zaterdag 16 februari 2013

The Illuminati: The Papal Resignation Conspiracy

37 opmerkingen:

 1. BREKEND

  Argusoog gaat vanaf volgende week geen artikelen meer plaatsen, omdat ze een "periode van bezinning" willen inlassen. Ik kan het alleen maar aanmoedigen. gisteren meldde Arend althans in Arend vs Zeevat (tot 06m15s):

  Die onvolmaaktheid van de buitenwereld gebeurt op een steeds prominentere manier. Maar wat zegt dat over onze eigen onvolmaaktheid? We zijn allemaal op de een of andere manier niet volmaakt. Ik heb dat het afgelopen jaar meerdere malen teruggespiegeld gekregen en dat heeft er bij mij toe geleid om volgende week eens een bezinningsperiode in te gaan lassen. Volgende week zal er geen uitzending plaatsvinden en zal er een herhaling te horen zijn.

  Ook bij het team van Argusoog heerst er een stemming van de noodzakelijkheid van bezinning. We zijn met Argusoog de afgelopen tijd een bepaalde weg ingeslagen, we zien dat die weg een verandering behoeft, vandaar dat we vanaf aanstaande zondag ook een bezinningsperiode gaan inlassen die inhoudt dat het radioverhaal gewoon doorgaat, maar dat er voor de duur van die bezinningsperiode – ik kan even niks zeggen qua termijn- er even geen artikelen geplaatst gaan worden. Puur om een omslag in onze belevingswereld tot stand te brengen ten aanzien van waar wij onze focus op willen richten. Willen we onze focus blijven richten op die onvolmaaktheid in de buitenwereld die wij persoonlijk niet kunnen veranderen en als groep blijkbaar ook niet zoals tot nu toe gebleken is, want het gaat allemaal gewoon door, maar wat kunnen we daar op een innerlijk, persoonlijk niveau mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heh...

  Observations and studies of children's second-language acquisition (see Krashen 1985) have revealed that in the initial phase of the language acquisition process, there is typically a 'silent period' during which children acquiring a new language in natural settings are silent and concentrate on comprehension

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel omhaal van woorden, die erop neerkomen dat Zeevat geen rechtszaken meer aan zijn broek wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel omhaal van woorden, die erop neerkomen dat Zeevat geen rechtszaken meer aan zijn broek wil.

  Bijna zou ik toch wel mogen stellen. Een team met uit particuliere bronnen samengestelde rechercheurs heeft namelijk naar aanleiding van deze postings op Argusoog, een spoor van dubieuze financiers dan wel met maffia praktijken ondersteunende activiteiten vanuit de redactiepanelen van Argusoog geinitieerd (witwaspraktijken mensen!) kunnen blootleggen. Als dat open en bloot online gemieterd wordt zal de hele 'alternatieve' scene van de übercomplotterij in het Pieter Baan Centrum met spoed behoren te worden ingesloten!

  Die theorietjes van Kat waarbij hij altijd om bliksemafleidende motieven slechts bij de gechanteerde pedocraten op de werkvloer blijft hangen, zouden bij hetgeen er over Argusoog in samenwerking met Micha bekend is geworden totaal in het niet komen te vallen en absoluut funets uitpakken voor hun met veel dikken duimen opgebouwde 'geloofwaardigheid'! Denk maar eens aan al die op misleiding gebaseerde verhaaltjes van Maud Oortwijn, waarbij ik als smaakmaker nog kan toevoegen dat ook zij een zeer belangrijke plaats binnen deze gehele op kinderhandel ea criminele georganiseerdheid gebaseerde praktijken krijgt toebedeeld.

