal is gevestigd. Waar geen enkele Amerikaan ooit voor hoeft te komen. We een vaticaan hebben waar kinder misbruik altijd is verzwegen. En wereld leiders hebben die anderen laten lijden. Ik ben van mening. Dat eerlijkheid niet bestaat in hogere kringen.

   Verwijderen
  2. Bewijs nu eerst maar eens dat Demmink na 1986 in Turkije is geweest. Niet d.m.v. Turkse "documenten" of gekochte "getuigenverklaringen" of eveneens gekochte Amerikaanse lobbyisten, maar met onweerlegbare bewijzen. Dat kan toch niet zo moeilijk zijn als D. inderdaad zo vaak in Turkije is geweest als in De Demmink Doofpot wordt gesteld.

   Verwijderen
  3. Hoe moet ik dat bewijzen. Dat is onmogelijk. Het is als vragen aan een krokodil. Wat die gegeten heeft. Al zitten mensen resten in het lichaam. Je vraagt een kannibaal ook niet wat die eet. Omdat je het reeds weet

   Verwijderen
  4. @zoistmaarnet

   Je voelt gewoon dat Demmink er was?

   Verwijderen
 24. Even een tip @ZoIsHetMaarNet
  Ga nooit in discussie met 'gelovigen', heeft totaal geen zin. Jij hoeft niets te bewijzen, als mevrouw X beweert te verkracht te zijn door meneer Y te plaatse Z dan moet er een strafrechtelijk onderzoek plaatsvinden. Politie moet dan feiten en bewijzen gaan verzamelen om te kijken of dit klopt. Klopt dit niet dan is er sprake van een valse aangifte en dat is strafbaar. Maar aangezien de politie hier hun baas hier moet onderzoeken is daadwerkelijk onderzoek zo goed als uitgesloten, omdat immers OvJ en Justitie onderzoek stuurt en bepaalt.
  Vervolgens zijn er op internet een hele schare aan pedo aanhangers te vinden die het vervolgens gaan opnemen voor iemand die beschuldigt wordt voor pedofilie ipv dat men de onderste boven eist.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een 'gelovige' is iemand met onbewezen aannames, @AIRVD. Als @zoistmaarnet mij dus vraagt om de schuld van Demmink aan te nemen is hij de 'gelovige', niet degene die weigert om mee te gaan in zo'n vooronderstelling.

   Bizar dat je zulk soort dingen überhaupt moet uitleggen aan mensen die zogenaamd claimen de integriteit van de rechtsstaat te verdedigen.

   Verwijderen
 25. Kijk, als men het zo graag wilt opnemen voor een psychopaat en pedofiel dan moet men juist zo'n onderzoek eisen om de man van alle blaam te zuiveren.

  De gelovigen hier geloven in een complot dat allerlei mensen wereldwijd een complot tegen Demmink hebben gesmeed. Debiele complottertjes. Het meest gestoorde 'complot' ooit. Het anti-Demmink complot.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weer geen enkel inhoudelijke reactie.

   Mijn reactie bestond eruit nogmaals: de aantijgingen tegen Demmink moeten strafrechtelijk onderzocht worden, juist ook om de man eventueel te zuiveren van alle blaam. Want ik geloof nergens in maar kijk alleen naar de feiten. De feiten zijn dat er aanklachten tegen Demmink liggen, zowel uit NL als uit andere landen. De rest boeit mij geen fuck. Misschien zijn de aangiften vals, prima, maar dat moet onderzocht worden.

   Is het zo moeilijk om hier antwoord op te geven? Want je begint gelijk weer met poep te gooien daarmee aantonend dat je niet bepaalt spoort.

   Verwijderen
  2. @ Airvd. Toen men jarenlang geleden begon met de onafhankelijke denkers was ik nieuwsgierig, om tot de conclusie te komen dat het neo-liberaal gekrijs was en dat links de schuld van alles was. Dat heeft zich later voortgezet in de discussie rond de PVV, de sites die het hard riepen dat zij ´onafhankelijk´ waren en orgineel waren allemaal roeptoeters met de boodschap de islam moet de deur uit, racisme mag en moslims zijn slecht. Met een bedroevend niveau.

   De alternatieve media is nog het lachwekkendst en heeft zichzelf compleet belachelijk gemaakt met reptielen en hun ongelooflijke bord voor hun kop. Ik heb de zaak Demmink gevolgd en ik geloof ook best dat Joris niet zo gelukkig was in het kiezen van zijn bed partners. Maar de hypocrisie in het algemeen stoort mij. Johan Derksen verkondigt op de tv dat hij als 18 jarige zijnde met een meisje van 13 het bed in dook. Stilte.......Met andere woorden als een hetero man geilt op een minderjarig meisje wordt dat gewoon gevonden, hier en daar zal men ´verontwaardigd´ zijn, maar om demonstraties voor het huis van zal het niet komen. Vreemd genoeg heb ik op dat argument net als het feit dat Boer Jasper een hoerenloper en een moordenaar bleek, weinig protest gehoord. En trouwens ik heb alles gelezen en ik vond het dieptreurig.

   Verwijderen
  3. Mijn reactie bestond eruit nogmaals: de aantijgingen tegen Demmink moeten strafrechtelijk onderzocht worden

   Van wie moet dat? Ik denk dat jij het hoofd van een Otrivin drugskartel en de kwade genius achter die ene liquidatie bent, gewoon omdat ik dat zo voel. Moet dat nou ook onderzocht worden?

   Verwijderen
  4. Demmink is een vuile gast. Al lul je alles bij elkaar wat betreft bewijs. Het is en blijft een vuile gast.

   Verwijderen
  5. Wie of wat zijn dé alternatieve media? Aan de hand van het gedrag van één individu kun je niet de mensheid als 'lachwekkend' bestempelen. Er zijn mensen die hun eigen nieuws brengen en hun eigen mening ventileren via het nieuwe medium internet. Als een persoon iets lachwekkends produceert zegt dat niets over een ander persoon die ook z'n eigen mening ventileert.

   Jullie leven daarom echt in een hele vreemde wereld, waarin mensen met een eigen mening complottertjes zijn of tot een bepaalde groep zouden behoren. Heel vreemd allemaal.

   Dat vinger wijzen naar andere is ook weer zo typisch, ook echt onbegrijpelijk. Een pedofiel verkracht jonge jongentjes, ja maar hetero's doen dat ook. Iemand moord ja maar dat doen hun ook. Dat heeft er toch niets mee te maken, het gaat erom dat er iets strafbaars gebeurd. En dat anderen dat doen etc doet er totaal niet toe.

   Heel vreemd volk hier, mijn reacties hier ga ik maar afronden. De gedachtepatronen van de reageerders hier zijn denk ik grotendeels verantwoordelijk voor allerlei misstanden en problemen.

   Verwijderen
  6. En maar keihard Otrivin door blijven dealen en onschuldige weduwvrouwen bruuskeren tot in het diepst van hun persoonlijke integriteit.

   Verwijderen
  7. > Van wie moet dat?

   Van het rechtsgevoel en van mij. Het onderzoek dat er tot nu toe is geweest kan niet de toets van "elke schijn van belangenverstrengeling vermijden" doorstaan. Dus is het onvoldoende.

   http://rudhar.com/politics/intnlgov/2090312.htm

   Verwijderen
  8. Van het blog *kuch* van airvd

   POPULAIRSTE 5 TOPICS VAN VANDAAG
   Wie is Maud Oortwijn
   Gelezen ‘Mijn vriendin Beatrix’ van Willem Oltmans
   Maud Oortwijn geheim agente of mind controlled of?
   Jasper S. was bij voorbaat al veroordeeld
   Afgeluisterd gesprek tussen Beatrix en Willem-Alexander

   VERWIJZINGEN
   -Klokkenluideronline


   Ik vrees dat je hier dus inderdaad verkeerd zit om zieltjes te winnen voor je blog *kuch*

   En dan nog dit uit een eerder comment van airvd;
   maar leef wel in een door en door verrotte wereld, geleid door psychopaten. Psychopaten die zichzelf zien als uitverkorene en verblind zijn door trots

   Hier blijkt een hoogst ongezonde opgekropte frustratie uit en een werkelijk grotesk verknipt, negatief en buitengewoon vooringenomen wereldbeeld.
   Dus waar jouw tevredenheid over je 'sociale netwerk' uit bestaat is wel duidelijk terwijl je opmerking over dat je 'kerngezond' bent hoofdzakelijk zal slaan op je fysiek.

   Kijk eens óver de heg en beoordeel het gras van de buren niet meteen groener als bij jezelf. Word je een stuk gelukkiger én vrolijker van.

   Verwijderen
 26. @ air, ik heb in de zaak Demmink behalve de artikelen in de Vrij Nederland en Barracuda en nog eentje die ook kritische kanttekeningen durfde te zetten, allemaal herhalingen gezien. En geloof ik me ik ben al die sites nagegaan.

  Voor mij is het pas interessant als ik artikelen lees die in de stroom tegengaan of ergens in dezelfde stroom iemand kritisch is en tegengas durft te geven.

  Als ik dus de alternatieve kant van het verhaal Demmink heb gelezen ben ik tot de conclusie gekomen ondanks dat ´men´zich verlicht en tegen de msn ´durft´ in te gaan, homofoob, racistisch , rancuneus en soms antisemitisch is. En dan durf jij nog met droge te beweren dat wij in onze eigen wereld leven.

  Dus even resumeren na al de bagger door gelezen te hebben en tot de conclusie te zijn gekomen dat alle homo´s die een publieke goed betaalde hebben of hadden, zijn pedo´s. Ehm hoe verklaar je dan dat buiten de msn, het grootste aantal slachtoffers in huiselijke kring is?

  Zeker er zijn handelaars en er zijn pedo paradijzen maar daar wordt gelukkig steeds meer aan gedaan. Maar die zijn ondergronds en mannen en vrouwen die willens en weten kleine kinderen gebruiken zijn walgelijk. Maar als jij naar de handelswijze van Kat en Dankbaar kijkt durf jij dan te zeggen dat die alles zo vredelievend oplossen?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Word echt ontoepasselijk van al die huppelkutjes hier... Kappe naaaah DP!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. "Als ik dus de alternatieve kant van het verhaal Demmink heb gelezen ben ik tot de conclusie gekomen ondanks dat ´men´zich verlicht en tegen de msn ´durft´ in te gaan, homofoob, racistisch , rancuneus en soms antisemitisch is."

  Ik kan niet ontkennen dat de zaken die je noemt soms voorkomen, maar WTF? Dat is hetzelfde als dat ik zeg dat iedereen die zich dorothy noemt een enorme trut is! Iedereen over een kam scheren is wel erg simpel!

  Als je jezelf er beter door voelt mag je ons best complotdenkers noemen hoor, maar met bovenstaande termen hebben we bij JDTV in ieder geval niks te maken!

  Wat mij betreft MOET deze zaak uitgezocht worden aangezien deze situatie gewoon echt een schandvlek voor Nederland en de mensheid is. Volgens mij zou elke normaal denkende en eervolle Nederlander dat toch moeten willen? Of ben ik nou echt zo gek?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @JDTV

   Gewoon wat voorbeeldjes:

   * Homofobie>
   * Racisme
   * Rancune
   * Antisemitisme

   WTF inderdaad.

   Als je jezelf er beter door voelt mag je ons best complotdenkers noemen hoor, maar met bovenstaande termen hebben we bij JDTV in ieder geval niks te maken!

   Waarom filmden jullie Micha Kat dan tijdens al zijn zieke criminele acties? Ik heb nog nooit een kritische noot gezien van JDTV als hij bezig was. Dus als jullie geassocieerd worden met Micha Kat en "complotdenker" genoemd worden is dat natuurlijk volkomen terecht en bovendien nog vriendelijk.

   Volgens mij zou elke normaal denkende en eervolle Nederlander dat toch moeten willen? Of ben ik nou echt zo gek?

   Ik denk het.

   Verwijderen
  2. Jarenlang als een kwijlend hondje in het kielzog van ome Micha meekwispelen en er dan bezwaar tegen maken als je "complotdenker" wordt genoemd?

   LOL

   Verwijderen
  3. @ Jdtv, ik heb jullie site ook bekeken en ik schaar me achter Jeroen en ik kon bij een van de commentaren die je schreef nadat je Demmink live had ontmoet niet lachen.

   Heeft JDTV nou een deal gemaakt met Joris,
   heeft hij net op een schoolplein lollies uitgedeeld, WTF?
   of is hij gewoon erg vrolijk?

   Ik ben niet voor of tegen Demmink, maar ik heb wel aanstoot genomen aan de oproep voor demonstraties voor zijn huis, dat verdient niemand. En ik ben er inderdaad tegen als je Micha klakkeloos volgt wiens aantijgen steeds wilder werden, je hem filmde terwijl hij het huis van Demmink volkladde en vervolgens nog nadat hij de buurt had afgebeld. Obsessief jazeker, had je dat ook gedaan als het een nette heterofiel was geweest die zijn oog had laten vallen op minderjarige meisjes?

   Jdtv wordt geacht het met een knipoog te geven, maar hangt gewoon Demmink aan dezelfde schandpaal en doet braaf mee aan ophitsing. Dat is storend. En daarom mag ik dan wel een ´trut´zijn, maar wel eentje die zich vragen begon te stellen nadat ze de bagger had doorgelezen en zag dat dezelfde mensen die zich kritische vragen stelde werden afgefikt. Chapeau. En inderdaad niet elke alternatieve media is hetzelfde maar ze doen weinig aan hun reaguurders die zich rond hetzelfde kampvuurtje warmen met hun gedrag.   Verwijderen
  4. Maar wat is er nou eigenlijk boven tafel gekomen:

   Geen enkele serieuze aangifte van Nederlanders, behalve van een nogal labiele figuur die claimt jongenshoer te zijn geweest. Wiens aangifte weer werd ingetrokken. Vergelijk dat nou eens met al die meldingen van de katholieke kerk.

   Twee nogal dubieuze Turkse getuigen (een derde die niet durft) aangestuurd (betaald?) door Adele van der Plas/Baybasin, die een eigen belang hebben. Verklaringen waarvan het OM zegt dat die elkaar tegenspreken.

   Verwijderen
  5. JDTV schreef:
   "Volgens mij zou elke normaal denkende en eervolle Nederlander dat toch moeten willen? Of ben ik nou echt zo gek?"

   Ik ben dat met je eens, echt goed onafhankelijk onderzoek is een must voor de rechtstaat.

   Alleen zo jammer dat door ene Micha Kat die goeie zaak volkomen verpest is, door allerlei onetisch en uiteindelijk zelfs crimineel gedrag.

   Vandaar mij wel eens geuit vermoeden dat Micha Kat al die tijd door Demmink betaald is, juist om de oppositie tegen hem ongeloofwaardig te maken. Een soort dubbelagent dus. Wel een raar verhaal, maar nog een steeds een enigszins serieuze optie. In elk geval is het hoe dan ook zeer succesvol gebleken, bedoeld of niet.

   http://rudhar.com/politics/intnlgov/2100918.htm#scenario4

   Verwijderen
 29. normaal denkende mensen hebben JD niet op hun prioriteitenlijstje staan, en al helemaal niet na het lezen van de wartaal op klol. Vanavond Brandpunt over de Vaatstra zaak. In ieder geval positief dat hij verschil maakt met normaal denkende mensen, zou het toch nog goed komen met hem?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Jeroen schreef:
  > Waarom filmden jullie Micha Kat dan tijdens al zijn zieke criminele acties?

  Had ik het goed begrepen dat het complete requisitoir van mr. Vogelenzang gefilmd mocht worden en ook is? Door JDTV misschien ook?

  Maar ik zag het nog nergens online verschijnen. Ik zou het best eens willen bekijken. Graag een URL als die er al is.

  Of worden die beelden soms weggehouden, omdat dan te overduidelijk zou blijven dat Micha Kat geen poot heeft om op te staan en op heel veel punten van de aanklacht inderdaad helemaal fout zat?

  En dat hij NIET is aangeklaagd wegens klokkeluiden of kritisch schrijven over Demmink, maar gewoon wegens o.a. smaad tegen mensen die er niks mee te maken hadden!?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. "Verklaringen waarvan het OM zegt dat die elkaar tegenspreken."

  Maar allemaal onderzocht TERWIJL Demmink zelf chef van Justitie en indirect van het OM was. Dat is dus geen onafhankelijk onderzoek. En bij alles wat buiten Nederland viel hielden ze meteen op, was te moeilijk en rechtshulpverzoeken deden ze niet.

  Dat is dus GEEN grondig en GEEN onafhankelijk onderzoek. Daar blijf ik bij. Nog steeds alle kans dat Demmink wel strafbare feiten heeft gepleegd en dat het in de doofpot wordt gehouden.

  Kans, zeg ik, geen bewijs of zekerheid. Ik ben niet zo'n ungenuanceerde schreeuwerd en leugenaar als Micha Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er vanuit dat als Demmink inderdaad een pedofiel was dat hij met jas en tas bij de uitgang stond. Justitie kan zich dat niet veroorloven en ik geloof dat Hirsch Ballin en Donner niet de mannen qua statuut waren omdat toe te laten. Het commentaar van Arthur Doctors van Leeuwen vond ik wel hout zagen. Nadat ze diverse malen aan de telefoon hadden gehangen, dat het hearsay was en er gen ´leuke foto´s waren.