  Had die viespeukerij trouwens nooit achter de zwakbegaafde geletterde gezocht, maar haar globetrotterij heeft dus weldegelijk alles met het sjouwen van grote hoeveelheden pillen en andere parafenalia te maken. Hoewel haar gezichtsexpressie (voor de geoefende bodyreader!) wel wat psychopatische eigenschappen laat zien, had ik toch ook wel mijn bedenkingen waar mevrouw al die middelen vandaan haalde om haar reislust zonder baan of matras te kunnen finencieren. Wordt vervolgd hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En met dat uit hun dikke duimen gefantaseer bedoel ik dus het verhaal van Kat (58m40s in uitzending!) dat hij in een of andere kroeg na over de smerigheid van joden (of iets dergelijks) in zijn algemeenheid te hebben georeerd daarvoor een bloedneus plus 2 blauwe ogen als dank heeft moeten incasseren!? Verder geen tegenmaatregelen over het doen van aangifte of ondersteunende foto's waaruit zijn (volgens zijn zwaar aangedikte natte droom) avonturen met wat meer geloofwaardigheid naar zijn publiek toe gepresenteerd zou kunnen worden?! Zoals deze 'complotter' met een bijna geslaagde moordpoging op hemzelf van een andere beroemdheid in de Engelstalige alternetieve wereld voor enige credibiliteit weldegelijk deed bijvoorbeeld. Laat staan dat hij een beetje verdacht doorzichtig met geen woord rept over het ethablisement waar dat allemaal zogenaamd plaats heeft moeten vinden? Had er graag bij willen zijn maar dat is uiteraard van een geheel andere orde. (*proest) Meneer de hoernalist in volgens mij als de dood dat mensen zoals ik dan direct naar dat ethablisement zullen gaan om hetgeen Kat stelt via getuigenverslagen proefondervindelijk op zijn merites en ter publikatie te gaan fackt-vinden. Verder vind ik zijn e-mail waarmee een held op sandalen vanaf een motor een loden douche op de mensenmenner 'dreigt' af te sproeien alleen al vanwege het amateurisme waarmee dit soort van zaken nooit gaan, absoluut ook nog een tekenend signaal dat Kat en consorten rijp zijn voor een langdurige behandeling aan de bovenkamer. Die Maud heeft de heren van zowel Argusoog als KLOL behoorlijk om haar glibberige vingertjes heen gewonden. Wat dat betreft wordt deze scene steeds interresanter. Ga vooral zo door Kat en Arend want dat bevordert mijn binnenkort gepresenteerde modus-operandus zometeen des te meer hahaha...

   Verwijderen
  2. Ik heb het genoemde fragment van de Argusoog-uitzending beluisterd, en ik geloof ook niets van die bloedneus en die blauwe ogen. Als het werkelijk was gebeurd zou Kat nu moord en brand schreeuwen op KLOL.
   Zoals ik trouwens ook pas geloof dat de journalist Burhan Kazmalı (die over het vermeende kindermisbruik van Demmink in Turkije schreef) "recent" is "mishandeld" wanneer daarvoor meer bronnen worden opgevoerd dan alleen de "Bakker Schut Stichting" - de idealistische façade van de verdediging van "zakenman" Hüseyin Baybaşin.

   Verwijderen
  3. Als hij inderdaad mishandeld werd is dat de 19e in de rechtszaal nog wel te zien. Ik vind het ook niet bijzonder geloofwaardig en die "bedreiging" al helemaal niet.

   Verwijderen
  4. Dat Micha Kat klappen heeft gehad geloof ik best. Het gaat namelijk wel vaker mis met Micha op feestjes en in horeca-gelegenheden.

   Zo stond hij eens te foeteren en hyperventileren tegen een Telegraaf bobo in Nieuwspoort, omdat de man Kat miskende in zijn ongeloof dat Micha óók bij de Telegraaf zou werken; Kat werkte er sinds 3 weken. Drankmisbruik icm zijn mentale stoornis was de oorzaak van dat gedoe, dat Kat afsloot door in de gang van Nieuwspoort tegen de muur te pissen. Het kostte Micha Kat zijn prille loopbaan bij de Telegraaf. Exit Kat en de eeuwige Micha pedo-toorn voor de krant en de bobo.

   Een zelfde incident had Micha Kat met schrijver A.F.Th. van der Heijden in Cafe Zwart in Amsterdam. Daar kwam het zelfs tot een handgemeen tussen beide heren, en het leverde Micha Kat een levenslang entreeverbod op. Iets waar hij na zijn eerste 2 weken hechtenis vorig jaar achterkwam toen hij die kroeg binnenwandelde. Kat schreef toen meteen weer een ultra-pissig artikeltje over van der Heijden (een na laatste alinea). Vanzelfsprekend is van der Heijden een nietsnut.

   En dan hebben we nog de K.O. die voormalig CEO Piet Hein Meeter van Deloitte Micha Kat als student toebracht.

   Vanzelfsprekend is Meeter sindsdien een crimineel, en de kantoren waar hij de scepter zwaait onderdeel van de pedo-netwerken etc.

   Nee, met Micha Kat is helemaal niets aan de hand. Dat is een eerlijke objectieve journalist die louter naar de feiten kijkt, en persoonlijke rancune ver buiten zijn schrijfsels laat.

   En dat onzinnige dreigmailtje komt Kat alleen maar goed uit. Dat zal hij 19 februari met plezier uitbuiten in zijn rechtszaak. "Kijk eens meneer de rechter hoe zielig ik ben?"

   Sick little puppy.

   Verwijderen
  5. Allemaal met je eens, maar niets van wat Micha beweert kan op voorhand aangenomen worden. Het verhaal wordt nu op Niburu.co gebruikt als bewijs van "vervolgde journalisten", terwijl er los van Micha's woord geen enkel bewijs van is.

   Verwijderen
 5. De plaats waarvandaan de dreigmail van deze 'Karel H' is gepost, is door een paar gewiekste collega's van mijn waarheidsvindingsbureau btw al lang gelocaliseerd. En volgens de aan mij voorgelegde gegevens blijk de informatie overeen te komen met die van een regelmatige poster hier op Barracuda. Houd mijn kruid nog eventjes droog, maar mijn bron zegt dat er bovendien ook nog beveiligingsbeelden van de desbetreffende 'dreiger' zijn veilig gesteld! Ik ruik dus weer eens mijn welbekende gefosforiseerde kruitsporen mensen! En van die bewuste poster (M/V) had ik al langer het gevoel dat die met een bepaalde missie hier bij moderator aan het schooien was. Busted sneaky troll. Reken maar van yes dat wij nu genoeg tegen je hebben om je voor enige tijd uit de samenleving (met de bijkomstigheid v/e strafblad en de gevolgen die dat weer voor je verdere 'carriere' perspectieven gaat hebben uiteraard) getrokken te laten zijn. Het wordt echt steeds leuker! Ik trek nog maar een lekker een cristalletje uit de kast hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus volgens jou werd hij niet echt in elkaar geslagen en wel echt bedreigd? Van die bedreiging geloof ik namelijk al helemaal niets.