   Bovendien had het zo mogen zijn dat Demmink zich idd aan kleuters had vergrepen dan had justitie chantabel zijn geweest en des te meer reden voor hen als voorbeeld te stellen.

   Verwijderen
  2. @Dorothy

   En als je dan gaat vragen waarom Demmink zo onmisbaar is dat justitie hem door dik en dun zou verdedigen kom je in de vage complottheorieën terecht. Want om dat gedachtensprongetje te maken heb je natuurlijk wazige netwerken, het koningshuis en chantabele ambtenaren nodig.

   Verwijderen
 32. Eerder in dit draadje uitte ik al het vermoede dat Maud Oortwijn weleens bezeten zou kunnen zijn. Zie de volgende foto eens:


  En bijbehorend artikel

  Overigens @Jeroen, dat gewauwel van jou hier is niet hetzelfde als een daadwerkelijke aangifte. Groot verschil.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aangifte waarvan? Weet je zelf wel waar je het over hebt? Ik heb op het moment helemaal geen grief waarvan ik aangifte zou willen doen?

   Verwijderen
  2. Kan je niet eens met iets nieuws komen? Die Maud is gewoon een zielige en gestoorde aandachtsjunk en de zaak Demmink heeft ook een baard van drie kilometer. Het boeit gewoon niet.

   Verwijderen
  3. Dat is Micha Kat's terrein. Anders had ik mezelf allang bevrijd van de 'demonische vampiers' die velen kleven overigens.

   @Dorothy Parker
   Het doet er niet toe wat jij allemaal 'gelooft', gaat erom dat er aangiftes liggen. Ellen van Langen kon ook niet 'geloven' dat Pistorius z'n vrouw had doodgeschoten. Geloven/belevingswereld en werkelijkheid verschillen nog al eens.

   Verwijderen
  4. @ Air het is door Kat zijn gebrabbel en de rancune van de Pootjes ongeloofwaardig geworden. Vooral omdat ook Micha op de loonlijst van de Pootjes stond om voor hun, hun werk af te maken.

   Als je dus logisch nadenkt ( ik weet in jouw geval moeilijk is )er in complottersland weinig aandacht voor hen die een tegenvraag stellen, al zou het om de uitdrukking maar mooi te gebruiken; de advocaat van de duivel zijn.

   En Jeroen de zaak Demmink heeft een baard van 3 kilometer het wordt tijd dat in complottersland d zaak Demmink maar met rust gelaten wordt. Het voorbeeld dat door Air de zo hoog geprezen Micha is treurig en ik heb de filmpjes gezien van Jdtv en op Micha Kat, werkelijk Air als je dat als voorbeeld neemt is het treurig gesteld met je. Jammer dat Micha dat niet wenst te begrijpen en wat Ruud aanhaalt, dat requisitoir van Mr. Vogelenzang niet online is terwijl het wel gefilmd mocht worden. En tot slot Demmink mag wel een goede baas zijn geweest, hij is vervangbaar, voor hem was er ongetwijfeld wel een andere SG gekomen. Het bedrijf draait door en niemand is onvervangbaar.

   Verwijderen
  5. @air van de v&d
   welke zoden ga jij voor de goegemeente aan de dijk zetten? Of ben je gewoonweg een gefrustreerde dorpsbewoner die van het lokale stadsbankje verbannen is? Vertel eens iets echts. Nekkletsen kan zelfs een kind, echt waar.

   Verwijderen
  6. Het doet er niet toe wat jij allemaal 'gelooft', gaat erom dat er aangiftes liggen.

   Nee hoor, daar gaat het helemaal niet om. Want als een officier van justitie besluit om niet over te gaan tot vervolging nadat aangifte gedaan werd gaat het feest niet door. Als mensen met een kansloos verhaal aan komen zetten is het nog steeds een kansloos verhaal als je er duizend keer aangifte van deed. Jammer joh. Het blijft trouwens ook een kansloos verhaal als je er in de VS over gaat zeuren met behulp van een criminele lobbyist en ook als je met de hele Jostiband voor Demmink's deur komt demonstreren.

   Verwijderen
  7. Ja, kwam dat pleidooi van Vogelenzang het altijd even objectieve JDTV even niet uit ofzo? Wanneer kunnen we dat bekijken?

   Verwijderen
  8. In amerika vertellen dat JD heeft toegegeven, en tevens een in scene gezet gesprek als waarheid voorkopen? USA is gek op dit soort potentiele oplichters. Nogmaals er is notabene niet eens een tapverslag. Waar gaat dit over?

   Verwijderen
  9. @airvd
   gaat erom dat er aangiftes liggen

   En het is precies zo als dat @Jeroen je al duidelijk(er) probeert te maken. Stel dat iemand aangifte doet tegen jou over seksueel misbruik van minderjarige jongens. Dan zal justitie toch ook al snel tot de conclusie komen dat het hier om ongeloofwaardige aangiftes gaat (dat mag ik voor jou althans hopen).
   Maak ons dan eens deelgenoot van je ver boven ons gewone stervelingen verheven intellectuele vermogens, oneindige wijsheid en onweerlegbare feitenkennis cq bewijzen waarom de aangiftes tegen Demmink volgens jou (en dan nog bij voorbaat) wel op waarheid berusten?

   Verwijderen
 33. Maud moet van de Prozac afblijven, of niet :P

  BeantwoordenVerwijderen
 34. OMG, The Illuminati are coming http://hsmaker.com/harlemshake.asp?url=http%3A%2F%2Fwww.klokkenluideronline.net%2F

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ondertussen benadrukt Micha nog eens dat hij toch echt een misdadig figuur is:

  volg het voorbeeld van jullie Engelse vrienden! Sjoerd, een heldendood in Londen is toch beter dan dat laffe vluchten voor zogenaamde ‘doodsbedreigingen’?

  Hij zet iemand dus aan tot zelfmoord en heeft het lef reële doodsbedreigingen aan het adres van Sjoerd van Keulen tussen aanhalingstekens te plaatsen, terwijl hij zijn advocaat tegelijk een enorm van a tot z gelogen jankverhaal over "bedreigingen" aan zijn adres liet opdreunen.

  Een weerzinwekkender gotspe is bijna niet denkbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jeroen

   En dan te bedenken dat deze held op sokken met een angstzweterige paniekaanval op bed lag terwijl hij alleen maar zijn kant van het verhaal mocht komen toelichten cq verdedigen.
   Zegt meteen ook alles over de intellectuele vermogens van de reaguurders op klol. Die is net zo minimaal als dat Micha-'in your face'-Kat de confrontatie met de werkelijkheid durft aan te gaan.

   Welk één pathetisch schertsfiguur.

   Verwijderen
 36. Het moet niet veel gekker worden op niburu.co. Niet alleen namen ze Ben van den Brink over uit de failliete boedel van Argusoog, ze gaan ook supportmeditaties organiseren voor Ben.

  Janneke Tops organiseert morgen, maandag 25 maart (sic) a.s., een eerste korte supportmeditatie voor deze actie. Navolgend haar oproep:

  Meditatie: steun Demi en Nirvana van den Brink

  Aan mensen die de actie in Tsjechië moreel en spiritueel willen ondersteunen, vragen wij om op maandag 25 maart om 12.30 uur, minimaal 5 minuten stil te staan bij deze situatie en liefde, steun, aandacht, energie of hoe je het ook maar wilt noemen, te sturen naar Demi en Nirvana van den Brink en hun ouders. Langer dan 5 minuten en op andere momenten mag natuurlijk ook. Met als doel dat de meisjes weer veilig bij hun ouders terug zullen komen. Laten we samen solidair zijn en de misbruiknetwerken geen kans geven!


  Goed plan, een meditatie! Ga ik er ook eentje doen om 12:30. Maar ja, mijn spiritualiteit is erg gericht op de Goetia.

  Als je Ben meteen weer op transport terug wil naar Nederland is Bathin een aanradertje. Die schopt Ben meteen weer op het vliegtuig. Halphas kan ook nuttig zijn, die stuurt waarschijnlijk een lokaal SWAT team op Ben af. Als hij het dan nog steeds niet begrijpt, staat Vepar al in de startblokken:

  Vepar can make men die in three days by putrefying sores and wounds, causing worms to breed in them

  Heerlijk dat mediteren. Ik krijg er altijd zo'n positief gevoel van. En al die positieve gevoeltjes kan je zo op Ben afsturen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb jij geen nuttigere dagbesteding of zo? Hier heb je alvast weer een kluifje van importantie waar je je tanden op kan stuk bijten. Werkloze ADHD-ert.:

   Dus je zoekt de man die geblurred is?


   Verwijderen
  2. Heb namelijk weldegelijk nog ergens in mijn archief een foto opgeslagen waarop getoonde 'agent' samen met deze pipo op een society-feestje ergens in 't Gooi overleg over 'koninkLIJKE' zaakjes staat te voeren!


   Verwijderen
  3. @papi

   Haha, dat doe ik natuurlijk astraal tijdens de stand-up vanmiddag.

   Verwijderen
  4. @Jeroen

   Grappige bijkomstigheid is wel dat ze met het binnenhengelen van Brinkmans hun ware intenties en motieven blootleggen (die verwerpelijk van aard zijn) want nadat Brinkmans argusoog helemaal naar de kloten heeft geholpen zal niburu.co een minder hard zetje nodig hebben om om te vallen (iets met karma, toch?).

   En drs Mw. Moestuin (overigens ook al ex sopn) is er als de kippen bij om er ook weer een (weinig ecologisch) slaatje uit trachten te slaan. Lijkenpikkers.

   Verwijderen
  5. @Loena

   Inderdaad, ze zijn gewoon bereid om een labiel crimineel als Ben als "prop" in te zetten voor hun strijd, zelfs als ze weten dat er niets klopt van zijn verhaal. En daar gooien ze dan ook nog eens een spiritueel sausje uit eigen moestuin overheen. Grausam.

   Verwijderen
 37. Ja lach jij maar... Mijn onderzoek spitst zich namelijk wel toevallig telkens maar weer omheen dezelfde personen samen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wist dat hij ooit weer eens terug kwam. Hahaha...

   Verwijderen
 38. Weer te schandalig voor woorden wat Micha Kat hier flikt:

  Anderen beschuldigen van het bedreigen van de persvrijheid, terwijl hij daar zelf blijkens zijn vorige stukje tegen is.

  En dan ook nog mensen oproepen tot zelfmoord. Diep, diep immoreel vind ik het. Dit valt echt niet meer onder 'ietwat onorthodoxe methoden'. Het is gewoon fout en verwerpelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Maud,

  "Er zijn meerdere mensen die bewezen niet op die plek aanwezig waren. Je blijft het proberen, maar je bent al door de mand gevallen hoor!" BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat ik al eerder stelde over de intellectuele vermogens van de volgelingen van Kat cq reaguurders op klol wordt weer treffend bevestigd;

  Uit een stukje op klol
  Leden van de Raad van Toezicht van WNF ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. De heer Van Keulen heeft zich altijd pro deo en onbaatzuchtig ingezet voor het WNF

  En wat vraagt ene dennisthemenace zich af;
  Zou er een financiele beloning staan tegenover lid van de raad van toezicht bij WNF? Ik bedoel, dit is toch voor het goede doel, non profit, en deze mensen verdienen reeds genoeg. Of krijgen zij betaald. En hoe en wat?

  Ik bedoel, als je er nu overheen leest in een stuk van acht a4-tjes, soit, maar in een stukje van 5 regels?
  Totaal verblind door vooringenomenheid die hersenloze klollertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @Lunatic/Loena tik (hoe grappig, kuch)
  Dit is mijn laatste reactie op jouw zwakzinnige en onbeschofte schrijfsels:

  Als er tegen mij een aangifte is gedaan van seksueel misbruik ZAL IK EISEN van justitie dat er een strafrechtelijk onderzoek zal plaatsvinden naar de juistheid daarvan, mocht er geen strafbare feiten gepleegd zijn dan zal de aangever strafrechtelijk vervolgd moeten worden voor het doen van een valse aangifte. Zo werkt dat.

  Het lijkt net een kleuterklas hier met een verzameling gekken en zwakzinnigen en ik ga daar niet meer op reageren. Zoek het lekker zelf uit, de reacties hier bestaan alleen uit schelden, domme reacties met allerlei achterlijke veronderstellingen, geloven in allerlei bullshit. Geloven in een wereldwijd anti-Demmink gecomplot etc.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Air je herhaalt je zelf.

   Verwijderen
  2. @AIRVD

   Wat is er nou weer zwakzinnig of onbeschoft aan de schrijfsels van Loena? Je bent zelluf de hele tijd onbeschoft en dom. Geen enkele van je "argumenten" hierboven hield stand, maar als je flinterdunne verhaaltjes weerlegd worden negeer je dat en komt weer met nieuwe beschuldigingen aanzetten. Of je herhaalt gewoon wat je al eerder schreef.

   Wij krijgen de hele tijd stompzinnige bagger als dit te verwerken:

   Het is echt niet de bedoeling dat Baggarcuda en soortgelijke aan bezinning gaan doen. Aannemen wat autoriteiten via de media jullie dicteren en basta, meer is er niet. Ja en schijten, roddels, seks en vreten uiteraard.

   Dan impliceer je daarna nog eens dat we hier allemaal psychopaten zijn en ga je stellen dat ik zou "wauwelen". Dat doe je tot overmaat van ramp op een constant geborneerd, machteloos toontje; alsof wij het je allemaal persoonlijk misdeden.

   Dat kan zoveel beter, @AIRVD! Beloof je daar een beetje aan te gaan werken voor je andere mensen weer van van alles gaat beschuldigen?

   Als er tegen mij een aangifte is gedaan van seksueel misbruik ZAL IK EISEN van justitie dat er een strafrechtelijk onderzoek zal plaatsvinden naar de juistheid daarvan

   Dan nog kan de officier van justitie beslissen om er niets mee te doen. Volgens mij verwacht je iets teveel van je "eisen".

   Verwijderen
  3. @airvd
   Prijs jij jezelf maar gelukkig dat je totaal onbeduidend bent en dat er aldus weinig tot geen lieden rondlopen die er (eigen)belang bij zouden kunnen hebben dat er allerlei aangiftes tegen je gedaan worden.
   Enig idee hoeveel aangiftes -over van alles en nog wat- er dagelijks gedaan worden tegen bijvoorbeeld een gemiddelde medewerker van een willekeurig UWV kantoor? Hoeveel bedreigingen er dagelijks tegen een gemiddelde medewerker van bijvoorbeeld de Belastingdienst worden geuit? Om maar een paar topjes van gigantische ijsbergen te duiden.

   En nee, je hebt geen idee omdat jij de realiteit totaal uit het oog hebt verloren. Micha Kat is voor Joris Demmink een niet serieus te nemen ziek figuur. En dat vooral tot grote frustratie van Kat en de volidioten op klol zelf. Dát is de realiteit.

   Verwijderen
 42. hehe die jeroen, mij eerst een kwijlend hondje noemen en dan vervolgens zelf kwijlend gaan zitten wachten op een JDTV aflevering? Dat is net zo triest als micha die niet komt opdagen wegens bedreigingen en dan de tekst plaatst die je hierboven hebt neergezet. Ik weet trouwens wel zeker dat ze jou nog niet eens toe zouden laten bij de jostiband!

  Welke zieke criminele activiteiten bedoel je precies en waarom kijk je er eigenlijk naar als het zo erg is allemaal?

  Dorothy volgens mij heb je zelf een obsessie met dat heterofiel gedoe van je. aan je vragen te zien heb je geen idee met wie je te maken hebt, wie loopt er nu te oordelen?
  Als er nog meer dingen zijn die je liever niet gefilmd wil zien worden kun je ze hieronder opschrijven dan zal ik er voortaan rekening mee houden....in je dromen.

  Ik film dingen die ik interessant vind en daar hoef ik verder geen verantwoording over af te leggen aan jullie. Het staat jullie verder vrij om er van te vinden wat jullie maar willen.

  John wellicht moet ook jij eens beter gaan opletten, er is nog een tweede Nederlandse getuige. Ik zie een hoop aannames en vuilspuiterij hier in de comments. op een bepaalde manier zijn die net zo erg, of misschien soms eigenlijk nog wel erger zijn als de comments op klol.

  Ik dacht dat er hier mensen kwamen die na konden denken, maar dat valt helaas ook vaak zwaar tegen.

  @ruud
  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2012/12/geest-verruimende-middelen-alles-is-fake.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hehe die jeroen, mij eerst een kwijlend hondje noemen en dan vervolgens zelf kwijlend gaan zitten wachten op een JDTV aflevering?

   Je haalt twee uitspraken volledig uit zijn context en gaat die dan tegen elkaar afzetten, daarmee de onjuiste suggestie wekkend dat ze tegenstrijdig zouden zijn met elkaar. Het is een rare, kronkelige en half gealfabetiseerde manier van denken waar ik niet zoveel mee kan.

   Ik noemde JDTV een "kwijlend hondje" in relatie tot Micha Kat (kreeg je die laptop al van ome Micha?)en constateerde alleen maar in relatie tot je filmpjes, dat je het toegezegde requisitoir (of hoe noem je dat) van Vogelenzang ondanks eerdere toezeggingen niet geplaatst hebt. Niet omdat ik op je filmpjes zit te wachten, maar omdat iemand anders dat al eerder in het draadje opmerkte.