   Verwijderen
 6. Je ziet toch dat ik dreiger tussen haakjes heb neergeschreven? Uit de veilig gestelde beelden is iig vast komen te staan dat de zogenaamde 'dreiger' waar het hier om gaat een in vermomming opererende (M/V) individu blijkt te zijn. Bovendien is uit de jurisprudentie die er bij soortgelijke gevallen hier in Nederland is opgemaakt, dat zulke zelf-bedreigers (wat in de hier omschreven casus overigens geensins het geval is he!?) altijd aan een ziekelijke vorm van aandachtstrekkerij lijden, die als er niets mee wordt gedaan altijd tot dit soort van excessen (met de uiterst trieste gevolgen van zelfverminking zoals dat bij Kat dan -pas als ik er bewijzen van heb gezien- eveneens het geval blijkt te zijn? zie: 2e pdf op lijst van vorige link) blijken te leiden...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Micha,
  Ik ben net voor je opgekomen! Aan de deur verscheen er een collectante voor de voedselbank. Ik vertelde de dame dat ik niets had te geven, en dat ik daar zeer valide redenen voor had. Ik zei: jullie van de voedselbank zijn gerelateerd aan de Nieuwe Wereld Orde, en ze beaamde dat meteen door mij haar tatoeage waarop Demmink met eronder in sierschrift geschreven: "MIJN PIMP"! Ik zei maar dat er voor zulke kruiperige sloofjes die bovendien ook nog eens trots op hun pedofiele werkgever zijn er in mijn buidel geen bijdrage te vinden is. De brutaliteit he? Toen heb ik verteld over jou als journalist, en dat je van de week zwaar toegetakeld bent geworden met als klap op de vuurpijl dat haar pooier werkgever je ook nog eens op een dodenlijst heeft gezet! En dat allemaal omdat je zo heerlijk geil kan schrijven mi gudu!? En dat je vast binnenkort ook bij de voedselbank moet aankloppen, maar dat jij geen gehoor bij hen gaat vinden vanwege hun grootste sponsor Demmink? Dat is inderdaad een zaak met een pennentrant verdacht luchtje. Kon ze nog beamen ook! Ze vertelde dat ze advocate is. Ik heb in zeer korte tijd wat verteld over Bay Basin en advocate Adele van de Plas, de Helsinki commisie,en Joris Demmink. Ik heb haar jou site doorgegeven, en ze zou zeker gaan lezen. Het zal de vraag zijn of ze volgend jaar weer met de bus op stap gaat. We wachten het af. HOER-nalistiek zeer verantwoord ik weet het...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alleen met toestemming van een rechter-commissaris is forensisch ip-verkeersonderzoek mogelijk. Psycho papi kan zijn kippenborst nat maken met zijn gekwiekste pseudo techno hobbit-vriendjes die zijn print screenfantasie beamen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Met 2 verse blauwe doppen 3 maal daags stukjes blijven schrijven zonder enige hersenschudding van een toch al verwarde geest¿ Wat een sukkelmedia!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb aan ɹǝʞɹɐԀ ʎɥʇoɹop een zeer belangrijke stelling voorgelegd. Om begrijpelijke redenen reageert mevrouw hier maar niet op. Echter hetgeen ik daar aan haar voorstel zal binnenkort weldegelijk van strategische waarde blijken te zijn. Keep in touch hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. liefje het is zondag, maar ik heb je geantwoord en je op een kleine oneffenheid gewezen, die je niet had gezien. Ben je vandaag Luciferius? Hoe origineel!

   Verwijderen
 11. Als je al kan schrijven met 2 blauwe doppen,lijkt me moeilijk als je niets kan zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jij BENT echt hopeloos 'liefje/schatje'. Heb je trouwens al gezien hoe gamaakt imbeciel de 'clown' bij het horen van zijn 'vrijspraak' met zijn knuistjes in de lucht zit te zwaaien!? Ik als geoefende bodyreader lees daar echt zeer veel aan af. Ik weet niet hoe dat met jou zit Dorothy, maar mischien zouden wij eens een afspraakje kunnen maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over my dead body.

   Verwijderen
  2. "Hoe moet je die reaguurders dan noemen, die zinnige opmerkingen afwijzen? Vlooien?"

   Nee hoor schatje; slechts ǝıʇuǝɹnɔuoɔ ǝɹıɐʇısɐɹɐd van je 'meerdere'!?

   ʇƃɐɐɹʌ ƃuıssolɹǝʌ ɹooʌ ǝz ʇɐʍ
   uǝɹɐqǝƃ ǝɹǝƃɐɯ ʇǝɯ
   ʇlɐɐʇɹǝʌ uǝ
   ɯɐɐɹlɐʇsʇın ʇǝɥ ɹɐɐu
   uǝuuɐɯ ëǝoɯ
   ǝz ʇʞol
   lǝǝƃıuıʞıq uı
   ʇɟɐɹʇsǝƃ
   lıǝƃpuǝʇɥɔo

   Verwijderen
  3. De liefdesverzen
   vloeien zo gemakkelijk
   uit mijn lege borst.