   Welke zieke criminele activiteiten bedoel je precies

   ehh... vandalisme, laster, smaad, opruiing, bedreiging, stalking, dat werk. en JDTV maar instemmend filmen.

   en waarom kijk je er eigenlijk naar als het zo erg is allemaal?

   Omdat je inleidende muziekje zo leuk is. Tot dat punt gaan je filmpjes meestal nog wel. Waar komt dat vandaan?

   Verwijderen
 43. @Jdtv mijn ´obsessie´zoals je noemt is gekomen door de praktijk en waar ik heb meegemaakt dat de homo emancipatie nog niet helemaal is waar het moet zijn. Sindsdien ben ik er scherp op en het is idd, zoals de praktijk is.

  Jammer voor jou, vreemd dat het een obsessie is als je een ander met de praktijk confronteert.

  Je filmpjes zijn best leuk en zoals Ziva en Jeroen al eerder opperde verspil je talent niet.

  Ik refereerde eerder aan een commentaar wat je schreef, goed lezen schijnt toch altijd moeilijk te zijn. Het zal me verder een zorg zijn wat je filmt of niet, behalve dat over smaak valt te twisten en ik bepaalde smakeloos vind. Maar ach ja dat zal het verschil in leeftijd zijn, zullen we maar zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Dank aan JDTV voor het filmpje van het rekizitoor (of hoe je dat schrijft) in het strafproces tegen Micha Kat.

  Sportief om het nu toch te plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Mede dankzij de blogroll van Barracuda trouwens, want anders had ik het niet geweten.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2013/02/jdtv-afl127-kat-in-de-bak.html

  Het requisitoor van Vogelenzang dus, gefilmd door JDTV.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. requisitoir dus, toch wel, te spellen. Weet ik dat ook allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. +1 voor JDTV. Ze heeft wel een goed verhaal zeg. Geen speld tussen te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ja, alleen jammer dat het helemaal niets gaat veranderen mbt het 'probleem Micha Kat'. Die werkstraf is nog het meest effectief, want dat houdt Micha tenminste nog een poosje verscholen onder een Nederlandse bank.

  Zodra Micha namelijk weer in Laos zit, als hij nog welkom is wat ik betwijfel, gaan de remmen pas echt en worden zijn gekkie's pas werkelijk bestookt met hysterisch gejank over hoe al die stoute mensen de nobele, integere, baanbrekende, te lauweren, geschiedenis schrijvende, multi-getalenteerde, manmoedige Michaatje Kat kapot hebben gemaakt.

  Zinloos dus IMO.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze ziet hem aankomen met zijn nieuwe vriendinnetje van niburu.co ;-)

   Verwijderen
  2. LoL, inderdaad.

   Daarnaast als Vogelenzang haar zin krijgt van de rechtbank en die 180 dagen voorwaardelijk om Micha's nek gehangen wordt, dan kan hij wederom rekenen op een internationaal opsporingsverzoek wanneer hij vanuit Laos de crimineel gaat uithangen.

   En of je als beginnend ex-pat ondernemer in Laos zit te wachten op dit soort aandacht van de lokale overheid en politie lijkt me twijfelachtig.

   Verwijderen
  3. maar is dat bevestigd dat die Alexandra van Niburuco Micha's nieuwe vriendin is? Of was dat een wilde gok van iemand?
   Tot voor kort gingen donaties voor de "Micha Claim" via een nederlands rekeningnummer van zijn Laos-vriendin (Aline), maar nu moet er weer gestort worden op het oude nummer van de Stichting Klokkenluideronline, dat blijkbaar (nog) niet in beslag is genomen. (die rekening bestaat al iig sinds 2008.

   Dus óf Aline raakte in de problemen door die rekening ter beschikking te stellen, of het is echt over.. En het is nog maar de vraag of zij ooit ingestemd heeft om die rekening hiervoor te gebruiken.

   Verwijderen
  4. Als je trouwens op een link bij "Recente reacties" (rechts op de website) klikt kom je op een "klokkenluideronline.is" versie uit. Dat is een IJslandse domein extensie.
   Bovendien begrijp ik dat je tegenwoordig een mailtje moet sturen om het bankrekeningnummer te krijgen waarop je Kat's drinkgeld kunt storten;

   Sympathisanten van deze site en van klokkenluiders in het algemeen kunnen doneren via een bankoverschrijving. Mail naar drsmkat@yahoo.com voor het rekeningnummer. Alvast bedankt!

   Verwijderen
  5. Ja, sinds ongeveer een maand gaan alle interne hyperlinks naar het .is domein; het is immers een kwestie van tijd dat het .net domein verdwijnt, het is immers al geveild.

   Verwijderen
 50. Je kan als 'onderzoeks'hoernalist wel van alles maar blijven beweren, maar ook voor jullie als 'debunkers'gilde moet het vreselijk interresant zijn hoe Maud zich hier weer eens uit gaat redden offcourse. Jammer alleen dat het helemaal niets gaat veranderen mbt het 'wannabè poesjes voorkomen'. Kom er maar in 'lekker' dan wel bezeten ding...

  "Vertel nou eens concreet hoe men pogingen ondernomen heeft je van leven te beroven. Bij argusoog zei je dat men gasflessen op de snelweg heeft laten vallen. Hoe hebben ze dat dan gedaan? Ik begrijp al dat je geen antwoorden geeft, waarom is me een raadsel, maar het wordt er allemaal niet geloofwaardiger op." BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, dat lijkt me een even domme als makkelijk te beantwoorden vraag voor Maud. Hoe 'ze' die gasflessen op de snelweg hebben laten vallen is niet alleen volstrekt onbelangrijk binnen het kader van de gebeurtenis, maar ook niet te beantwoorden door Maud. Als iemand een stoeptegel op mijn motorkap gooit vanaf een viaduct weet ik ook niet hoe ze dat gedaan hebben. Ik stap immers pas in de gebeurtenis vanaf het moment dat die tegel op mijn auto klettert. Dat ik het vervolgens zie als 'een poging mij van het leven te beroven' staat als een paal boven water, maar het 'hoe' is volstrekt oninteressant.

   Vwb Maud is het interessant om te bepalen of deze gasfles-aanslag een incident betreft, of onderdeel uit een reeks van levensbedreigende gebeurtenissen, zoals Maud beweert en opsomt.

   Dus om Maud te 'ontmaskeren' zal je wat andere en meer intelligentere vragen moeten stellen.

   Verwijderen
  2. Met het uitgekraamde van hierboven heb je je weldegelijk bij het wat minder snuggere publiek geschaard. Uiteraard kan Maud bijv. al eens beginnen ons prijs te geven waar zo ongeveer dat levensbedreigende 'incident' heeft afgespeeld? Via de dienst voor het rijksverkeer of de kranten afdeling van om het even welke grote biebliotheek heb je dan zo uitgedokterd hoe waarheidsgetrouw dat desinformerende bagger is wat mevrouw allemaal zo triest amateuristisch het net opgooit. Of dacht jij soms dat zo een vrij incidentele voorval de krantenkolommen van de op dat moment meer gelezen persbureaus niet zou hebben gehaald? Op deze wijze (via het werkschema van de vön AmsbergjeSS) is alreeds komen vast te staan dat Maud daar in Bangkok de dubbelgangers van zowat de gehele koninklijke familie met harde tepeltjes en al voyeuristisch heeft zitten te begluren! Dus even eerst nadenken voordat je je in het vervolg een beetje domblonderig op deze wijze aan hen die nog kunnen of willen zien te kakken zet. OK? Natdromende stenen-werpster hahaha. (LOL-not)

   Verwijderen
  3. Owh ja, stom van me. 'Hoe dan?' betekent in kindertaal natuurlijk hetzelfde als 'Wanneer dan?'

   Verwijderen
  4. Heb net mijn persoonlijke tarot meesteres om raad verzocht over deze op haar stek geplaatste foto, en zij kon mij na de foto spiritueel te hebben afgelezen zo op het hart drukken hier met een dochter die haar moeder via een tragisch incident heeft verloren te maken te hebben! Ze zei bovendien dat Maud ook al eens bij hun bedrijf actief voor aandacht of om erkenning vanwege haar nog niet verwerkte zielenpijn proletarisch 'zoekende' is geweest. Ze heeft daarbij uiteraard een stapel nooit voldane facturen achter gelaten. En als je je 'cariere' met dat soort van strapatsen hebt te beginnen, kan je niet anders dan concluderen hier een psychisch op haar tenen rondparaderende oplichtster te maken te hebben. Het is niet anders Ziva. Dus doe het hier maar voorlopig lekker mee. SOIT...