   Verwijderen
  4. Boeiend dat je die comment waarin je mij je mopie noemt ivm de furie van je concurente maar even snel weg haalt. Niet alleen laf, maar ook nog eens gelijk opgaand aan je even zo schaarse 'intellect' DP...

   ʇƃɾıʇs ɯɐɐɥɔıl uɾıɯ ɹoop ɹǝǝʍ slɐ pǝolq ʇǝɥ uǝ ʇƃɾıɹʞ uɐʌ ƃǝouǝƃ uǝǝƃ ɹǝ ǝɾ ʇɐp plǝʇɹǝʌ ǝɯ ǝɾ ɹǝǝuuɐM
   lǝʇɹǝʌ ɐu ǝɾ uɐɐ ƃuıɹɐʌɹǝ uɾıɯ ʞı uǝ
   lǝdsuǝɯɐs suo uɐʌ uǝʇǝıuǝƃɐu ǝʍ slɐ
   ʞı uǝq uǝuuɐdsʇuO

   uǝʌǝƃ uǝuunʞ ǝʇ ɹɐɐʞlǝ uɐɐ ɹǝǝɯ ƃou uɐp ɯo
   uǝʌǝq uǝ uǝllıɹʇ uǝɯɐs ǝʍ ɹǝǝuuɐM
   uǝɯoɹʇs uǝɯɐs uǝɟɟoʇsıǝolʌ ǝzuo uǝ
   uǝɯoʞ ɹɐɐlʞ uǝɯɐs ǝʍ slɐ
   ʞı pɹoʍ lıǝפ

   ɹǝǝɯ ɯo ƃɐɐɹʌ ʞı ʇoʇ ʇƃɐɐld ǝɯ uǝ
   ɹǝǝʍ uǝ uǝǝɥ 'ɥɔsıɯʇıɹ lǝǝɥ ʇƃǝǝʍǝq ǝɾ ɹǝǝuuɐʍ
   ʇɐɐl ʇsnɹ ʇǝɯ ɹǝǝɯ ʇuǝɯoɯ uǝǝƃ ɾıɯ uǝ
   ʇɐɐƃ uǝuuıq ǝɯ ɾıq dǝıp ǝɾ slɐ ǝɾ uɐʌ
   ʞı pɹoʍ lıǝפ

   uǝpɾıl ɥɔsıʇoɹǝ ǝɾ ʇın solɹǝʌ ʞɾılǝpuıǝ uɐp ǝɾ uǝ
   uǝpɾılƃ ʇɐɐl uǝuuıq ɹɐɐu ǝɾ ʞı slɐ ʇʞɾıʞ ǝɯ ɹɐɐu ǝɾ ɹǝǝuuɐM
   lɐz uǝɯǝu uı uǝddıl uɾıɯ uǝssnʇ ǝɾ uǝ
   lɐʌɹǝʌo uǝssnʞ ʇǝɯ ǝɾ ʞı sl∀
   ʞı pɹoʍ lıǝפ

   ɹoop uǝ ɹoop uǝlǝʞuoɹʞ ʇɐɐl ɯɐɐɥɔıl uɾıɯ ǝǝɯɹɐɐp
   ɹoo uɾıɯ uı sǝɾpɹooʍ ǝƃıuunɥɔs 'ʇɹǝʇsınlɟ ǝɾ ɹǝǝuuɐM
   ʇʍnʇs uǝǝɥ ɯɐɐɥɔıl uɾıɯ ɹoop uǝʌloƃ ǝp uǝ
   ʇʍnp uɐɐ sɐɹʇɐɯ ʇǝɥ uǝƃǝʇ uǝpuɐɥ uɾıɯ ǝɾ slɐ
   ʞı pɹoʍ lıǝפ