   Verwijderen
  5. Ik beweer nergens dat ik het verhaal van Maud geloof Adamas, of dat ik niet twijfel aan haar geestelijke gezondheid.

   Er zit ongewtijfeld een steekje los aan Maud. Anders zou ze ze zich niet voegen bij de gekkie's rond KLOL en Argusoog waar de mentale rode draad - onder aanvoering van idioten als Kat, Zeevat en Mind Control Professor Ben van de Brink - strak staat tussen satanische baby-verslindende koninginnen en gedrag beïnvloedende zendmasten en chemtrails.

   Wat me wel verbaast is dat je Maud Oortwijn nu een oplichtster noemt, terwijl ze eigenlijk niets anders doet dan het algemeen geaccepteerde pedo-complot van de Kat-gekkie's in een iets ander jasje plaatsen. Ze giet dat in een boek, en probeert het te promoten / verkopen.

   Dat is toch niets anders dan dat Micha Kat doet? Die gooit zijn customized pedo-complot ook in stukkie's op zijn weblog, en vraagt dan om donatie's. Of zit er tegenwoordig copyright op complotverhaaltjes? Want ja, dan zou je Maud een oplichtster kunnen noemen, of van plagiaat beschuldigen of zo. Maar zonder dat?

   Verwijderen
  6. Jouw reacties zijn echt te dom voor woorden. Er is natuurlijk een wezenlijk verschil tussen een steen dat losgeraakt is van een viaduct en per ongeluk op een auto valt of er gooit iemand doelbewust een steen van het viaduct. Als iemand alleen zegt dat er een steen op haar/zijn auto is gevallen zegt dat nog niet of dat doelbewust is gebeurd. De vraag HOE de steen/gasfles op haar auto is gekomen is dus van wezenlijk belang om erachter te komen of er sprake is van opzet. Maar goed, de wereld van de media gelovige zit sowieso heel vreemd in elkaar.

   Verwijderen
  7. Nee, dom biggetje. Hoe is niet belangrijk, want hoe geeft ook geen antwoord op het wel of niet met opzet een 'gasfles' op de weg laten vallen.

   Maar zever lekker door. Ik merk het wel wanneer je de oplossing hebt gevonden.

   Verwijderen
 51. Shit, wat wel voor Maud's verhaal spreekt is dus dat ze al wel triade-members achter zich aan heeft. En of dat nou aan haar voorkomen dan wel belevenissen ligt is vooralsnog een groot raadsel.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. @Adamas
  Sjakie is een pseudoniem van mij, goeie naam, wekt geen wantrouwen haha. Helaas reageert ze nergens op.

  Gasflessen op de snelweg laten vallen en dat ervaren als een poging tot levensberoving. Het is overduidelijk dat ze zichzelf als 'gekkie' neer zet icm verzonnen verhalen over pedofilie. Het is alleen de vraag waarom en door wie? Zodat men kan zeggen: zie je wel alle pedoverhalen zijn onzin en alleen gekkies beweren dat, terwijl een zaak als Robert M en Jimmy Saville bijvoorbeeld al het tegendeel bewijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 53. Is Martin vandaag vergeten zijn antipsychoticum tot zich te nemen? WTF?

  Naar mijn idee wil men een toekomst waarin de natuurlijk voorplanting niet meer voorkomt en alleen nog kinderen via IVF “geproduceerd” zullen worden. Ik ben van mening dat hierbij genetische ingrepen plaatsvinden in de transgender sfeer. Kortom: de via IVF geboren kinderen zullen een beetje ergens in het midden hangen tussen mannelijk en vrouwelijk. Laten we het voor het gemak gay noemen. Het doel lijkt te zijn de traditionele gezinssituaties te vervangen door het modernere homohuwelijk, waarbij een kind via adoptie of draagmoederschap verkregen wordt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kon het toch niet laten

   Het midden tussen mannelijk en vrouwelijk "gay"? LOL. Hij snapt blijkbaar nog niet eens het verschil tussen gender en seksuele oriëntatie. Overigens relateert hij in andere stukjes met hetzelfde gemak pedofilie aan homoseksualiteit. In zijn wereldje is dat allemaal een grote amorfe pot nat.

   Het is trouwens waar dat er bij IVF kinderen sprake is van een lagere vruchtbaarheid dan bij andere kinderen, maar onderzoek wees uit dat dit vooral over een low sperm count gaat die ze erven van de vader. Niet dat ze door dr Frankenstein hermafrodiet gemaakt werden.

   Verwijderen
  2. Het is eerder dat Martin weer eens David Icke als 'docent' gebruikt om zich over complexe wetenschappelijke en ethische onderwerpen te informeren.

   De discussie over "IVF voor voortplanting en sex voor fun" wordt wel degelijk gevoerd, inclusief de voor- en nadelen van genetische manipulatie van de 'gametes' (de spermacel - eicel 'paren'), als wel de ethische complicatie's (cellen gebruiken van 2-jarige meisjes, of dode mensen. Of de sociale: het vervagen van de individuele ouderlijke rollen, en de invloed daarvan op traditionele gezinsstructuren).

   Binnen die context wordt ook de discussie gevoerd over 'designer baby's'. Hoewel deze zich nog voornamelijk richt op de morele en ethische kant van het via gen-technologie uitsluiten van bijv 'single gene disorders' wordt deze wetenschappelijke ontwikkeling ook graag gebruikt om er in een bredere context over te filosoferen. Immers het stopt niet bij het dmv IVF en gen-technologie 'uitbannen' van ziektes, maar een designer-baby is ook 'gewenste haarkleur, ogen, kleur van de huid, etc', en nog een stapje verder; "designed om een atleet te worden, een schaker, of een kraanspecialist'. En ultiem uiteraard de 'super soldaat'. Of een geheel nieuw systeem van 'kastes'.

   Die discussie wordt door de anti-NWO soldaten graag gemixed met het dystopische 'technocracy', een concept uit de jaren dertig van de vorige eeuw, en door veel anti-NWO-believers gezien als de blauwdruk van de elite voor de toekomst.

   'The dark horse of the New World Order is not Communism, Socialism or Fascism: It is Technocracy.

   Vervolgens wordt ieder onderwerp, dat an sich best met argusogen bekeken kan (moet) worden, zoals gebruikelijk bij de slecht onderwezen complotgemeenschap, binnen die context gekieperd en als bewijs gezien voor het snode plan van de NWO-elite; robotica (lees killer-robots), smart grid technology, GM-food, farma, een wereldmunt, en dus ook gen-technology en IVF. Zeg maar de stokpaardjes van David Icke c.s.

   En dan krijg je stukjes zoals Martin Vrijland produceert waar je slechts één conclusie uit kan trekken: Martin moet wat minder tijd besteden op het forum van David Icke, en wat vaker naar de bieb wandelen.

   Verwijderen
  3. Dank voor je uitleg. Technofobie dus.

   Bij het fertility institute kan je aan gender selectie doen, maar volgens mij staan hermafrodieten niet op het menu en is het ook nog niet bekend hoe je iemands seksuele oriëntatie in een genetische code moet plaatsen. Ze dachten een tijdje dat het allemaal aan het karyotype xq28 zou liggen, maar dat wordt nu ook weer in twijfel getrokken. Dus het is niet mogelijk om aan de seksuele oriëntatie te sleutelen.

   Ik snap sowieso niet waarom je ons lichaam zou moeten optimaliseren, zo'n verschrikkelijke zak met pus, bloed en botten. Geleiding in de hersenen die vergeleken met glasvezel verre van optimaal is, ik vind het een zootje. Wat dat betreft geloof ik meer in radical body design.

   Verwijderen
  4. Nee, er kan nog niet aan de seksuele oriëntatie gesleuteld worden. De biochemische processen in het brein worden wel steeds inzichtelijker, maar er is nog geen antwoord waar en hoe de seksuele oriëntatie ontstaat.

   Hahaha, ja de Primo 3M + is een fantastisch concept. Dan kom je weer op het terrein van Transhumanism. Oók een favoriete niche van de technofobe complotter die in technical body enhancements weer de opmaat naar de transitie voor de 99% van 'autonoom mens' naar 'worker bot' zien. Een transitie die ik persoonlijk wel zie zitten. Ik bedoel wat moet je met miljarden 'useless eaters'? Die kan je dan maar beter weg automatiseren, of individueel automatiseren.

   Echter, vooralsnog is het allemaal nog theorie, en zien we of dit soort perverse body enhancements, of interessante maar nog erg theoretische projecten zoals de "Human Brain Project".   Verwijderen
  5. Haha, die Barbie en Ken zijn echt de "worst nightmare" van neoluddieten als Vrijland.

   Ken je Kurzweil's Age of spiritual machines en Wiener's God & Golem inc? The Rapture of the nerds!

   Het onderwerp interesseert me buitengewoon en volgens mij ontwikkelt kunstmatige intelligentie zich veel sneller dan aangenomen wordt. Maar geen KI die nog in staat is de Turing test te halen.

   In mijn studententijd volgde ik aan de UU nog wat colleges KI (hing ineens bij wijsbegeerte op de Uithof rond toen ik wat dieper ging graven in formele logica) en ploegde door bet werk van denkers als Dreyfus en Hayes' Naive physics manifesto. Dat beinvloedde mijn manier van denken heel wezenlijk en zou mezelf zeker omschrijven als een posthumanist, of transhumanist.

   Nu het token problem (de chinese room) van Searle opgelost werd, biologische neurale netwerken nagebouwd worden en er zeer recentelijk nog een belangrijke mijlpaal bereikt werd op het vlak van quantum computing, is de singulariteit volgens mij nog dichterbij dan Ray Kurzweil denkt. De ontwikkelingen accelereren daadwerkelijk sneller dan Moore's Law voorspelt.

   Verwijderen
  6. Vrees dat enige verdieping niet aan Martin is besteed. Die is inmiddels vrolijk in bezwaar gegaan tegen een aanslag afvalstoffenheffing met 'argumenten' die al even antiek zijn als (tol)heffingen zelf.
   Maar Martin verkeerd in de triomfantelijke veronderstelling het wiel uitgevonden te hebben;

   U mag deze wat mij betreft kopiëren en zelf benutten om als brief te versturen aan uw eigen gemeente(...)Ik denk echter dat wanneer meer mensen dit doen, de instanties er toch echt een lastige kluif aan krijgen

   Jammer Martin, en nu schakelen we weer even over op de realiteit, de behandelend ambtenaar op het Gemeentehuis selecteert een terzake doend sjabloon, plakt jouw NAW gegevens erin, printcommandootje, envelopje eromheen en de postkamer verzorgt de rest.
   Tot zover de 'hele kluif' werk die men heeft aan de afhandeling van jouw onzinnige gezwets...zucht

   Verwijderen
  7. @loena

   Nog een complottertje die zich binnenkort bij het leger des heils kan melden. Gelukkig maar dat ze daar hetzelfde over homo's denken als Martin.

   Verwijderen
 54. Dat ze een gedragsbeinvloedende taak op te voeren heeft is door ons persoonlijk al zeker wel bepaald AIRVD. (gore nick BTW!) Maar dat haar opdrachtgevers zo zeker van hun volksmennende resultaten zijn moeten wij dan maar als de arrogantie van de 'macht' zien? Dit werk zeg maar. Stronthoernalisten van gs die hierbij door henzelf op de te ruimen lijst zijn geplaatst. Ook zo transparant en crimineel mennend als de pest...

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Waahhhh!

  Ze hebben het helemaal door op de OlympicZions!

  Het merendeel van deze wapens heeft niet de vorm van een pistool of geweer. Geavanceerde afluisterapparatuur (inclusief apparatuur om, deels, gedachten te lezen) kan vanwege de inbreuk op privacy ook beschouwd worden als een electronisch wapen. Hetzelfde geldt voor apparatuur waarmee men iemand stemmen kan laten horen zonder geluid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmm, dat artikel van Peter Mooring op Olympic Zion is niet geheel fantasie. Electronic weapons do exist. Er wordt driftig mee geëxperimenteerd, en zelfs ingezet.

   Het niveau en de schaal waarop deze technologie wordt ingezet lijkt me in het artikel een beetje overdreven. Dit soort wapens zijn heel erg duur, en ze hebben om effectief te zijn een sterke krachtbron nodig. Met een 'hand-zapper' vanaf 300 meter door de muur je buurman ongelukkig zappen lijkt me wat ambitieus, tenzij je een stevige generator achter je fiets hebt hangen.

   Maar door de muur 'deels gedachten lezen' kan. Tenminste wanneer je dat 'gedachten lezen' versimpelt naar 'het horen van ademhaling, hartslag, etc' en daaruit 'stress levels' kunnen uitlezen. De Cougar20-H robot verstaat dat kunstje.

   Met een magneet iemand helemaal gek maken, of het gedrag beïnvloeden, is ook niet moeilijk. Dit experiment van Roger Highfield (een BBC Horizon reporter) is daar wel een mooi voorbeeld van.

   En de Long Range Acoustic Device (een mooi woord voor een sound-weapon) is ook al langere tijd operationeel, en werd zelfs tijdens de laatste Olympische Spelen ingezet.

   Dit zijn nog maar simpele voorbeelden 'in the open'. We kunnen alleen maar gissen wat de Darpa's van deze wereld in de bekende proefwoestijnen aan het hobby-en zijn.

   Ik zou het verhaal over electronische wapens dus niet zo maar in het complotteer-putje gooien. Waar het dan natuurlijk bij de complotter-gekkie's wel meteen weer fout gaat is de aanname dat hun eigen dagelijkse hoofdpijn veroorzaakt wordt door aanvallen van mysterieuze geheime diensten in plaats van een teveel aan Otrivin.

   Verwijderen
 56. Reacties
  1. De gekkies van de olympiczions

   Verwijderen
  2. En @AIRVD natuurlijk, die in een reactie eronder stelt dat hij uit persoonlijke ervaring kan bevestigen dat zulke wapens bestaan. AIRVD hoort namelijk ook stemmen in zijn hoofd en dat moet haast wel komen door een extrageheim wapen van de loemiadie.

   Verwijderen
  3. Ik moet altijd erg lachen om dit soort zelfverklaarde experts. Kennelijk om zich nog meer autoriteit te geven voegen ze 'uit eigen ervaring' toe. Niemand kan het controleren, dus kom je er makkelijk mee weg.

   Verwijderen
  4. Yep precies @John

   Als @AIRVD super 'belangrijk' zou zijn, of 'perceived influential' dan zou een 'zapper' op het bolletje te overwegen zijn. Maar da's niet zo.

   Types als @AIRVD mol je gewoon met de Belastingdienst of Linkedin. Max!

   Verwijderen
 57. kan allemaal
  http://www.spywebshop.nl/afluisteren-microfoons/richtmicrofoons/

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Het 'probleem' voor de mensheid als geheel lijkt inderdaad steeds meer te verworden tot een masturberende schijnwerkelijkheid van nutteloosheid dat door een stel machtsgeile mensachtigen achter de schermen tot aan een steeds hogere efficientie opgeblazen schijnt te moeten worden. Animal-farm in het kwadraat zeg maar...

  "The electrodes that were placed on his brain in the first surgery are seen coming out of Chris Stones' head as he is under anesthetic and being prepared for his second brain surgery, to remove the part of his brain that is causing seizures, at Sunrise Hospital & Medical Center on Tuesday, July 21, 2009."

  Source.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het moedig van je dat je toch kiest voor lobotomie papi.

   Verwijderen
  2. "De onlangs opgerichte motorclub No Surrender heeft naast Arend Zeevat nog een opmerkelijk lid: Ben van den Brink. De klokkenluider raakte in oktober vorig jaar nog slaags met Micha Kat op een Amsterdams terras. Ben wordt bij de Amsterdamse afdeling van No Surrender genoemd als 'sergeant at arms', belast met de ordehandhaving tijdens clubbijeenkomsten. De ex-sympatisant van Micha Kat heeft tegenover het NOS-journaal bevestigd dat hij de nieuwe motorclub uit onvrede met het beleid van KLOL heeft opgericht. 'Ik vind het nog steeds een mooie club, maar kon me niet meer vinden in het beleid,' aldus Arend Zeevat. Hij zegt geen partij te meer te willen kiezen in de strijd tussen de heer Kat en Jorus Demmink." BRON

   Verwijderen
 59. en ondertussen denkt Micha weer eens dat iedereen die een hem onwelgevallige mening ventileert een betaalde troll is.

  Het is zeer interessant deze postings te bekijken om een indruk te krijgen van hoe het volk over de zaak-Demmink denkt maar ook van de weerzinwekkende werkwijze van de door de staat betaalde pedo-trollen die full time bezig moeten zijn de draad te manipuleren teneinde de kinderverkachters in staat te stellen door te gaan. Moet u zich even voorstellen: je bent werkloos en kunt voor 2500 Euro per maand een baantje krijgen als pedo-trol zoals ‘Kroelie’ en ‘Kimeg’. Je werk bestaat er dan ondermeer uit om op alle sites waar discussie ontstaat die het pedo-netwerk in gevaar kan brengen pro-pedo comments te plaatsen

  Dan citeert hij vervolgens een reaguursel waarin pedofilie helemaal niet verdedigd wordt, maar waarin getwijfeld wordt aan de schuld van Demmink en weer wat minder aan die van Baybassin. Zoals zo ongeveer iedereen erover denkt in Nederland, op wat halve zolen na.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beetje jammer ook dat Micha Kat er niet bij voegt dat hijzelf voor langere periode een betaalde sock-puppet van de fam Poot is geweest, en in opdracht talloze ondermijnende verhaaltjes heeft bedacht en gepubliceerd over o.a. Demmink.