   ʇlǝǝds slǝdǝʇ uɾıɯ ʇǝɯ ʞɾılɹǝǝɥ ƃuoʇ ǝɾ uǝ
   ʇlǝǝɹʇs uǝʇsɹoq uɾıɯ sǝɾʇɥɔɐz ǝɾ ɹǝǝuuɐM
   ʇʞɐɐls ʇɥɔnz ǝdǝıp uǝǝ ʇouǝƃ uɐʌ uɐp
   ʇʞɐɐɯ sǝɾpınlǝƃ ǝʇɥɔɐz ǝıp uɐʌ ǝɾ slɐ ǝɾ uɐʌ
   ʞı pɹoʍ lıǝפ

   ʇʞɾıɹɹǝʌ pɹoʍ ǝʍnoɾ ʇǝɥ ʇǝɯ ɯɐɐɥɔıl uɾıɯ ǝoɥ
   ʇʞɾıʞ suo ɹɐɐu ǝɾ ʇɐp ǝız ʞı uǝ uǝɾıɹʌ ǝʍ ɹǝǝuuɐM
   ʇɥɔılsɹɐɐʞ ʇǝɥ uı uǝɯɯılƃ ǝız ɯɐɐɥɔıl ǝɾ ʞı ɹǝǝuuɐM
   ʇɥɔızǝƃ ǝɾ do ʞılq ǝıp ʇǝɯ ʇʞɾıʞuɐɐ ǝɯ ǝɾ slɐ
   ʞı pɹoʍ lıǝפ

   Verwijderen
  5. @Papi, ik moet je teleurstellen. Mijn allerlief, ik had die tekst weggehaald omdat ik vond dat bikini geel niet mijn kleur was. Ik draag graag zwart en heb geen magere schoudertjes. En als je toch uit je lege borst liefdesverzen declareert, dan wel dat ik het kan lezen. Ik heb geen zin om capriolen uit te halen omdat je in een scheve bui bent. Bovendien zie ik Ziva niet als mijn concurrente maar als mijn zuster.

   Zijn roep klint droevig
   door de velden vol van riet
   als hij moest denken,
   plotseling, aan iets dat hij
   maar liever had vergeten.

   Verwijderen
  6. Ja he en dat op de zondag.

   Voor 1 lucifer
   is die diepe duisternis
   teruggeschrokken.


   LOL.

   Verwijderen
 13. "Ja het was niet zo erg, ben helemaal in elkaar geslagen, alleen twee blauwe ogen, ze gingen flink tekeer daarna ben ik maar naar huis gegaan"

  Ahja, heel geloofwaardig allemaal.

  Hier nog interessante reactie voor lezers van deze blog:

  http://www.argusoog.org/hoort-china-bij-de-nieuwe-wereld-orde/comment-page-1/#comment-105921

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet het niet hoor. Desinformatie vind ik eerder iets voor overheden en grote organisaties. Micha is gewoon een leugenaar die zich verbeeldt aan desinformatie te doen, maar in feite een veel grofstoffelijker en doorzichtiger spelletje speelt.

   De stelling dat Micha aan desinformatie zou doen vind ik een belediging voor de communicatie- en pr branche.

   Verwijderen
 14. OT

  Nu op geenstijl: een intens dom stukje van de al eerder onbetrouwbaar gebleken "journalist" Bas Paternotte (een achterbakse intrigant noemt Breedveld hem en daar ben ik het eigenlijk wel mee eens).

  Wat een slechte, gemakzuchtige en onvolledige berichtgeving zeg. Hij noemt alleen maar die (ontwerp) resolutie, maar vergeet te vermelden dat de aangever, het Rebecca Project een republikeins speeltje is, hij verzuimt ook nog eens te vermelden dat Demmink deel uitmaakt van het Nederlandse Helsinki comité. Daarnaast was het wel zo volledig geweest om te melden dat die (ontwerp) resolutie geen schijn van kans maakt, omdat hij door republikeinen ingediend werd in een door democraten gedomineerd Washington. Ook zie ik nergens in het stukje terug dat de complottertjes voor deze zaak de scumbag lobbyist en bajesklant Jack Abramoff inschakelden (die het Rebecca project dan weer uit zijn hoge hoed toverde), wat de geloofwaardigheid van een en ander natuurlijk ook niet ten goede komt.