   Maar goed, de intentie van dit zoveelste huilartikel is ook niet duiding of transparantie, maar 'prepping'. De bierpot zal wel weer leeg zijn, dus moet er weer gestort worden door de onderdanen. En zo'n verzoek moet je altijd even inleiden. Voor de goede zaak natuurlijk.

   Verwijderen
  2. Ik vermoed dat de arrogantie van de 'macht' Kat zo naar het hoofd gestegen is, dat hij als slecht (dat wel!) betaalde spammer niet eens meer kan inzien dat het toch echt Kat zelf is die als grootste troll in zijn nakie al langere tijd voor de letterlijke Jan-Lul lachwekkend met zijn klokkenspel staat te swaffelen! Zijn ophemelen van lieden als Hemelrijk, Alex Jones, Pim F (die ondanks deze poppenkast onchanteerbaar toegaf het met Marokkaans/mannelijke kinderhoertjes te doen!?) en die strontbakkes van een Theo, verraden in dat opzicht steeds meer over de goyimmanipulerende intenties die Micha al veel te lang en zonder enige kritiek van zijn op sensatie beluste aanhang te spelen heeft.

   Deze 'klokkenluider' begint zo selectief verontwaardigd en dus met halve waarheden dan wel hele leugens te misinformeren, dat het voor een ieder die nog wel kan of wil zien bijna als een tragi-komedie van dit niveau begint over te komen. Micha ik weet dat je hier meeleest dus kappen met dat dubbelslachtige en van alle walletjes meevretende schyzofrenie. Benoem het beest nu toch eindelijk eens bij zijn echte naam!? Het is tegenwoordig namelijk alles of niets. Lauw of halfbakken wordt geproefd dan wel van de niet meer te behapstukken manipularij zo weer uitgekotst! De wereld is bovendien al wat langere tijd vertrouwd geraakt met het HIER o.a door jou beschreven MO

   Verwijderen
  3. Ze verzinnen steeds meer. Eerst natuurlijk gewoon de betaalde reageerders en nu een bedrag, wat straks weer door andere complottertjes wordt aangehaald. Zo creëer je je eigen illusies.

   Verwijderen
  4. Ik vind het eigenlijk wel mooi. Eigenlijk een soort natuurlijk proces.

   De gekkie's betalen (oh nee dat heet doneren) nu voor het verspreiden van de mentale stoornis van Micha Kat, maar 'leren' dat je ook heel veel geld kan verdienen wanneer je op NUJIJ.nl keihard beweert dat Beatrix op haar verjaardag niet twee baby's verorbert.

   Da's een mooie PR-teaser. Als ze wat 'low' op de Otrivin zitten, dan verwacht ik wel wat aanmeldingen. Met een 'klein mentaal duwtje' fiets ik er dan wel een extra bombardement op Gaza uit. Qua support dan that is.

   Maar het blijft plannen, voorspellen, en duwen met die gekkie's. Voor je het weet gooit Micha Kat er weer een 'money-bomb' in en storten ze weer een maandje loyaliteit.

   Verwijderen
 60. De draadjes gaan steeds meer los zo te lezen. Nou al trollen zo goed betaalt dan staat werkloos Nederland voor de deur en dan is Micha met zijn site nergens meer. Yup, hij heeft geld te kort want het is trrrrrrrring, triiiiiiingg met bewegende plaatjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Tegenwoordig krijgen werklozen de keuze tussen asperges steken of Micha trollen namens Gladio.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. 2500 euro per maand? Tsss. Weet niet hoe het met jullie zit maar dit bedrag benadert de werkelijke hoogte van mijn 'vergoeding' niet eens.
  Om nog maar te zwijgen over mijn dienstauto (met wat leuke opties 90.000 euro), de privé chauffeur die me ter beschikking wordt gesteld als ik me in een sterren restaurant vol heb laten lopen met exquise wijnen ("mijnheer Tik, de rekening kan naar het gebruikelijke ministerie worden gestuurd, neem ik aan" wink wink nudge nudge) en de standaard businessclass tickets voor tripjes naar exotische resorts uit ons koloniale verleden. En zojuist hoor ik de regerings heli op het heli platform in mijn achtertuin landen. Elke woensdag borreluur (vanmiddag in Lech).
  Het leven van een beetje trol is een feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. @Loena

  Het mooie van ons werk vind ik ook dat we de beschikking over geheime wapens hebben die ze nog niet eens kunnen verzinnen bij de complottertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Persoonlijk vind ik het leukste van ons werk de avondjes in de centrales van UPC c.s. en lekker tweaken met de video-signalen om met de centrale zenuwstelsels van de kijkertjes te fucken.

   Ik heb zo al menig pop 's nachts tot leven gebracht, of zwakkelingen bibberend van de angst en paniekaanvallen onder het bed gekregen. Erg grappig. Vooral ook omdat ik de sessie altijd eindig met een sequence waardoor mijn 'kijkbuis-poppetjes' onbewust een mega drang krijgen de volgende ochtend iets specifieks, maar volkomen nutteloos te kopen.

   Als ik dan op zo'n ochtend in de supermarkt wat surveillance werk doe, en ik zie al die boodschappenkarretjes met dat specifieke product voorbij rollen, ben ik niet alleen trots, maar ook volmaakt gelukkig.

   Verwijderen
  2. hmm.. ik heb hier trouwens ook een lekker stukje software dat ik eens ga proefdraaien: Tartan 2.0.

   The Tartan influence model identifies the hidden relationships among organizers of seemingly unrelated movements, exposing affiliations that allow anarchists to hijack peaceful movements and push their own agenda. To mitigate the ability of anarchists to incite violence or other illegal activity among protestors, law enforcement must identify: the complex network of relationships among anarchist leaders, how these organizations gain momentum, and how movement leaders spread their influence and shared techniques.

   Verwijderen
  3. Ja, van de makers van MetalGear, de ultieme Hasbara software.

   Heerlijk de software die deze jongens maken.

   Verwijderen
  4. Haha, als small business owner mag ik daadwerkelijk een versie gaan proefdraaien. Mijn projectomschrijving heb ik al rond.

   Verwijderen
 64. *Kijkt droevig naar haar declaratieformulier* 10 euro? Waar ben ik fout gegaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had dan ook een voorbeeld genomen aan Demmink.

   Verwijderen
  2. Ik leef in een Dorp, ehm bij het plaatselijke cafetaria kan ik moeilijk aankomen zet het maar op en van de bojoleez hebben ze helemaal niet gehoord. Wel van een bakkie leut.

   Verwijderen
  3. moet zijn zet maar op de rekening van.....

   Verwijderen
 65. off topic Ik kreeg daarnet, telkens bij het surfen naar Barracuda, een popup "authentication required" op mijn scherm, of ik maar mijn gebruikersnaam en wachtwoord wilde invullen voor www.earthwatcher.nl. Ik heb deze url nu aan mijn Hosts file toegevoegd en na herstarten is het probleem over, maar hoe kan dit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een site uit de blogroll die uit de lucht is denk ik, of die z'n feed uitzette. Kan misschien wel zo blijven tot Barra weer terug is. Het is een terugkerend probleem dat met een paar regels javascript op te lossen is. Gewoon de pagina's die niet laden eruit filteren. Of ze lussen via feedrinse of yahoo pipes. Het zou ook helpen als van andere sites afkomstige elementjes asynchroon laden.

   Verwijderen
 66. Hmm.. dit is interessant. Uit onderzoek blijkt dat complottertjes standaard complottheorieën om iemand gaan spinnen die ze onderzoekt. De "betaalde trollen" reactie die je op KLOL en Niburu.co ziet is dus compleet volgens het patroon van mensen die lijden aan samenzweringsideaties.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel jammer dat het betreffende ''onderzoek'' geplaatst is op een site die riekt naar de propaganda. Veel te gelikt en ook een raar verhaal bij de zogenaamde oorsprong van de site. Controlled oppostition!

   Verwijderen
 67. The cultural impact of Ziva, who is considered to be the only fulltime Israeli character on an American mainstream network television show,[4] has been discussed by various critics. Her depiction is generally praised for exposing the Western public to Israeli society and culture,[5] its positive portrayal of an Israeli, and "cheerleading for American ties to Israel".[6] The role has also made de Pablo the second most popular actress on U.S. primetime television, according to Q Score

  BeantwoordenVerwijderen