  Maar het allerraarste waar je Bassiehof niet over hoort: de VS kunnen wel eisen dat het ICC moet verhuizen naar een andere plek, maar dat boeit verder niet, want de VS zijn nog niet eens een deelnemende lidstaat. Die resolutie boeit dus niet.

  Argh.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Timmermans gaat Omtzigt met z'n jezuieterige kamervraagjes dus gewoon een parlementaire middelvinger geven. Lijkt me niet dat een motie van wantrouwen het naar aanleiding daarvan zou halen.

   Niks Demminkdag.

   Verwijderen
  2. In de Quote stond een artikel over de Pootjes, dat die een zak geld naar de overkant van de plas had gestuurd om Demmink te grazen te nemen. Dat geloof ik wel, want de Pootjes zijn net zo rancuneus als Micha. Want ik vroeg me al af, wat heeft men in the USA te doen met de zaak Demmink. In Amerika zijn zelf al misstanden genoeg, zeker als het een sex offence betreft, als wildplasser kan je daar al niet aan ontkomen.
   Dus wat moeten die dan met buitenaardse wezens, het gebral van Micha en kritiekloos ingaan op Adele wiens cliënt een imperium heeft opgebouwd, die zo crimineel is als de neten.Dan moet er wel een paar flinke zakken geld achter zitten.

   Verwijderen
  3. Wat een raar gescheld. Die mensen mogen toch gewoon hun werk doen als Kamerlid?

   Verwijderen
  4. Hinderen mijn kwalificaties ze daarin? Dat zou wel mooi zijn geweest. Het zijn rare vragen ja, want het is niet voor het eerst dat het onderwerp aan de orde komt in de kamer en er werd ook al over gecommuniceerd op diplomatiek niveau. Het heeft meer met stoken dan met integere oppositie te maken.

   Verwijderen
  5. @ Ruud, tuurlijk daar zijn ze voor. Maar als je Kat en zijn kornuiten opvoert dan ben je daar niet voor als kamerlid, maar hoogstens om je zelf een beetje in de publiciteit neer te zetten. Ik begin me werkelijk af te vragen of dit kamerlid ook al niet wat is toe gestopt. Hoe meer vage mensen zich er mee bemoeien, hoe argwanender ik word.

   Ik ergerde me er aan omdat in Amerika het sex offence vreemde trekjes heeft gekregen. Dus als tieners met elkaar vrijen en ze schelen wat in leeftijd, dan is degene die ouder is voor zijn leven letterlijk verneukt. Hoeveel onschuldigen zitten daarvoor vast of zijn gebrandmerkt? In dat opzicht vind ik dan dat je eerst binnenshuis maar eerst de bezem er moet doorhalen en dan pas heel voorzichtig naar anderen kijken.

   Verwijderen
  6. @Ruud

   en als je het over iemand als Abramoff hebt, ben ik natuurlijk niet de enige die dat een scumbag lobbyist noemt. Ik vind zo'n kwalificatie van belang, omdat het laat zien hoe ver complottertjes afgedwaald zijn van wat voor moreel kompas dan ook. Je ziet het als iemand als Abramoff ingehuurd wordt en evengoed bij de manier waarop ze de "zaak" Anass nu oppikken.

   Eufemistische woordkeuzes vind ik in zulk soort gevallen contraproductief.

   Verwijderen
 15. Los daarvan staat het State Department vierkant achter Demmink en is deze indiener in het congres, de republikein/teapartier Chris Smith een politieke paria. Zelfs in de republikeinse partij bereikt die niets meer, omdat de GOP juist minderheden wil aanspreken en wat progressiever wil overkomen in de beeldvorming.

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.